(2011-07-04 ساعت 16:57)آرتين نوشته: سلام به همه دوستان
من میخواستم ترجمه مدارک رو برای سفارت در آنکارا پست کنم فقط نمی دونم عکس ها رو باید ارسال کنم یا با خودم ببرم ؟؟؟ در چک لیست چیزی ننوشته نشده لطفا دوستان راهنمایی کنید . متشکرم
توی راهنمایی که در سایت سفارت آنکارا موجود هست (اسنادش موجوده) ارسال دو قطعه عکس همراه مدارک ذکر شده، البته بنا به تجربه دوستان اگه همراه خودتون ببرید هم ممکنه فرقی نکنه.
(2011-07-04 ساعت 00:24)najibi نوشته: [quote='hojat_nj' pid='116308' dateline='1309722135']
دوستان عزیز سلام
میشه راجع به مدارکی که باید ترجمه کنیم و ببریم سفارت ابوظبی راهنماییم کنید؟
ببینید اینا کافیه؟
1- شناسنامه
2- کارت ملی
3- کارت پایان خدمت یا معافی
4- دیپلم
5- پیش دانشگاهی
6- لیسانس
ضمنا من ازدواج نکردم.
ممنون.
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید.اطلاعات بسیار جامعی دارد و جواب همه سوالاتتان را خواهید گرفت. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
(2011-07-04 ساعت 00:24)hojat_nj نوشته: دو تا سوال دیگه هم دارم.
1- فرق petitioner با applicant چیه؟
2- مدارکی که باید اسپانسر برامون بفرسته ایناست؟
الف- فرم I-864
ب- Affidavit of Support
ج- U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years
د- proof of employment
راجع به سوال دوم اگه کم یا زیاده بهم بگید لطفا و بگید تک تکشون چی هستن.
بازم ممنون.
applicantیعنی کسی که متقاضی ویزا است petitioner یعنی کسی که از طرف شما درخواست ویزا میکند. تا اونجائی که من میدونم.اگه نادرسته لطفا دوستان اصلاح کنند.
2.اسپانسر شما باید فرمi-134 بفرستد. فرمi-864 واسه مهاجرت خانوادگی هستش.
ب- Affidavit of Support یعنی ضمانتنامه حمایت و ساپورت که شامل پر کردن فرم واسه شما بعلاوه مدارکی که در صفحه تاپیک مربوط به اسپانسر و یا همون صفحه لاتاری از آغاز تا پایان میتونید ببینید.
ج- U.S. Federal Tax Returns for the three (3) most recent years یعنی مدارک مربوط به پرداخت مالیات سه سال اخیر.
د- proof of employment یعنی مدرک استخدام کاری
پس دوتا چیز لازمه در مورد اسپانسر
یکی فرم i-134 یا همون Affidavit of Support
و دوم مدرک مربوط به پرداخت مالیات سه سال اخیر درسته؟
ضمنا
1-این فرم رو از کجای سایت KCC بردارم؟
2- اول خودم باید یه قسمتاییشو پر کنم بعد برا اسپانسرم ایمیلش کنم یا اینکه باید پرینت بگیرم و کاغذشو پست کنم؟ چی کار باید بکنم؟
3- w2 همون 1040 هستش که همون پرداخت مالیات سه سال اخیر باشه؟
بازم مثل همیشه راهنمایی کنید لطفا
ممنون
[/quote]
پس دوتا چیز لازمه در مورد اسپانسر
یکی فرم i-134 یا همون Affidavit of Support
و دوم مدرک مربوط به پرداخت مالیات سه سال اخیر درسته؟
ضمنا
1-این فرم رو از کجای سایت KCC بردارم؟
2- اول خودم باید یه قسمتاییشو پر کنم بعد برا اسپانسرم ایمیلش کنم یا اینکه باید پرینت بگیرم و کاغذشو پست کنم؟ چی کار باید بکنم؟
3- w2 همون 1040 هستش که همون پرداخت مالیات سه سال اخیر باشه؟
بازم مثل همیشه راهنمایی کنید لطفا
ممنون
**************************************************************************************************************************
دوست گرامی با خواندن لینک زیر به پاسخ تمام سوالات خود خواهید رسید.بعد از خوندن مطالب اگه سوالی بود در همون تاپیک مطرح کنید که به پاسخ های دقیق تری برسید چرا که بیش از ۶۰ درصد دوستان اسپانسر ندارند ولی سوال شما مربوط به داشتن اسپانسر است. موفق باشید. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2621
دوستان عزیز
1- گواهی سابقه کاری اگر بصورت انگلیسی تهیه شده باشه مشکلی داره یا باید حتما فارسی باشه و بدم دارالترجمه
آیا این متن که تهیه کردم البته بصورت فارسی خوبه یا باید اصلاح کنم
گواهـــــي سابقـــه کار
بدينوسيله گواهي ميشود آقای ......... فرزند ........ به شماره شناسنامه ........ و شماره ملی ......... متولد .......... از تاريخ........... تا کنون در واحد ........ با سمت ............... در این شرکت ( اسم شرکت ) با شماره ثبت ........ و آدرس ................................... مشغول بكار بوده ا ند .
نحوه همكاري ايشان با اين شركت به صورت تمام وقت (44 ساعت در هفته طبق قوانين وزارت كار جمهوري اسلامي ) بوده و از نحوه کار و پیشرفت ایشان در انجام امور محوله رضایت حاصل است .
اين گواهي جهت اطلاع از وضيعت سوابق كاري ايشان ميباشد و هيچگونه ارزش قانوني ديگر ندارد.
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
(2011-07-05 ساعت 17:26)A.K نوشته: دوستان عزیز
1- گواهی سابقه کاری اگر بصورت انگلیسی تهیه شده باشه مشکلی داره یا باید حتما فارسی باشه و بدم دارالترجمه
گواهـــــي سابقـــه کار
بدينوسيله گواهي ميشود آقای ......... فرزند ........ به شماره شناسنامه ........ و شماره ملی ......... متولد .......... از تاريخ........... تا کنون در واحد ........ با سمت ............... در این شرکت ( اسم شرکت ) با شماره ثبت ........ و آدرس ................................... مشغول بكار بوده ا ند .
نحوه همكاري ايشان با اين شركت به صورت تمام وقت (44 ساعت در هفته طبق قوانين وزارت كار جمهوري اسلامي ) بوده و از نحوه کار و پیشرفت ایشان در انجام امور محوله رضایت حاصل است .
اين گواهي جهت اطلاع از وضيعت سوابق كاري ايشان ميباشد و هيچگونه ارزش قانوني ديگر ندارد.
اگر شماره بيمه هم داري قيد كن و همچنين تو چه پوزيشنهايي مشغول بودي؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
گواهـــــي سابقـــه کار
دوست عزیز چه کاریه اگه میتونی سابقه کار رو انگلیسی بگیر، پیشنهاد میکنم شماره بیمه تو هم بزن، بعداً برای کار بدرد میخوره
2011-07-05 ساعت 18:22 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-05 ساعت 18:26 توسط آرتين.)
گواهـــــي سابقـــه کار
دوست عزیز من گواهی سابقه کار گرفتم به فارسی دادم ترجمه + دفترچه بیمه + روزنامه رسمی شرکت و نسبت به کاری که قید میکنی باید مدرک داشته باشی مثلا( من کارم کامپیوتر هستش و مدرک کامپیوتر ارائه دادم ) بعد مترجم انها رو فرستاد وزارت امور خارجه و دادگستری و مهر تائید بهش زدن ولی فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمی کنه فکر کنم از من حدود 15 هزار تومن گرفت .البته سابقه کاری از زمانی که بیمه بودی حساب میشه و اینکه اگر چند سال بیمه نداشتی باید پاره وقت بنویسی .
موفق باشی
نمونه فرمی رو که پر کردم ضمیمه کردم امیدوارم به دردت بخوره
Visa: 28 . Sep . 2011 رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-07-05 ساعت 17:49)alisarshar نوشته: اگر شماره بيمه هم داري قيد كن و همچنين تو چه پوزيشنهايي مشغول بودي؟
(2011-07-05 ساعت 17:54)Hornet نوشته: دوست عزیز چه کاریه اگه میتونی سابقه کار رو انگلیسی بگیر، پیشنهاد میکنم شماره بیمه تو هم بزن، بعداً برای کار بدرد میخوره
موفق باشید
(2011-07-05 ساعت 18:22)آرتين نوشته: دوست عزیز من گواهی سابقه کار گرفتم به فارسی دادم ترجمه + دفترچه بیمه + روزنامه رسمی شرکت و نسبت به کاری که قید میکنی باید مدرک داشته باشی مثلا( من کارم کامپیوتر هستش و مدرک کامپیوتر ارائه دادم ) بعد مترجم انها رو فرستاد وزارت امور خارجه و دادگستری و مهر تائید بهش زدن ولی فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمی کنه فکر کنم از من حدود 15 هزار تومن گرفت .البته سابقه کاری از زمانی که بیمه بودی حساب میشه و اینکه اگر چند سال بیمه نداشتی باید پاره وقت بنویسی .
موفق باشی
از شما دوستان سپاسگذارم
اینجا یه سوال پیش میاد که من حتما باید روزنامه رسمی شرکت رو هم داشته باشم
بعد اینکه من اصلا مدرکم مرتبط با کارم نیست رشتم گرافیک بوده و کارم شبکه و کامپیوتر و سخت افزار دوره های زیادی رفتم ولی مدرکشو ندارم چون آزمون هاش رو اینجا برگزار نمیکنند
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
(2011-07-05 ساعت 17:49)alisarshar نوشته: اگر شماره بيمه هم داري قيد كن و همچنين تو چه پوزيشنهايي مشغول بودي؟
(2011-07-05 ساعت 17:54)Hornet نوشته: دوست عزیز چه کاریه اگه میتونی سابقه کار رو انگلیسی بگیر، پیشنهاد میکنم شماره بیمه تو هم بزن، بعداً برای کار بدرد میخوره
موفق باشید
(2011-07-05 ساعت 18:22)آرتين نوشته: دوست عزیز من گواهی سابقه کار گرفتم به فارسی دادم ترجمه + دفترچه بیمه + روزنامه رسمی شرکت و نسبت به کاری که قید میکنی باید مدرک داشته باشی مثلا( من کارم کامپیوتر هستش و مدرک کامپیوتر ارائه دادم ) بعد مترجم انها رو فرستاد وزارت امور خارجه و دادگستری و مهر تائید بهش زدن ولی فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمی کنه فکر کنم از من حدود 15 هزار تومن گرفت .البته سابقه کاری از زمانی که بیمه بودی حساب میشه و اینکه اگر چند سال بیمه نداشتی باید پاره وقت بنویسی .
موفق باشی
از شما دوستان سپاسگذارم
اینجا یه سوال پیش میاد که من حتما باید روزنامه رسمی شرکت رو هم داشته باشم
بعد اینکه من اصلا مدرکم مرتبط با کارم نیست رشتم گرافیک بوده و کارم شبکه و کامپیوتر و سخت افزار دوره های زیادی رفتم ولی مدرکشو ندارم چون آزمون هاش رو اینجا برگزار نمیکنند
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم كه براي مصاحبه هيچ سابقه كاري رو نكني و بگي در رابطه با رشته اي كه خوندي كار كردي و چون مدركتم ليسانس هست سابقه كار ازت نمي خوان چون اگر بگي كه در ارتباط با رشته هاي كامپيوتري فعاليت داشتي چون فني و مهندسي هست ممكنه كه كلير بخوري و اين سابقه كارتم اگر كه تمايل داشتي تكميل كن كه ايشالا اگر رفتي اونور ممكنه به دردت بخوره.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
دوستان سلام.برای فرستادن مدارک 3 هفته قبل به آنکارا آیا لازمه که بالای ترجمه ها و سایر مدارک case number را بنویسیم یا لازم نیست؟لطفا دوستانی که مدارک فرستادن پاسخ بدن.ممنون
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
(2011-07-07 ساعت 09:17)farzad.s نوشته: دوستان سلام.برای فرستادن مدارک 3 هفته قبل به آنکارا آیا لازمه که بالای ترجمه ها و سایر مدارک case number را بنویسیم یا لازم نیست؟لطفا دوستانی که مدارک فرستادن پاسخ بدن.ممنون
بله دوست عزیز
ما برای همه مدارکمون نوشتیم
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
2011-07-07 ساعت 13:10 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-07 ساعت 13:12 توسط kiani.)
سلام دوستان عزیز
من وقتی لاتاری رو ثبت نام کردم آدرس یکی از آشناهامو در امریکا دادم که نامه اولم به دست اون رسید همچنین نامه دومم هم به دست اون رسید که اونم واسم پستش کرد اما هنوز به دست من نرسیده و هفته اول اگوست هم مصاحبه دارم.شما میگید بهkcc ایمیل بزنم و بگم کپی نامه رو واسم ایمیل کنند؟
مرسی
(2011-07-07 ساعت 13:10)kiani نوشته: سلام دوستان عزیز
من وقتی لاتاری رو ثبت نام کردم آدرس یکی از آشناهامو در امریکا دادم که نامه اولم به دست اون رسید همچنین نامه دومم هم به دست اون رسید که اونم واسم پستش کرد اما هنوز به دست من نرسیده و هفته اول اگوست هم مصاحبه دارم.شما میگید بهkcc ایمیل بزنم و بگم کپی نامه رو واسم ایمیل کنند؟
مرسی
بله دوست عزیز ایمیل بزنید حتما اینم متنش:
Case Number: 2011AS000xxxxx
Principal Applicant Name: Last name, first name
Preference Category: DV Diversity
Foreign State of Chargeability: IRAN
Date of Birth:monthDayYear
Dear Sir/Madam,
As you have informed me by phone I have an interview at the embassy of the USA in Ankara/Abu Dhabi.However, I have not received the second letter containing the interview information yet.Since this letter is essential to be produced at the medical examination and interview procedures, may I ask you to kindly send a copy of this letter to me by email.
Respectfully,
First name,last name