کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ممنون میشم زود جواب بدین من هفته دیگه مصاحبه دارم
عکس فقط 5*5 میخوان ؟ باید 2 تا گوش معلوم باشه؟ مثل عکسایی که با فرمهای اول فرستادیم ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-02 ساعت 11:10)shivakarimi11 نوشته:  ممنون میشم زود جواب بدین من هفته دیگه مصاحبه دارم
عکس فقط 5*5 میخوان ؟ باید 2 تا گوش معلوم باشه؟ مثل عکسایی که با فرمهای اول فرستادیم ؟؟؟

دوست عزيز
تو دستور العمل سفارت ابوظبي نوشته 2 تا عكس 3.5*4 (اگه درست يادم باشه) ولي ما همون 2 تا 5*5 برديم ( 2 تا گوش معلوم ، مثل عکسایی که با فرمهای اول فرستادیم البته جديد عكس گرفتيم ) و اصلاً چيزي نگفتن،‌

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، alisarshar ، aghdam
(2011-07-02 ساعت 11:27)Hornet نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 11:10)shivakarimi11 نوشته:  ممنون میشم زود جواب بدین من هفته دیگه مصاحبه دارم

دوست عزيز
تو دستور العمل سفارت ابوظبي نوشته 2 تا عكس 3.5*4 (اگه درست يادم باشه) ولي ما همون 2 تا 5*5 برديم ( 2 تا گوش معلوم ، مثل عکسایی که با فرمهای اول فرستادیم البته جديد عكس گرفتيم ) و اصلاً چيزي نگفتن،‌

موفق باشيد

3تا عكس 5*5 براي مديكال و 2تا براي سفارت
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: aghdam ، najibi
(2011-06-30 ساعت 18:18)respina31 نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 15:07)respina31 نوشته:  سلام دوستان. جواب آزمایش های دکتر اونگان چند روزه حاضر می شه؟
و شنبه ها هم باز هستن و جواب آزمایش هارو می دن.
خیلی ممنون
خیلی ممنون از پاسختان.اما سوال دوم را پاسخ ندادی ببخشید تکرار می کنتان
م:
و شنبه ها هم باز هستن و جواب آزمایش هارو می دن.یا کلا و کاملا تعطیل اند

سلام دوستان
از دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟
ممنون از همه
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
دوست عزيز
بجز يكشنبه دكتر اونگان همه روزه باز است وكليه كارها رو مي كنه .
فقط تست پوستي سل روزهاي پنجشنبه انجام نمي شه .
تشکر کنندگان: najibi
خبر فوری:دوستان کسی‌ در این بار چیزی شنیده؟

این متن به صورت e-mail برای من اومده:
در کًل منظر اینه که واسه کسانی‌ که با ایران ایر پرواز می‌کنن یه محدودیت‌هایی‌ ایجاد می‌کند

US Government Notice About Americans Using Iran Air:
Per USA government order If any US citizen or Green Card holder uses Iran air effective June 24, 2011, they will be prosecuted and cannot return to the USA.

FOR IMMEDIATE RELEASE
Friday, June 24, 2011
Designation of Iran Air on OFAC's SDN List and Restrictions for Iranian Americans
Yesterday, the Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the United States Department of the Treasury announced that it has added Iran Air, the largest Iranian air career, to its "Specially Designated Nationals and Blocked Persons List" (SDN List). OFAC stated that its designation of Iran Air was due to Iran Air's provision of material support, including military transport service, to Iran's Islamic Revolutionary Guard Corps.
The inclusion of Iran Air on OFAC's SDN list means that U.S. persons - United States citizens and permanent residents (anywhere in the world) and anyone who is "physically" in the United States (regardless of immigration status) - may not engage in financial and commercial dealings with Iran Air without first obtaining a specific license from OFAC.
Among other transactions, OFAC's designation means that you:
May not buy tickets from Iran Air for travel to and from Iran.
May not use Iran Air for domestic travel when you are visiting family and friends in Iran.
May not ask another person to arrange travel through or by Iran Air.
May not use or transfer your frequent flyer miles or other travel awards relating to Iran Air.
May not receive funds (including retirement funds) from Iran Air.

You can check it in the sites below
http://www.payva**nd.com/news/11/jun/1246.html

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2739981/posts

http://www.treasury.gov/press-center/pre...es/tg.aspx

CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
(2011-07-02 ساعت 13:37)nima.nabizadeh نوشته:  خبر فوری:دوستان کسی‌ در این بار چیزی شنیده؟

در کًل منظر اینه که واسه کسانی‌ که با ایران ایر پرواز می‌کنن یه محدودیت‌هایی‌ ایجاد می‌کند

Per USA government order If any US citizen or Green Card holder uses Iran air effective June 24, 2011, they will be prosecuted and cannot return to the USA.

كلاً كه خبر تكان دهنده ايه اگه درست باشه

يك سوال هم پيش مياد كه، آيا اگه پرواز داخلي هم با ايران اير داشته باشي شامل اين تحريم ميشي يا نه ؟ چون خيلي كلي گفته !!!!!

خودم جواب خودمو گرفتم،‌پرواز داخلي هم شامل اين قضيه ميشه:
May not use Iran Air for domestic travel when you are visiting family and friends in Iran.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-07-02 ساعت 13:55)Hornet نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 13:37)nima.nabizadeh نوشته:  خبر فوری:دوستان کسی‌ در این بار چیزی شنیده؟

كلاً كه خبر تكان دهنده ايه اگه درست باشه

يك سوال هم پيش مياد كه، آيا اگه پرواز داخلي هم با ايران اير داشته باشي شامل اين تحريم ميشي يا نه ؟ چون خيلي كلي گفته !!!!!

خودم جواب خودمو گرفتم،‌پرواز داخلي هم شامل اين قضيه ميشه:

البته ممكنه كه پروازهاي داخلي شامل بشه ولي براي ما ايرانيان داخل كشور چاره ديگري براي مسافرتهاي داخلي هست ؟
2011AS14706

به امید فردا
متاسفانه اين اي ميل زاييده افكار همان افرادي است كه مافياي دفاتر نمايندگي فروش شركت هاي "خارجكي" مكش مرگما را دارند.

دلايل:

1- آدرس فرسنده اي ميل را ذكر نكرديد. اين اي ميل از كجا آمده؟ حتما يك اي ميل مجاني...

2- سايت هايي كه به عنوان مرجع ذكر شده، تماما سايت هايي بوده كه از نظر خبري غير قابل استناد مي باشند. براي رد گم كردن هم يك لينك غير فعال از سايت وزارت خزانه داري آمريكا در اخر آورده اند كه اين لينك اصلا وجود خارجي ندارد!!!

اين اين قبيل اي ميل ها به طور كلي Spam شناخته مي شود و كپي كردن آن ها به طور عمومي در سايت اصلا كار صحيحي نيست.

FOR IMMEDIATE RELEASE
Friday, June 24, 2011
Designation of Iran Air on OFAC's SDN List and Restrictions for Iranian Americans
Yesterday, the Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the United States Department of the Treasury announced that it has added Iran Air, the largest Iranian air career, to its "Specially Designated Nationals and Blocked Persons List" (SDN List). OFAC stated that its designation of Iran Air was due to Iran Air's provision of material support, including military transport service, to Iran's Islamic Revolutionary Guard Corps.
The inclusion of Iran Air on OFAC's SDN list means that U.S. persons - United States citizens and permanent residents (anywhere in the world) and anyone who is "physically" in the United States (regardless of immigration status) - may not engage in financial and commercial dealings with Iran Air without first obtaining a specific license from OFAC.
Among other transactions, OFAC's designation means that you:
May not buy tickets from Iran Air for travel to and from Iran.
May not ask another person to arrange travel through or by Iran Air.
May not use or transfer your frequent flyer miles or other travel awards relating to Iran Air.
May not receive funds (including retirement funds) from Iran Air.

You can check it in the sites below
http://www.payva**nd.com/news/11/jun/1246.html

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2739981/posts

http://www.treasury.gov/press-center/pre...es/tg.aspx

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Hornet ، Ali Sepehr ، tamanna ، alirezagh ، Linspire ، aghdam ، najibi ، mitr.p ، emankh101 ، Sooshians
البته اصل خبر بدين صورت است:
Washington, DC - Iranian Americans may continue to travel using Iran Air, despite the recent imposition of sanctions on the company, according to the U.S. Treasury’s sanctions enforcement agency and the U.S. State Department.

Officials at the Treasury’s Office of Foreign Assets Control and State Department have confirmed to NIAC that indeed U.S. individuals may continue to purchase tickets and fly on Iran Air.

http://www.niacouncil.org/site/News2?pag...iv_ctrl=-1

واينطور كه به نظر ميرسه ايميل قبلي صحت نداره.
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، tamanna ، Linspire ، alirezagh ، aghdam ، Hornet ، najibi ، mitr.p ، emankh101 ، hamed_gh
نیمای گرامی

لطفا بگین که این ایمیل از کجا اومده تا ببینیم آیا واقعا صحت داره یا جعلیه!!!

اون لینک سایت وزارت خزانه داری خیلی مشکوکه!!!
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، tamanna ، Linspire ، alirezagh ، alisarshar ، zohreh36 ، aghdam ، najibi ، emankh101 ، vahidvm60 ، nima.nabizadeh
به نظر من هم چنین ایمیل هایی فقط برای شایعه سازی ارسال میشه و اهدافی بجز خبر رسانی داره(البته روی صحبتم با ارسال کننده ایمیل هست) . صدها نفر از ماهها پیش بلیط رزرو می کنند و نمیشه یک شبه خواست که برنامه رو عوض کنند، این که میشه تح ریم شهروندان خودی. بعلاوه اگر چنین موضوعی هم مطرح باشه، موضوع به این مهمی به سرتیتر خبری همه شبکه ها و روزنامه ها (حداقل فارسی زبان) تبدیل خواهد شد. نه اینکه این طوری غیر رسمی با ایمیل اطلاع رسانی کنند.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، vahidvm60 ، najibi ، tamanna ، emankh101
(2011-07-02 ساعت 15:21)alisarshar نوشته:  البته اصل خبر بدين صورت است:
Washington, DC - Iranian Americans may continue to travel using Iran Air, despite the recent imposition of sanctions on the company, according to the U.S. Treasury’s sanctions enforcement agency and the U.S. State Department.

Officials at the Treasury’s Office of Foreign Assets Control and State Department have confirmed to NIAC that indeed U.S. individuals may continue to purchase tickets and fly on Iran Air.

http://www.niacouncil.org/site/News2?pag...iv_ctrl=-1

واينطور كه به نظر ميرسه ايميل قبلي صحت نداره.
دوستان لطف میکنید متن فارسی اینرو اینجا بذارید ممنون

تشکر کنندگان: Hornet ، vahidvm60 ، tamanna
(2011-07-02 ساعت 15:08)Ashkan78 نوشته:  متاسفانه اين اي ميل زاييده افكار همان افرادي است كه مافياي دفاتر نمايندگي فروش شركت هاي "خارجكي" مكش مرگما را دارند.

دلايل:

1- آدرس فرسنده اي ميل را ذكر نكرديد. اين اي ميل از كجا آمده؟ حتما يك اي ميل مجاني...

اين اين قبيل اي ميل ها به طور كلي Spam شناخته مي شود و كپي كردن آن ها به طور عمومي در سايت اصلا كار صحيحي نيست.

Per USA government order If any US citizen or Gree
سلام دوستان،اول یه نکته‌رو بگم که من اصلا قصد ترسندن بچهای گل اینجارو ندارم،فقطا یه e-mail برام اومد که اینم داییم که آمریکا هست برام فرستد و گفت که پیگیری کن ببین داستان چی‌ هست؟!

ولی‌ این که این خبر تو یکی‌ از سایت‌های دولتی آمریکا هم نقل شده یه کم شاید از شایعه بیشتر باشه،بازم من فقط اون چیرو که دیدم برای دوستان هم گذاشتم که همه با هم پیگیرش باشیم،و فقط جنبه اطلاع رسانی داشت یه موقع برای دوستان سوتفاهم نشه
و این نکته را هم بگم که بنده تا حداقل ۳ نسل پیشم را که به خاطر دارم می‌دونم هیچ فامیل و آشنایی هم در رابطه با آژانس‌های هواپیمایی‌ نداشتمWinkBig Grin
بازم میگم این فقط یه e-mail بود و منبع موثقی از این خبر ندارم ولی‌ در سایتهای لینک شده هم این خبر تکرار شده...
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، Ashkan78 ، alirezagh ، emankh101 ، aghdam
يك سوال
همسرم من به دليل بيماري ms كه داره بايد هفتهاي يك بار امپول بزنه ما چيزي نگفتيم و نميخواههيم بگيم در مورد مريضيش به نظر شما توي ازمايشاتي كه انجام ميدن نشون ميده؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان