کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-22 ساعت 19:44)maryamjay نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 19:09)ravian نوشته:  سلام همراهان عزیز
یه چرخی توی سایت زدم یه گشتی هم توی اینترنت برای اینکه با ایالت های امریکا از نظر شرایط زندگی ، کار ،درآمد ،هزینه ها و امکانات ادامه تحصیل آشنا بشم ولی متاسفانه چیز به درد بخوری یافت نشد.
لذا از عزیزانی که در این مورد اطلاعاتی داشته یا در همین سایت عزیز و یا سایتهای دیگر منابعی را میشناسند خواهشمندم در اسرع وقت جوابی به بنده اعلام نمایند.
جناب سرفراش عزیز خوبه یه تاپیک ایجاد کنید با عنوان کی کجای امریکا میخواد بره و چرا.چون فکر میکنم خیلی از دوستان مشکل بنده را داشته باشند.
شاد و پیروز باشید
اینجا رو ببینید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=94&page=1
و البته موضوعات مهم این بخش:
http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=27

خیلی خیلی ممنونم maryamjay البته یکمی هم شرمنده شدم چون فقط توی قسمت برندگان 2011 گشته بودم.اگه بیشتر دقت میکردم شما را هم به زحمت نمینداختم درهرصورت خیلی لطف کردید.
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: maryamjay
سلام
ببخشید یکی از افرادی که بسته پستیش به kcc رسیده...میشه لطف کنه آخرین پیام سایت dhl مبنی بر رسیدن بستش رو اینجا بزاره..ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 00:06)shivah نوشته:  سلام
ببخشید یکی از افرادی که بسته پستیش به kcc رسیده...میشه لطف کنه آخرین پیام سایت dhl مبنی بر رسیدن بستش رو اینجا بزاره..ممنون میشم

shivah عزیز از طریق لینک زیر وارد قسمت مربوط به سرویسهای پستی بشید و سوالتون را اونجا مطرح کنید حتما دوستانی هستند که راهنماییتون کنند.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2612&page=7
تشکر کنندگان: User
(2010-06-23 ساعت 00:06)shivah نوشته:  سلام

دوست عزیز سه مرحله ی آخر نامه ی من به این صورت بود:
Arrived at Delivery Facility in Erlanger - USA Erlanger,KY- USA 08:41
With delivery courier Erlanger,KY- USA 08:45
Delivered - Signed for by : SUTTON Erlanger,KY- USA 10:09
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، free_free ، Hornet ، Sooshians ، goli20
دوستان خوبم ممنون از راهنمایی های خوبتون
3 مرحله آخر منم همینه...پس ایشالا رسیده دیگه؟
تشکر کنندگان: ravian
(2010-06-23 ساعت 11:21)shivah نوشته:  دوستان خوبم ممنون از راهنمایی های خوبتون
3 مرحله آخر منم همینه...پس ایشالا رسیده دیگه؟

تبریک میگم.
بله رسیده Smile
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2010-06-22 ساعت 19:09)ravian نوشته:  سلام همراهان عزیز
یه چرخی توی سایت زدم یه گشتی هم توی اینترنت برای اینکه با ایالت های امریکا از نظر شرایط زندگی ، کار ،درآمد ،هزینه ها و امکانات ادامه تحصیل آشنا بشم ولی متاسفانه چیز به درد بخوری یافت نشد.
لذا از عزیزانی که در این مورد اطلاعاتی داشته یا در همین سایت عزیز و یا سایتهای دیگر منابعی را میشناسند خواهشمندم در اسرع وقت جوابی به بنده اعلام نمایند.
جناب سرفراش عزیز خوبه یه تاپیک ایجاد کنید با عنوان کی کجای امریکا میخواد بره و چرا.چون فکر میکنم خیلی از دوستان مشکل بنده را داشته باشند.
شاد و پیروز باشید

دوست عزیز اتفاقا موضوع جالبیه که همه باید بهش فکر کنیم. در این تاپیک که یک نظر سنجی هم داره 26 درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که می خواند برن به ایالت ...

موفق باشید
تشکر کنندگان: ravian
سابقه جراحی و مریضی و این چیزها را برای تشکیل پرونده پزشکی و بیمه در آمریکا لازم دارند و جای نگرانی نداره و لازم نیست پنهانش کنید. اگر چیزی مهم باشه خودشون چک میکنن که مطمءن بشنSmile یکی از فامیلهای من که داشت مهاجرتی میرفت مشکل قلبی شدید داشت. و توی آمریکا هم از همین مشکل فوت کرد.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
تشکر کنندگان: User
با سلام میخواستم ببینم بعد از انجام همه کارها و گرفتن ویزا تا چند وقت فرصت داریم خودمون رو به خاک امریکا برسونیم؟
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 21:51)iliad نوشته:  با سلام میخواستم ببینم بعد از انجام همه کارها و گرفتن ویزا تا چند وقت فرصت داریم خودمون رو به خاک امریکا برسونیم؟

سلام دوست عزیز

تا شش ماه پس از تاریخ پرونده پزشکی. این پست یکی از دوستان با تجربه است در این باره
تشکر کنندگان: iliad
(2010-06-23 ساعت 21:58)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 21:51)iliad نوشته:  با سلام میخواستم ببینم بعد از انجام همه کارها و گرفتن ویزا تا چند وقت فرصت داریم خودمون رو به خاک امریکا برسونیم؟

سلام دوست عزیز

تا شش ماه پس از تاریخ پرونده پزشکی. این پست یکی از دوستان با تجربه است در این باره
البته من که سفارت ابوظبی بودم 2 هفته بعد از کلیر شدنم رفتم سفارت و مهلت ویزام دقیقا تا 6 ماه بعد از اون تاریخ خورده. روزی هم که رفتم 4 ماه از تاریخ مدیکالم میگذشت. یعنی تا 10 ماه بعد از مدیکال ویزای من وقت داره.
در ضمن همه ویزاها 6 ماهه هستند.
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: iliad ، User
(2010-06-23 ساعت 22:04)maryamjay نوشته:  
سلام دوست عزیز
البته من که سفارت ابوظبی بودم 2 هفته بعد از کلیر شدنم رفتم سفارت و مهلت ویزام دقیقا تا 6 ماه بعد از اون تاریخ خورده. روزی هم که رفتم 4 ماه از تاریخ مدیکالم میگذشت. یعنی تا 10 ماه بعد از مدیکال ویزای من وقت داره.
مرسی دوست عزیز
پس اینو هم اضافه کنید به بقیه روال های بدون قاعده و قانون لاتری! Smile
اما خبر خوبیه که شش ماه فرصت از زمان صدور ویزا به فرد می دهند.
برای ما شاغل های دولتی مساله مهمی هستش که بدونیم چند وقت فرصت داریم تا یک بهانه جور کنیم و بتونیم یک فرصت چند ماهه مرخصی بگیریم. شاید بهترین فرصت تعطیلات نوروز باشه که بشه با دو هفته مرخصی، یک ماه موند و یک سری کارهای اولیه رو انجام داد.
تشکر کنندگان: iliad ، maryamjay
(2010-06-23 ساعت 22:17)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:04)maryamjay نوشته:  
سلام دوست عزیز
مرسی دوست عزیز
پس اینو هم اضافه کنید به بقیه روال های بدون قاعده و قانون لاتری! Smile
اما خبر خوبیه که شش ماه فرصت از زمان صدور ویزا به فرد می دهند.
برای ما شاغل های دولتی مساله مهمی هستش که بدونیم چند وقت فرصت داریم تا یک بهانه جور کنیم و بتونیم یک فرصت چند ماهه مرخصی بگیریم. شاید بهترین فرصت تعطیلات نوروز باشه که بشه با دو هفته مرخصی، یک ماه موند و یک سری کارهای اولیه رو انجام داد.
یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: User ، iliad ، Donkey chance
ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 22:23)seravin نوشته:  یکی از فرق های اساسی سفارت آمریکا در ابوظبی با آنکارا در همینه
ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه مهلت میده و به تاریخ مدیکال کاری نداره در صورتی که آنکارا ویزا رو از تاریخ مدیکال شش ماهه صادر میکنه.

مرسی سراوین عزیز

قابل توجه دوستانی که فکر می کنند ممکنه کلیرنس اشون طول بکشه (مثل خودم!)
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته:  ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره

یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی" Smile

نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید
تشکر کنندگان: seravin ، iliad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان