کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان
از كساني كه براي مصاحبه به آنكارا رفتند يك سوال داشتم.اونجا وضعيت تلفن چه جوري هست؟موبايل هاي ما فقط گوشي اونجا كار مي كنه؟چي جوري ميشه زنگ زد؟يعني كدوم راه به صرفه تر هستش؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free
(2011-07-29 ساعت 10:22)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
از كساني كه براي مصاحبه به آنكارا رفتند يك سوال داشتم.اونجا وضعيت تلفن چه جوري هست؟موبايل هاي ما فقط گوشي اونجا كار مي كنه؟چي جوري ميشه زنگ زد؟يعني كدوم راه به صرفه تر هستش؟

دوست عزیز، اصلا" موبایلت رو اونجا با سیم کارت روشن نکن، که واست رومینگ میفته.
گوشی شما معمولا" کار میکنه مگر گوشی هایی که با نرم افزار کرک شده باشند. مثل بعضی گوشی های آیفن.
ارزون ترین راه، خرید کارت تلفن که از همه به صرفه تره. سیم کارت هم می تونید بخرید که avea از همه ارزونتره و با کیفیت پایین تر(28 لیر اگه اشتباه نکنم). turkcell هم هست که کیفیت بالاتری داره ولی یکم گرونتره.
تشکر کنندگان: alirezamk ، nahid.t ، vahidvm60 ، tamanna ، najibi ، Vahidn ، ravian ، free_free

همونطور که دوست خوبم alirezagh گفتند گوشیتون رو اونجا اصلاً روشن نکنید (با سیمکارت ایران چه ایرانسل چه همراه اول)، کارت تلفن بخرید خوبه، درباره سیمکارت هم به نظر من برای تماس های نه چندان طولانی خوبه، من یک سیمکارت ترکسل خریدم به قیمت 40 لیر که 20 لیر هم شارژ اولیه داشت، به پیشنهاد فروشنده، خودش برام کاری کرد (چند تا اس ام اس فرستاد) که جهت استفاده با ایران قیمت مکالمه بهتر بیفته، من باهاش با موبایل ایران تماس می گرفتم دقیقه ای حدود 420 تومان و کیفیت تماسش هم خیلی خوب بود، البته در برابر کارت تلفن (با موبایل ایران دقیقه ای حدود 75 تومان) گرونتر می باشد.
تشکر کنندگان: nahid.t ، alirezagh ، tamanna ، najibi ، Vahidn ، free_free
(2011-07-29 ساعت 09:43)tamanna نوشته:  نمیدونستم این پست رو کجا بنویسم!!!!!!خوووووووب.حالا که تاریخ مصاحبه مشخص شد بیاین در مورد اینکه حالا باید چیکار کنیم حرف بزنیم.نمیدونم از کجا شروع کنمBig Grin یکی شروع کنه!!!

من فكر ميكنم طرح اين سوال از آنجا تو ذهن شما مطرح شده كه مثل من زياداميدي به كارنت شدن نداشتيد و حالا با حجم زياد كار روبرو شديد (البته من كه اينطوري هستم ) در هر صورت من كه فردا ميخوام برم(1) پاستور دنبال كارت واكسن بعد هم(2) ترجمه بعد هم دنبال(3) تور و بليط براي تركيه البته خوش حال ميشم اگه كسي هتل مناسب يا طور ارزون براي 4نفر سراغ داره بهم اطلاعاتي بده بعد هم منتظر نامه دوم اگه تا 15روز ديگه هم نياد(4) ايميل به (كجا ؟كنتاكي يه آنكارا) ميزنم وپرينتش را ميگيرم وبه همراه مدارك ديگه به اميد خدا براي يه ويزاي يك ضرب (5)ميفرستم به آنكارا
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Ashkan78 ، alirezagh ، tamanna ، najibi ، ravian ، free_free ، moeen
اگه سيم كارت تركيه رو گرفتيد (حتالا ا هر نوعش)، مقرون به صرفه ترين راه اينه كه شما به ايران Missed Call بزنيد و از ايران بهتون زنگ بزنن، اونم با دو صفر و بدون كارت. اينجوري اگه از تلفن ثابت ايران به شما زنگ بزنن، دقيقه اي 170 تومن آب مي خوره و اگه از موبايل ثابت همراه اول، دوقيقه اي 220 تومان.

(2011-07-29 ساعت 13:37)alirezamk نوشته:  

همونطور که دوست خوبم alirezagh گفتند گوشیتون رو اونجا اصلاً روشن نکنید (با سیمکارت ایران چه ایرانسل چه همراه اول)، کارت تلفن بخرید خوبه، درباره سیمکارت هم به نظر من برای تماس های نه چندان طولانی خوبه، من یک سیمکارت ترکسل خریدم به قیمت 40 لیر که 20 لیر هم شارژ اولیه داشت، به پیشنهاد فروشنده، خودش برام کاری کرد (چند تا اس ام اس فرستاد) که جهت استفاده با ایران قیمت مکالمه بهتر بیفته، من باهاش با موبایل ایران تماس می گرفتم دقیقه ای حدود 420 تومان و کیفیت تماسش هم خیلی خوب بود، البته در برابر کارت تلفن (با موبایل ایران دقیقه ای حدود 75 تومان) گرونتر می باشد.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: alirezagh ، Linspire ، tamanna ، najibi ، alirezamk ، Vahidn ، free_free
سلام
دوستان عزیز یه سوالی داشتم راجع به مدک تحصیلی, من لیسانس پتروشیمی دارم و مدرک دیپلم هم دارن ولی دیپلم من مال طرح قدیمه یعنی زمانی که پیش دانشگاهی نبود و یه سره چهار سال دبیرستان میخوندیم و دیپلم میگرفتیم حالا با توجه به اینکه من لیسانس هم دارم ولی اگه دیپلم هم ازم بخوان من چطوری بهشون بفهمونم که من 12 سال درس خوندم و این دیپلم رو گرفتم باتوجه به اینکه مصاحبه من در آنکارا و ابوظبی نیست و بالطبع اینجا اطلاعات کمتری در مورد ما ایرانیها دارن لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟؟؟ ( در ضمن تو تاپیک ترجمه مدارک و در تاپیک اشتباه در ثبت مشخصات هم سوالی رو پرسیدم ولی اونجا کسی سر نمیزنه خواهش میکنم در اونجا هم جواب سوالاتم رو بدید ممنون از همتون )
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: free_free
(2011-07-29 ساعت 18:15)golesang نوشته:  سلام
دوستان عزیز یه سوالی داشتم راجع به مدک تحصیلی, من لیسانس پتروشیمی دارم و مدرک دیپلم هم دارن ولی دیپلم من مال طرح قدیمه یعنی زمانی که پیش دانشگاهی نبود و یه سره چهار سال دبیرستان میخوندیم و دیپلم میگرفتیم حالا با توجه به اینکه من لیسانس هم دارم ولی اگه دیپلم هم ازم بخوان من چطوری بهشون بفهمونم که من 12 سال درس خوندم و این دیپلم رو گرفتم باتوجه به اینکه مصاحبه من در آنکارا و ابوظبی نیست و بالطبع اینجا اطلاعات کمتری در مورد ما ایرانیها دارن لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟؟؟ ( در ضمن تو تاپیک ترجمه مدارک و در تاپیک اشتباه در ثبت مشخصات هم سوالی رو پرسیدم ولی اونجا کسی سر نمیزنه خواهش میکنم در اونجا هم جواب سوالاتم رو بدید ممنون از همتون )

دوست من

اونای که چهارساله دیپلم گرفتن 12 سال درس خوندن بعلاوه شما فرمودید که لیسانس ارید پس نیازی به دیپلم نیست
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، Donkey chance ، Hornet ، golesang
من هم شبيه به شما بودم و با ارائه مدرك بالاتر از ديپلم، مشكلي پيش نيومد.

ضمنا يكي از دوستان مدرك ديپلم نظام قديم رو ارائه داد. ديپلم نظام قديم در متنش يه تاريخي داره كه قانون تصويب نظام آموزشي هست و براي ديپلم هاي نظام قديم به سال 1350 يا پيش از اون بر مي گرده در حالي كه نظام جديد اولين قانونش مصوب 1369 هست (اگه اشتباه نكنم). حالا اگه تاريخ تصويب قانون رو دارالترجمه درست ترجمه كنه (كه معمولا مي كنه)، سفارت از روي اون تاريخ به راحتي مي فهمه كه ديپلم نظام قديمه يا جديد. واسه اون دوستمون هم همين اتفاق افتاد و با ديپلم نظام قديم كارش حل شد!

(2011-07-29 ساعت 18:15)golesang نوشته:  سلام

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
اینجا کسی بالای ۵۰ سال هست؟
به ۵۰ سال به بالا هم FBI چک می خوره؟ کلا روند کار به سن برنده ربطی داره؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-30 ساعت 09:09)Mojtabacazi نوشته:  اینجا کسی بالای ۵۰ سال هست؟

سلام
البته که اینجا بالای 50 سال هست.بله به آنها هم FBI چک می خوره.روند کار خیلی به سن ربطی نداره ولی فکر می کنم زیر 18 ساله ها و بالای 60 الی 65 ساله ها را شامل نمی شود.
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
(2011-07-30 ساعت 10:23)Goodie نوشته:  
(2011-07-30 ساعت 09:09)Mojtabacazi نوشته:  اینجا کسی بالای ۵۰ سال هست؟

سلام
البته که اینجا بالای 50 سال هست.بله به آنها هم FBI چک می خوره.روند کار خیلی به سن ربطی نداره ولی فکر می کنم زیر 18 ساله ها و بالای 60 الی 65 ساله ها را شامل نمی شود.

شما اين اطلاعاتو از كدوم مرجع آورديد كه زير18 و بالاي 60 Back ground چك نمي خوره در اين صورت سفارت تو ي وب نمي نوشت كه سابقه كاريتونو كامل بنويسيد و در حد بازنشته كفايت نمي كند.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Goodie ، tamanna ، Hornet ، vahidvm60 ، najibi
باز هم سلام
خوب من که گفتم فکر می کنم اینطور باشه.بهر حال حرفم را اصلاح می کنم.به نظر می رسه در مورد افراد زیر 18 و بالای 65 راحت تر بگیرند.باز هم اگر از دوستانمان کسی اطلاعات موثقی دارد در میان بگذارد.ممنون
تشکر کنندگان: alisarshar ، tamanna ، Hornet ، najibi ، samadi2050
1-فايل "چك ليست مدارك آنكارا"يه نقص داره.تو ليست مدارك عكس قيد نشده كه ممكنه دوستان به اشتباه بيفتن (مثل بنده)و عكس رو همراه مداركشون نفرستن.من روز مصاحبه عكسارو ميبرم تا ببينم چي پيش مياد.
2-"فرم آنكارا" بايد تو سايت آپديت بشه چون آدرس و شماره تلفن آمريكا به آخرش اضافه شده.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: alirezamk ، najibi ، tamanna
نمي دونم شايد تكراريه ولي من فايل pdf راهنماي برندگان لاتاري از سفارت آنكارا رو كه جاهاي مهم(از نظر خودم) رو توش هاي لايت كردم اينجا ميذارم.حتما مطالعه كنيد.
(2011-07-28 ساعت 18:17)alirezagh نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 14:38)mehdi47 نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 13:32)bahar_2300 نوشته:  با سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

میخواستم بدونم مدارکی که باید دوهفته قبل به آنکارا فرستاده بشه از هر مدرک چند نسخه باید باشه؟ منظورم این هست که ترجمه مدارک یکی کافی هاست یا باید کپیش رو هم بفرستیم؟
دوم اینکه روزه مصاحبه باید کپی مدارکی که دو هفته قبل فرستادیم رو باز با خودمون ببریم؟ اگر اره کپی کافی هست یا باز باید اصل مدرک ترجمه رو ببریم؟
باید جزو مدارک عکس هم بفرستیم؟ چندتا؟
با توجه به اینکه ما ساکن شیراز هستیم، کارت بین المللی واکسن باید به تایید پاستور تهران برسه یا اینکه شیرازواکسن ها تایید بشه کافی هست؟
ممنون از راهنماییتون.

سلام،شما اصل تمامی مدارکتون رو بدین دارالترجمه،بعد از روی ترجمه ها یک نسخه کپی بگیرید و کپی ها رو پست کنید سفارت،و روز مصاحبه هم اصل تمام مدارک باید همراهتون باشه(اصل+اصل ترجمه).
عکس هم 2تا. کارت هم اگر جایی کارت بین المللی صادر کنه معتبره،البته اینطور که من تو پستها خوندم،برای احتیاط اگر برین پاستور بهتره.
دوستان با تجربه اگر جایی اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید.ممنون.

دوست عزیز، شما باید اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو ارسال کنید نه کپی ترجمه.

به نظر من اگه كپي برابر اصل ترجمه ها كه مهر دارالترجمه روش خورده رو بفرستيد بهتره و مطمئن تر.چون توي سايت گفته اصل مدارك رو روز مصاحبه همراه داشته باشيد كه در مورد ما ايراني ها كه مداركمون فارسيه ترجمه ها حكم اصل رو دارن.اومايي كه مداركشون انگليسيه كه هيچوقت اصل مداركشون رو با پست نمي فرستن كپي مي فرستن نه؟

من عكس نفرستادمSad
اگه روز مصاحبه ببرم چي ميشه؟

فایل‌های پیوست
.pdf   iv_dv_instructions_052011.pdf (اندازه 487.82 KB / تعداد دانلود: 386)
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، bahar_2300 ، Man
(2011-07-30 ساعت 15:43)final destination نوشته:  نمي دونم شايد تكراريه ولي من فايل pdf راهنماي برندگان لاتاري از سفارت آنكارا رو كه جاهاي مهم(از نظر خودم) رو توش هاي لايت كردم اينجا ميذارم.حتما مطالعه كنيد.
(2011-07-28 ساعت 18:17)alirezagh نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 14:38)mehdi47 نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 13:32)bahar_2300 نوشته:  با سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

میخواستم بدونم مدارکی که باید دوهفته قبل به آنکارا فرستاده بشه از هر مدرک چند نسخه باید باشه؟ منظورم این هست که ترجمه مدارک یکی کافی هاست یا باید کپیش رو هم بفرستیم؟
دوم اینکه روزه مصاحبه باید کپی مدارکی که دو هفته قبل فرستادیم رو باز با خودمون ببریم؟ اگر اره کپی کافی هست یا باز باید اصل مدرک ترجمه رو ببریم؟
باید جزو مدارک عکس هم بفرستیم؟ چندتا؟
با توجه به اینکه ما ساکن شیراز هستیم، کارت بین المللی واکسن باید به تایید پاستور تهران برسه یا اینکه شیرازواکسن ها تایید بشه کافی هست؟
ممنون از راهنماییتون.

سلام،شما اصل تمامی مدارکتون رو بدین دارالترجمه،بعد از روی ترجمه ها یک نسخه کپی بگیرید و کپی ها رو پست کنید سفارت،و روز مصاحبه هم اصل تمام مدارک باید همراهتون باشه(اصل+اصل ترجمه).
عکس هم 2تا. کارت هم اگر جایی کارت بین المللی صادر کنه معتبره،البته اینطور که من تو پستها خوندم،برای احتیاط اگر برین پاستور بهتره.
دوستان با تجربه اگر جایی اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید.ممنون.

دوست عزیز، شما باید اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو ارسال کنید نه کپی ترجمه.

به نظر من اگه كپي برابر اصل ترجمه ها كه مهر دارالترجمه روش خورده رو بفرستيد بهتره و مطمئن تر.چون توي سايت گفته اصل مدارك رو روز مصاحبه همراه داشته باشيد كه در مورد ما ايراني ها كه مداركمون فارسيه ترجمه ها حكم اصل رو دارن.اومايي كه مداركشون انگليسيه كه هيچوقت اصل مداركشون رو با پست نمي فرستن كپي مي فرستن نه؟

من عكس نفرستادمSad
اگه روز مصاحبه ببرم چي ميشه؟

دوست خوبم عکس رو هنگام مصاحبه ببرید هیچ مشکلی نیست، به نظر من باید اصل ترجمه ها (که یقیناً به ضمیمه اونها کپی اصل مدارک هم هست) با پست فرستاده بشه به آنکارا نه کپی برابر اصل، من برای خودم هنگام ترجمه مدارک دو سری ترجمه تهیه کردم یکیشونو با پست فرستادم آنکارا یکیشونو همراه خودم به جهت اطمینان بردم (که لازم نشد)، ضمناً این رو هم بگم هنگام مصاحبه من کسی اومده بود که اصلاً مدارک رو با پست نفرستاده بود سفارت همون موقع ازش گرفتند و گفتند ما باید یک روز بررسی کنیم و بهش گفتند برو فردا برای مصاحبه بیا، فرداش رفت و بدون مشکل مصاحبه اش برگزار شد. نگران نباشید.
تشکر کنندگان: alirezagh ، final destination ، Hornet ، آرتين ، tamanna ، najibi ، samadi2050 ، Goodie ، Sooshians ، moeen

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان