موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید یکی از افرادی که بسته پستیش به kcc رسیده...میشه لطف کنه آخرین پیام سایت dhl مبنی بر رسیدن بستش رو اینجا بزاره..ممنون میشم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-23 ساعت 00:06)shivah نوشته: سلام
ببخشید یکی از افرادی که بسته پستیش به kcc رسیده...میشه لطف کنه آخرین پیام سایت dhl مبنی بر رسیدن بستش رو اینجا بزاره..ممنون میشم
دوست عزیز سه مرحله ی آخر نامه ی من به این صورت بود:
Arrived at Delivery Facility in Erlanger - USA Erlanger,KY- USA 08:41
With delivery courier Erlanger,KY- USA 08:45
Delivered - Signed for by : SUTTON Erlanger,KY- USA 10:09
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم ممنون از راهنمایی های خوبتون
3 مرحله آخر منم همینه...پس ایشالا رسیده دیگه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سابقه جراحی و مریضی و این چیزها را برای تشکیل پرونده پزشکی و بیمه در آمریکا لازم دارند و جای نگرانی نداره و لازم نیست پنهانش کنید. اگر چیزی مهم باشه خودشون چک میکنن که مطمءن بشن یکی از فامیلهای من که داشت مهاجرتی میرفت مشکل قلبی شدید داشت. و توی آمریکا هم از همین مشکل فوت کرد.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام میخواستم ببینم بعد از انجام همه کارها و گرفتن ویزا تا چند وقت فرصت داریم خودمون رو به خاک امریکا برسونیم؟
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟