کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام
من عکس گرفتم ولی صورتم را کمی رتوش کرده. آیا این خلاف مشخصات عکس ارسال هستش و لازمه مجددا برم عکس بگیرم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-04 ساعت 14:58)mahdi357 نوشته:  سلام
من عکس گرفتم ولی صورتم را کمی رتوش کرده. آیا این خلاف مشخصات عکس ارسال هستش و لازمه مجددا برم عکس بگیرم؟

نمیشه گفت عکس ها رو اصلا رتوش نمی کنند. اگر میزان رتوش عکس اونقدر زیاده که با نگاه اول میشه متوجه تفاوت شد (مثلا خال داشته باشی ولی رتوش اونو حذف کرده، یا مثلا پوست شما سبزه است، اما تو عکس سفید شده، ) اونو عوضش کنید. اگر تفاوت ایجاد نکرده بفرستید. مشکلی نیست.
تشکر کنندگان: mahdi357 ، hasti_banoo ، babakped ، free_free
یک سوال داشتم درموردCURENTشدن پرونده ها

درماه آگوست 2009روبرو آسیا نوشته کارنت :که درماه گذشته یک مجموعه عددی مربوط به کیس نامبرنوشته شده= مثال ذیل:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 64,300 Except:
Egypt:
22,750
Ethiopia:
22,800
Nigeria:
15,650

ASIA Current
EUROPE Current
NORTH AMERICA (BAHAMAS) Current
OCEANIA Current
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN Current
لطفا برام توضیح بدید ؟ آیا این عبارت به این معناست که تما م شماره هابرای مصاحبه اعلام شده اند یااونهایی که که مونده اند گیم اور شدند؟

CASE NO AS39000
تشکر کنندگان:
(2010-07-06 ساعت 01:05)1979SAM نوشته:  یک سوال داشتم درموردCURENTشدن پرونده ها

درماه آگوست 2009روبرو آسیا نوشته کارنت :که درماه گذشته یک مجموعه عددی مربوط به کیس نامبرنوشته شده= مثال ذیل:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 64,300 Except:
Egypt:
22,750
Ethiopia:
22,800
Nigeria:
15,650

ASIA Current
EUROPE Current
NORTH AMERICA (BAHAMAS) Current
OCEANIA Current
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN Current
لطفا برام توضیح بدید ؟ آیا این عبارت به این معناست که تما م شماره هابرای مصاحبه اعلام شده اند یااونهایی که که مونده اند گیم اور شدند؟

CASE NO AS39000

اين يعني اينكه همه شماره هابراي مصاحبه اعلام شده اند.
تشکر کنندگان: 1979SAM ، Hornet ، Donkey chance
سلام و ممنون برای تمام زحمات

ما در تاریخ 1 جولای سایت رو که چک کردیم به اسم شوهرم قبول شدیم. تا الان نامه ای نگرفتیم و لی گفته تا 1 اگوست 2010 صبر کنید اگر نیامد ایمیل بزنید. دوستان رو میبینم که خیلی زودتر نامه به دستشون رسیده !! میشه یک راهنمایی بکنید
تشکر کنندگان:
سلام مونيكا، بهت تبريك ميگم.جواب برندگان لاتاري با نامه به ادرسي كه دادن مياد ولي واسه بعضيا شايد بخاطر سهل انگاري پستچي(چون نامه رو همينطوري ميندازن توي خونه لااقل واسه من كه اينطوري بود)، آدرس اشتباه و ... نامه در خونه نياد پس kcc‌اين امكان رو واسه اين افراد گذاشته كه بتونن قبوليشون رو چك كنن ولي بخاطر اينكه شايد بعضي اوقات نامه ها ديرتر ميرسه يه مهلت يكماهه واسه فرستادن ايميل ميدن تا شايد توي اين يكماه نامه بعضي ها بياد كه كارشون كمتر شه.شما برنده شدي و يه case number بهت اختصاص داده شده كه از اول آگوست ببعد برات ايميل ميزنن.پس كاري كه الان بايد بكني اينه كه فرم DS-122 و DS230 رو با دقت زياد پركني و عكسهاي لازم روتهيه كني تا وقتي كه CASE NUMBER با ايميل بهت اعلام شد اين عدد رو هم بهش اضافه كني و سريع بفرستي.
راهنمائي: براي پر كردن اين 2 فرم به انجمن برندگان 2011 مراجعه كن و صفحان مربوط به نحوه پر كردن DS122 و DS230 رو با دقت بخون.موفق باشي
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: arash004 ، 1979SAM ، farnaz82
(2010-07-07 ساعت 15:49)naeiji1974 نوشته:  سلام مونيكا، بهت تبريك ميگم.جواب برندگان لاتاري با نامه به ادرسي كه دادن مياد ولي واسه بعضيا شايد بخاطر سهل انگاري پستچي(چون نامه رو همينطوري ميندازن توي خونه لااقل واسه من كه اينطوري بود)، آدرس اشتباه و ... نامه در خونه نياد پس kcc‌اين امكان رو واسه اين افراد گذاشته كه بتونن قبوليشون رو چك كنن ولي بخاطر اينكه شايد بعضي اوقات نامه ها ديرتر ميرسه يه مهلت يكماهه واسه فرستادن ايميل ميدن تا شايد توي اين يكماه نامه بعضي ها بياد كه كارشون كمتر شه.شما برنده شدي و يه case number بهت اختصاص داده شده كه از اول آگوست ببعد برات ايميل ميزنن.پس كاري كه الان بايد بكني اينه كه فرم DS-122 و DS230 رو با دقت زياد پركني و عكسهاي لازم روتهيه كني تا وقتي كه CASE NUMBER با ايميل بهت اعلام شد اين عدد رو هم بهش اضافه كني و سريع بفرستي.
راهنمائي: براي پر كردن اين 2 فرم به انجمن برندگان 2011 مراجعه كن و صفحان مربوط به نحوه پر كردن DS122 و DS230 رو با دقت بخون.موفق باشي

مرسی از توضیحاتتون. با آرزوی موفقیت برای همه
تشکر کنندگان:
من به kccیک میل زده ام تا مطمئن بشم مدارکم رسیده.
جوابی که اونا دادند مفهوم نیست.
مدارک ارسالی و شماره ام و فرم هایهم درست پر شده است.
متن ارسالی :
Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: arash004
سلام بچه ها
بعداز رسیدن مدارک نامه اول به kcc همان ایمیل مشهور رو برای اطمینان از رسیدن نامه به کی سی سی ارسال کردم و چون تاریخ تولدمو ننوشته بودم تو جواب نامه بعد از کلی نصیحت و ارشاد که اطلاعاتتو باید کامل بنویسی یه قسمت دیگه ای هم داشت که میذارم اینجا دوستان بخونن و نظر بدن.من دوباره نامه رو ببراشون با اطلاعات کامل فرستادم(مثل یه بچه خوب)[عکس: 10.gif]

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: arash004
به نظرتون من کی به KCCایمیل بزنم ؟ نامه من سوم جولای به دستشون رسیده.
تشکر کنندگان:
(2010-07-08 ساعت 11:57)MHM نوشته:  سلام.می خواستم بدونم کیس نامبر از طریق نامه پستی مشخص میشود؟؟؟

سلام دوست عزیز ضمن عرض تبریک باید بگم سوال شما ایهام داره اگه نامه به دستتون رسیده که کیس نامبرتون توش هست اگر هم نرسیده و از طریق سایت متوجه برنده شدنتون شدید و نامه ای به دستتون نرسیده تا 1 آگوست صبر کنید و اگه نامه نیومد از طریق ایمیل KCC را در جریان میزارید و اونا هم کیس نامبر را براتون ارسال میکنند.
موفق باشید
(2010-07-08 ساعت 14:49)1979SAM نوشته:  به نظرتون من کی به KCCایمیل بزنم ؟ نامه من سوم جولای به دستشون رسیده.

ضمن عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز .
قانونش 2 هفته هست ولی چون این روزها به شدت ترافیک توی KCC بالاست ترجیحا شما 2 هفته دیگه ایمیل بزنید.
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: User ، 1979SAM
سلام

من یه سوال داشتم.

پدر و مادر من برنده لاتاری شدند ( درواقع پدرم برنده اصلی بود )

سوال داشتم اینکه برای فرزندان بالای 21 سال ( ازجمله بنده ) کی می توانند اقدام کنند؟ و درخواست گرین کارت بدهند ؟

شندیم پدر و مادر برای فرزندان خودشون سریعتر می تونند اقدام کنند ، درسته؟ ( نسبت به اقدام برادر برای خواهر و بالعکس ) درواقع اینکه پدر و مادر برنده شده اند مزیت هستش نسبت به اینکه مثلاً بردار و یا خواهر بنده شود؟ پروسه اقدام سریعتر می شود از طریق پدر و مادر؟

ممنون
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-07-08 ساعت 18:49)sorooshii نوشته:  سلام

من یه سوال داشتم.

پدر و مادر من برنده لاتاری شدند ( درواقع پدرم برنده اصلی بود )

سوال داشتم اینکه برای فرزندان بالای 21 سال ( ازجمله بنده ) کی می توانند اقدام کنند؟ و درخواست گرین کارت بدهند ؟

شندیم پدر و مادر برای فرزندان خودشون سریعتر می تونند اقدام کنند ، درسته؟ ( نسبت به اقدام برادر برای خواهر و بالعکس ) درواقع اینکه پدر و مادر برنده شده اند مزیت هستش نسبت به اینکه مثلاً بردار و یا خواهر بنده شود؟ پروسه اقدام سریعتر می شود از طریق پدر و مادر؟

ممنون

خواهر و برادر فقط در صورتی که سیتیزن باشند می تونن برای خواهر و برادرشون تقاضای گرین کارت بدن. پس مسلما مادر و پدر اگر برنده بشن مزیت محسوب میشه. اما از زمانی که وارد خاک آمریکا بشن و گرین کارتشون رو دریافت کنند می تونن برای فرزندان بالای 21 سال تقاضا بدن. اگر به مدت لازم طی 5 سال آینده در آمریکا حضور داشته باشن و سیتیزن بشن (بعد از 5 سال که گرین کارت دارن) حدودا 6 سال از زمان تقاضا زمان می بره تا نوبت شما هم بشه. ولی اگه بعد از 5 سال به هر دلیلی سیتیزن نشن و گرین کارتی باقی بمونن، این مدت به 8 سال افزایش پیدا می کنه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-07-08 ساعت 10:18)drmahmoodi نوشته:  من به kccیک میل زده ام تا مطمئن بشم مدارکم رسیده.
جوابی که اونا دادند مفهوم نیست.
مدارک ارسالی و شماره ام و فرم هایهم درست پر شده است.
متن ارسالی :
Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

دوست عزیز اطلاعاتی که برای KCC ارسال کردید با پرونده شما مطابقت نداشته احتمالا یا کیس نامبر را اشتباه نوشتید یا در اسپل نام و فامیل یا تاریخ تولد یه مغایرتی وجود داشته .
مجددا اطلاعات را چک کنید و برای KCC ارسال کنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان:
با تشكرفرمهاي ارسالي راچك كردم اشكالي نبود.درموردثبت نام اوليه مطمئن نيستم جطوري متوجه بشم و چه كار كنم ؟ تلفني جواب ميدن؟ميتونم باميل كپي پاسپورت ونامه را بفرستم؟
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان