موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-28 ساعت 20:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-28 ساعت 22:02 توسط frozen mind.)
(2011-06-28 ساعت 19:15)zohreh36 نوشته: سلام دوستان من برای تایید مجدد یک ایمیل زدم به سفارت انکارا وسفارت بمن جواب داده ولی بعضی از قسمتهاش برام مفهوم نیست ...
سلام دوست عزیز،اگر دقیقا سوالی رو که واسه سفارت فرستادید رو بگید بهتر میشه جوابی که سفارت به شما داده تحلیل کرد.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
Dear Sir/Madam:
I had an interview on 17may and As it is announced on embassy's website my case number is cleared on 20jun. Since I should travel from Iran to Turkey, would you please acknowledge the clearance of my case number. Thank you in advance.
Sincerely yours
این متنی بود که به سفارت زدم
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-28 ساعت 19:55)frozen mind نوشته: (2011-06-28 ساعت 19:33)zohreh36 نوشته: After your personal
> appearance at our
> office, we will review your case again. اینو نفهمیدم مرسی
من خودم هنوز به مرحله دريافت ويزا نرسيده ام و نمي دونم مفهوم واقعي اين جمله چيه، اما از نظر لغوي يعني: پس از حضور شخص شما در دفتر ما، پرونده تان را دوباره بررسي خواهيم كرد.
منم اين سوالو دارم كه خب اين جمله يعني چي؟ چرا بار ديگه پرونده رو بررسي كنن؟! ايا اين جمله فرماليته س و براي همه مي نويسن يا فقط براي ايشون نوشتن؟ لطفا ويزا گرفتگان جواب بدن!
دوستان عزیز؛ این متن روتین سفارت به اکثر افرادیست که از طریق ایمیل پی به کلییر شدنشان بردند و جای نگرانی نداره. یادتان باشه پرونده همه بعد از اعلام کلییر شدن قبل از صدور ویزا بررسی میشه وگرنه چه کاری زدن یه مهر ویزا تو پاسپورت که 48 ساعت طول بکشه.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
اسم من در لاتاری گرین کارت آمریکا دراومده و قراره چند روز دیگه برای مصاحبه به ترکیه برم سوال من از شما این بود که در شناسنامۀ من درصفحۀ اول تاریخ تولد من دقیقا تاریخ روزی که متولد شدم نیست بخاطر رفتن به مدرسه در اول مهرماه
این مسئله درصفحۀ آخر شناسنامه بصورت توضیح آمده و تاریخ تولد اصلی منهم در این صفحه درج شده بنظر شما من باید این توضیح رو به افسری که مصاحبه میکنه بگم یا اگر این موضوع رو خودشون پرسیدن بگم و آیا تاریخی که بهشون باید بگم تاریخ روزیه که در صفحۀ اول آمده یا تاریخ حقیقی تولدم
پیشا پیش ار همه تون تشکر میکنم و همچنین از تمام دست اندرکاران این سایت
با تشکر
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-29 ساعت 02:38)farah نوشته: دوستان عزیز سلام
اسم من در لاتاری گرین کارت آمریکا دراومده و قراره چند روز دیگه برای مصاحبه به ترکیه برم سوال من از شما این بود که در شناسنامۀ من درصفحۀ اول تاریخ تولد من دقیقا تاریخ روزی که متولد شدم نیست بخاطر رفتن به مدرسه در اول مهرماه
این مسئله درصفحۀ آخر شناسنامه بصورت توضیح آمده و تاریخ تولد اصلی منهم در این صفحه درج شده بنظر شما من باید این توضیح رو به افسری که مصاحبه میکنه بگم یا اگر این موضوع رو خودشون پرسیدن بگم و آیا تاریخی که بهشون باید بگم تاریخ روزیه که در صفحۀ اول آمده یا تاریخ حقیقی تولدم
پیشا پیش ار همه تون تشکر میکنم و همچنین از تمام دست اندرکاران این سایت
با تشکر
شما باید کلیه اسناد و مدارک مربوط به تغییر تاریخ تولدتان ( از حکم دادگاه یا رای سازمان ثبت احوال و .... که در صفحه آخر شناسنامه تان به استنادش این تغییر صورت گرفته) را ترجمه و همراه ببرید. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-28 ساعت 20:38)zohreh36 نوشته: Dear Sir/Madam:
I had an interview on 17may and As it is announced on embassy's website my case number is cleared on 20jun. Since I should travel from Iran to Turkey, would you please acknowledge the clearance of my case number. Thank you in advance.
Sincerely yours
این متنی بود که به سفارت زدم
با سلام به شما دوست گرامی،بله من هم نظرم اینه که کیس شما کامل شده و دوستان میگن متن ارسالی از سفارت روال روتین سفارت در جواب دادن هست.چون اینطور که معلومه آنکارا با ستاره کلیر رو اعلام میکنه و شما الان بی ستاره هستید یعنی تکمیل کیس. اما ابوظبی اینطور نیست(فکر کنم یهو تصمیم میگیرن به طرف یه حالی بدن میگن بذار یه کلیر طولانی بهش بدیم بره خوش باشهکاری که واسه من کردن،روز اول همه چیز خیلی خوب بود اما بعدش با خودشون فکر کردن نه دیگه اینجوری نمیشه نه به ما میچسبه نه به اون، بذار یه کاری بکنیم قدر ویزاشو بیشتر بدونه اما شد 6 ماه و هنوز. . .
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st