موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-30 ساعت 03:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-03 ساعت 10:46 توسط ravian.)
عجب آشفته بازاریست اینجا . . . .
دوستان عزیزم سلام . یه عرض کوچیک داشتم با اجازه بزرگترها . توی این سایت هیاهوی 24 ساعته قشنگیه هر صفحه ای را که ورق میزینی پر از سوالها و جوابهایی که با انواع شکلکها تزیین شدند و انگار که میخوان غیر از سوال ، حس نویسنده را هم به خواننده منتقل کنند حسی که همه ما درش شریک هستیم . اول تشکر میکنم از مدیران خوبی که این فضای دوستانه را برای کمک کردن بی چشمداشت برای هم وطن های عزیز و ارزشمند درست کردند و دوم حرف دلم . دوستان خوبم اونایی که زیاد استرس گرفتید ،چیه مگه شب امتحانه ؟ مگه کاری کردید غیر از یه ثبت نام ساده ؟ قبل از اینکه نامه قبولی به دستتون برسه حتی فکرش را هم نمیکردید که شما برنده باشید . ولی حالا بین هزاران نفر اسم شما در اومده . این شانسی نیست . اونی که اسم تو را توی این قرعه کشی انتخاب کرد تا آخرش همراهت هست . استرس و دست پاچه گی نیاز نداره .
این مسیر زندگی شماست و حتما لیاقتش را داشتید پس یه نفس عمیق بکش و به خودت بگو " گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد " .
توکل کن به خودش . به اونی که این مسیر را برات آماده کرد تا نشون بدی لیاقتش را داری و بدون خدا تا بالا ترین درجه ها تنهات نمیزاره .نگران هیچ چیز نباش مطمئنا اگه هدف نهاییت با ارزش باشه ، توی این راه کم نمیاری چون شونه به شونت میاد و مواظبت هست .
به خودتون افتخار کنید که حتما انسانهای لایقی هستید و هدفتون این باشه که هرجا که باشید باعث افتخار ایران و ایرانی باشید.
ممنونم که چند لحظه ای وقتتون را به من دادید.
خانواده مهربون مهاجر سرا برای همتون آرزوی موفقیت و شادی دارم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
KCC جواب ایمیلم رو امروز فرستاد 9/4/1389
مبنی بر تایید دریافت نامه توسط KCC
اونایی که میخوان ایمیل بزنن و اطمینان حاصل کنند که نامشون رسیده یا نه عجله کنند.
فقط یادتون باشه یک هفته طول میکشه تا جواب بدن
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-30 ساعت 09:38)javidk نوشته: سلام دوستان،
KCC جواب ایمیلم رو امروز فرستاد 9/4/1389
مبنی بر تایید دریافت نامه توسط KCC
اونایی که میخوان ایمیل بزنن و اطمینان حاصل کنند که نامشون رسیده یا نه عجله کنند.
فقط یادتون باشه یک هفته طول میکشه تا جواب بدن
من مداركم 4 هفته پيش فرستادم و يكشنبه براشون ايميل فرستادم هنوز جواب ندادن معمولا چقدر طول مي كشه كه جواب بدن
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-30 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-30 ساعت 11:05 توسط javidk.)
در ضمن آگاه باشید!!!
در جواب نامه من که از KCC اومده نوشته اولویت بندی بر اساس تاریخ ارسال از شما و دریافت اونهاست.
پس اگر نامه هاتونو نفرستادید بجنبید زودتر بفرستید.
ترجمه ایمیل KCC: " نامه ها بر اساس تاریخ دریافت وارد پروسه میشن،ممنون از ارسال به موقعتون "
یک هفته طول میکشه.
چون به یک شنبه میخوره شاید دوشنبه جواب نامه بیاد
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
_سلام به همه .من به کی سی سی برای رسیدن مدارکم به دستشون ای میل زدم جواب بالا رو فرستادن.حالا باید چیکار کنم؟ منتظر چی باشم؟ این جوابو 2/4/89 دریافت کردم.
ممنون از همه.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همه برنده های 2011
تقریبا" تا 40 روز دیگه(حدودا" اواخر مرداد ماه) اولین سری برای مصاحبه رو اعلام میکنند به نظرم برای آسیا تا شماره 7000- 8000 کیس رو دعوت میکنند برای مصاحبه
پس یک توصیه برای دوستان 2011 با شماره های زیر 8000 که حدودا" از 10 آبان تا 10 آذر مصاحبه میرن از الان دنبال کارهاشون باشند از جمله مدارک اسپانسر و یا گواهی تمکن مالی و ترجمه و کارت واکسن و.....
سال پیش دوستانی که همون ماه اول کارنت شدن اکثرا" خیلی به دلیل آماده نبودن مدارک و ... اذیت شدن.
چون تا چشم به هم بذارین این دو سه ماه زود تموم میشه و نزدیکای مصاحبه ممکنه همه برنامه ریزی هاتون به هم بخوره و اذیت بشین.
لطفا" این توصیه رو جدی بگیرید.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-30 ساعت 21:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-30 ساعت 22:00 توسط mahdi357.)
سلام
من برای مشکل سربازیم بهترین راه را این دیدم که از ترکیه مستقیم برم آمریکا و با پاس سفید برای دو سال برگردم ایران.
1- گرفتن پاس سفید چقدر طول میکشه و چه دردسرهایی داره؟
2- پیش بینی میکنید برای اینکار با چه مشکلاتی روبرو بشم؟
3- قیمت بلیط هواپیما از ترکیه به واشنگتن یا نیویورک یا لس آنجلس چقدره؟
4- من هنوز فرم ها را ارسال نکردم! تا کی فرصت داره؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب
با توجه به متن ذيل كه در قسمت Instruction for selectees آمده است مي خواهم بدانم بغير از آخرين مدرك تحصيلي بايد مدرك ديپلم خود را هم همراه ببريم يا فقط همان آخرين مدرك تحصيلي ( ليسانس) كفايت مي نمايد.
The principal diversity visa applicant must have a high school education, or its equivalent, OR two years of qualifying work experience in the last five years
با تشكر
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-30 ساعت 21:52)mahdi357 نوشته: سلام
من برای مشکل سربازیم بهترین راه را این دیدم که از ترکیه مستقیم برم آمریکا و با پاس سفید برای دو سال برگردم ایران.
1- گرفتن پاس سفید چقدر طول میکشه و چه دردسرهایی داره؟
2- پیش بینی میکنید برای اینکار با چه مشکلاتی روبرو بشم؟
3- قیمت بلیط هواپیما از ترکیه به واشنگتن یا نیویورک یا لس آنجلس چقدره؟
4- من هنوز فرم ها را ارسال نکردم! تا کی فرصت داره؟
مهدي جان ببخشيد فضولي مي كنم با توجه به شماره كيست زودتر فرماتو بفرست و بقيه موارد رو بعدا در موردش فكر كن. چون بهر حال نبايد زمانو از دست داد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.