موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر كسي درباره منابع تافل يا آموزشگاه مناسب براي اين منظور اطلاعاتي داره ممنون ميشم راهنماييم كنه
يا حداقل تاپيكي رو معرفي كنه كه بتونم در اين زمينه اطلاعاتي بدست بيارم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 17:17)free_free نوشته: [quote='goli20' pid='58200' dateline='1277121959']
اگه کسی بخواد ازدواج کنه اما طرفش هنوز سربازیشو تموم نکرده باشه قضیه اش چطوری میتونه بشه؟؟میشه من برم گرین کارت اونم بهم میدن،نگهدارم تا بیاد؟؟ یا مرخصی بگیره با هم بریم اما تا 1 ماه برگرده دوباره 6 ماه دیگه بیاد..یعنی هی بیاد بره!! یه جایی خوندم نمیشه همش رفت و اومد چون ممکنه گرین کارت باطل بشه!
البته اگه هم با هم نتونیم بریم بعدا ویزای دانشجویی بگیره بیاد از طریق من میتونه گیرین کارت بگیره؟؟ در حالی که من سیتیزن نباشم.
اون بنده خدا که سربازه چقدر از خدمتش مونده؟
افراد در حین خدمت مشمول قوانین نظام هستند به این معنی که نمی تونن از کشور خارج بشن
اگه از خدمت ایشون چیز زیادی نمونده نامه بزنید kcc و مصاحبتون رو عقب بندازید و اگه زمان زیادی تا پایان خدمت مونده نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه.
همین که میدونستم گفتم
خب اون تازه درسشو تموم کرده. از مهر احتمالا بتونه سربازیشو تو دانشگاه تدریس کنه..بازم مشمول همون قوانین نظام میشه؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنون از کمکتون...واقعا فکری ب ذهنم نمیرسه!!
راستی اینو خیلی دوس دارم:
<طاقت بیار رفیق دنیا به کام ماست>
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-22 ساعت 12:36)mahdi357 نوشته: سلام بر دوستان گرامی
دوستان من برای انجام کارهام کمی دچار سردرگمی و مشکل در تصمیم گیری شدم.
من یک سری از چیزهایی که ذهنم را مشول کرده در چند سطر مینویسم تا هر کسی در مورد هر یک از مشکلاتم اطلاعاتی دارند لطف کنند و یه شماره تماس یا آیدی اسکایپ یا یاهو برای یه گفتگو شیرین به من پیام خصوصی بدهند
اجرتا با خدا در ضمن اینکه قول میدم تو گفتگو پاپیچتون نشم
من 21 سالمه و سربازی نرفتم و ترم چهار مهندسی فناوری اطلاعاتم.
1- اول از همه ; توصیه میکنید برم دنبال کارم یا بیخیال کارهام بشم؟ (چون حقیقتش در مورد یک سری چیزها از انور وحشت دارم مثل محل اقامت ، کار ، ...)
البته من از دیروز که از امتحانات فارغ شدم عزمم را برای یه برنامه ریزی فشرده جذب کردم یعنی تو این چند ماه باقی مانده زبانم را تا حد قبولی امتحان تافل برسونم، و دنبال مدرک MCSE یا MCIPT نهایتا تا پایان تابستان برم.(کسی در مورد برگزاری کلاس زبان فشرده و کلاس مدرک کامپیوتر در اصفهان آدرسی داره؟)
2- کار سربازیم مشکل ساز شده! کسی از سال قبلی ها اطلاعی داره؟
3- امکان داره بتونم برای دانشگاه اونور پذیرش بگیرم تا بتونم سربازیمو بپیچونم! آیا داشتن گرین کارت در گرفتن پذیرش دانشگاه اثری داره یعنی بعدا که انشاا.. گرین کارت را گرفتم فراهم آوردن امکان تحصیل در دانشگاه جزء وظایف دولت برای من میشه یا نه؟
4- من خودم برای یه زندگی دشوار در آمریکا آماده میکنم. یعنی روزها کار و شبا درس. شما فکر میکنید با این طرز تفکر و شرایط بیکاری اونور، کاری با درآمد 3000 هزار دلار(؟؟) یا حالا کمتر برای من پیدا میشه؟؟؟
دوستان اگر اطلاعاتی هر چند مختصر در مورد واقعیت های اونور دارند باز هم خوشحال میشم صداشون را بشونم البته همونطور که قول دادم زیاد وقتشون را نمیگیرم.
mahdi_esf=>skyep
mahdi357=>yahoo messenger
فکر کنم جاهای دیگه هم بچه ها توضیح دادند که وقتی که گرین کارت دارید اوضاع تحصیل براتون راحتتر میشه. مثلا اینکه میتونید کار کنید و درس بخونید و حتی بعد از مدتی از ایالتی که توش هستید کمک هزینه تحصیل بگیرید. خلاصه اینکه خیلی بهتر است. دوم اینکه اصلا بیخیال موضوع نشید وگرنه یک عمر حسرت میخورید. نهایتش اینه که درستون رو فشرده تر میخونید. و برای سال اول رفت و آمدی سر میکنید تا درستون تموم شه. اما ببخشی که اینطور واضح میگم بعضی از دانشگاهها اصلا اعتباری در آمریکا ندارند و شما اگر فکر کنید پس این دوسال عمرم چی میشه؟ اونوقته که به ۱۰۰ سال بعدی عمرتون جفا پیشه کردید. اما باز هم میگم اگه دانشگاه صنعتی اصفهان درس میخونید. میتونید با رفت وآمد ادامه اش بدید تا درستون تمام بشه. و چون هنوز دانشجو هستید مشکلی از بابت رفت و آمد به خارج از کشور ندارید و اونور هم که رفتید میتونید راحتتر برای پذیرش فوق اقدام کنید.
شما سن و سال خوبی برای شروع دوباره دارید پس به هیچ وجه شانس را از دست ندهید.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 01:00)free_free نوشته: با درود
دوستان عزیز که الان تو خاک شیطان بزرگ هستند لطفا ما را راهنمایی کنید.
بر اسا س تجربیاتی که شما بدست آوردین الان بهتره ما بریم فقط مکالمه انگلیسی رو حرفه ای یاد بگیریم یا اینکه بریم کلاس های آیلتس رو از اول تا آخرش ردیف کنیم؟
کدوم بهتره؟
مکالمه مکالمه مکالمه
از سال 2009 داریم اینجا زندگی میکنیم شکر خدا بد نیست جرعه آبی تکه نانی بی منت و با زحمت....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-22 ساعت 15:48)shivah نوشته: سلام
من برنده 2011 هستم
2 تا سوال دارم
اول اینکه چه قدر قبل از روز مصاحبه ما از زمان مصاحبه با اطلاع میشیم؟منظورم اینه که قبل از اومدن نامه دوم دنبال کارای ترجمه مدارکو واکسنو ساپورت برم؟
دوم اینکه دیدم دوستان تو سفر نامه هاشون گفتند که تو دبی برای انجام آزمایشات پزشکی راجع به سابقه عمل جراحی پرسیدن ازشون...فکر می کنید اگر عمل جراحی داشته باشیم توی جواب اونا به سفارت تغییری می ده؟و اهمیت داره؟
سلام
1. حدود دو ماه قبل از مصاحبه
2. جراحی تاثیری نداره سزارین و ختنه هم جراحی حساب می شن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پروسه گرفتن اقامت citizenship چقدر طول می کشد؟
اقدام برای گرین کارت برای فرزندان بالای 21 سال مجرد چقدر طول می کشد؟
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
سلام همراهان عزیز
یه چرخی توی سایت زدم یه گشتی هم توی اینترنت برای اینکه با ایالت های امریکا از نظر شرایط زندگی ، کار ،درآمد ،هزینه ها و امکانات ادامه تحصیل آشنا بشم ولی متاسفانه چیز به درد بخوری یافت نشد.
لذا از عزیزانی که در این مورد اطلاعاتی داشته یا در همین سایت عزیز و یا سایتهای دیگر منابعی را میشناسند خواهشمندم در اسرع وقت جوابی به بنده اعلام نمایند.
جناب سرفراش عزیز خوبه یه تاپیک ایجاد کنید با عنوان کی کجای امریکا میخواد بره و چرا.چون فکر میکنم خیلی از دوستان مشکل بنده را داشته باشند.
شاد و پیروز باشید