کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-12 ساعت 07:30)narcis_ala نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 01:35)ehsanarchi60 نوشته:  سلام دوستان.

اینجا کسی از مازندران نامه دریافت کرده ؟ از ساری؟

من دیگه دارم نا امید میشم SadSad اگه میخواست بیاد باید تا حالا میومد Sad
میگم اینجا کسی هستش که براش نامه اش نیومده باشه ولی رفته تو سایت دیده که برنده شده؟
سلام
برای من هنوز نامه نیومده ولی تو سایت اسممو دیدم
مگه امسال اسم رو هم نشون میده
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 07:30)narcis_ala نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 01:35)ehsanarchi60 نوشته:  سلام دوستان.

اینجا کسی از مازندران نامه دریافت کرده ؟ از ساری؟

من دیگه دارم نا امید میشم SadSad اگه میخواست بیاد باید تا حالا میومد Sad
میگم اینجا کسی هستش که براش نامه اش نیومده باشه ولی رفته تو سایت دیده که برنده شده؟
سلام
برای من هنوز نامه نیومده ولی تو سایت اسممو دیدم
سلام ، من نامه ام رو 30 خرداد در آمل دريافت كردم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
سلام. بچه ها الان که فرم هامونو فرستادیم باید چی کار کرد؟ کدوم تو اولویته؟ و اینکه حدودا کی نامه بعدی به دستمون می رسه؟
تشکر کنندگان:
دوستان اين قضيه كارنت شدن چيه؟آيا همين نيست كه توسط سفارت آمريكا در آنكارا يا ابوظبي توي سايتشون شماره كيس ها واسه مصاحبه اعلام ميشه؟ يا چيزه ديگه ايه؟ديدم در قسمت برندگان 2010 دوستان هي مطرح ميكنند كه هنوز شمارشون توسط kcc كارنت نشده در صورتي كه ميبينم توي سايت آنكارا شماره كيس ها واسه مصاحبه تا پايان سپتامبر اعلام شده.
در ضمن بعضي دوستان نوشتند كه مدت اعتبار ويزا از زمان تاريخ مديكال بمدت 6 ماه صادر ميشه.ايا درسته يا از همون تاريخ دريافت ويزاست؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 01:07)Ehaqiqi نوشته:  با سلام و تبريك به همه
راستش همسرم در لاتاري برنده شد و ما هيچ دوست يا فاميلي تو امريكا نداشتيم كه در فرم 230 ادرسش رو اعلام كنيم و فقط مجل دريافت ژگرين كارت رو كاليفرنيا اعلام كرديم بدون هيچ ادرسي.ما كه اسپانسر نداريم بايد چكار كنيم.چقدر پول بايد تو حساب باشه و چه مدت؟حساب من قبوله يا حساب همسرم بايد باشه.همسرم يه خونه داره كه سند رسمي نداره و فقط محضريه.اينو قبول ميكنن؟

من بیشتر صفحاتو خوندم هر کسی یک جور نوشته یکی میگه 15000$ یکی میگه 20000 یکی هم گفته 40000$ و بیشتر اون نفر اصلی یعنی خانمت . من مادرم انتخاب شده و اسپانسرم داره ولی بابام بازم نفری 20000$ گذاشته تو حسابشون و سند خونه و هر چی که داره ارزش یابی میکنه ترجمه میکنه با خودش ببره . منظورم اینه که هرچی زورت میرسه ببر . اینشاله اوکی میشه
تشکر کنندگان:
سلام
من ناممو که فرستادم به کنتاکی یکی به اسم Camtbell تحویلش گرفته.از بچه ها کسی هست که نامشو این بابا تحویل گرفته باشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 15:09)naeiji1974 نوشته:  دوستان اين قضيه كارنت شدن چيه؟آيا همين نيست كه توسط سفارت آمريكا در آنكارا يا ابوظبي توي سايتشون شماره كيس ها واسه مصاحبه اعلام ميشه؟ يا چيزه ديگه ايه؟ديدم در قسمت برندگان 2010 دوستان هي مطرح ميكنند كه هنوز شمارشون توسط kcc كارنت نشده در صورتي كه ميبينم توي سايت آنكارا شماره كيس ها واسه مصاحبه تا پايان سپتامبر اعلام شده.
در ضمن بعضي دوستان نوشتند كه مدت اعتبار ويزا از زمان تاريخ مديكال بمدت 6 ماه صادر ميشه.ايا درسته يا از همون تاريخ دريافت ويزاست؟ ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.

دوست عزیز میشه لینکش و بگذارین؟(سفارت آنکارا)
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 17:19)Sooshians نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 15:09)naeiji1974 نوشته:  دوستان اين قضيه كارنت شدن چيه؟آيا همين نيست كه توسط سفارت آمريكا در آنكارا يا ابوظبي توي سايتشون شماره كيس ها واسه مصاحبه اعلام ميشه؟ يا چيزه ديگه ايه؟ديدم در قسمت برندگان 2010 دوستان هي مطرح ميكنند كه هنوز شمارشون توسط kcc كارنت نشده در صورتي كه ميبينم توي سايت آنكارا شماره كيس ها واسه مصاحبه تا پايان سپتامبر اعلام شده.

دوست عزیز
کارنت شدن یعنی اینکه پرونده شما به جریان بیفته که ارتباط مستقیم با شماره کیس نامبر شما دارد.
شما میتونید آخرین شماره کارنت شده رو از این آدرس بدست بیارید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
خیر بولتن آگوست هنوز اعلام نشده ، با مراجعه به سایت میتونید کلمه comming soon رو جلوی اون ببینید.
شما از زمان دریافت ویزا تا موقع پایان اعتبار مدیکالتون میتونید وارد خاک آمریکا بشید و اگه زمان اون گذشته باشه بایستی مجددا مدیکال دریافت کنید.
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
یه سوال البته من برنده نشدم ولی جایی دیگه ندیدم که بپرسم
من اقدام کردم برای گرفتن پیش دانشگاهی منتها به بنده تازه اردیبهشت مدرک موقت پیش دانشگاهی رو میدن و بعد یه مدت احتمالا یه ماه مدرک اصلی رو میدن ایا سفارت مدرک موقت رو قبول میکنه؟
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 10:37)شادی نوشته:  سلام. بچه ها الان که فرم هامونو فرستادیم باید چی کار کرد؟ کدوم تو اولویته؟ و اینکه حدودا کی نامه بعدی به دستمون می رسه؟

این تا حدودی بستگی به کیس نامبر شما داره(علت اینکه از شما میخوان حدود کیس نامبرتون رو بنویسین برای کمک کردن به شماست)
ولی بهترین گزینه این هست که از همین الان به فکر اسپانسر باسید و کارهای پزشکیتون رو هم پیگیری کنیدو اگه نقص مدرکی هم دارید برای اون اقدام کنید
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 17:37)free_free نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 17:19)Sooshians نوشته:  

دوست عزیز
کارنت شدن یعنی اینکه پرونده شما به جریان بیفته که ارتباط مستقیم با شماره کیس نامبر شما دارد.
شما میتونید آخرین شماره کارنت شده رو از این آدرس بدست بیارید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
خیر بولتن آگوست هنوز اعلام نشده ، با مراجعه به سایت میتونید کلمه comming soon رو جلوی اون ببینید.
شما از زمان دریافت ویزا تا موقع پایان اعتبار مدیکالتون میتونید وارد خاک آمریکا بشید و اگه زمان اون گذشته باشه بایستی مجددا مدیکال دریافت کنید.
Smile

با تشکر از پاسخت اما من اینا رو میدونم اما از دوستمون که گفته بود تو سایت سفارت آمریکا در آنکارا تا آخر سپتامبر کیس ها رو اعلام کردن سوال کردم و لینک مورد نظر رو خواستم...
تشکر کنندگان: free_free ، javidk
(2010-07-12 ساعت 17:14)Mehranbt نوشته:  سلام
من ناممو که فرستادم به کنتاکی یکی به اسم Camtbell تحویلش گرفته.از بچه ها کسی هست که نامشو این بابا تحویل گرفته باشه؟

برای منو یکی دیگه تحویل گرفت و ایمیل زدم به کنتاکی گفتم نامم رسیده ؟ گفت بخاطر حجم بالای کار الان نمی تونیم جواب این سوال شمارو بدیم و 3 4 هفته دیگه به شما خبر میدیم
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 22:33)شادی نوشته:  این تا حدودی بستگی به کیس نامبر شما داره ولی بهترین گزینه این هست که از همین الان به فکر اسپانسر باسید و کارهای پزشکیتون رو هم پیگیری کنیدو اگه نقص مدرکی هم دارید برای اون اقدام کنید
کیس نامبرم 00044xxx اِ. اسپانسر دارم. یعنی الان برم واسه واکسنام؟
[/quote]

واکسن هپاتیت تو چند مرحله باید بزنی اگه تا حالا نزدی از همین الان به فکر باش
Smile

تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 17:49)free_free نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 10:37)شادی نوشته:  سلام. بچه ها الان که فرم هامونو فرستادیم باید چی کار کرد؟ کدوم تو اولویته؟ و اینکه حدودا کی نامه بعدی به دستمون می رسه؟

این تا حدودی بستگی به کیس نامبر شما داره(علت اینکه از شما میخوان حدود کیس نامبرتون رو بنویسین برای کمک کردن به شماست)
ولی بهترین گزینه این هست که از همین الان به فکر اسپانسر باسید و کارهای پزشکیتون رو هم پیگیری کنیدو اگه نقص مدرکی هم دارید برای اون اقدام کنید
Smile

کیس نامبرم 00044xxx اِ. اسپانسر دارم. یعنی الان برم دنبال واکسن؟ نامه بعدی حدودا کی میاد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان- عضو جدید هستم.
من از طریق سایت فهمیدم که برنده شدم ولی نامه رو دریافت نکردم.
مدارک رو دانلود کردم و امده است که بفرستم ولی کیس نامبر ندارم.
به کی سی سی ای میل زدم ولی گفتن با ای میل این شماره رو نمی فرستن.
حالا باید چه کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنین
تشکر کنندگان: cky ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان