کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-23 ساعت 22:34)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:23)seravin نوشته:  یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.

مرسی سراوین عزیز

قابل توجه دوستانی که فکر می کنند ممکنه کلیرنس اشون طول بکشه (مثل خودم!)
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته:  ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره

یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی" Smile

نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید

ممنون از راهنمایی هاتون کاری که دارم الان انجام میدم هم همینه دارم تمام جوانب رد شدن از رودخانه رو میسنجم که وقتی بهش رسیدم بدون دردسر ازش رد شم از نظر خودم هم وقت زیاد دارم چون تازه 21 سالمه و حداقل 2 یا 3 سال برای سنجیدن جوانب در نظر گرفتم (به نظر شما کار درستیه؟)
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
با سلام
یه سوال
همه برنده های که نمیان تو این سایت
اگه از 2800 نفر برنده تو ایران 500 نفر بیان اینجا و هر کدوم یه همراهی داشته باشن جمعا میشه 1000 نفر
پس بقیه کجان؟
یعنی اونا اینقدر باسوادن که اصلا اشتباه نمی کنن؟
یا یه فروم دیگه دارن واسه خودشون؟
شاید هم اصلا خبر دار نمیشن
شاید هم اهل اینترنت نیستن و فرم ها رو همینجور الکی پر میکنن میدن پست
نمیدونم
کسی میدونه؟
Rolleyes
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: iliad
(2010-05-19 ساعت 14:42)Mahdi6513 نوشته:  با سلام
آیا باید عکس5*5 که همراه فرم های اولیه برای کی سی سی ارسال می کنیم همان عکسی باشد که موقع ثبت نام آپلود کردیم؟؟؟
اگر کسی از برندگان سال قبل عکس متفاوتی فرستاده و تایید شده لطفا اطلاع دهد!
در ضمن من هنوز برنده نشدم ولی زیاد امید دارم!!!
با تشکر
سلام من تازه عضو شدم بچه ها :-) منم تو لاتری برنده شدم مدارکمو دیروز DHL کردم. راستی من همون عکس موقع ثبت ناممو با سایز 5*5 فرستادم.دقیقا 7 ماه پیش گرفتم اون عکسو. هرکسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.باید یه عکس جدید میگرفتم؟ نگران شدمSad
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 22:48)iliad نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:34)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:23)seravin نوشته:  یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.

مرسی سراوین عزیز

قابل توجه دوستانی که فکر می کنند ممکنه کلیرنس اشون طول بکشه (مثل خودم!)
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته:  ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره

یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی" Smile

نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید

ممنون از راهنمایی هاتون کاری که دارم الان انجام میدم هم همینه دارم تمام جوانب رد شدن از رودخانه رو میسنجم که وقتی بهش رسیدم بدون دردسر ازش رد شم از نظر خودم هم وقت زیاد دارم چون تازه 21 سالمه و حداقل 2 یا 3 سال برای سنجیدن جوانب در نظر گرفتم (به نظر شما کار درستیه؟)
کار درستی می کنی. فقط مراقب سربازی باش! و وقتی داری ثبت نام میکنی فکر کن که قبول شدی پس باید آماده رفتن باشی.
هر چه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه شانس قبولی کمتر میشه. پس اگر قبول بشی و نری، مستقیما شانس دیگران رو کاهش دادی و شاید هم فرصتی رو از یک دوست دیگه گرفتی.

موفق باشید
تشکر کنندگان: iliad
من زمان ثبت نام دقیقا یادم نیست مدرک تحصیلیم رو چی زدم.من دانشجوی کاردانی هستم و ترم دیگه درسم تمومه
بین این دو گزینه شک دارم:some university courses,&university degree
شماره کیس نامبر من حدودا 26000 هست که احتمالا مصاحبم باید حدود تیر ماه سال دیگه باشه که مدرکمو تا اون موقع گرفتم
حالا سوالم اینه که اگه من زده باشم university degree و مدرکمو موقع مصاحبه داشته باشم ..به این موضوع مه تاریخ مدرکم با تاریخ ثبت نام یکی نیست ایراد میگیرن؟
راهی وجود داره که بتونم با ایمیل ازشون بپرسم راجع به فرم ثبت نامم؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 23:32)مهسا ح نوشته:  
آیا باید عکس5*5 که همراه فرم های اولیه برای کی سی سی ارسال می کنیم همان عکسی باشد که موقع ثبت نام آپلود کردیم؟؟؟
با تشکر
سلام من تازه عضو شدم بچه ها :-) منم تو لاتری برنده شدم مدارکمو دیروز DHL کردم. راستی من همون عکس موقع ثبت ناممو با سایز 5*5 فرستادم.دقیقا 7 ماه پیش گرفتم اون عکسو. هرکسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.باید یه عکس جدید میگرفتم؟ نگران شدمSad

دوست عزیز قبولیتون رو تبریک میگم.
من هم مثل شما همین کار رو کردم عکس من تاریخ گرفتن اش 6 ماه و 15 16 روز قبل از ارسال فرم ها بود. یکی از مدیران با تجربه گفتش که نگران نباش! چهار هفته پس از رسیدن مدارک به کی سی سی ایمیل بزن و وضعیت کیس رو جویا باش. اگر مشکلی داشته باشه، اطلاع می دهند. یا اینکه یک نامه قبل از مصاحبه میفرستن و بهتون اطلاع می دهند که عکس ها رو دوباره ارسال کنید.
یا نهایتش اینه که موقع مصاحبه با خودتون عکس جدید می برید.
هیچ مشکل حادی نیست.
موفق باشید

در ضمن سری به تاپیک برندگان امسال بزن و از کیس نامبر های امسال باخبر شو. میتونی اطلاعات خودتون رو هم اونجا بگذارید مطابق با فرمت خواسته شده. این کار در تجزیه و تحلیل اماری و پیش بینی زمان مصاحبه و کارنت شدن برندگان میتونه کمک کنه. مرسی و شب خوش
(2010-06-23 ساعت 23:37)shivah نوشته:  من زمان ثبت نام دقیقا یادم نیست مدرک تحصیلیم رو چی زدم.من دانشجوی کاردانی هستم و ترم دیگه درسم تمومه
بین این دو گزینه شک دارم:some university courses,&university degree
شماره کیس نامبر من حدودا 26000 هست که احتمالا مصاحبم باید حدود تیر ماه سال دیگه باشه که مدرکمو تا اون موقع گرفتم
حالا سوالم اینه که اگه من زده باشم university degree و مدرکمو موقع مصاحبه داشته باشم ..به این موضوع مه تاریخ مدرکم با تاریخ ثبت نام یکی نیست ایراد میگیرن؟
راهی وجود داره که بتونم با ایمیل ازشون بپرسم راجع به فرم ثبت نامم؟

نگید که از فرم هاتون هیچ رونوشتی برای خودتون نگه نداشتید؟! اگر این کار رو نکرده اید، همین الان دست بکار شوید و مجددا فرم ها رو پر کنید. الان خاطرتون هست که چی نوشته اید توی فرم ها. شاید بعدا به شدت نیاز داشته باشید به اینکه بدونید توی یک قسمتی چی نوشته بودید. این توصیه منه! Smile

اما در مورد سوالتون، فکر نمی کنم هیچ مشکلی ایجاد کنه. نهایتش اینه که شما مدرک دیپلم رو که دارید. همون هم براشون کفایت می کنه.
فکر نمی کنم این مساله که شما اعلام کرده اید مدرک رو دارید، اما اون موقع هنوز مدرک رو نگرفته بوده اید، مشکلی ایجاد کنه جون دانشجو بوده اید. یا دست کم تا حالا نخونده ام جایی که به مدرک تحصیلی ایراد گرفته باشند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Sooshians
مرسی از راهنماییتون
من فقط میترسم قبل از مدرک گرفتن مصاحبه شم و فکر کنن دروغ گفتمSad(
تشکر کنندگان:
با تشکر
مهسا ح عزیز اگه با دقت مطالب سایت را مطالعه میکردید بارها در این مورد صحبت شده بود.دوست عزیز عکسی برای KCC قابل قبوله که 5*5 باشه با زمینه سفید بدون عینک .هر دو گوش باید پیدا باشه حتی برای خانم ها و درصورتی که با حجاب عکس گرفته اید غیر از پیدا بودن 2 گوش نبایدحجاب شما پیشونی را گرفته باشه و یا روی صورت شما سایه انداخته باشه .اگه عکسی که زمان ثبت نام فرستادید این خصوصیات را داره 7 ماه بودنش زیاد مهم نیست البته قانونش حداکثر 6 ماهه ولی یلدم نمیاد جایی روی عکس تاریخ گرفتنش را زده باشه.
اگه هم عکس شما این خصوصیات را نداره اگه ایراد دیگه ای نگیرن زمان مصاحبه میتونید با خودتون عکس جدید ببرید.
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: User ، Sooshians
دوستان عزیز نامه بنده دقیقا دو ساعت پیش یعد از 6 روز با پست DHL رسید به KCC تحویل گیرندش هم برادر یا خواهر محترم اجنبی SUTTON بوده.بی زحمت متن ایمیل به KCC بفرستید.
خیلی عجله دارم نه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 00:24)ravian نوشته:  دوستان عزیز نامه بنده دقیقا دو ساعت پیش یعد از 6 روز با پست DHL رسید به KCC تحویل گیرندش هم برادر یا خواهر محترم اجنبی SUTTON بوده.بی زحمت متن ایمیل به KCC بفرستید.
خیلی عجله دارم نه ؟

من حدود 20 روز پیش ایمیل فرستادم گفتند که سرشون شلوغه بهتره 2 الی 4 هفته ی دیگه ایمیل بزنیم که من می خوام بعد از 4 هفته دوباره ایمیل بفرستم نه زودتر!
اما در مورد نامه ی شما, توی تاپیک های دوستان 2010 خواندم که بهتره 2 هفته بعد از رسیدن نامه به kccایمیل بفرستیم.البته تصمیم با شماست.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ravian
بچه ها چرا کیس نامبر اکثر برنده ها امسال اینقدر بالاست؟ خیلی عجیبه. منم خودم ***43 هستم.به نظرتون جای نگرانی نیست؟ من فکر میکنم همه کارنت میشن و نمیشه 100 درصد با سالای پیش مقایسه کرد.امسال رقما بالاتره.نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 00:37)b!ta نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 00:24)ravian نوشته:  دوستان عزیز نامه بنده دقیقا دو ساعت پیش یعد از 6 روز با پست DHL رسید به KCC تحویل گیرندش هم برادر یا خواهر محترم اجنبی SUTTON بوده.بی زحمت متن ایمیل به KCC بفرستید.
خیلی عجله دارم نه ؟

من حدود 20 روز پیش ایمیل فرستادم گفتند که سرشون شلوغه بهتره 2 الی 4 هفته ی دیگه ایمیل بزنیم که من می خوام بعد از 4 هفته دوباره ایمیل بفرستم نه زودتر!
اما در مورد نامه ی شما, توی تاپیک های دوستان 2010 خواندم که بهتره 2 هفته بعد از رسیدن نامه به kccایمیل بفرستیم.البته تصمیم با شماست.

ممنونم بیتا جان پس در مورد شما تقریبا میشه 2 ماه بعد از رسیدن نامه ها.امیدوارم که جواب شما را زود بدن تا منو بازم راهنمایی کنید Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 23:54)ravian نوشته:  
با تشکر
مهسا ح عزیز اگه با دقت مطالب سایت را مطالعه میکردید بارها در این مورد صحبت شده بود.دوست عزیز عکسی برای KCC قابل قبوله که 5*5 باشه با زمینه سفید بدون عینک .هر دو گوش باید پیدا باشه حتی برای خانم ها و درصورتی که با حجاب عکس گرفته اید غیر از پیدا بودن 2 گوش نبایدحجاب شما پیشونی را گرفته باشه و یا روی صورت شما سایه انداخته باشه .اگه عکسی که زمان ثبت نام فرستادید این خصوصیات را داره 7 ماه بودنش زیاد مهم نیست البته قانونش حداکثر 6 ماهه ولی یلدم نمیاد جایی روی عکس تاریخ گرفتنش را زده باشه.
اگه هم عکس شما این خصوصیات را نداره اگه ایراد دیگه ای نگیرن زمان مصاحبه میتونید با خودتون عکس جدید ببرید.
شاد و پیروز باشید

مرسی از راهنماییتون. عکسی که برای ثبت نام گرفتم کلی حساسیت به خرج دادم.مخصوصا سایزش رو تاکید کردم و گفتم برای لاتری میخوام.فقط نگرانیم از این بابت هست که به خاطر تکراری بودن عکسم مشکلی پیش نمیاد؟ پس چرا دوستان دوباره عکس گرفتن و از مشخصات عکس حرف میزنن؟ مگه موقع ثبت نام همین مشخصات رو رعایت نکردن؟به نظرم مشخصات مشابه هست و فقط اینکه باید 6 ماهه باشه متفاوت هست.منم اواخر مهلت ثبت نام عکسمو گرفتم(اواخر نوامبر2009) خدا کنه مشکلی نباشه. مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 00:54)مهسا ح نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 23:54)ravian نوشته:  
با تشکر
شاد و پیروز باشید

مرسی از راهنماییتون. عکسی که برای ثبت نام گرفتم کلی حساسیت به خرج دادم.مخصوصا سایزش رو تاکید کردم و گفتم برای لاتری میخوام.فقط نگرانیم از این بابت هست که به خاطر تکراری بودن عکسم مشکلی پیش نمیاد؟ پس چرا دوستان دوباره عکس گرفتن و از مشخصات عکس حرف میزنن؟ مگه موقع ثبت نام همین مشخصات رو رعایت نکردن؟به نظرم مشخصات مشابه هست و فقط اینکه باید 6 ماهه باشه متفاوت هست.منم اواخر مهلت ثبت نام عکسمو گرفتم(اواخر نوامبر2009) خدا کنه مشکلی نباشه. مرسی
اگه عکسی که باهاش ثبت نام کردید را با دقت گرفته باشید اصلا جای نگرانی نیست برای احتیاط نامه دوم که به سلامتی به دستتون رسید عکس جدید بگیرید و با خودتون ببرید.
براتون آرزوی موفقیت میکنم
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 23:43)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 23:32)مهسا ح نوشته:  [quote='Mahdi6513' pid='50543' dateline='1274263954']
با سلام
با تشکر

دوست عزیز قبولیتون رو تبریک میگم.
من هم مثل شما همین کار رو کردم عکس من تاریخ گرفتن اش 6 ماه و 15 16 روز قبل از ارسال فرم ها بود. یکی از مدیران با تجربه گفتش که نگران نباش! چهار هفته پس از رسیدن مدارک به کی سی سی ایمیل بزن و وضعیت کیس رو جویا باش. اگر مشکلی داشته باشه، اطلاع می دهند. یا اینکه یک نامه قبل از مصاحبه میفرستن و بهتون اطلاع می دهند که عکس ها رو دوباره ارسال کنید.
یا نهایتش اینه که موقع مصاحبه با خودتون عکس جدید می برید.
هیچ مشکل حادی نیست.
موفق باشید

در ضمن سری به تاپیک برندگان امسال بزن و از کیس نامبر های امسال باخبر شو. میتونی اطلاعات خودتون رو هم اونجا بگذارید مطابق با فرمت خواسته شده. این کار در تجزیه و تحلیل اماری و پیش بینی زمان مصاحبه و کارنت شدن برندگان میتونه کمک کنه. مرسی و شب خوش
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز.حتما به این تاپیک سر میزنم. شب خوش
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان