کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-29 ساعت 20:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان.من تازگی یه کشف خیلی‌ بد کردم...SadBig Grin

موقعیی‌ که فرمها را پور می‌کردم اسم پدرم را از پاسپورت خودش نوشتم که با oo نوشته شده بود

حالا الان پاسپورت جدیدی که پدرم گرفته اسمش با ou نوشته شده تو پاس خودم هم با ou نوشته شده

به نظر شما خیلی‌ گیر میدان سر این؟؟؟چه کار کنم؟؟

سلام ممنون از همه دوستان که راهنماییم کردن،

می‌خواستم ببینم الانِ -میل بزنم بهشون بگم؟

بذارم روز مصاحبه بگم؟؟

یا اصلا به رو خودم نیرام و هیچی‌ نگم؟؟Big GrinBig Grin
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان:
(2011-06-29 ساعت 22:27)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 20:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان.من تازگی یه کشف خیلی‌ بد کردم...SadBig Grin

موقعیی‌ که فرمها را پور می‌کردم اسم پدرم را از پاسپورت خودش نوشتم که با oo نوشته شده بود

حالا الان پاسپورت جدیدی که پدرم گرفته اسمش با ou نوشته شده تو پاس خودم هم با ou نوشته شده

بذارم روز مصاحبه بگم؟؟

دوست عزیز چرا روزه شک دار؟یه ایمیل بزنید و خیال خودتون رو راحت کنید. البته این کاریه که خودم کردم و روز مصاحبه هم پرینت پاسخ سفارت رو با خودمون بردیم.
تشکر کنندگان: coming soon
(2011-06-29 ساعت 22:27)nima.nabizadeh نوشته:  

بذارم روز مصاحبه بگم؟؟

سلام دوست عزیز.
منم امروز متوجه یه اشتباه توی تاریخام شدم که به جای 88زدم98منم از بچها پرسیدم یکی گفت تو سفارت بگو یکی گفت ایمیل بزن لطفا هر کاری کردین به منم بگین ممنون میشم
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، nima.nabizadeh
(2011-06-29 ساعت 23:52)نفس نوشته:  سلام دوست عزیز.
منم امروز متوجه یه اشتباه توی تاریخام شدم که به جای 88زدم98منم از بچها پرسیدم یکی گفت تو سفارت بگو یکی گفت ایمیل بزن لطفا هر کاری کردین به منم بگین ممنون میشم

دوست عزیز ، یک ایمیل بزن به KCC و موضوع رو بهشون خبر بده
روز مصاحبه هم کپی اون ایمیل (با جواب KCC) را همرات میبری و قبل از قسم خوردن، میگی من یک اشباهی دارم تو فرمهام بدین درستش کنم، بعد هم تمام ... Big GrinBig GrinBig Grin

موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، nima.nabizadeh
سلام دوستان. جواب آزمایش های دکتر اونگان چند روزه حاضر می شه؟
و شنبه ها هم باز هستن و جواب آزمایش هارو می دن.
خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-30 ساعت 15:07)respina31 نوشته:  سلام دوستان. جواب آزمایش های دکتر اونگان چند روزه حاضر می شه؟
خیلی ممنون

به ما که فردای روز آزمایش جوابو دادن. البته ما برنده 2010 بودیم.
پیروز باشید
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، respina31 ، coming soon ، najibi ، Sooshians ، Goodie
(2011-06-30 ساعت 15:07)respina31 نوشته:  سلام دوستان. جواب آزمایش های دکتر اونگان چند روزه حاضر می شه؟
خیلی ممنون

اگر دکتر برای شما مشکوک به سل نشود معمولا فردای روزی که معاینه شدید جواب رو میده و اگر بچه بین 2 تا 15 سال دارید معمولا 48 ساعته نتیجه رو اعلام می کنه.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دکتر اونگان مراجعه کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: respina31 ، tamanna ، coming soon ، najibi ، Sooshians
خیلی ممنون
خیلی ممنون از پاسختان.اما سوال دوم را پاسخ ندادی ببخشید تکرار می کنم:
و شنبه ها هم باز هستن و جواب آزمایش هارو می دن.یا کلا و کاملا تعطیل اند
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
يه سوال دارم كه ممنون ميشم اگه ميدونيد سريع پاسخ بديد.
براي ارزش گذاري طلا به كجا بايد مراجعه كرد؟
با تشكر
تشکر کنندگان:
(2011-07-01 ساعت 19:19)Ehaqiqi نوشته:  سلام دوستان
با تشكر

سلام دوست عزیز
برای ارزش گذاری هرچیزی که دارید (ملک ، اتومبیل ، طلا و ... ) بایستی به کانون کارشناسان دادگستری مراجعه کنید که 118 تلفن تماس و آدرس آنرا دارد
وقتی آنجا مراجعه نمودید کارشناس رشته مربوطه را به شما معرفی میکنند و شما با ایشان تماس میگیرید و حضورا دارایی شما را ارزش گذاری می نمایند
برگه ارزشگذاری را خود کارشناس یا شما به مهر همان کانون کارشناسان ممهور میکنید و میدهید برای ترجمه رسمی (که به واسطه همان مهر کانون ، دادگستری هم ترجمه تان را مهر می زند)
البته برای طلا حتما میبایست به کارشناس مربوطه فاکتور خرید معتبر و مورد تایید ارائه کنید.
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، aghdam ، Ehaqiqi
(2011-07-01 ساعت 19:54)vahidvm60 نوشته:  
با تشكر

سلام دوست عزیز
برای ارزش گذاری هرچیزی که دارید (ملک ، اتومبیل ، طلا و ... ) بایستی به کانون کارشناسان دادگستری مراجعه کنید که 118 تلفن تماس و آدرس آنرا دارد
وقتی آنجا مراجعه نمودید کارشناس رشته مربوطه را به شما معرفی میکنند و شما با ایشان تماس میگیرید و حضورا دارایی شما را ارزش گذاری می نمایند
برگه ارزشگذاری را خود کارشناس یا شما به مهر همان کانون کارشناسان ممهور میکنید و میدهید برای ترجمه رسمی (که به واسطه همان مهر کانون ، دادگستری هم ترجمه تان را مهر می زند)
البته برای طلا حتما میبایست به کارشناس مربوطه فاکتور خرید معتبر و مورد تایید ارائه کنید.

یعنی میشه هم حساب بانکی ببریم هم این ارزش گداریو؟اینجوری باشه خیلی خوبهShy
تشکر کنندگان: Ehaqiqi
(2011-07-01 ساعت 20:48)tamanna نوشته:  
(2011-07-01 ساعت 19:54)vahidvm60 نوشته:  
با تشكر

سلام دوست عزیز

یعنی میشه هم حساب بانکی ببریم هم این ارزش گداریو؟اینجوری باشه خیلی خوبهShy
دوست گرامی،شما هر چه مدارک مالی دارید رو ببرید و ارائه کنید.هیچ ضرری نداره.
تشکر کنندگان: Ehaqiqi
دوستان برای چک کردن تاریخ مصاحبه نیاز هست با سفارت امریکا تو ترکیه هم مکاتبه کنیم؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-07-02 ساعت 00:17)آمریکا نوشته:  دوستان برای چک کردن تاریخ مصاحبه نیاز هست با سفارت امریکا تو ترکیه هم مکاتبه کنیم؟

دوست عزیز ، سلام
ضرر که نداره و ایمیل هم که مجانی Wink
کار از محکم کاری عیب نمی کنه . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، frozen mind
سلام ممنون ميشم اگه سوالات من را پاسخ بدهيد
1-اسم پسر من در پاس قبلي اشكال داشت و من فرمها را بر اساس پاسپورت پر كردم ولي به تازگي پاسپورت جديد اصلاح شده گرفتم حال بايد صبر كنم روز مصاحبه بگم يا زودتر ايميل بزنم اگه بايد ايميل بزنم ميشه لطفا متنش را برا م بنويسيد ؟
2- پسر من ابانماه 15 سالش تمام ميشه و ممنوع الخروج ميشه البته تا اون موقع حتما مشخص شده كه ما پذيرفته يا رد شديم ولي اگر فرض به پذيرفته شدن باشه پسر من بعد از خروج از ايران ديگه تا قبل از اقامت دائم نميتونه ايران بياد يا طبق شرايط خاصي ميتونه اگر شرايطي ويا منبعي مطمئني هست ميشه لطف كنيدبهم اطلاع دهيد
مثل هميشه سپاس گذار همه همكاريهاتون هستم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان