2010-06-23 ساعت 22:48
(2010-06-23 ساعت 22:34)sarfarash نوشته:(2010-06-23 ساعت 22:23)seravin نوشته: یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.
مرسی سراوین عزیز
قابل توجه دوستانی که فکر می کنند ممکنه کلیرنس اشون طول بکشه (مثل خودم!)
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته: ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره
یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی"
نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی هاتون کاری که دارم الان انجام میدم هم همینه دارم تمام جوانب رد شدن از رودخانه رو میسنجم که وقتی بهش رسیدم بدون دردسر ازش رد شم از نظر خودم هم وقت زیاد دارم چون تازه 21 سالمه و حداقل 2 یا 3 سال برای سنجیدن جوانب در نظر گرفتم (به نظر شما کار درستیه؟)
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
متولد چه ماهی هستید؟