موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .آیا به همراه دو نامه ی اول باید عکس میفرستادیم؟ من اینکارو نکردم. چه کار باید بکنم؟
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-01 ساعت 18:28)User نوشته: (2010-07-01 ساعت 12:46)najibise نوشته: با سلام .آیا به همراه دو نامه ی اول باید عکس میفرستادیم؟ من اینکارو نکردم. چه کار باید بکنم؟
با کی سی سی مکاتبه کنید. ایمیل بزنید و ازشون راهنمایی بخواهید. بهتره بذارید فرم هاتون برسند کی سی سی بعد ایمیل بزنید. شاید ازتون بخوان عکس ها رو بفرستین، شاید هم بخوان که موقع مصاحبه بیارید که بعید می دونم. عکس مساله مهمه در ارزیابی متقاضیان.
شماره کیس شما در چه حدودی است؟
شماره کیس من هست ۲۰۱۱۰۰۰۲۸xxx
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون میشم اگر کسی جواب سوالهای منو داره پاسخ بده.
"من برای مشکل سربازیم بهترین راه را این دیدم که از ترکیه مستقیم برم آمریکا و با پاس سفید برای دو سال برگردم ایران.
1- گرفتن پاس سفید چقدر طول میکشه و چه دردسرهایی داره؟
2- پیش بینی میکنید برای اینکار با چه مشکلاتی روبرو بشم؟
3- قیمت بلیط هواپیما از ترکیه به واشنگتن یا نیویورک یا لس آنجلس چقدره؟
4- من هنوز فرم ها را ارسال نکردم! تا کی فرصت داره؟"
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من حدود 1 ماه پیش نامه ای پستی با پاکت نارنجی دریافت کردم که در آن گفته شده بود که برنده لاتاری گرین کارت شده ام، اما من به فرض تقلبی بودن نامه، آن را پس از مطالعه به دور انداختم. پس از اعلام نتایج در وب سایت متوجه شدم که من واقعا در لاتاری انتخاب شده ام و آن نامه هم رسمی و حقیقی بوده است. ولی متاسفانه دیگر به آن نامه که در آن اقدام های بعدی که باید از طرف من انجام شود توضیح داده شده بود دسترسی ندارم و هیچ یک از موارد آن نیز به خاطرم نمی آید. کسی از دوستان می تواند من را راهنمائی کند که محتویات آن نامه شامل چه مواردی بوده است؟ و چگونه میتوانم بدون اینکه مشکلی در روند گرفتن ویزا پیش آید به محتویات آن نامه دسترسی داشته باشم؟ آیا تنها راه برای من صبر کردن تا 1 آگوست و اعلام دریافت نکردن نامه می باشد؟ کسی از دوستان می تواند من را از محتوای نامه خویش آگاه کند؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
لطفا اگر میتونید متن نامه دوم لینکشو بزارین تا همه بچه ها بتونن از روی متن اصلی مدارکشونو تهیه کنن.خیلی ممنون
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام نامه حاوي سه برگ مي باشد
يك برچسب كه بايد روي پاكتي كه فرم ها را مي فزستين بچسبانيد و آدرس كي سي سي روش نوشته شده است.
يك برگ تبريك به شما كه شامل كيس نامبر شما و مشخصات شما هم هست و شما حتما بايد كيس نامبر خودتان را بدانيد تا بتوانيد فرم ها را ارسال كنيد
يك برگ هم يك باركد است كه بايد همراه فرم ها براي كي سي سي بفرستيد
در مورد اينكه چكار بايد بكنيد تو سايت زده آگوست ولي بهتره دوستان با تجربه جواب بدن
(2010-07-02 ساعت 14:07)payamrad نوشته: با سلام
من حدود 1 ماه پیش نامه ای پستی با پاکت نارنجی دریافت کردم که در آن گفته شده بود که برنده لاتاری گرین کارت شده ام، اما من به فرض تقلبی بودن نامه، آن را پس از مطالعه به دور انداختم. پس از اعلام نتایج در وب سایت متوجه شدم که من واقعا در لاتاری انتخاب شده ام و آن نامه هم رسمی و حقیقی بوده است. ولی متاسفانه دیگر به آن نامه که در آن اقدام های بعدی که باید از طرف من انجام شود توضیح داده شده بود دسترسی ندارم و هیچ یک از موارد آن نیز به خاطرم نمی آید. کسی از دوستان می تواند من را راهنمائی کند که محتویات آن نامه شامل چه مواردی بوده است؟ و چگونه میتوانم بدون اینکه مشکلی در روند گرفتن ویزا پیش آید به محتویات آن نامه دسترسی داشته باشم؟ آیا تنها راه برای من صبر کردن تا 1 آگوست و اعلام دریافت نکردن نامه می باشد؟ کسی از دوستان می تواند من را از محتوای نامه خویش آگاه کند؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا