موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه این سوال منو اگه کسی میدونه زودی جواب بده؟ آیا همسر اسپانسر باید فرم 134 امضا کنه؟ هیچ جایی توی سایت در مورد این موضوع توضیحی داده شده؟ من اسپانسرم ازدواج کرده اما خودش کار مستقل داره و استقلال مالی داره. آیا همسرش باید امضا کنه؟ درضمن اگه باید امضا کنه میشه بگین کجارو دقیقا چون طبق گفته اسپانسرم جای مشخصی برای امضای همسر آورده نشده. مرسی
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من يه ايميل به kcc زدم واسه اينكه اطلاع بدم تو پاسپورت جديدم يكي از حروف پسوند فاميلم حذف شده، حالا جواب دادن نوشتن: this email is unclassified.
چيكار كنم؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من براي تمديد پاسپورت پسرم اقدام كرده بودم امروز پاسپورتش اومده البته با اشكال ,محل تولدش را اشتباها شهر ديگه اي زده
اداره گذرنامه مراجعه كردم و اونها گفتند به خاطر اشتباه در محل صدور پاسپورت تعويض نميشه حالا چي كار بايد كنم لطفا راهنمايي كنيد اگر شناسنامه ترجمه بشه صادره از يه شهره و پاسپورت از يه شهر ديگه حالا تو سفارت چه جوري توضيح بدم لطفا اگر كسي تجربه يا اطلاعاتي داره راهنمايي كنه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-09 ساعت 18:47)najibi نوشته: (2011-07-09 ساعت 14:36)mehdi47 نوشته: من يه ايميل به kcc زدم واسه اينكه اطلاع بدم تو پاسپورت جديدم يكي از حروف پسوند فاميلم حذف شده، حالا جواب دادن نوشتن: this email is unclassified.
چيكار كنم؟
شما هیچ کاری لازم نیست انجام بدید دوست عزیز. این معنیش اینه که این ایمیل غیر محرمانه است.این جمله معمولا در پایان جواب ایمیل های دولتی و رسمی میاید. جواب ایمیلتون رو ندادند؟
نه،فقط همون جواب اتوماتيكي كه واسه هر ايميلي مي فرستند رو فرستادند.لازمه كه 2باره ميل بزنم يا نه؟ مرسي از اينكه جواب داديد.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-09 ساعت 20:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-09 ساعت 21:02 توسط samadi2050.)
(2011-07-09 ساعت 13:50)shahr نوشته: ما آنکارا مصاحبه داشتیم و همسرم مهندس عمرانه من هم مهندس الکترونیک هستم اما فعالیتم مطابق با رشته ام نیست.
لطفا جواب سوال اصلی فراموش نشود
(2011-07-09 ساعت 07:18)samadi2050 نوشته: (2011-07-09 ساعت 01:07)shahr نوشته: سلام به همه دوستان
من و همسرم رفتیم مصاحبه و گفتن که ویزای من آماده است( من برنده اصلی هستم) ولی همسرم اف بی آی چک خورد و افیسر پرسید می خواهی الان ویزاتو بگیری یا با همسرت و من هم گفتم با همسرم ولی الان یک سوال برامون پیش اومده اونم اینه که اگر ویزا تموم بشه و تا اون موقع همسرم کلیر نشده باشه آیا ویزای من هم ممکنه باطل بشه یا ویزای من محفوظ خواهد بود و می تونم برم ویزامو تا سپتامبر بگیرم؟ اگه دوستان اطلاع دقیقی دارن لطفا نظرشون را اعلام کنن. ممنون
ببخشید شما کجا مصاحبه داشتید؟و شغل همسرتان چی بود ؟
بنظر من هم بهتر بود شما ویزای خودتان را میگرفتید ،اما حالا هم میتوان امیدوار بود بین 4 تا 6 هفته ویزای هر دو آماده شود بنابراین میتوانید تا 6 هفته صبر کنید و در صورتی که خبری نشد شما برای دریافت ویزای خودتان اقدام کنید ،بنظر من (البته افراد مطلع تر بهتر است نظر بدهند )تا زمانیکه در سایت ویزا بولتن اعلام نکرده (مثلا الان در مورد ازبکستان ویزا تمام شده ) تمام شدن ویزا معنی ندارد
(2011-07-09 ساعت 14:03)مهسا ح نوشته: سلام دوستان میشه این سوال منو اگه کسی میدونه زودی جواب بده؟ آیا همسر اسپانسر باید فرم 134 امضا کنه؟ هیچ جایی توی سایت در مورد این موضوع توضیحی داده شده؟ من اسپانسرم ازدواج کرده اما خودش کار مستقل داره و استقلال مالی داره. آیا همسرش باید امضا کنه؟ درضمن اگه باید امضا کنه میشه بگین کجارو دقیقا چون طبق گفته اسپانسرم جای مشخصی برای امضای همسر آورده نشده. مرسی
با سلام
ما ابوظبی مصاحبه داشتیم و امضاء همسر اسپانسر هم نخواستند ،بنظر من هم در فرم جائی برای امضاء همسر ندارد (البته مدیران سایت و سایر دوستان مطلع بهتر میتوانند جواب دهند ) ولی بنظر میرسد در مواردی که همسر اسپانسر در فرمهای مالیاتی بخشی از درامد خانواده را تامین میکند اخذ امضاء وی لازم باشد ،در غیر اینصورت خیر .
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-10 ساعت 01:58)nahid.t نوشته: (2011-07-09 ساعت 16:53)nahid.t نوشته: سلام من براي تمديد پاسپورت پسرم اقدام كرده بودم امروز پاسپورتش اومده البته با اشكال ,محل تولدش را اشتباها شهر ديگه اي زده
اداره گذرنامه مراجعه كردم و اونها گفتند به خاطر اشتباه در محل صدور پاسپورت تعويض نميشه حالا چي كار بايد كنم لطفا راهنمايي كنيد اگر شناسنامه ترجمه بشه صادره از يه شهره و پاسپورت از يه شهر ديگه حالا تو سفارت چه جوري توضيح بدم لطفا اگر كسي تجربه يا اطلاعاتي داره راهنمايي كنه؟
لطفا يكي جواب بده
دوست عزیز:
من همچین تجربه ای نداشتم
اما به نظرم از همون اداره گذ نامه بتونید یک نامه رسمی و قابل ترجمه بگیری که قید کنند اشتباه شده و تاریخ صدور اصلی فلان شهر بوده بهتره
و ترجمه اون رو ببرید
البته این نظر منه
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
امروز تازه نامه دوم ما به دستمون رسید ولی با توجه با اینکه پسر ما بعد از قبول شدن در لاتاری به دنیا اومد و ما با ایمیل به کی سی سی اطلاع دادیم و مجددا فرم های DS230 اصلاحی که شامل من ،همسرم و بچه مون بود به کی سی سی فرستادیم و اونها هم تایید کردند که تو کیسمون تغییرات مربوطه لحاظ شده ولی الان تو نامه دوم فقط اسم من به عنوان همراه خانومم هست به نظر شما این مساله مهمی هست اگه اینجوره راه حل چیه؟
ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-10 ساعت 21:41)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،من یک سوال داشتم:
از دوستان کسی بده که تو ماه رمضان ترکیه باشه؟؟؟
میخواستم بدونم اونجا هم سفتو سخت میگیرن؟؟؟یعنی خوردو خوراک و ..... این چیزا تعطیله؟؟؟
من اتفاقا پارسال اواخر ماه رمضون استانبول بودم
اصلا نگران نباشین. هیچ فرقی با وقتهای دیگه سال نمیکنه. خیالتون راحت باشه.
همه رستوران ها و . . . باز هستند.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود