کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-08 ساعت 20:58)drmahmoodi نوشته:  با تشكرفرمهاي ارسالي راچك كردم اشكالي نبود.درموردثبت نام اوليه مطمئن نيستم جطوري متوجه بشم و چه كار كنم ؟ تلفني جواب ميدن؟ميتونم باميل كپي پاسپورت ونامه را بفرستم؟
سلام
پس احتمالا در فرم ثبت نام اشتباه داشته اید! همونطور که Ravian عزیز گفتند ثبت نام شما احتمالا در قسمت های نام/نام خانوادگی، تاریخ تولد، کشور تولد، و یا اسامی همراهان/همسر/فرزندان با فرم های ارسالی شما مطابقت ندارد. تقریبا مهمترین اطلاعات همین ها هستند. اگر پرینت فرم ثبت نام اولیه رو دارید کنترل کنید. اگر نه، باز هم ایمیل بزنید و بهشون اعلام کنید که تمامی اطلاعات داده شده در فرم های 122 و 230 صحیح و معتبر هستند (باید این یکی رو 100% مطمئن باشید) و از آنجایی که متاسفانه به اطلاعات داده شده در ثبت نام اولیه دسترسی ندارید نمی توانید بگویید کدام قسمت از اطلاعات داده شده در فرم های 122 و 230 با اطلاعات اولیه (که ایمیل از اونها به عنوان اطلاعت موجود در کیس نام میبره) مغایرت داره. سپس ازشون بخواهید که راهکاری به شما اعلام کنند تا بتوانید مشکل را حل کنید. مثلا شما ممکنه ازشون خواهش کنید اجازه بدهند شما بدونید دقیقا چه اطلاعاتی مغایرت دارند تا بتونید اطلاعات صحیح و معتبر رو ارائه بدهید.

حتما مشکل حل میشه. زیاد نگران نباشید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: ravian ، zara man
(2010-07-08 ساعت 10:18)drmahmoodi نوشته:  من به kccیک میل زده ام تا مطمئن بشم مدارکم رسیده.
جوابی که اونا دادند مفهوم نیست.
مدارک ارسالی و شماره ام و فرم هایهم درست پر شده است.
متن ارسالی :
Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دکتر جان من احتمال میدم که اطلاعاتی که تو ایمیل برای اونها نوشتین اشتباه بوده نه اطلاعات مربوط به فرم ها.

شما بایستی 3 آیتم full case number . full name , date of birth رو برای kcc بفرستید که اونا بهتون جواب بدن.
اطلاعاتی که تو میل فرستادید رو یک بار دیگه بدقت چک کنید.
راستی حواستون باشه تاریخ تولد رو دقیقا با همون فرمتی بنویسید که تو فرم ها هستش

پیروز باشید
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: arash004
با سلام خدمت دوستان
بندهم مشکل دکتر را دارم به من هم همین جوابو دادن اطلاعاتی که دادم چک کردم کاملا درست بود به نظر دوستان مشکل از کجاست؟؟؟
تشکر کنندگان:
درود دوستان
من دوتا مشگل دارم ا-دیپلم که کاردانش هست و 11 ساله . میخوام بدونم آیا کسی با این دیپلم ویزا گرفته یا نه؟
و البته الان هم ترم 1 دانشگاه هستم و تا زمان مصاحبه نمیتونم مدرک بگیرم.
2- من 12 سال سابقه کار با بیمه دارم. ولی شغل من در لیست شغلهای قابل قبول نیست . یعنی امتیاز زیر 7 میاره . نمیدونم چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 16:11)AmericanHamid نوشته:  درود دوستان
من دوتا مشگل دارم ا-دیپلم که کاردانش هست و 11 ساله . میخوام بدونم آیا کسی با این دیپلم ویزا گرفته یا نه؟
و البته الان هم ترم 1 دانشگاه هستم و تا زمان مصاحبه نمیتونم مدرک بگیرم.
2- من 12 سال سابقه کار با بیمه دارم. ولی شغل من در لیست شغلهای قابل قبول نیست . یعنی امتیاز زیر 7 میاره . نمیدونم چیکار کنم؟

1:روز مصاحبه من یک آقایی با دیپلم 11 ساله و بدون سابقه کار وتحصیل در دانشگاه، برگه آبی گرفت.یعنی اینکه مدارکش برای آفیسر قابل قبول بوده.پیشنهاد می کنم برای اطمینان بیشتر ترجمه کارت دانشجوییتون رو هم به مدرکتون پیوست کنید.
2:وقتی مدرک تحصیلی تون مورد قبول سفارت باشه نیازی به ارائه سابقه کار نیست.
سابقه تون رو ترجمه کنید شاید تو آمریکا به کارتون بیاد !

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، free_free
ببخشید یه سوال دارم!
یکی از دوستان گفت امسال قبولی های لاتاری از ایران 3 هزار و خرده ای بود، در صورتی که تو خود سایتشون زدند 2819 !
جریان چیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 19:02)usa.lover نوشته:  ببخشید یه سوال دارم!
یکی از دوستان گفت امسال قبولی های لاتاری از ایران 3 هزار و خرده ای بود، در صورتی که تو خود سایتشون زدند 2819 !
جریان چیه؟

سلام
دقیقا 2819 نفر قبولی برابر با آمار سایت لاتری آمریکا درسته. Smile
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، WIKIMAN ، usa.lover
برای ترجمه مدرک تحصیلی باید به مدرسه مراجعه کرد یا اداره آموزش و پرورش منطقه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-07-10 ساعت 21:38)mohsen mirzaei نوشته:  برای ترجمه مدرک تحصیلی باید به مدرسه مراجعه کرد یا اداره آموزش و پرورش منطقه؟
با تشکر

سلام
برای ترجمه هر گونه مدرک به دارالترجمه های رسمی شهر مراجعه کنید. (در تهران در بیشتر مناطق هستند اما عمدتا در انقلاب قرار دارند.) دارالترجمه رسمی هم مدرک رو ترجمه می کنه، هم مهر مترجم رسمی روش میزنه، هم به وزارت دادگستری میبره و تایید دادگستری رو روش میزنه و هم اگر نیاز باشه مهر تایید وزارت خارجه رو روش میزنه.
نرخ ترجمه رسمی هر مدرک همراه با تایید دادگستری و وزارت خارجه تقریبا 10000 تومان است.
موفق باشید
تشکر کنندگان: ADONIS ، ravian ، mohsen mirzaei ، Sooshians ، zara man
(2010-07-11 ساعت 01:01)User نوشته:  
(2010-07-10 ساعت 21:38)mohsen mirzaei نوشته:  برای ترجمه مدرک تحصیلی باید به مدرسه مراجعه کرد یا اداره آموزش و پرورش منطقه؟
با تشکر

سلام
برای ترجمه هر گونه مدرک به دارالترجمه های رسمی شهر مراجعه کنید. (در تهران در بیشتر مناطق هستند اما عمدتا در انقلاب قرار دارند.) دارالترجمه رسمی هم مدرک رو ترجمه می کنه، هم مهر مترجم رسمی روش میزنه، هم به وزارت دادگستری میبره و تایید دادگستری رو روش میزنه و هم اگر نیاز باشه مهر تایید وزارت خارجه رو روش میزنه.
نرخ ترجمه رسمی هر مدرک همراه با تایید دادگستری و وزارت خارجه تقریبا 10000 تومان است.
موفق باشید

با سلام
مثه اینکه سوالم رو بد پرسیدم، واسه همین شما متوجه منظورم نشدید.
س.الم اینه که مدرک تحصیلی رو باید از کجا گرفت؟ مدرسه به ما مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی اونو میده یا باید از آموزش و پرورش بگیریم؟!
ممنون از وقتی میذارین
تشکر کنندگان:
(2010-07-11 ساعت 05:30)mohsen mirzaei نوشته:  با سلام
مثه اینکه سوالم رو بد پرسیدم، واسه همین شما متوجه منظورم نشدید.
س.الم اینه که مدرک تحصیلی رو باید از کجا گرفت؟ مدرسه به ما مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی اونو میده یا باید از آموزش و پرورش بگیریم؟!
ممنون از وقتی میذارین

با اجازه ی مدیر user:مدرک را باید از مدرسه بگیرید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، mohsen mirzaei
با سلام به همه دوستان
من از برندگان 2011 هستم .يه سئوال توي ذهنم بوجود امده و اون اينه كه افرادي كه انكارا مصاحبه دارند چرا براي مديكال ابتدا مستقيم نميروند استانبول و بعد از جواب يك روز قبل مصاحبه بروند انكارا.حداقلش اينه كه اون 2 يا 4 روز (بسته به اينكه بچه داشته باشند يا خير) رو توي استانبول ميگردند.و اينكه اصلا تا حالا كسي بوده اينكارو كرده باشه؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 21:50)maryamjay نوشته:  
(2010-06-08 ساعت 21:46)christiana نوشته:  من یه سوال دارم. شما میگین که تا آخر خرداد فرم ها رو بفرستید. حالا فرض کنید نامه ی ما نیومد یا بعد از 1 جولای اومد. اون موقع چی؟ 10 تیر به بعد خیلی دیر نیست؟

نه دیر نیست. من اینو واسه اونایی گفتم که الان نامه هاشون اومده. چون بعضی ها وسواس زیاد دارن به خرج می دن. ولی کلا
زودتر فرستادن =زودتر شروع شدن پردازش کیس شما==> راحت بودن خیال خودتون
در ضمن روز اول جولای سایت رو چک کنید اگر برنده شده بودید منتظر نامه نباشید. فرم ها را پر کند و بفرستید
سلام
من 1 جولای توی سایت قبولیمو دیدم . اما هنوز برام نامه ای نیومده. خوب چجوری باید مدارکمو بفرستم ؟ اینجوری که خوندم یه برچسب لازم دارم . در ضمن توی سایت نوشته بود که تا 1 آگوست صبر کنم بعد به KCC اگه نامه ام نرسید Email بزنم . لطفا راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:
با سلام و تبريك به همه
راستش همسرم در لاتاري برنده شد و ما هيچ دوست يا فاميلي تو امريكا نداشتيم كه در فرم 230 ادرسش رو اعلام كنيم و فقط مجل دريافت ژگرين كارت رو كاليفرنيا اعلام كرديم بدون هيچ ادرسي.ما كه اسپانسر نداريم بايد چكار كنيم.چقدر پول بايد تو حساب باشه و چه مدت؟حساب من قبوله يا حساب همسرم بايد باشه.همسرم يه خونه داره كه سند رسمي نداره و فقط محضريه.اينو قبول ميكنن؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-19 ساعت 01:35)ehsanarchi60 نوشته:  سلام دوستان.

اینجا کسی از مازندران نامه دریافت کرده ؟ از ساری؟

من دیگه دارم نا امید میشم SadSad اگه میخواست بیاد باید تا حالا میومد Sad
میگم اینجا کسی هستش که براش نامه اش نیومده باشه ولی رفته تو سایت دیده که برنده شده؟
سلام
برای من هنوز نامه نیومده ولی تو سایت اسممو دیدم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان