کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-24 ساعت 00:42)مهسا ح نوشته:  بچه ها چرا کیس نامبر اکثر برنده ها امسال اینقدر بالاست؟ خیلی عجیبه. منم خودم ***43 هستم.به نظرتون جای نگرانی نیست؟ من فکر میکنم همه کارنت میشن و نمیشه 100 درصد با سالای پیش مقایسه کرد.امسال رقما بالاتره.نظرتون چیه؟

امسال شماره ها با سال گذشته تفاوت داره. اما لزوما نمیشه گفت ممکنه خیلی ها کارنت نشن. چون تعداد برندگان هنوز به سقف 7 درصد برای هر کشور در ایران نرسیده. قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشه در کارنت شدن افراد.
امیدوارم.
تشکر کنندگان: ravian
lمهسا خانم من هم عكسي كه گرقتم همون عكسي هست كه براي قرعه كشي گرين كارت فرستادم..من در تاپيك هاي قبلي خوندم يكي از دوستان عكسشون مشكل د اشته و يك گوششون معلوم نبوده روز مصاحبه گفتن دوباره عكس بگير پس جاي نگراني نيست اگر مشكل داشته باشته نهايتش روز مصاحبه دوباره عكس ميگيري
شاد و پيروز باشيد
يا حق
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 00:43)ravian نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 00:37)b!ta نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 00:24)ravian نوشته:  دوستان عزیز نامه بنده دقیقا دو ساعت پیش یعد از 6 روز با پست DHL رسید به KCC تحویل گیرندش هم برادر یا خواهر محترم اجنبی SUTTON بوده.بی زحمت متن ایمیل به KCC بفرستید.
خیلی عجله دارم نه ؟

من حدود 20 روز پیش ایمیل فرستادم گفتند که سرشون شلوغه بهتره 2 الی 4 هفته ی دیگه ایمیل بزنیم که من می خوام بعد از 4 هفته دوباره ایمیل بفرستم نه زودتر!
اما در مورد نامه ی شما, توی تاپیک های دوستان 2010 خواندم که بهتره 2 هفته بعد از رسیدن نامه به kccایمیل بفرستیم.البته تصمیم با شماست.

ممنونم بیتا جان پس در مورد شما تقریبا میشه 2 ماه بعد از رسیدن نامه ها.امیدوارم که جواب شما را زود بدن تا منو بازم راهنمایی کنید Big Grin

خواهش می کنم دوست عزیز,من یک هفته زودتر ایمیل زدم چون فکر
می کردم 2 هفته بعد از ارسال نامه باید فرستاد.خیلی کمتر از 2 ماه میشه.
نتیجه را حتما اعلام می کنم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ravian ، arash004
(2010-06-24 ساعت 01:23)mahmood_eng نوشته:  lمهسا خانم من هم عكسي كه گرقتم همون عكسي هست كه براي قرعه كشي گرين كارت فرستادم..من در تاپيك هاي قبلي خوندم يكي از دوستان عكسشون مشكل د اشته و يك گوششون معلوم نبوده روز مصاحبه گفتن دوباره عكس بگير پس جاي نگراني نيست اگر مشكل داشته باشته نهايتش روز مصاحبه دوباره عكس ميگيري
شاد و پيروز باشيد
يا حق
دوست عزیز البته منم یه کمی حساس شدم.الان داشتم نگاه میکردم منم یه گوشم یه کم زیر موهامه! چند نفر دیگه هم گفتن جای نگرانی نیست اگه فقط مشکل هین باشه.. دیگه فرستادم.هرچی خدا بخواد...ممنون
(2010-06-24 ساعت 01:13)sarfarash نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 00:42)مهسا ح نوشته:  بچه ها چرا کیس نامبر اکثر برنده ها امسال اینقدر بالاست؟ خیلی عجیبه. منم خودم ***43 هستم.به نظرتون جای نگرانی نیست؟ من فکر میکنم همه کارنت میشن و نمیشه 100 درصد با سالای پیش مقایسه کرد.امسال رقما بالاتره.نظرتون چیه؟

امسال شماره ها با سال گذشته تفاوت داره. اما لزوما نمیشه گفت ممکنه خیلی ها کارنت نشن. چون تعداد برندگان هنوز به سقف 7 درصد برای هر کشور در ایران نرسیده. قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشه در کارنت شدن افراد.
امیدوارم.
امیدوارم همینطور باشه و همه کارنت بشن...زمان همه چیزو معتوم میکنه و باید صبور باشیم :-)
کیس نامبر منم بالاست: 2011AS00043xxx
(2010-06-24 ساعت 01:01)ravian نوشته:  
(2010-06-24 ساعت 00:54)مهسا ح نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 23:54)ravian نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 23:32)مهسا ح نوشته:  
(2010-05-19 ساعت 14:42)Mahdi6513 نوشته:  با سلام
آیا باید عکس5*5 که همراه فرم های اولیه برای کی سی سی ارسال می کنیم همان عکسی باشد که موقع ثبت نام آپلود کردیم؟؟؟
اگر کسی از برندگان سال قبل عکس متفاوتی فرستاده و تایید شده لطفا اطلاع دهد!
در ضمن من هنوز برنده نشدم ولی زیاد امید دارم!!!
با تشکر
سلام من تازه عضو شدم بچه ها :-) منم تو لاتری برنده شدم مدارکمو دیروز DHL کردم. راستی من همون عکس موقع ثبت ناممو با سایز 5*5 فرستادم.دقیقا 7 ماه پیش گرفتم اون عکسو. هرکسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.باید یه عکس جدید میگرفتم؟ نگران شدمSad
مهسا ح عزیز اگه با دقت مطالب سایت را مطالعه میکردید بارها در این مورد صحبت شده بود.دوست عزیز عکسی برای KCC قابل قبوله که 5*5 باشه با زمینه سفید بدون عینک .هر دو گوش باید پیدا باشه حتی برای خانم ها و درصورتی که با حجاب عکس گرفته اید غیر از پیدا بودن 2 گوش نبایدحجاب شما پیشونی را گرفته باشه و یا روی صورت شما سایه انداخته باشه .اگه عکسی که زمان ثبت نام فرستادید این خصوصیات را داره 7 ماه بودنش زیاد مهم نیست البته قانونش حداکثر 6 ماهه ولی یلدم نمیاد جایی روی عکس تاریخ گرفتنش را زده باشه.
اگه هم عکس شما این خصوصیات را نداره اگه ایراد دیگه ای نگیرن زمان مصاحبه میتونید با خودتون عکس جدید ببرید.
شاد و پیروز باشید

مرسی از راهنماییتون. عکسی که برای ثبت نام گرفتم کلی حساسیت به خرج دادم.مخصوصا سایزش رو تاکید کردم و گفتم برای لاتری میخوام.فقط نگرانیم از این بابت هست که به خاطر تکراری بودن عکسم مشکلی پیش نمیاد؟ پس چرا دوستان دوباره عکس گرفتن و از مشخصات عکس حرف میزنن؟ مگه موقع ثبت نام همین مشخصات رو رعایت نکردن؟به نظرم مشخصات مشابه هست و فقط اینکه باید 6 ماهه باشه متفاوت هست.منم اواخر مهلت ثبت نام عکسمو گرفتم(اواخر نوامبر2009) خدا کنه مشکلی نباشه. مرسی
اگه عکسی که باهاش ثبت نام کردید را با دقت گرفته باشید اصلا جای نگرانی نیست برای احتیاط نامه دوم که به سلامتی به دستتون رسید عکس جدید بگیرید و با خودتون ببرید.
براتون آرزوی موفقیت میکنم
مرسی دوست عزیز.موفق باشید :-)
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: ravian
[/quote]

ممنون از راهنمایی هاتون کاری که دارم الان انجام میدم هم همینه دارم تمام جوانب رد شدن از رودخانه رو میسنجم که وقتی بهش رسیدم بدون دردسر ازش رد شم از نظر خودم هم وقت زیاد دارم چون تازه 21 سالمه و حداقل 2 یا 3 سال برای سنجیدن جوانب در نظر گرفتم (به نظر شما کار درستیه؟)
[/quote]
کار درستی می کنی. فقط مراقب سربازی باش! و وقتی داری ثبت نام میکنی فکر کن که قبول شدی پس باید آماده رفتن باشی.
هر چه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه شانس قبولی کمتر میشه. پس اگر قبول بشی و نری، مستقیما شانس دیگران رو کاهش دادی و شاید هم فرصتی رو از یک دوست دیگه گرفتی.

موفق باشید
[/quote]
ممنون از شما سربازی رو هم مشکلش رو حل کردم و کارت معافیم دستمه
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-23 ساعت 22:34)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته:  ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره

یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی" Smile

نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید

فکر کنم شما منظورتون این بود که اگر نامه قبولی بیاد و اقدامی برای رفتن نکنید چه تاثیری خواهد داشت.
ظاهرا دوستان به اشتباه گفته بودند اشکالی نداره در صورتی که اگر دنبال کارهات نری دیگه حق شرکت (ظاهرا تا 5 سال) در لاتری را نخواهی داشت.
پس قبل از ثبت نام جوانب رفتن را بکن و اشتباه منو تکرار نکن.
تشکر کنندگان: iliad ، Donkey chance
(2010-06-24 ساعت 12:08)یاشار و ماری نوشته:  سلام دوستان، ما این سوال رو توی تاپیک دیگه ای هم مطرح کردیم. لطفا به ما کمک کنید. تقریبا داریم نا امید می شیم
1- من فرم های 122 و 230 رو فرستادم ولی Case number رو بالا گوشه سمت راست همه برگه ها ننوشتم (فقط اون کاغذ بارکد رو همراهش فرستادم و در فرم dsp-122 هم که در بند 2، case number رو تایپ کردم)
2- عکس ها رو به فرم ها نچسبوندم. هر گروه از فرم ها رو همراه با عکسها توی یکی از این پوشه های نایلونی گذاشتم و فرستادم. یعنی محتویات پاکت نامه DHL این طوری بود: الف- کاغذ بارکد ب- یک پوشه نایلونی شامل فرم های ds-230 و dsp-122 و همچنین دو قطعه عکس خودم ج- یک پوشه نایلونی شامل فرم ds-230 و همچنین دو قطعه عکس همسرم
3- من نام خانوادگی ام پسوند داشت که حذفش کرده بودم ولی در بند 2 فرم ds-230 این رو ذکر نکردم
4- در بند 39 فرم ds-230 نمی دونم چرا اسم خودم رو ننوشتم و فقط آدرس رو نوشتم.
5- تاریخ ازدواجمون رو به جای 17 آوریل، 16 آوریل نوشتم (خوب فکر می کردم 27 فروردینه)
حالا جند تا سئوال:
A- به نظر شما این موارد خیلی فاجعه است؟
B- اگه به نظر شما خیلی فاجعه است، می شه رفعش کرد؟ و اگه می شه رفعش کرد چه جوری؟
C- به نظر شما کسی پیدا می شه که بتونه این همه گند رو یه جا بزنه؟Sad
البته همه اینها به خاطر این بود که موقع پر کزدن فرم ها نمی دونستم اصلاً یه سایتی به اسم مهاجرسرا هم هست که کلی راهنمایی می کنه
امیدوارم که خیلی بهم نخندین

سلام
نگران باشید.
نچسبودن عکس اصلا" اشکالی نداره، تاریخ ازدواج و پسوند فامیلی تون رو هم راحت تو سفارت اصلاح می کنن. ایشالا ننوشتن case number مشکلی ایجاد نکنه. باز واسه اینکه خیالتون راحت بشه صبر کنید مدارکتون برسه بعد یک ایمیل به kcc بزنید و از رسیدن و کامل بودن مدارک سوال کنید.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 11:26)mahdi357 نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:34)sarfarash نوشته:  
(2010-06-23 ساعت 22:28)iliad نوشته:  ممنون از جواباتون یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه؟
اونم اینکه که من امسال میخوام برای اولین بار ثبت نام کنم اگر بعد از اینکه خدا خواست و قبول شدم به هر دلیلی نتونم برم مثلا نامه اولم بیاد و من هیچ اقدامی نکنم آیا تاثیر منفی بر روی سری های بعدی که ثبت نام میکنم داره؟
در ضمن از انجمن وحشتناک عالیتون هم ممنون یه ماهه عضو شدم از بس مطلب خوندم دیگه کف کردم هر چی میخونم تمومی نداره

یک ضرب المثل انگلیسی میگه "وقتی به رودخانه رسیدی درباره اش فکر کن که چطور ازش رد بشی" Smile

نه دوست عزیز، نگران نباش! تاثیر منفی نداره. میتونی سال بعد هم شرکت کنی.
موفق باشید

فکر کنم شما منظورتون این بود که اگر نامه قبولی بیاد و اقدامی برای رفتن نکنید چه تاثیری خواهد داشت.
ظاهرا دوستان به اشتباه گفته بودند اشکالی نداره در صورتی که اگر دنبال کارهات نری دیگه حق شرکت (ظاهرا تا 5 سال) در لاتری را نخواهی داشت.
پس قبل از ثبت نام جوانب رفتن را بکن و اشتباه منو تکرار نکن.
دقیقا منظورم همین بود که اگه نامه بیاد و هیچ اقدامی نکنیم چه اتفاقی می افته؟
دوستانی که تجربه دارن بگند ایا صحت داره حرفی که دوستمون زده؟
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 12:08)یاشار و ماری نوشته:  سلام دوستان، ما این سوال رو توی تاپیک دیگه ای هم مطرح کردیم. لطفا به ما کمک کنید. تقریبا داریم نا امید می شیم
1- من فرم های 122 و 230 رو فرستادم ولی Case number رو بالا گوشه سمت راست همه برگه ها ننوشتم (فقط اون کاغذ بارکد رو همراهش فرستادم و در فرم dsp-122 هم که در بند 2، case number رو تایپ کردم)
2- عکس ها رو به فرم ها نچسبوندم. هر گروه از فرم ها رو همراه با عکسها توی یکی از این پوشه های نایلونی گذاشتم و فرستادم. یعنی محتویات پاکت نامه DHL این طوری بود: الف- کاغذ بارکد ب- یک پوشه نایلونی شامل فرم های ds-230 و dsp-122 و همچنین دو قطعه عکس خودم ج- یک پوشه نایلونی شامل فرم ds-230 و همچنین دو قطعه عکس همسرم
3- من نام خانوادگی ام پسوند داشت که حذفش کرده بودم ولی در بند 2 فرم ds-230 این رو ذکر نکردم
5- تاریخ ازدواجمون رو به جای 17 آوریل، 16 آوریل نوشتم (خوب فکر می کردم 27 فروردینه)
حالا جند تا سئوال:
البته همه اینها به خاطر این بود که موقع پر کزدن فرم ها نمی دونستم اصلاً یه سایتی به اسم مهاجرسرا هم هست که کلی راهنمایی می کنه

دوست عزیز طرح یک سوال در چند تاپیک خلاف مقررات سایته.قبلا به سوالات شما جواب داده شده به لینک ریز مراجعه فرمایید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid58792
تشکر کنندگان: User
حالا جند تا سئوال:
A:فاجعه هست ولی خیلی اسفناک نیست
B: بنظر من به kcc ایمیل بزنید بگید ما همچین گندهایی رو زدیم ! میششه دوباره فرم ها رو بفرستیم یا همون قبلی ها خوبه؟ اگه گفتن دوباره بفرستین این کار رو انجام بدید
C: فکر نمی کنم
Big Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: یاشار و ماری
(2010-06-24 ساعت 16:14)free_free نوشته:  اگر دنبال کارهات نری دیگه حق شرکت (ظاهرا تا 5 سال) در لاتری را نخواهی داشت.
سلام
اونوقت تکلیف کسانی که قبول میشن و اصلا اطلاع پیدا نمیکنند (نرسیدن نامه) چیه؟ رفرنسی برای این 5 سال دارید بگید تا مطمئن باشیم.

نقل قول:A:فاجعه هست ولی خیلی اسفناک نیست
B: بنظر من به kcc ایمیل بزنید بگید ما همچین گندهایی رو زدیم ! میششه دوباره فرم ها رو بفرستیم یا همون قبلی ها خوبه؟ اگه گفتن دوباره بفرستین این کار رو انجام بدید
C: فکر نمی کنم
ته دل بنده خدا رو خالی کردی که Smile بیشتر نگرانش نکن الان استرس داره. ؛)
یاشار-ماری جان توی تاپیک قبلی که راویان عزیز لینک داده جواب ها رو میتونی بینی.

موفق باشید
تشکر کنندگان: ravian ، یاشار و ماری
آیا از برندگان سال 2010 کسی هست که هنوز کارنت نشده باشه؟
اگه جواب بله هستش بنظر شما اگه این فرد فوری مصاحبه کنه چقدر میتونه امید داشته باشه در صورتی که کلیر بخوره تا سپتامبر کلیرنسش بیاد؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-06-25 ساعت 01:04)free_free نوشته:  آیا از برندگان سال 2010 کسی هست که هنوز کارنت نشده باشه؟
اگه جواب بله هستش بنظر شما اگه این فرد فوری مصاحبه کنه چقدر میتونه امید داشته باشهدر صورتی که کلیر بخوره تا سپتامبر کلیرنسش بیاد؟

بله هست
سوال خیلی خیلی سختیه .کلی توش متغییر داره...
زمان کارنت شدن...زمان مصاحبه..طول زمان کلیر شدن...
میتونه خیلی متغییر باشه..
چيزي به اسم شانس وجود نداره Smile
تشکر کنندگان: free_free
(2010-06-25 ساعت 01:07)Elf نوشته:  
(2010-06-25 ساعت 01:04)free_free نوشته:  آیا از برندگان سال 2010 کسی هست که هنوز کارنت نشده باشه؟
اگه جواب بله هستش بنظر شما اگه این فرد فوری مصاحبه کنه چقدر میتونه امید داشته باشهدر صورتی که کلیر بخوره تا سپتامبر کلیرنسش بیاد؟

بله هست
سوال خیلی خیلی سختیه .کلی توش متغییر داره...
زمان کارنت شدن...زمان مصاحبه..طول زمان کلیر شدن...
میتونه خیلی متغییر باشه..

شاید هم از قبل پروسه کلیرنس رو شروع کرده باشند تا دوستان کیس بالایی مشکلی برای دریافت ویزاشون پیش نیاد. اینو به نقل از اشکان عزیز دارم میگم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free
سلام
ما الان ایلس لازم نداریم دیگه.
فقط زبانو قوی کن و یه حرفرو یاد بگیر و مدرکشو بگیر که رفتی یه کار بلد باشی.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان