کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-02 ساعت 13:37)ravian نوشته:  دوست عزیز حالا چرا User ؟ Rolleyes همون کاربر تازه وارد کافی نبود ؟ Shy آخه چقدر فروتنی ؟ Big Grin Big Grin Big Grin

مرسی دوست عزیزم، یک تغییر کوچولو نیاز بودBig Grin خداییش وقتی که شما میگذارین برای کمک کردن به بچه ها از من بیشتره! ممنونم ازتون
موفق باشید
تشکر کنندگان:
با سلام
لطفا اگر میتونید متن نامه دوم لینکشو بزارین تا همه بچه ها بتونن از روی متن اصلی مدارکشونو تهیه کنن.خیلی ممنون
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-07-02 ساعت 16:39)User نوشته:  
(2010-07-02 ساعت 13:37)ravian نوشته:  سرفراش عزیز حالا چرا User ؟ Rolleyes همون کاربر تازه وارد کافی نبود ؟ Shy آخه چقدر فروتنی ؟ Big Grin Big Grin Big Grin

مرسی دوست عزیزم، یک تغییر کوچولو نیاز بودBig Grin خداییش وقتی که شما میگذارین برای کمک کردن به بچه ها از من بیشتره! ممنونم ازتون
موفق باشید

قربون معرفتت داداش Wink کاری جز انجام وظیفه انجام نمیدیم . با هر اسم و رسمی که هستی ما دوستت داریم . Smile
موفق و شاد باشی
تشکر کنندگان: User
(2010-07-01 ساعت 22:04)ravian نوشته:  
(2010-07-01 ساعت 21:12)najibise نوشته:  
(2010-07-01 ساعت 18:28)User نوشته:  
(2010-07-01 ساعت 12:46)najibise نوشته:  با سلام .آیا به همراه دو نامه ی اول باید عکس میفرستادیم؟ من اینکارو نکردم. چه کار باید بکنم؟

با کی سی سی مکاتبه کنید. ایمیل بزنید و ازشون راهنمایی بخواهید. بهتره بذارید فرم هاتون برسند کی سی سی بعد ایمیل بزنید. شاید ازتون بخوان عکس ها رو بفرستین، شاید هم بخوان که موقع مصاحبه بیارید که بعید می دونم. عکس مساله مهمه در ارزیابی متقاضیان.
شماره کیس شما در چه حدودی است؟
شماره کیس من هست ۲۰۱۱۰۰۰۲۸xxx

با اجازه از User عزیز
دوست من نگران نباش فرصت داری ولی نه اینکه زیادم بی خیالش بشی 2 تا 4 هفته بعد از رسیدن فرمها ایمیل بزن که پروندت بررسی شده باشه و اگه گفتن بفرست سریعا اقدام کن.
شاد و پیروز باشید
دوست عزیز ،شما چطوری از تاریخ رسیدن فرمهاتون به kcc مطلع شدین؟
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان:
[/quote]
دوست عزیز ،شما چطوری از تاریخ رسیدن فرمهاتون به kcc مطلع شدین؟
[/quote]

دوست خوبم شما فرمهاتون را اگر با DHL یا TNT پست کرده باشید از طریق کد رهگیری که به شما داده میشه میتونید از زمان حرکت مرسوله تا رسیدنش به مقصد را از طریق اینترنت پیگیری کنید.
من با DHL فرستادم و 6 روزه رسید و یک هفته دیگه هم به KCC ایمیل میزینم.مسیر حرکت مرسوله خودم را در این قسمت برای راهنمایی دوستان قرار دادم.(ارسال 102)
موفق باشید
تشکر کنندگان: User
(2010-07-03 ساعت 08:56)یاشار و ماری نوشته:  دوستان من یک سوال فلسفی دارم.
ما چند تا اشتباه تو فرمهامون داریم. به kcc ایمیل زدیم جواب دادن که
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file.
اما مساله اینه که ما یکی دو تا اشتباه دیگه هم تو وارد کردن تاریخ فارغ التحصیل و نوشتن آدرس کامل هم داریم. آیا دوباره فرستان فرمها با اطلاعات صحیح از طرف شما توصیه می شه؟ به شرطی که یک نامه فدایت شوم هم اولش بذاریم که آقاجون به خدا به ما اشتباه کردیم . لطفا این فرمها رو داشته باشین.
نظرتون چیه؟ Sad[/code]

دوست عزیز

من بیش از سه بار به دلایلی ازشون خواستم آدرسم رو تغییر بدن. مثلا یه بار آدرس رو کلا تغییر دادم، یه بار پلاک تغییر کرد و .. ! هر بار براشون ایمیل زدم و بندگان خدا عوض کردن بدون گله و شکایت . نگران نباشید اگر تعداد اشتباهات یک فرم خیلی زیاد باشه خوب بهتره فرم دوباره ارسال بشه اما اگر موردی باشه هیچ اشکالی پیش نمیاد.
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، امیر مهاجر
سلام بچه های گل مهاجرسرا
من این روزا دارم موقعیت های کاریم رو از دست میدم. بخاطر لاتاری ، میدونم ارزششو داره ولی سخته!!!
خودتونو بذارین جای من. با خودم گفتم بیام اینجا بگم که بقیه دلداریم بدن آخه من هیچ جا مثل اینجا این همه دوست ندارمRolleyes

Sad

میدونم این پست رو جای بدی گذاشتم ولی شاید این باعث بشه مدیران عزیز یه تاپیک برای دردل بچه ها باز کنن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: hamed_gh
با سلام
لطفا اگر میتونید متن نامه دوم لینکشو بزارین تا همه بچه ها بتونن از روی متن اصلی مدارکشونو تهیه کنن.خیلی ممنون .
اگه میشه راهنمایی کنید .جای دوری نمیره.متشکرم.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-07-03 ساعت 13:15)free_free نوشته:  سلام بچه های گل مهاجرسرا
من این روزا دارم موقعیت های کاریم رو از دست میدم. بخاطر لاتاری ، میدونم ارزششو داره ولی سخته!!!
خودتونو بذارین جای من. با خودم گفتم بیام اینجا بگم که بقیه دلداریم بدن آخه من هیچ جا مثل اینجا این همه دوست ندارمRolleyes

Sad

میدونم این پست رو جای بدی گذاشتم ولی شاید این باعث بشه مدیران عزیز یه تاپیک برای دردل بچه ها باز کنن
دوست خوبم
من نظر شخصیم رو میگم فکر میکنم یک مقدار دارید عجله میکنید شما هنوز تا کارنت شدن و مصاحبه خیلی وقت دارید خیلی زوده که از الان بخواید کارتون رو از دست بدید در ضمن احتمالات رو در نظر بگیرید و اصلا در مورد لاتاری اینچنین قطعی فکر نکنید که بخواهید قبل از مصاحبه بیکار بشید
راستش رو اگه بخواید من تا موقعی که پام رو از هواپیما تو آمریکا زمین نگذاشته بودم بازم شک داشتم و فکر میکردم شاید اتفاقی بیوفته فکر میکنم بقیه دوستانی که لاتاری برنده شدن و الان تو آمریکا هستن هم همچین حسی رو تجربه کردند
مطمئن باشید آمریکا اومدن ارزش از دست دادن کار و دوری از خانواده و وطن و ..... رو داره شک نکنید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، free_free ، WIKIMAN
دوستان من هنوز فرم ها را ارسال نکردم چون در تکمیل فرم به چندتا مشکل ریز و جزیی برخوردم. اگر کسی از دوستان هست که میتونه کمکی بکنه لطفا شماره یا آیدیشو برای من پ.خ کنه. البته یه 5 دقیقه ایی بیشتر مزاحمشون نمیشم.
خیلی ممنون میشم .
تشکر کنندگان:
(2010-07-03 ساعت 13:14)free_free نوشته:  سلام بچه های گل مهاجرسرا

Sad

ببين به نظر من تا اونجا كه مي توني سعي كن كارتو از دست ندي. در ضمن شماره كيست 29XXX هست يا 29 خالي چون اين دو خيلي با هم فرق داره مي دوني كه خودت اولي 1 سال ديگه تكليفت روشن مي شه و تا اون موقع مي توني كاري داشته باشي و پول بدست بياري ولي اگر دومي باشه كه مشكلي نيست چون تا 3 4 ماهه ديگه تكليف روشنه.
(2010-07-03 ساعت 13:54)kaveh1979 نوشته:  با سلام
لطفا اگر میتونید متن نامه دوم لینکشو بزارین تا همه بچه ها بتونن از روی متن اصلی مدارکشونو تهیه کنن.خیلی ممنون .
اگه میشه راهنمایی کنید .جای دوری نمیره.متشکرم.

سلام من يك متني از خود سايت اينجا گرفتم ولي نمي دونم چقدر درست باشه به هر حال مي ذارمش اسنجا اميدوارم درست باشه

فایل‌های پیوست
.doc   PACKET[1].DIVERSITY VISA INSTRUCTIONS.doc (اندازه 138.5 KB / تعداد دانلود: 85)
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: free_free ، kaveh1979
دوستان خوبم
ممنونم از اینکه به مشکل من توجه داشتید.
ادامه برخی از مشاغل مستلزم تعهد دادن ، گذاردن وثیقه و ... دارد. خیلی از دوستان که اینچنین موقعیت های شغلی دارند مجبورند از آن چشم پوشی کنند که در برخی منجر به از دست دادن کل آن شغل می شود.

بهر حال میدونم که ارزششو داره Smile
اینو مطمئنم یه روز تو سال 2011 تو آمریکا این پست هامو چک میکنم و به خودم افتخار میکنم و به دوستام تو مهاجر سرا.
خوب حالا اینجا جا داره از دوستانی که رفتن و الان آمریکا هستند بپرسیم اگه با وجود اینکه قبول شده بودید ولی اقدامی در جهت رفتن نمی کردید الان چه حالی داشتید؟
لطفا توضیح بدید؟
(اینا هر کدومش یه تاپیکه واسه خودشBig Grin)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: hamed_gh
(2010-07-03 ساعت 13:14)free_free نوشته:  سلام بچه های گل مهاجرسرا

Sad

------------------
سعي كن كارتو حفظ كنيد
البته اينو هم پيگير باشيد و از دست نديد
الان اوضاع US زياد خوب نيست پس سعي كنيد هر دو رو فعلا حفظ كنيد
تشکر کنندگان: free_free
(2010-07-03 ساعت 18:00)sodaye_aseman نوشته:  سلام
من سعيد و برنده DV2009 هستم و يك ساله گرين كارت رو گرفتم(ابوظبي) و تا الان 2 بار به آمريكا(كاليفرنيا) سفر كردم دوستاني كه در زمينه‌هاي مختلف سوالي دارند مي‌تونند برام پيام بزارند يا email بفرستند آدرس من:
sodaye_aseman@yahoo.com
خوشحال ميشم بتونم كمكي كرده باشم همونطور كه دوستان پيشين خيلي بهم كمك كردند
اميدوارم دوستان خوبي اينجا پيدا كنم
موفق باشيد
سلام دوست عزیز
متشکرم که آماده هستی اطلاعات و تجربیات بسیار سودمند خودتون با سایر دوستان به اشتراک بگذارید. وجود افرادی مثل شما باعث میشه دوستانی که به دنبال جواب سوال های خود هستند راحت تر به جواب برسند. چندین تاپیک در این تالار وجود داره که سوالات دوستان در آنها پرسیده میشه. میتونید با مطالعه اونها و جواب دادن به سوال ها هم دوستان رو راهنمایی کرده باشید هم اینکه سایت پربارتر و سودمند تر از گدشته میشهSmile
متشکرم.

پ.ن.: پست های شما در سایر تاپیک ها بدلیل مغایرت با قوانین سایت حذف شد. طبق قوانین ارسال یک پست مشابه در چندین تاپیک ممنوع است.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، free_free ، ravian ، Hornet
سلام دوستان
من یک کم شرایط پیچیده دارم، جای دیگه ای پیدا نکردم بپرسم،
من الان ویزای f1 دارم، یعنی منتظر کلیر شدن هستم، تو لاتاری هم برنده شدم، موقع ارسال مدارک انکارا رو برام مشخص کرده بودن منم تغییر ندادم،الان میتونم تغییرش بدم، مدارکو خیلی وقته فرستادم،
مشکل دوم اینه که همسرم ویزا نداره، اگه امریکا رو انتخاب کنم شوهرم باید چکار کنه ؟ اگر هم انکارا بمونه و من برای مصاحبه برگردم اگر ok نشه دوباره باید برای دانشجویی اقدام کنم، به نظرتون کار منطقی چیه؟

شماره کیس:***2011AS00012
تاریخ دریافت نامه قبولی:7june
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 june
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان