کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام
از دوستان عزیزی که اطلاع دارند سوال داشتم که:
1- بعد از ارسال فرمهای اولیه به آمریکا حدودا چه مدت بعد، نامه دوم می رسد.راستش نامه قبولی همسر من 29 آپریل فرستاده شده با اینکه شماره اش نزدیک به12000 بوده ولی زمانی که نامه بدست ما رسید 21 ژوئن بود و اینطور که من دیدم کیس نامبرهای خیلی بالاتر از ما نامه قبولی شان را خیلی زودتر از ما دریافت کردند.اگر در نامه دوم تاریخ مصاحبه نوشته شده و این نامه دیر بدست ما برسد چکار باید کرد. آیا راه دیگری برای فهمیدن زمان مصاحبه ها وجود دارد مثلا از طریق سایت اینترنتی.
2-همسر من(برنده لاتاری)دانشجوی دکتراست و بورسیه دانشگاه می باشد و میزان تعهد او دوبرابر مدت زمان تحصیل، خدمت و یا پرداخت تاسقف 5 برابر مبلغ دریافتی از طریق بورسیه می باشد. بنظر شما باید اعلام کنیم که بورس تحصیلی داریم یا خیر.
3-زمانی که همسر من کارمند دولت بود در شرکت خصوصی برادرشان هم بصورت نیمه وقت کار می کرد و در حال حاضر ما گواهی کار از هر دو جا را داریم.در قسمتی که مربوط به سوابق کاری می شود هر دو شغل را بنویسیم یا خیربرای همسرم داشتن همزمان دو کار تمام وقت دولتی و نیمه وقت خصوصی مشکلی ایجاد نمی کند؟.همانطور که می دونید داشتن دو شغل همزمان در ایران غیر قانونیه. راستش ما برای کاندا اقدام کردیم و برای سفارت کانادا گواهی دو تا کار را فرستادیم، حالا ما می ترسیم اگه دوتا شغل راننویسم متوجه بشوند و اگر هم دو تا کار همزمان را بنویسیم بگویند کار غیر قانونی می کردید. بنظرتون چکار کنیم بهتره؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان. یه نفر برام یه فرم I-134 فرستاده که سفارت سوئیس میگه اون طرف فرمش قوی نیست چون به دولت آمریکا بدهکاره و میگه احتمال قبولیش خیلی کمه. باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
من لاتاری برنده شدم ، می خواستم بدونم هم من باید عکس بگیرم ، هم همسرم ، جفتمون؟؟؟؟
یک سوال دیگه اینکه : شرایط عکس غیر از اینکه 5*5 ، پشت سفید و گوش پیدا باشه شرایط دیگه ای هم داره یا نه؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان: jayjay
(2010-06-27 ساعت 23:42)shery نوشته:  سلام بچه ها
من لاتاری برنده شدم ، می خواستم بدونم هم من باید عکس بگیرم ، هم همسرم ، جفتمون؟؟؟؟
یک سوال دیگه اینکه : شرایط عکس غیر از اینکه 5*5 ، پشت سفید و گوش پیدا باشه شرایط دیگه ای هم داره یا نه؟؟؟؟؟

همه افرادی که قراره برند برای مصاحبه باید عکس 5 در 5 رمینه سفید، بدون روتوش، تمام رخ، بدون هیچ چیز پوشاننده صورت داشته باشند. کشیدگی نداشته باشه تار نباشه، مبهم نباشه تاریک نباشه... به عکاس بگید 5 در 5 زمینه روشن تمام رخ! خودش میدونه چکار کنه.

و مهمتر اینکه طبق تجربه دوستان سال بالایی دوتا گوش در عکس پیدا باشه چون:
نقل قول:پارسال عکس تعدادی از خانمها بخاطر مشخص نبودن کامل گوش مورد قبول واقع نشد و مجبور شدن دوباره عکس بگیرن
در کل اگر کسی از روسری و یا مقنعه هم استفاده میکنه باید کاملا گردی صورتش و گوش ها مشخص باشه

موفق باشید
تشکر کنندگان: shery ، Sooshians
(2010-06-27 ساعت 23:14)firouze نوشته:  سلام به همه دوستان. یه نفر برام یه فرم I-134 فرستاده که سفارت سوئیس میگه اون طرف فرمش قوی نیست چون به دولت آمریکا بدهکاره و میگه احتمال قبولیش خیلی کمه. باید چیکار کنم؟

یا من خوابم میاد نمیفهمم شما اصلا چی گفتی! یا شما عجیب غریب حرف زدی!
"فرمش قوی نیست" به "اون طرف" برمیگرده یا منظور قدرت و power! فرم هستش؟!
یعنی فرمی که شما دارین.نمودار قدرت داره!؟ مثل باتری Duracell که روش چک داره؟!

احتمال میدم اصلا کیس گرین کارت نباشه نه؟!

مغم "Blue screen" داد...Sad
چيزي به اسم شانس وجود نداره Smile
تشکر کنندگان:
آقا سوال مهم:
من متولد می 1990 هستم.(اردیبهشت 69) من تا دیروز فکر میکردم که 21 سالمه. ولی امروز حساب کردم 20 = 1990 - 2010 .
من وارد 21 سال شدم ولی در حقیقت 20 سال سن دارم.

1- آخرش من چند سالمه؟
2- با این حساب تغییری در وضعیت من میکنه؟ یعنی پدر و مادرم هم میتونند با من بیایند، یا حتما باید بیایند، یا من همون 21 سال حساب میشم؟

تذکر مهم: لطفا نخندید تیکه هم نندازید.گاهی پیش میاد دیگه.Tongue
تشکر کنندگان: honareirani
(2010-06-28 ساعت 23:00)mahdi357 نوشته:  آقا سوال مهم:
من متولد می 1990 هستم.(اردیبهشت 69) من تا دیروز فکر میکردم که 21 سالمه. ولی امروز حساب کردم 20 = 1990 - 2010 .

1- آخرش من چند سالمه؟
2- با این حساب تغییری در وضعیت من میکنه؟ یعنی پدر و مادرم هم میتونند با من بیایند، یا حتما باید بیایند، یا من همون 21 سال حساب میشم؟

Smile Smile مرسی دوست عزیز که آخر شبی قبل از فوتبال برزیل اینچنین حال دادی به تاپیک! شما بیست سالته! هنوز 21 رو تموم نکردی که !

خوش باشی
تشکر کنندگان: Elf ، honareirani
(2010-06-28 ساعت 23:05)sarfarash نوشته:  

1- آخرش من چند سالمه؟

Smile Smile مرسی دوست عزیز که آخر شبی قبل از فوتبال برزیل اینچنین حال دادی به تاپیک! شما بیست سالته! هنوز 21 رو تموم نکردی که !

خوش باشی

با این حساب تغییری در وضعیت من میکنه؟ یعنی پدر و مادرم هم میتونند با من بیایند، یا حتما باید بیایند، یا نمیتونند که با من بیایند؟
تشکر کنندگان:

1- آخرش من چند سالمه؟

معمولا این پدر و مادر هستند که اگر گرین کارت بگیرند ( یا برنده شوند) می تونن فرزندان زیر 21 سال خود را همراه ببرند ، ولی عکس این مورد بعید می دونم که صادق باشه! بنابراین سن شما تاثیری در روال کار نداره
تشکر کنندگان: seravin ، mahdi357 ، Donkey chance ، امیر مهاجر
سلام بچه ها
دیشب نت من قطع بود دلم میخواست بترکه!
آخه هر شب میام مهاجر سرا

سوال=اگه کسی تو سوابق شغلیش 20 روز اشتباه کنه بنظر شما چی میشه؟
آسمون که بزمین نمیاد نه؟
باید بره به کی سی سی بگه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:

1- آخرش من چند سالمه؟

salam dooste aziz.khodetoon be KCC email bezanid va sharayetetoon ro begyd.khodeshoon behtar rahnamaee mikonan.chonke shoma ba inke20 saletoone vali momkene ta mosahebatoon beshe 21 saletoon ya shayadam 21 salo rad konid.
movafagh bashyd
تشکر کنندگان:
(2010-06-29 ساعت 09:11)یاشار و ماری نوشته:  سلام دوستان
من یک جای دولتی کار می کنم اما نحوه استخدامم شرکتی (تامین نیرو) هست.
یعنی من با یک شرکت خصوصی قرارداد دارم اما توی شرکت دولتی کار می کنم
در فرمها شرکتی رو نوشتم که باهاش قرارداد دارم. به نظر شما موقع مصاحبه اگر در مورد شغلم پرسید چطور جواب بدم؟

راستش رو بگید!
بحث سر شرکت خصوصی و دولتی بخاطر احتمال خوردن کلیرنسه.
اگه شما دروغ بگید و ثابت بشه اونها می‌تونن به شما ویزا ندن!
تشکر کنندگان: یاشار و ماری
(2010-06-29 ساعت 00:56)free_free نوشته:  سلام بچه ها
دیشب نت من قطع بود دلم میخواست بترکه!
آخه هر شب میام مهاجر سرا

سوال=اگه کسی تو سوابق شغلیش 20 روز اشتباه کنه بنظر شما چی میشه؟
آسمون که بزمین نمیاد نه؟
باید بره به کی سی سی بگه؟

سلام. من فکر می کنم مهم نیست آخه توی سوابق کاری فقط ماه و سالو می خواست.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان:
سلام به همه ي دوستان
دربه دري كه يكي 2 تا نيست
مياي سربازي را حل كني يك جا ديگه از كار ميلنگه:
به خدا اعصابما خورد كرده
اين مورد ديگه پاك نا اميدم كرده
تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
خوب تا اينجاش موردي براي من نداشت: خدا را شكر چون من ديپلم دارم و مدركشم دستمه
اما گفته كه مدرك ديپلم مساوي ميباشد با 12 سال تحصيلي
كه خوب من هر چه حساب كردم مدت زمان اخذ ديپلمم 11 سال ميباشد.
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
بد بختييه منم همين جاست كه
هر كسي كه از طريق هنرستان ديپلم ميگيره همون 11 سال ديپلم ميگيره:
ولي همون طور كه ميدونيم بدون پيش دانشگاهي وارد دانشگاه ميشوند:
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم
قبلا از راهنماييتون صميمانه شما ممنونم.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-06-29 ساعت 13:10)amir reza نوشته:  سلام به همه ي دوستان
دربه دري كه يكي 2 تا نيست
مياي سربازي را حل كني يك جا ديگه از كار ميلنگه:
به خدا اعصابما خورد كرده
اين مورد ديگه پاك نا اميدم كرده
تو را خدا هر كسي كه ميدونه راهنماييم كنه به خصوص مديران عزيز و سال قبليها:
بچه ها من امروز داشتم مدارك مورد نياز براي بردن به سفارت را ميخوندم كه متوجه يك موردي شدم اونم اينكه همراه داشتن مدرك ديپلم و ترجمه ان وكپي برابر اصل ان و ...............
خوب تا اينجاش موردي براي من نداشت: خدا را شكر چون من ديپلم دارم و مدركشم دستمه
اما گفته كه مدرك ديپلم مساوي ميباشد با 12 سال تحصيلي
كه خوب من هر چه حساب كردم مدت زمان اخذ ديپلمم 11 سال ميباشد.
كه بنا به گفته برخي دوستان براي ايران مدرك ديپلم همراه با مدرك پيش دانشگاهي ميباشد.
بد بختييه منم همين جاست كه
هر كسي كه از طريق هنرستان ديپلم ميگيره همون 11 سال ديپلم ميگيره:
ولي همون طور كه ميدونيم بدون پيش دانشگاهي وارد دانشگاه ميشوند:
و منم بعد از اخذ ديپلم كنكور دادم و وارد دانشگاه شدم و ترم 5 هستم و 2 ساله كه دارم دانشگاه تحصيل ميكنم
و در مجموع بخواهي حساب كني: من 13 سال هست كه دارم درس ميخونم ولي مدرك پيش د انشگاهي ندارم.
حالا ميخواهم كه دوستاني كه واقعا ميدونند منا راهنمايي كنند كه ايا همون مدرك ديپلم واسه سفارت بس هست يا حتما مدرك پيش دانشگاهي را ميخواهد؟
و با توجه به اينكه من پيش دانشگاهي نرفتم اما 2 ساله كه دارم دانشگاه درس ميخونم بايد چه كار كنم
قبلا از راهنماييتون صميمانه شما ممنونم.

بینید دوست عزیز متاسفانه این سیستم من درآوردی آموزشی خیلی ها را مثل شما دچار مشکل کرده نه تنها در بحث خروج از کشور بلکه در داخل هم خیلی دست و پاگیره ولی دلیل بر نا امیدی نیست.ملاک تحصیلات پایه 12 سال برای دیپلم است برای شما هم فرقی نمیکنه یعنی پیش دانشگاهی را حتما باید داشته باشید البته مدرک دیپلم شما و مدارک سازمان فنی و حرفه ای هم ارزش خودشون را دارند ولی نه به عنوان دیپلم. اگه تا روز مصاحبه میتونید فوق دیپلم را بگیرید تقریبا مشکلتون حل میشه.
اگر بخواهید برای پیش دانشگاهی ثبت نام کنید حتی در رشته ادبیات بازهم بعید میدونم بتونید تا تاریخ مصاحبه مدرک پیش دانشگاهیتونو بگیرید.
پس به نظر من اولا کلیه مدارکتونو اعم از آموزش و پرورش و سازمان فنی حرفه ای ترجمه کنید و به جای صرف وقت برای تحصیل در پیش دانشگاهی برای جور کردن یه گواهی اشتغال دوساله تلاش کنید که به مراتب راحت تر از درس و امتحانه.
گواهی های فنی شما کد بین المللی داره ولی به منزله کار حساب نمیشه.
براتون آرزوی موفقیت میکنم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان