کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-07-02 ساعت 16:51)zohreh36 نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 15:21)alisarshar نوشته:  البته اصل خبر بدين صورت است:
Washington, DC - Iranian Americans may continue to travel using Iran Air, despite the recent imposition of sanctions on the company, according to the U.S. Treasury’s sanctions enforcement agency and the U.S. State Department.

Officials at the Treasury’s Office of Foreign Assets Control and State Department have confirmed to NIAC that indeed U.S. individuals may continue to purchase tickets and fly on Iran Air.

http://www.niacouncil.org/site/News2?pag...iv_ctrl=-1

واينطور كه به نظر ميرسه ايميل قبلي صحت نداره.
دوستان لطف میکنید متن فارسی اینرو اینجا بذارید ممنون
اینم ترجمه متن بالا :
شهروندان با ملیت ایرانی-آمریکائی میتوانندعلی رغم تحریم های وضع شده توسط وزارت اقتصاد و دارائی و وزارت کشور امریکابه سفرهای خود با ایران ایر ادامه بدهند . مسولان کنترل دارائی های خارجی در وزارت اقتصاد و دارائی و وزارت کشور تائید کرده اند که افراد آمریکائی میتوانند از ایران ایر بلیت تهیه و با ایران ایرسفرکنند.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، Ashkan78 ، nastaran86 ، alirezagh ، zohreh36 ، emankh101 ، Ali Sepehr ، aghdam
(2011-07-02 ساعت 09:33)nahid.t نوشته:  سلام ممنون ميشم اگه سوالات من را پاسخ بدهيد
1-اسم پسر من در پاس قبلي اشكال داشت و من فرمها را بر اساس پاسپورت پر كردم ولي به تازگي پاسپورت جديد اصلاح شده گرفتم حال بايد صبر كنم روز مصاحبه بگم يا زودتر ايميل بزنم اگه بايد ايميل بزنم ميشه لطفا متنش را برا م بنويسيد ؟
2- پسر من ابانماه 15 سالش تمام ميشه و ممنوع الخروج ميشه البته تا اون موقع حتما مشخص شده كه ما پذيرفته يا رد شديم ولي اگر فرض به پذيرفته شدن باشه پسر من بعد از خروج از ايران ديگه تا قبل از اقامت دائم نميتونه ايران بياد يا طبق شرايط خاصي ميتونه اگر شرايطي ويا منبعي مطمئني هست ميشه لطف كنيدبهم اطلاع دهيد
مثل هميشه سپاس گذار همه همكاريهاتون هستم

لطفا اگر اطلاعات داريد راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان:
(2011-07-03 ساعت 00:51)nahid.t نوشته:  
(2011-07-02 ساعت 09:33)nahid.t نوشته:  سلام ممنون ميشم اگه سوالات من را پاسخ بدهيد
1-اسم پسر من در پاس قبلي اشكال داشت و من فرمها را بر اساس پاسپورت پر كردم ولي به تازگي پاسپورت جديد اصلاح شده گرفتم حال بايد صبر كنم روز مصاحبه بگم يا زودتر ايميل بزنم اگه بايد ايميل بزنم ميشه لطفا متنش را برا م بنويسيد ؟
2- پسر من ابانماه 15 سالش تمام ميشه و ممنوع الخروج ميشه البته تا اون موقع حتما مشخص شده كه ما پذيرفته يا رد شديم ولي اگر فرض به پذيرفته شدن باشه پسر من بعد از خروج از ايران ديگه تا قبل از اقامت دائم نميتونه ايران بياد يا طبق شرايط خاصي ميتونه اگر شرايطي ويا منبعي مطمئني هست ميشه لطف كنيدبهم اطلاع دهيد
مثل هميشه سپاس گذار همه همكاريهاتون هستم

لطفا اگر اطلاعات داريد راهنمايي كنيد
دوست عزیز من یه اشتباه تو وارد کردن تاریخ ازدواجم داشتم که قبل از سفرم به پیشنهاد دوستان مهاجرسرا ایمیل زدم و روز مصاحبه هم اصلاح کردم. حالا شما میتونی ایمیل بزنی و اونا رو مطلع کنی یا اینکه روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اینکارو انجام بدی. واسه اونا مهم اینه که شما با صداقت رفتار کنی طوری که فکر نکنند خدای نکرده قصد فریب دادن اونا رو دارید. اگه تصمیم گرفتید ایمیل بزنید میتونید از متن زیر استفاده کنید.
Case Number: 2011AS000xxxxx
Principal Applicant Name: Last name, first name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth:monthDayYear

Dear Sir/Madam,
Filling out the form DS-230 for my son who is my beneficiary,I wrote down his name as spelled in his old passport which he possessed at that time. At present,however,a new passport has been issued containing a slightly different spelling of his name.I can provide that office with sufficient proof of the matter on the day of the interview.I would be extremely grateful if you let me know of any further steps I need to take in this regard.
Yours faithfully,
First name Last Name
جواب سوال ۲ رو هم نمیدونم.امیدوارم دوستان مطلع کمک کنند Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، nastaran86 ، nahid.t ، Goodie ، aghdam
كدوم سايت دولتي آمريكا؟ اگه منظورتون لينك وزارت خزانه داري است، كه اون لينك، يه لينك مرده هست. بهتر بود حداقل براي كمتر شدن استرس خودتون، در زماني كم (حداكثر يك دقيقه) اين سه تا لينك رو چك مي كرديد ببينيد وجود خارجي دارند؟ بعد اينجا مي نوشتيد و ملت در آستانه مهاجرت رو كه همين جوري الكي نگران هستند و با وسواس زايد الوصفي خودشون رو از خيلي چيزا محروم كردند، توي شك بندازيد.

هر سايتي كه اين خبر رو نقل كرده، به نقل از سايت پيوند بوده كه شما لينك اون رو هم گذاشتيد. اولا سايت پيوند، زياد اعتباري در دنياي خبري نداره و در ثاني همون سايت، در همون آدرسي كه شما گذاشتيد، اصلاحيه زده و گفته خريد بليت شامل تحريم نمي شه. خوب بود يه نگاه سطحي به لينكهاي خودتون مي انداختيد.

اون مافيايي كه من ازش نام بردم هم نه شما شاملشيد و نه دايي شما. اونا شبكه اي از يه عده آمدم بيكار هستند كه صبح تا شب توي اين آژانس و اون آژانس اينترنت مفت براي چت كردن اي ميل فوروارد كردن دم دستشونه و خيلي با سياست تر از اين حرفا هستن كه خودشون مستقيم توي جايي مثل مهاجرسرا چنين چيزايي بنويسن. فقط از سادگي و كم دقتي امثال من و شما استفاده مي كنند تا ...

به هر حال ممنون از شما.

(2011-07-02 ساعت 21:37)nima.nabizadeh نوشته:  ولی‌ این که این خبر تو یکی‌ از سایت‌های دولتی آمریکا هم نقل شده یه کم شاید از شایعه بیشتر باشه،بازم من فقط اون چیرو که دیدم برای دوستان هم گذاشتم که همه با هم پیگیرش باشیم،و فقط جنبه اطلاع رسانی داشت یه موقع برای دوستان سوتفاهم نشه

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: nastaran86 ، alirezagh ، zohreh36 ، najibi ، Ali Sepehr ، aghdam ، nima.nabizadeh
دوستان من يك سوال داشتم:اسپانسرم مي تونه با فكس فرم ها رو برام بفرسته بعد من بفرستم سفارت؟
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال.

من شوهرم برنده اصلی یک شرکت دارد که روزنامه رسمی هم دارد که ترجمه هم شده است. برای سابقه کاری نشاندادن اون روزنامه رسمی کافی است. خودش سمت مدیریت شرکت را دارد. ایا باید گواهی اشتغال روی سربرگ شرکت را هم گذاشت؟؟ یا همون ترجمه رسمی روزنامه رسمی کافی است؟؟؟ قراردادهایشان هم به زبان فارسی موجوده. ممنون می شم یک راهنمایی بکنید. مرسیی
تشکر کنندگان:
(2011-07-03 ساعت 08:47)ali_ho نوشته:  دوستان من يك سوال داشتم:اسپانسرم مي تونه با فكس فرم ها رو برام بفرسته بعد من بفرستم سفارت؟

سلام دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم اسپانسر شما اصل فرمها رو ترجيحاً بفرسته براي سفارت و يا براي شما و كپي اون رو هم حتماً يا فكس كنه يا با ايميل برات بفرسته، كه روز مصاحبه ببري با خودت .
پيشنهاد ميكنم سفر نامه منو بخون در اين خصوص

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، ali_ho
(2011-07-03 ساعت 08:57)مونیکا نوشته:  دوستان یک سوال.

من شوهرم برنده اصلی یک شرکت دارد که روزنامه رسمی هم دارد که ترجمه هم شده است. برای سابقه کاری نشاندادن اون روزنامه رسمی کافی است. خودش سمت مدیریت شرکت را دارد. ایا باید گواهی اشتغال روی سربرگ شرکت را هم گذاشت؟؟ یا همون ترجمه رسمی روزنامه رسمی کافی است؟؟؟ قراردادهایشان هم به زبان فارسی موجوده. ممنون می شم یک راهنمایی بکنید. مرسیی

دوست عزيز
اگه همسر شما ليسانس داشته باشن نيازي به ارائه سابقه كار نيست
اون روزنامه رسمي به درد اين ميخوره كه شما تاكيد كنيد كه شوهرتون براي خودش كار ميكنه و پيشنهاد ميكنم ترجمه كنيد و با خودتون ببريد

موفق باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: tamanna ، matin2257 ، najibi ، ali_ho
(2011-07-03 ساعت 09:29)Hornet نوشته:  
(2011-07-03 ساعت 08:57)مونیکا نوشته:  دوستان یک سوال.

دوست عزيز
اگه همسر شما ليسانس داشته باشن نيازي به ارائه سابقه كار نيست
اون روزنامه رسمي به درد اين ميخوره كه شما تاكيد كنيد كه شوهرتون براي خودش كار ميكنه و پيشنهاد ميكنم ترجمه كنيد و با خودتون ببريد

موفق باشيد
ممنونم و سپاس از جوابتون.
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، najibi
(2011-07-03 ساعت 09:15)Hornet نوشته:  
(2011-07-03 ساعت 08:47)ali_ho نوشته:  دوستان من يك سوال داشتم:اسپانسرم مي تونه با فكس فرم ها رو برام بفرسته بعد من بفرستم سفارت؟

سلام دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم اسپانسر شما اصل فرمها رو ترجيحاً بفرسته براي سفارت و يا براي شما و كپي اون رو هم حتماً يا فكس كنه يا با ايميل برات بفرسته، كه روز مصاحبه ببري با خودت .
پيشنهاد ميكنم سفر نامه منو بخون در اين خصوص

موفق باشيد
ببخشيد هورنت عزيز.اگه فرم ها رو با UPS به سفارت خونه بفرستند چند روزه ميرسه تركيه؟؟
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان:

دوست عزیزم
من در این خصوص اطلاعات کافی ندارم، من ابوظبی بودم، ببخشید
پیشنهاد میکنم تو تاپیک های مربوطه مثل نمونه مکاتبه با KCC و سفارت یا سفر و تجربه مصاحبه در آنکارا مطرح کن تا دوستان پاسخ درست بهت بدن

موفق باشید
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: najibi ، aghdam
دوستان عزیز سلام
میشه راجع به مدارکی که باید ترجمه کنیم و ببریم سفارت ابوظبی راهنماییم کنید؟
ببینید اینا کافیه؟
1- شناسنامه
2- کارت ملی
3- کارت پایان خدمت یا معافی
4- دیپلم
5- پیش دانشگاهی
6- لیسانس
ضمنا من ازدواج نکردم.
ممنون.
تشکر کنندگان:
دو تا سوال دیگه هم دارم.
1- فرق petitioner با applicant چیه؟
2- مدارکی که باید اسپانسر برامون بفرسته ایناست؟
الف- فرم I-864
ب- Affidavit of Support
ج- U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years
د- proof of employment
راجع به سوال دوم اگه کم یا زیاده بهم بگید لطفا و بگید تک تکشون چی هستن.
بازم ممنون.
تشکر کنندگان:
[quote='hojat_nj' pid='116308' dateline='1309722135']
دوستان عزیز سلام
میشه راجع به مدارکی که باید ترجمه کنیم و ببریم سفارت ابوظبی راهنماییم کنید؟
ببینید اینا کافیه؟
1- شناسنامه
2- کارت ملی
3- کارت پایان خدمت یا معافی
4- دیپلم
5- پیش دانشگاهی
6- لیسانس
ضمنا من ازدواج نکردم.
ممنون.
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید.اطلاعات بسیار جامعی دارد و جواب همه سوالاتتان را خواهید گرفت.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
تشکر کنندگان: hojat_nj
(2011-07-04 ساعت 00:24)hojat_nj نوشته:  دو تا سوال دیگه هم دارم.
1- فرق petitioner با applicant چیه؟
2- مدارکی که باید اسپانسر برامون بفرسته ایناست؟
الف- فرم I-864
ب- Affidavit of Support
ج- U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years
د- proof of employment
راجع به سوال دوم اگه کم یا زیاده بهم بگید لطفا و بگید تک تکشون چی هستن.
بازم ممنون.
applicantیعنی کسی که متقاضی ویزا است petitioner یعنی کسی که از طرف شما درخواست ویزا میکند. تا اونجائی که من میدونم.اگه نادرسته لطفا دوستان اصلاح کنند.
2.اسپانسر شما باید فرمi-134 بفرستد. فرمi-864 واسه مهاجرت خانوادگی هستش.
ب- Affidavit of Support یعنی ضمانتنامه حمایت و ساپورت که شامل پر کردن فرم واسه شما بعلاوه مدارکی که در صفحه تاپیک مربوط به اسپانسر و یا همون صفحه لاتاری از آغاز تا پایان میتونید ببینید.
ج- U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years یعنی مدارک مربوط به پرداخت مالیات سه سال اخیر.
د- proof of employment یعنی مدرک استخدام کاری
تشکر کنندگان: alisarshar ، hojat_nj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان