کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-28 ساعت 19:15)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان من برای تایید مجدد یک ایمیل زدم به سفارت انکارا وسفارت بمن جواب داده ولی بعضی از قسمتهاش برام مفهوم نیست ...

سلام دوست عزیز،اگر دقیقا سوالی رو که واسه سفارت فرستادید رو بگید بهتر میشه جوابی که سفارت به شما داده تحلیل کرد.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: najibi
Dear Sir/Madam:
I had an interview on 17may and As it is announced on embassy's website my case number is cleared on 20jun. Since I should travel from Iran to Turkey, would you please acknowledge the clearance of my case number. Thank you in advance.
Sincerely yours

این متنی بود که به سفارت زدم
تشکر کنندگان: Hornet ، آمریکا ، najibi ، aghdam
(2011-06-28 ساعت 20:38)zohreh36 نوشته:  Dear Sir/Madam:
I had an interview on 17may and As it is announced on embassy's website my case number is cleared on 20jun. Since I should travel from Iran to Turkey, would you please acknowledge the clearance of my case number. Thank you in advance.
Sincerely yours

بزرگان سایت چرا حواب نمیدید منتظریممممممممممممممممممم

تشکر کنندگان:
(2011-06-28 ساعت 23:27)zohreh36 نوشته:  
Sincerely yours

بزرگان سایت چرا حواب نمیدید منتظریممممممممممممممممممم

ببینید دوست عزیز ایمیلی رو که به شما زدند به معنی کلیر شدن یا به عبارتی پایان یافتن پروسه اداری برسی پرونده شماست ولی ذکر شده که با حضور شخص شما کیس دوباره بازبینی شده و ویزا تحویل خواهد شد. البته دوستان با تجربه تر صاحب نظرند. شما هم هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید تا مراحل سریع تر انجام بگیره. البتهsunrise عزیز ظاهرا قضیه شون این بوده که روز مصاحبه فقط یه برگه ابی دریافت کردند و پس از مراجعه برای دریافت ویزا فقط به همراهشون ویزا دادند و به خودشون برگه ابی که این یعنی اینکه پروسه اداری برسی پرونده واسه ایشون انگار دیرتر از همراهشون شروع شده.
تشکر کنندگان: zohreh36 ، farzad.s ، samadi2050
(2011-06-28 ساعت 19:55)frozen mind نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 19:33)zohreh36 نوشته:  After your personal
> appearance at our
> office, we will review your case again. اینو نفهمیدم مرسی

من خودم هنوز به مرحله دريافت ويزا نرسيده ام و نمي دونم مفهوم واقعي اين جمله چيه، اما از نظر لغوي يعني: پس از حضور شخص شما در دفتر ما، پرونده تان را دوباره بررسي خواهيم كرد.

منم اين سوالو دارم كه خب اين جمله يعني چي؟ چرا بار ديگه پرونده رو بررسي كنن؟! ايا اين جمله فرماليته س و براي همه مي نويسن يا فقط براي ايشون نوشتن؟ لطفا ويزا گرفتگان جواب بدن!
دوستان عزیز؛ این متن روتین سفارت به اکثر افرادیست که از طریق ایمیل پی به کلییر شدنشان بردند و جای نگرانی نداره. یادتان باشه پرونده همه بعد از اعلام کلییر شدن قبل از صدور ویزا بررسی میشه وگرنه چه کاری زدن یه مهر ویزا تو پاسپورت که 48 ساعت طول بکشه.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi ، zohreh36 ، Hornet ، farzad.s ، coming soon ، samadi2050
دوستان عزیز سلام
اسم من در لاتاری گرین کارت آمریکا دراومده و قراره چند روز دیگه برای مصاحبه به ترکیه برم سوال من از شما این بود که در شناسنامۀ من درصفحۀ اول تاریخ تولد من دقیقا تاریخ روزی که متولد شدم نیست بخاطر رفتن به مدرسه در اول مهرماه
این مسئله درصفحۀ آخر شناسنامه بصورت توضیح آمده و تاریخ تولد اصلی منهم در این صفحه درج شده بنظر شما من باید این توضیح رو به افسری که مصاحبه میکنه بگم یا اگر این موضوع رو خودشون پرسیدن بگم و آیا تاریخی که بهشون باید بگم تاریخ روزیه که در صفحۀ اول آمده یا تاریخ حقیقی تولدم
پیشا پیش ار همه تون تشکر میکنم و همچنین از تمام دست اندرکاران این سایت
با تشکر

تشکر کنندگان:
(2011-06-29 ساعت 02:38)farah نوشته:  دوستان عزیز سلام
اسم من در لاتاری گرین کارت آمریکا دراومده و قراره چند روز دیگه برای مصاحبه به ترکیه برم سوال من از شما این بود که در شناسنامۀ من درصفحۀ اول تاریخ تولد من دقیقا تاریخ روزی که متولد شدم نیست بخاطر رفتن به مدرسه در اول مهرماه
این مسئله درصفحۀ آخر شناسنامه بصورت توضیح آمده و تاریخ تولد اصلی منهم در این صفحه درج شده بنظر شما من باید این توضیح رو به افسری که مصاحبه میکنه بگم یا اگر این موضوع رو خودشون پرسیدن بگم و آیا تاریخی که بهشون باید بگم تاریخ روزیه که در صفحۀ اول آمده یا تاریخ حقیقی تولدم
پیشا پیش ار همه تون تشکر میکنم و همچنین از تمام دست اندرکاران این سایت
با تشکر
شما باید کلیه اسناد و مدارک مربوط به تغییر تاریخ تولدتان ( از حکم دادگاه یا رای سازمان ثبت احوال و .... که در صفحه آخر شناسنامه تان به استنادش این تغییر صورت گرفته) را ترجمه و همراه ببرید. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، najibi ، coming soon ، alirezagh
(2011-06-28 ساعت 19:15)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان من برای تایید مجدد یک ایمیل زدم به سفارت انکارا وسفارت بمن جواب داده ولی بعضی از قسمتهاش برام مفهوم نیست از دوستان خواهش میکنم برام توضیح بدن باتشکرYour administrative process has been completed and your
> case number is
> announced on our web site. You may come to our office any
> Monday through
> Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal
سلام
اولاً تبريك ، لطفاً زودتر كلير شدنتونو تو تاپيك كليرنس اعلام كنين تا از سوت و كوري در بيادو بچه ها خوشحال بشن
دوماً طبق گفته اونا لطفاً در اولين فرصت تشريف ببرين انكارا تا پشيمون نشدن تا ويزاتون رو انشاء الله بگيرين
سوماً بازم مباركه
تشکر کنندگان: Hornet ، zohreh36 ، alisarshar ، farzad.s ، najibi ، zohre61 ، aghdam ، nima.nabizadeh ، mim ، coming soon
(2011-06-28 ساعت 19:15)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان من برای تایید مجدد یک ایمیل زدم به سفارت انکارا وسفارت بمن جواب داده ولی بعضی از قسمتهاش برام مفهوم نیست از دوستان خواهش میکنم برام توضیح بدن باتشکرYour administrative process has been completed and your
> case number is
> announced on our web site. You may come to our office any
> Monday through
> Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal

شما كه هنوز اينجايي دوست عزيز
تشريف ببريد ويزا رو بگيريد بياريد .
تعجيل در رفتن و گرفتن ويزا، مزيد امتنان همگي دوستان مهاجرسرا خواهد بود
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، satusa ، aghdam ، nima.nabizadeh ، coming soon ، samadi2050
Sincerely yours

با سلام به شما دوست گرامی،بله من هم نظرم اینه که کیس شما کامل شده و دوستان میگن متن ارسالی از سفارت روال روتین سفارت در جواب دادن هست.چون اینطور که معلومه آنکارا با ستاره کلیر رو اعلام میکنه و شما الان بی ستاره هستید یعنی تکمیل کیس. اما ابوظبی اینطور نیست(فکر کنم یهو تصمیم میگیرن به طرف یه حالی بدن میگن بذار یه کلیر طولانی بهش بدیم بره خوش باشهBig Grinکاری که واسه من کردن،روز اول همه چیز خیلی خوب بود اما بعدش با خودشون فکر کردن نه دیگه اینجوری نمیشه نه به ما میچسبه نه به اون، بذار یه کاری بکنیم قدر ویزاشو بیشتر بدونهBig Grin اما شد 6 ماه و هنوز. . . Rolleyes

شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: Hornet ، farzad.s ، Goodie ، zohreh36 ، aghdam ، nima.nabizadeh ، coming soon ، vahidvm60
سلام دوستان.من تازگی یه کشف خیلی‌ بد کردم...SadBig Grin

موقعیی‌ که فرمها را پور می‌کردم اسم پدرم را از پاسپورت خودش نوشتم که با oo نوشته شده بود

حالا الان پاسپورت جدیدی که پدرم گرفته اسمش با ou نوشته شده تو پاس خودم هم با ou نوشته شده

به نظر شما خیلی‌ گیر میدان سر این؟؟؟چه کار کنم؟؟
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna
(2011-06-29 ساعت 20:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان.من تازگی یه کشف خیلی‌ بد کردم...SadBig Grin

موقعیی‌ که فرمها را پور می‌کردم اسم پدرم را از پاسپورت خودش نوشتم که با oo نوشته شده بود

حالا الان پاسپورت جدیدی که پدرم گرفته اسمش با ou نوشته شده تو پاس خودم هم با ou نوشته شده

نه دوست عزیز اصلا نگران نباش. روز مصاحبه اصلاح کنید. هیچ مشکلی نیست.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، coming soon
(2011-06-29 ساعت 20:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان.من تازگی یه کشف خیلی‌ بد کردم...SadBig Grin

نه دوست گرامی تجربه دوستان نشان داده که مشکلی پیش نمیاد اما اطلاع بدید به سفارت بهتره.
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: tamanna ، nima.nabizadeh ، najibi ، coming soon
دوستان برای چک کردن تاریخ مصاحبه نیاز هست با سفارت امریکا تو ترکیه هم مکاتبه کنیم؟

(2011-06-29 ساعت 20:14)sunset نوشته:  

نه دوست گرامی تجربه دوستان نشان داده که مشکلی پیش نمیاد اما اطلاع بدید به سفارت بهتره.
با سلام
دوست عزیز شما که از تاریخ مصاحبه تون بیشتر از 6 ماه گذشته مگه شش ماه بیشتر فرصت نداریم پی شما چطوری میخواهید جولای برید؟

شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
(2011-06-29 ساعت 20:25)آمریکا نوشته:  دوستان برای چک کردن تاریخ مصاحبه نیاز هست با سفارت امریکا تو ترکیه هم مکاتبه کنیم؟

(2011-06-29 ساعت 20:14)sunset نوشته:  

با سلام
دوست عزیز شما که از تاریخ مصاحبه تون بیشتر از 6 ماه گذشته مگه شش ماه بیشتر فرصت نداریم پی شما چطوری میخواهید جولای برید؟

با سلام خدمت شما،
از تاریخ مصاحبه 6ماه گذشته اما روز مصاحبه به من ویزا ندادند ،14روز بعد از مصاحبه کلیر شدم 40-50 روز بعد هم رفتیم ویزارو گرفتیم ،یعنی اعتبار ویزای من تا حدود 30-40 روز دیگه است.
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: tamanna ، nima.nabizadeh ، najibi ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان