کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-07-08 ساعت 12:24)tamanna نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 10:11)sepinod نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 00:59)farzad.s نوشته:  دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب سوالم را نگرفتم منظور من اینه که کپی از اصل مدارک را من دوباره تهیه نکنم برای پست کردن به آنکارا؟همین کپی ها که پانچ شده به ترجمه ها کفایت میکنه ؟موقع مصاحبه با خودم می برم منظورم الان برای پست کردنه مدارکه.پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام
شما از اصل ترجمه ی مدارکتون که کپی فارسی هم ضمیمه ی آنست کپی تهیه کرده و برای سفارت ارسال کنید.اصل ترجمه ها رو هم زمان مصاحبه با خودتون می برید و نیاز به کپی مجدد از اصل مدارک فارسی ندارید چون به ترجمه ضمیمه شده.
موفق باشید

اون کپی هایی که باید برای سفارت بفرستیم باید کپی برابر اصل باشه؟

اگر بتونید کپی برابر اصل کنید به نظر من محکم کاری کردید.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، najibi ، nastaran86 ، Hornet ، tamanna ، sepinod ، matin2257
(2011-07-08 ساعت 12:24)tamanna نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 10:11)sepinod نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 00:59)farzad.s نوشته:  دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب سوالم را نگرفتم منظور من اینه که کپی از اصل مدارک را من دوباره تهیه نکنم برای پست کردن به آنکارا؟همین کپی ها که پانچ شده به ترجمه ها کفایت میکنه ؟موقع مصاحبه با خودم می برم منظورم الان برای پست کردنه مدارکه.پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام
شما از اصل ترجمه ی مدارکتون که کپی فارسی هم ضمیمه ی آنست کپی تهیه کرده و برای سفارت ارسال کنید.اصل ترجمه ها رو هم زمان مصاحبه با خودتون می برید و نیاز به کپی مجدد از اصل مدارک فارسی ندارید چون به ترجمه ضمیمه شده.
موفق باشید

اون کپی هایی که باید برای سفارت بفرستیم باید کپی برابر اصل باشه؟
خیر ،ضرورتی نداره برابر با اصل باشه.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، matin2257
با سلام خدمت کلیه دوستان مهاجرسرا
با توجه به اینکه ظاهرا بانک سپه از سوی دولت آمریکا تحریم اگه ما نامه تمکن مالیمون رو از این بانک بگیریم مشکلی پیش میاد؟

ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna
(2011-07-08 ساعت 22:19)matin2257 نوشته:  با سلام خدمت کلیه دوستان مهاجرسرا
با توجه به اینکه ظاهرا بانک سپه از سوی دولت آمریکا تحریم اگه ما نامه تمکن مالیمون رو از این بانک بگیریم مشکلی پیش میاد؟

ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز ارتباطی نداره
بانک صادرات هم ، مثل بانک سپه
من نامه تمکین مالی رو از بانک صادرات بردم و مشکلی هم پیش نیومد

موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: aghdam ، vahidvm60 ، najibi ، matin2257 ، AmericanHamid ، coming soon ، tamanna
(2011-07-08 ساعت 22:21)Hornet نوشته:  

ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز ارتباطی نداره
بانک صادرات هم ، مثل بانک سپه
من نامه تمکین مالی رو از بانک صادرات بردم و مشکلی هم پیش نیومد

موفق باشید

hornet جان ممنون از راهنمایی و پاسخ سریعت

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، najibi ، Hornet ، coming soon ، tamanna

ممنون از راهنماییتون

منم ملت داشتم که خیلی خیلی تحریمه و مشکلی نداشت
تشکر کنندگان: matin2257 ، AmericanHamid ، tamanna ، najibi
تحریم‌ها راجع به تبادلات مالی است نه راجع به گواهی‌هایی که صادر می‌کنند.
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، tamanna ، najibi
بچه ها یه سوال خیلی فوری دارم
شنیدم پست dhl از ایران به آمریکا ممنوع شده..راسته؟
من میخوام یه بسته ای از ایران برام بیاد که 3 4 روز برسه..چیکار کنم؟
ببخشید که سوالمو توی تاپیک غیر مربوط پرسیدم
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من و همسرم رفتیم مصاحبه و گفتن که ویزای من آماده است( من برنده اصلی هستم) ولی همسرم اف بی آی چک خورد و افیسر پرسید می خواهی الان ویزاتو بگیری یا با همسرت و من هم گفتم با همسرم ولی الان یک سوال برامون پیش اومده اونم اینه که اگر ویزا تموم بشه و تا اون موقع همسرم کلیر نشده باشه آیا ویزای من هم ممکنه باطل بشه یا ویزای من محفوظ خواهد بود و می تونم برم ویزامو تا سپتامبر بگیرم؟ اگه دوستان اطلاع دقیقی دارن لطفا نظرشون را اعلام کنن. ممنون
تشکر کنندگان: samadi2050 ، najibi
(2011-07-09 ساعت 01:07)shahr نوشته:  سلام به همه دوستان
من و همسرم رفتیم مصاحبه و گفتن که ویزای من آماده است( من برنده اصلی هستم) ولی همسرم اف بی آی چک خورد و افیسر پرسید می خواهی الان ویزاتو بگیری یا با همسرت و من هم گفتم با همسرم ولی الان یک سوال برامون پیش اومده اونم اینه که اگر ویزا تموم بشه و تا اون موقع همسرم کلیر نشده باشه آیا ویزای من هم ممکنه باطل بشه یا ویزای من محفوظ خواهد بود و می تونم برم ویزامو تا سپتامبر بگیرم؟ اگه دوستان اطلاع دقیقی دارن لطفا نظرشون را اعلام کنن. ممنون
ببخشید شما کجا مصاحبه داشتید؟و شغل همسرتان چی بود ؟
تشکر کنندگان:
سلام
من و همسرم خوب و خوش داشتیم زندگیمون رو مکردیم که یهو سروکله تمکن مالی پیش اومد
من برنده اصلی هستم و همسر و دخترم همراه
خونه و حساب بانک هارو باید وکالت به اسم خودم بزنم ؟
همسرم میتونه تعاهد محضری بده که من رو ساپورت میکنه ؟ کدوم بهتره؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-09 ساعت 09:41)bfarhadm نوشته:  سلام
من و همسرم خوب و خوش داشتیم زندگیمون رو مکردیم که یهو سروکله تمکن مالی پیش اومد
من برنده اصلی هستم و همسر و دخترم همراه
خونه و حساب بانک هارو باید وکالت به اسم خودم بزنم ؟
همسرم میتونه تعاهد محضری بده که من رو ساپورت میکنه ؟ کدوم بهتره؟

بهترين كار اينه كه مبلغ مورد نظر را ( 20ميليون براي هر نفر) به حسابتون بريزيد و يه نامه تمكن مالي فقط موجودي از بانك بگيريد و پول را برگردونيد سر جاش كه بهترين كاره و هزينه اي هم نداره
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mitr.p ، Hornet ، tamanna ، najibi ، bfarhadm ، REZA1390 ، aghdam
ی خورده سوالم بیش از حد سواله!!!!Big Grinسندهایی که میشه برد حتما باید به نام خودمون باشه؟منظورم اینه بنام پدر و مادر فایده نداره؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-09 ساعت 12:10)tamanna نوشته:  ی خورده سوالم بیش از حد سواله!!!!Big Grinسندهایی که میشه برد حتما باید به نام خودمون باشه؟منظورم اینه بنام پدر و مادر فایده نداره؟
دوست عزیز
سوال شما هزاران هزار بار جواب داده شده
اصلا احتایج نیست سند تو دستتون بگیرید و راه برید
اگه ملکی به نام پدر و یا مادرتون یک وکالت بلا عزل بگیرید و اون رو ترجمه کنید . ما ارزش گزاری نکردیم و افیسر هم چیزی نپرسید البته باید بگم که من و همسرم هر کدوم نزدیک 30 میلیون موجودی حساب داشتیم فقط از اون سوال پرسید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، REZA1390 ، tamanna ، kiani ، aghdam

ما آنکارا مصاحبه داشتیم و همسرم مهندس عمرانه من هم مهندس الکترونیک هستم اما فعالیتم مطابق با رشته ام نیست.
لطفا جواب سوال اصلی فراموش نشودTongueWink

(2011-07-09 ساعت 07:18)samadi2050 نوشته:  
(2011-07-09 ساعت 01:07)shahr نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید شما کجا مصاحبه داشتید؟و شغل همسرتان چی بود ؟

تشکر کنندگان: najibi ، samadi2050 ، tamanna ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان