کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-07-07 ساعت 13:54)mehdi47 نوشته:  سلام. من2 روز پيش يه ايميل به kcc زدم اما هيچ جوابي نيومده واسم. دوباره بزنم يا منتظر جواب بمونم؟

دوست عزیز
در چه موردی ایمیل زدی ؟
در هر صورت دو روز برای پیگیری، یکم زوده
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi
سلام دوستان
میخوام یه سوال خیلی خیلی تکراری بپرسم.راستش خودم بارها دیدم توی تاپیکهای مختلف ولی نمیدونم چرا الان یهو نگران شدم و هرجا هم میگردم پیداش نمیکنم.فکر کنم چشام آلبالو گیلاس میچینه....

من مدرک کاردانی دارم .آیا نیاز به ارائه سابقه کاری دارم؟

بازم معذرت میخوام.ممنون میشم این نگرانی یکدفعه ای منو رفع کنین.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، aghdam
(2011-07-07 ساعت 17:12)silia نوشته:  سلام دوستان
میخوام یه سوال خیلی خیلی تکراری بپرسم.راستش خودم بارها دیدم توی تاپیکهای مختلف ولی نمیدونم چرا الان یهو نگران شدم و هرجا هم میگردم پیداش نمیکنم.فکر کنم چشام آلبالو گیلاس میچینه....

من مدرک کاردانی دارم .آیا نیاز به ارائه سابقه کاری دارم؟

بازم معذرت میخوام.ممنون میشم این نگرانی یکدفعه ای منو رفع کنین.
نه احتیاجی نیست ملاک 12 سال تحصیل است ه ما بیشتر هم دارید نیازی به ارائه سابقه کار نیست
تشکر کنندگان: silia ، nastaran86 ، Hornet ، tamanna ، najibi
سلام دوستان
من يك سوال داشتم راجع به اينكه اگه يك زوج برن مصاحبه و به يكي از اون ها ويزا بدن.به نفر اول يعني نفر اصلي ويزا ندن به هر دليلي مثلا جواب كلير نياد.آيا همسر يا نفر دوم مي تونه بره ويا اينكه بايد حتما برنده اصلي در ابتدا بره يا همزمان با هم برن؟
لطف مي كنين راهنمايي بدين
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-07 ساعت 18:55)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
من يك سوال داشتم راجع به اينكه اگه يك زوج برن مصاحبه و به يكي از اون ها ويزا بدن.به نفر اول يعني نفر اصلي ويزا ندن به هر دليلي مثلا جواب كلير نياد.آيا همسر يا نفر دوم مي تونه بره ويا اينكه بايد حتما برنده اصلي در ابتدا بره يا همزمان با هم برن؟

در هر شرایطی نفر اصلی باد در ابتدا وارد بشه
اگر نفر اصلی کلیر بخوره به بقیه نمی دن تا نفر اصلی کلیر بشه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Vahidn ، nastaran86 ، tamanna ، najibi ، aghdam

سلام وحیدخان
کلا گرفتن ویزای نفر وابسته به برنده اصلی پیش نیازش اینه که برنده اصلی کلیر شده باشه و اگه برنده اصلی بهش کلیر بخوره به اون یکی حتی اگه کلیر باشه هم ویزا نمیدن
مثل ما که خانمم در زمان مصاحبه کلیر بود ولی چون من که برنده اصلی بودم برگه آبی گرفتم به خانمم هم ویزا ندادن
اگر هم هروقت هر دو ویزا گرفتین به هیچ عنوان امکان نداره قبل از برنده اصلی بقیه وارد خاک آمریکا بشن
تشکر کنندگان: Vahidn ، tamanna ، najibi ، aghdam
(2011-07-07 ساعت 19:23)vahidvm60 نوشته:  

سلام وحیدخان
کلا گرفتن ویزای نفر وابسته به برنده اصلی پیش نیازش اینه که برنده اصلی کلیر شده باشه و اگه برنده اصلی بهش کلیر بخوره به اون یکی حتی اگه کلیر باشه هم ویزا نمیدن
مثل ما که خانمم در زمان مصاحبه کلیر بود ولی چون من که برنده اصلی بودم برگه آبی گرفتم به خانمم هم ویزا ندادن
اگر هم هروقت هر دو ویزا گرفتین به هیچ عنوان امکان نداره قبل از برنده اصلی بقیه وارد خاک آمریکا بشن

مرسي از جواب هاي شما دوستان با معرفت
آخه من ديدم بعضي ها نوشتن به من ويزا دادن ولي به همسرم ويزا ندادن.
براي همين اين سوال براي من پيش اومد كه چه جوري هاست.
بازم ممنون از جوابتون و راهنماييتون
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، najibi ، coming soon ، aghdam
دوستان برای من یک سوال پیش اومده اگه ممکنه پاسخ بدید.ما امروز مدارکمون را از دارالترجمه گرفتیم تمام مدارک ما که ترجمه شده کپی فارسی مدارک هم بهش پانچ شده . مثلا به ترجمه شناسنامه یا عقدنامه کپی تمام صفحات فارسی شناسنامه و عقدنامه پانچ شده که روی تمام کپی های فارسی به مترجم گفتیم مهر کپی برابر اصل بزنه که اونم زده.حالا برای من این سوال پیش اومده که چرا دوستان محترم تو خیلی از پست ها گفتن کپی فارسی تمام صفحات مدارک را باید به اضافه ترجمه ها بفرستیم؟دارالترجمه که همه صفحات فارسی را پانچ کرده گذاشته آیا لازمه مجددا از همه صفحات فارسی کپی بگیریم بذاریم؟لطفا راهنمایی کنید دوستان چون من مدارکمون را به زودی دارم میفرستم آنکارا و ببخشید اگه سوال تکراری پرسیدم.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان:
سلام
من موقعی که فرم هارو پر می کردم دانشجو بودم. الان 1 شرکت پاره وقت کار می کنم.به نظرتون بگم تو مصاحبه ام؟ یا اون موقع باید فرم جدید پر کنم؟ چی صلاحه؟
بگم یا نگم؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-07 ساعت 22:44)farzad.s نوشته:  دوستان برای من یک سوال پیش اومده اگه ممکنه پاسخ بدید.ما امروز مدارکمون را از دارالترجمه گرفتیم تمام مدارک ما که ترجمه شده کپی فارسی مدارک هم بهش پانچ شده . مثلا به ترجمه شناسنامه یا عقدنامه کپی تمام صفحات فارسی شناسنامه و عقدنامه پانچ شده که روی تمام کپی های فارسی به مترجم گفتیم مهر کپی برابر اصل بزنه که اونم زده.حالا برای من این سوال پیش اومده که چرا دوستان محترم تو خیلی از پست ها گفتن کپی فارسی تمام صفحات مدارک را باید به اضافه ترجمه ها بفرستیم؟دارالترجمه که همه صفحات فارسی را پانچ کرده گذاشته آیا لازمه مجددا از همه صفحات فارسی کپی بگیریم بذاریم؟لطفا راهنمایی کنید دوستان چون من مدارکمون را به زودی دارم میفرستم آنکارا و ببخشید اگه سوال تکراری پرسیدم.

دوست عزیز سلام
بله شما بایستی یک نسخه کپی از اصل و ترجمه همه مدارک همراه داشته باشید
اینکه اصلا موضوع بغرنجی نیست که ذهنتون رو درگیرش میکنید.
موفق باشید
(2011-07-08 ساعت 00:11)darya2011 نوشته:  سلام
من موقعی که فرم هارو پر می کردم دانشجو بودم. الان 1 شرکت پاره وقت کار می کنم.به نظرتون بگم تو مصاحبه ام؟ یا اون موقع باید فرم جدید پر کنم؟ چی صلاحه؟
بگم یا نگم؟

سلام دوست عزیز
اگه شرکتتون خصوصی هست چراکه نه؟ حتما بگید.
اگه دولتیه که بعید میدونم باشه ، نگید و بگید بدنبال کار هستید ولی چون سابقه کاری ندارید هنوز کار مناسبی پیدا نکردید
تشکر کنندگان: farzad.s ، najibi
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب سوالم را نگرفتم منظور من اینه که کپی از اصل مدارک را من دوباره تهیه نکنم برای پست کردن به آنکارا؟همین کپی ها که پانچ شده به ترجمه ها کفایت میکنه ؟موقع مصاحبه با خودم می برم منظورم الان برای پست کردنه مدارکه.پیشاپیش ممنون از پاسختون.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-07-08 ساعت 00:35)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 22:44)farzad.s نوشته:  دوستان برای من یک سوال پیش اومده اگه ممکنه پاسخ بدید.ما امروز مدارکمون را از دارالترجمه گرفتیم تمام مدارک ما که ترجمه شده کپی فارسی مدارک هم بهش پانچ شده . مثلا به ترجمه شناسنامه یا عقدنامه کپی تمام صفحات فارسی شناسنامه و عقدنامه پانچ شده که روی تمام کپی های فارسی به مترجم گفتیم مهر کپی برابر اصل بزنه که اونم زده.حالا برای من این سوال پیش اومده که چرا دوستان محترم تو خیلی از پست ها گفتن کپی فارسی تمام صفحات مدارک را باید به اضافه ترجمه ها بفرستیم؟دارالترجمه که همه صفحات فارسی را پانچ کرده گذاشته آیا لازمه مجددا از همه صفحات فارسی کپی بگیریم بذاریم؟لطفا راهنمایی کنید دوستان چون من مدارکمون را به زودی دارم میفرستم آنکارا و ببخشید اگه سوال تکراری پرسیدم.

دوست عزیز سلام
بله شما بایستی یک نسخه کپی از اصل و ترجمه همه مدارک همراه داشته باشید
اینکه اصلا موضوع بغرنجی نیست که ذهنتون رو درگیرش میکنید.
موفق باشید
(2011-07-08 ساعت 00:11)darya2011 نوشته:  سلام
بگم یا نگم؟

سلام دوست عزیز
اگه شرکتتون خصوصی هست چراکه نه؟ حتما بگید.
اگه دولتیه که بعید میدونم باشه ، نگید و بگید بدنبال کار هستید ولی چون سابقه کاری ندارید هنوز کار مناسبی پیدا نکردید

خوب در این صورت 1فرم دیگه باید پر کنم؟ برا کارم؟
تشکر کنندگان:
اگر فرمی لازم باشه همون‌جا به شما اطلاع می‌دن. شما اطلاعات رو در زمان پر کردن فرم درست وارد کردید؛ این که بعداً وضعیت شما تغییر کرده، دلیل بر غلط بودن اون فرم نیست.
تشکر کنندگان: aghdam ، najibi ، sepinod ، Sooshians
(2011-07-08 ساعت 00:59)farzad.s نوشته:  دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب سوالم را نگرفتم منظور من اینه که کپی از اصل مدارک را من دوباره تهیه نکنم برای پست کردن به آنکارا؟همین کپی ها که پانچ شده به ترجمه ها کفایت میکنه ؟موقع مصاحبه با خودم می برم منظورم الان برای پست کردنه مدارکه.پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام
شما از اصل ترجمه ی مدارکتون که کپی فارسی هم ضمیمه ی آنست کپی تهیه کرده و برای سفارت ارسال کنید.اصل ترجمه ها رو هم زمان مصاحبه با خودتون می برید و نیاز به کپی مجدد از اصل مدارک فارسی ندارید چون به ترجمه ضمیمه شده.
موفق باشید
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Linspire ، tamanna ، farzad.s ، najibi
(2011-07-08 ساعت 10:11)sepinod نوشته:  
(2011-07-08 ساعت 00:59)farzad.s نوشته:  دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من هنوز جواب سوالم را نگرفتم منظور من اینه که کپی از اصل مدارک را من دوباره تهیه نکنم برای پست کردن به آنکارا؟همین کپی ها که پانچ شده به ترجمه ها کفایت میکنه ؟موقع مصاحبه با خودم می برم منظورم الان برای پست کردنه مدارکه.پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام
شما از اصل ترجمه ی مدارکتون که کپی فارسی هم ضمیمه ی آنست کپی تهیه کرده و برای سفارت ارسال کنید.اصل ترجمه ها رو هم زمان مصاحبه با خودتون می برید و نیاز به کپی مجدد از اصل مدارک فارسی ندارید چون به ترجمه ضمیمه شده.
موفق باشید

اون کپی هایی که باید برای سفارت بفرستیم باید کپی برابر اصل باشه؟
تشکر کنندگان: sepinod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان