موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
lمهسا خانم من هم عكسي كه گرقتم همون عكسي هست كه براي قرعه كشي گرين كارت فرستادم..من در تاپيك هاي قبلي خوندم يكي از دوستان عكسشون مشكل د اشته و يك گوششون معلوم نبوده روز مصاحبه گفتن دوباره عكس بگير پس جاي نگراني نيست اگر مشكل داشته باشته نهايتش روز مصاحبه دوباره عكس ميگيري
شاد و پيروز باشيد
يا حق
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-24 ساعت 00:43)ravian نوشته: (2010-06-24 ساعت 00:37)b!ta نوشته: (2010-06-24 ساعت 00:24)ravian نوشته: دوستان عزیز نامه بنده دقیقا دو ساعت پیش یعد از 6 روز با پست DHL رسید به KCC تحویل گیرندش هم برادر یا خواهر محترم اجنبی SUTTON بوده.بی زحمت متن ایمیل به KCC بفرستید.
خیلی عجله دارم نه ؟
من حدود 20 روز پیش ایمیل فرستادم گفتند که سرشون شلوغه بهتره 2 الی 4 هفته ی دیگه ایمیل بزنیم که من می خوام بعد از 4 هفته دوباره ایمیل بفرستم نه زودتر!
اما در مورد نامه ی شما, توی تاپیک های دوستان 2010 خواندم که بهتره 2 هفته بعد از رسیدن نامه به kccایمیل بفرستیم.البته تصمیم با شماست.
ممنونم بیتا جان پس در مورد شما تقریبا میشه 2 ماه بعد از رسیدن نامه ها.امیدوارم که جواب شما را زود بدن تا منو بازم راهنمایی کنید
خواهش می کنم دوست عزیز,من یک هفته زودتر ایمیل زدم چون فکر
می کردم 2 هفته بعد از ارسال نامه باید فرستاد.خیلی کمتر از 2 ماه میشه.
نتیجه را حتما اعلام می کنم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
ممنون از راهنمایی هاتون کاری که دارم الان انجام میدم هم همینه دارم تمام جوانب رد شدن از رودخانه رو میسنجم که وقتی بهش رسیدم بدون دردسر ازش رد شم از نظر خودم هم وقت زیاد دارم چون تازه 21 سالمه و حداقل 2 یا 3 سال برای سنجیدن جوانب در نظر گرفتم (به نظر شما کار درستیه؟)
[/quote]
کار درستی می کنی. فقط مراقب سربازی باش! و وقتی داری ثبت نام میکنی فکر کن که قبول شدی پس باید آماده رفتن باشی.
هر چه تعداد شرکت کننده بیشتر باشه شانس قبولی کمتر میشه. پس اگر قبول بشی و نری، مستقیما شانس دیگران رو کاهش دادی و شاید هم فرصتی رو از یک دوست دیگه گرفتی.
موفق باشید
[/quote]
ممنون از شما سربازی رو هم مشکلش رو حل کردم و کارت معافیم دستمه
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-24 ساعت 12:08)یاشار و ماری نوشته: سلام دوستان، ما این سوال رو توی تاپیک دیگه ای هم مطرح کردیم. لطفا به ما کمک کنید. تقریبا داریم نا امید می شیم
1- من فرم های 122 و 230 رو فرستادم ولی Case number رو بالا گوشه سمت راست همه برگه ها ننوشتم (فقط اون کاغذ بارکد رو همراهش فرستادم و در فرم dsp-122 هم که در بند 2، case number رو تایپ کردم)
2- عکس ها رو به فرم ها نچسبوندم. هر گروه از فرم ها رو همراه با عکسها توی یکی از این پوشه های نایلونی گذاشتم و فرستادم. یعنی محتویات پاکت نامه DHL این طوری بود: الف- کاغذ بارکد ب- یک پوشه نایلونی شامل فرم های ds-230 و dsp-122 و همچنین دو قطعه عکس خودم ج- یک پوشه نایلونی شامل فرم ds-230 و همچنین دو قطعه عکس همسرم
3- من نام خانوادگی ام پسوند داشت که حذفش کرده بودم ولی در بند 2 فرم ds-230 این رو ذکر نکردم
4- در بند 39 فرم ds-230 نمی دونم چرا اسم خودم رو ننوشتم و فقط آدرس رو نوشتم.
5- تاریخ ازدواجمون رو به جای 17 آوریل، 16 آوریل نوشتم (خوب فکر می کردم 27 فروردینه)
حالا جند تا سئوال:
A- به نظر شما این موارد خیلی فاجعه است؟
B- اگه به نظر شما خیلی فاجعه است، می شه رفعش کرد؟ و اگه می شه رفعش کرد چه جوری؟
C- به نظر شما کسی پیدا می شه که بتونه این همه گند رو یه جا بزنه؟Sad
البته همه اینها به خاطر این بود که موقع پر کزدن فرم ها نمی دونستم اصلاً یه سایتی به اسم مهاجرسرا هم هست که کلی راهنمایی می کنه
امیدوارم که خیلی بهم نخندین
سلام
نگران باشید.
نچسبودن عکس اصلا" اشکالی نداره، تاریخ ازدواج و پسوند فامیلی تون رو هم راحت تو سفارت اصلاح می کنن. ایشالا ننوشتن case number مشکلی ایجاد نکنه. باز واسه اینکه خیالتون راحت بشه صبر کنید مدارکتون برسه بعد یک ایمیل به kcc بزنید و از رسیدن و کامل بودن مدارک سوال کنید.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-25 ساعت 01:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-25 ساعت 01:06 توسط free_free.)
آیا از برندگان سال 2010 کسی هست که هنوز کارنت نشده باشه؟
اگه جواب بله هستش بنظر شما اگه این فرد فوری مصاحبه کنه چقدر میتونه امید داشته باشه در صورتی که کلیر بخوره تا سپتامبر کلیرنسش بیاد؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما الان ایلس لازم نداریم دیگه.
فقط زبانو قوی کن و یه حرفرو یاد بگیر و مدرکشو بگیر که رفتی یه کار بلد باشی.