موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه بگین چجوری میتونم این اطلاعات را به پروفایلم اضافه کنم.
شماره کیس:
نامه قبولی:
محل دریافت:
کنسول:
ارسال پاکت اول:
.....
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جواب همه دوستان
بالای صفحه کپی نامه ای که دارم یک بارکد هست ، این همون بارکدی که می خوان؟؟
کپی نامه ام براشون بفرسم ممکنه کافی باشه؟( من فقط کپی نامه ام دارم همین )
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-16 ساعت 02:24)ravian نوشته: (2010-06-16 ساعت 00:34)ravian نوشته: (2010-06-15 ساعت 22:06)yas نوشته: (2010-06-15 ساعت 21:13)ravian نوشته: یاس عزیز واقعا ممنونم از راهنماییتون منظورم از اینکه خانمم چی بنویسه شغلش بود که خانه داره .
منم آخرین شغلی که این چند سال داشتم کارهای کامپیوتری به صورت سیار بوده برای چند شرکت هم به صورت سرویس دهی کار میکردم باید چی بنویسیم؟
خانه دار به انگلیسی میشه House wife
شغل خودتون رو نمیدونم یعنی بیمه بودید تو شرکت خاصی؟
نه تمام جاهایی که کار کردم یا به صورت قراردادی بوده یا حق الزحمه ای که بیمه هم برام رد نمیکردند. البته حدود 4 ساله که خودم بیمه رد میکنم به صورت خویش فرما .
دوستان عزیز اگه لطف کنید و جواب من رو بدید ممنون میشم .
فکر نمی کنم اینجا کسی جواب سوالتون رو بدونه من که هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید به نظرم باید در یک برگه جدا این توضیحات رو به انگلیسی بدید و جلوش شماره سوال رو بنویسید ضمیمه فرم ها کنید.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-16 ساعت 11:42)pond56 نوشته: (2010-06-14 ساعت 15:22)yas نوشته: (2010-06-14 ساعت 14:22)petros نوشته: بابا یکی لطفا جواب بده........چجوری میشه تو فرم DSP-122 تایپ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیدم دوستان یه تغیراتی دادند و امکان تایپ در فضای بیشتر هم پیدا شده.
بابا به خدا دارم فارسی میگم....من نمیدونم چرا هر کی جواب میده ادرسه لینکه داخل سفارت رو می ده!!!!!!!!!!
انو که همه دارن و بلدن دانلود کونن.
فرم هایی که توی اینترنت هست هیچکدوم امکان پر کردن کامل ندارند.
شما می تونید نسخه PDF معمولی فرم رو( یا از سایت travel.state.gov بگیرید یا فرم هایی که براتون فرستادند رو اسکن کنید) با نرم افزار Adobe reader professional با استفاده از ابزار Type writer به راحتی پر کنید.
(2010-06-14 ساعت 12:11)pond56 نوشته: چه خوب بود اگه كسي مي تونست به من اطمينان بده كه در سالهاي اخير همه كيس نامبرها(حتي بيشترينشون)كارنت شدن.راستي شما كسي رو سراغ داريد كه كارنت نشده باشه؟
طبق بولتن های اعلام شده در سایت وزارت امور خارجه آمریکا از سال 2006 تا سال گذشته همه شماره ها کارنت شدند.
پس چرا تو بولتن آگوست امسال فقط تا 28700كارنت شده؟احتمال داره كه بعضي ها كارنت نشن ديگه
خب همین عدد نشون میده به احتمال زیاد ماه بعد همه کارنت هستند چون چیزی از کیس ها نمونده . همه سالها همینطوره تا نزدیک 29000-30000 اعلام میکنند و ماه بعد CURRENT می نویسن.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من تازه با این سایت آشنا شدم و همین چند روز پیش نامه بدستم رسید ولی اصلا نمیدونم باید چکار کنم؟ چند تا سوال دارم . آیا اولین مرحله فرستادن فرمهاست و آیا فعلا فقط باید همون فرمها رو بفرستم .
و اینکه کدوم کنسولگری بهتره؟ آنکارا یا ابوظبی؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
تو نامه های برنده ها نوشته صد هزار نفر براشون نامه اومده این در حالیه که فقط 55000 تا ویزا صادر میشه.
بقیه چی میشن؟ اگه فرضا 80 درصد همه کاراشونو درست انجام بدن و واجد شرایط ویزا گرفتن باشن اونوقت چی میشه؟ تو fbi چک رد میشن؟ یا بینشون قرعه کشی میشه؟ یا خیلی مودبانه میگن آقا شما زیادی هستین تشریف ببرین؟ شاید هم ظرفیت رو زیاد میکنن.
برنده ها برای ادامه کارشون خیلی باید زمان و پول و زندگیشونو هزینه کنن. اینو همه میدونیم. یعنی قراره یه عده از ما نریم آمریکا؟ واقعا چه تضمینی وجود داره
یک نفر که واقعا جواب رو میدونه بگه
ممنونم
باور کنید موج منفی ایجاد نمیکنم ولی این سوالو همه دارن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوب مهاجر سرایی اول میخوام از اون ته مهای دلم تشکر کنم >< به خاطر همه کمکاتون.
بعدشم یه سوال چند مدت ذهنم و درگیر کرده..اینکه من و مامانم لاتاری رو بردیم
حالا اگه من زودتر برم اونوقت به کی سی سی خبر بدم یا قبل اینکه برم مصاحبه؟؟ آخه می خواد هر تغییری رو خبر بدیم..اگه من برم خونوادمون یه نفر کمتر میشه..به نظرتون مشکل ایجاد می کنه؟؟
بازم مرسی
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم