موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
فرم تا قبل مصاحبه ارزش نداره چون هنوز معلوم نیست درخواستگر ویزا می گیرد یا نه. کل پرونده درخواستگران زمانی که کارنت می شن به سفارتی که انتخاب کردن فرستاده میشه که این فرم ها هم جزوشه. زمان نصاحبه ازتون می خوان قسم بخورین که اطلاعات توی فرم حقیقت داره و بعد امضا می کنینش.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
[
مرسی از توجهتون خانم یاس
اگر قسمت 45 رو خالی بزارم و فرم رو بدون امضا بفرستم ایا فرم ارزشی داره واسشون ؟؟؟ زمان مصاحبه این فرم رو کی سی سی جهت تکمیل و امضا به محل مصاحبه میفرسته یا نه ؟؟؟ این فرم از زمانی که میفرستم چه پروسه ای روش انجام میشه ؟؟؟ این قسمت 45 رو چطور باید پر کرد ؟؟ و کی و کجا باید پر کرد ؟؟؟؟
ممنونم
[/quote]
مدارک را تکمیل کنید وبه همراه پرینت e-mail و جواب kcc براشون ارسال کنید.
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-14 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-14 ساعت 00:52 توسط R.F.)
(2010-07-14 ساعت 00:37)sirvaan نوشته: (2010-07-13 ساعت 12:50)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
من بعد از چک کردن نتیجه در اول جولای متوجه قبولی در لاتری 2011 شدم ولی هنوز نامه ای دریافت نکردم.با توجه به اینکه دانشجوی مالزی هستم و آدرس پستی اینجا رو دادم . از اون جهت ایمیلی به کی سی سی فرستادم و در پاسخ اومد که دو تا فرم 122 و 230 رو پر کنم و بفرستم .
1- ولی جهت پر کردن فرم 122 نیاز به کیس نامبر هست که بنده ندارم . چیکار باید بکنم ؟
2- فرم های 122 و 230 رو هر دو رو باید به آدرس کی سی سی بفرستم ؟؟؟ چون تو فرم 230 نوشته به واشنگتن پست کنید !!!!!!
3-در قسمت 45 در فرم 230 نوشته شده که این قسمت باید در حضور آفیسر سفارت پر شود و امضا شود . از اونجایی که در جوابی که کی سی سی داده نوشته فرم ها را پر کنید و بفرستید بنده باید قسمت 45 رو خالی بزارم و فرم رو بدون امضا بفرستم یا کار دیگه ای انجام بدم ؟؟؟؟؟
یک دنیا ممنون دوستان
دوست عزیز من هم مثل شما.
نامه رو دریافت نکردم. به کی سی سی ای میل زدم که کسی نامبر ور بفرسته ولی گفت که با ای میل نمی شه.
دوستان توصیه می کنن تا اول اگوست صبر کنم. ایا اون موقع کی سی سی کیس نامبر رو ای میل می کنه؟ اگه این کارو نکرد چی؟ می شه مدارک رو بدون کیس نامبر پست کرد؟
دوست عزیز اگه فعلا جواب نمیدن پس تا اول آگوست صبر کنید, بدون کیس نامبر نمی تونید فرم ها رو بفرستید. از طرف kcc هم برای شما تا قبل از درخواست چیزی ارسال نمیشه. ایمیل میزنید و درخواست نامه میکنید و در جواب براتون میفرستند.
موفق باشید
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز. من تازه با این سایت آشنا شدم. البته تعدادی از صفحه های اون رو خوندم. چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید.
من نامه قبولی رو ماه می دریافت کردم با شماره کیس 28xxx و فرمهای اولیه رو هم تکمیل و همراه با عکس و بارکد پست کردم.
1- آیا بالای فرمها لازم بود که شماره کیس رو بنویسم؟ من چیزی ننوشتم.
2- اصولا کنسولگری چطور تعیین میشه؟ چون ظاهرا همه دوستان میدونن برای مصاحبه کجا باید برن و بعضی هم تغییر دادن این محل رو. ولی من چیزی نمیدونم. آیا مربوط به بند 4 فرم 122 میشه؟ در این قسمت من نوشتم که در ایران زندگی می کنم.
ممنون از راهنمایی شما.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 18:27)boshra نوشته: (2010-07-13 ساعت 15:33)HOMAYON53 نوشته: (2010-07-13 ساعت 10:22)boshra نوشته: بالاخره من هم تونستم با یه عالمه پیگیری یه چیزی پیدا کنم
من یه دوستی دارم که البته سنش زیاده و ایرانی و از 10 سالگی امریکا بوده و درس خونده الانم اونجا واسه خودش کلیه....
خیلی دنبالش بودم تا پیداش کنم و بهش بگم برنده شدم تا اینکه تو یاهو بهم گفت که یه کاری داشته که اومده ایران
خلاصه بهش زنگ زدم و کلی سوال ازش پرسیدم که براتون می نویسم
1- اشتباه درباره پرکردن فرم ها :
اونها درباره ایرانی ها شدیدا محتاط عمل می کنن و همیشه فرض رو بر این مذارن که دارین دروغ میگین بنابراین کسی مثه من که تاریخ تولدش رو اشتباه زده باید فقط یه شانس گنده بیاره که نادیده بگیرن چون فکر میکنن که قضیه چیتینگ هست.
2- درباره روند قضیه
اینکه تو سایت اصلی برای عموم یه سری اطلاعات گذاشته کاملا اوکی هست اما مهم اینه که ایران برای اونا یه اکسپشن هست که جایی هم بیان نشده اما قضیه اینه که به محض برنده شدن شما از اون تاریخ یک سال مهلت دارید تا به خاک امریکا وارد بشید در غیر این صورت قضیه رد شده هست
و مشکل اساسی اینجاست که حتما حتما حتما به همه ایرانی های زیر 85 سال افـــــــــــ بــــــــــــــی ایِِِـــــــــــــــــــ چـــــــــــــــــــک می خوره و این دوقضیه یعنی مهاجرت و اف بی ای کاملا سپریت هستند و مهاجرت میگه به من ربطی نداره که هنوز جواب نیومده
اف بی ای هم از یک ماه تا یک سال قضیه رو لفتش میده
و فقط شانس با شماست که این موضوع اوکی بشه که اف بی ای همون کلیرنس هست
3- اگر یکی از افراد گروه هم اف بی ایش رد بشه کل پرونده بستهه میشه.
4- گرفتن همزمان پذیرش
اصلا اصلا اصلا این کار رو نکنید
نکته بسیار مهمی که من دنبالش بودم و نه اینجا و نه تو اون یکی فاروم پیدا نکردم این بود که فرق من با کسی که گرین کارد نداره برای پذیرش چی هست و جواب این بود که فرقشون مثه کره زمین و کره ماه هست
کسی که پریمیننت هست توی امریکا مثه ثبت نام مدرسه بچش م مونه و حداکثر یک پنجم هزینه های اینترنشنال رو میده و اهمیت بیشتری برای اونها داره تایه دانشجوی اینترنشنال
پس بگذارید که برای بار اول برین مریکا و تو اون 6 ماهی که اونجا هستید پذیرش بگیرید
درضمن اینکه در کالیفرنیا دانشگاه های ایالتی دولتی زیاد هستند که خوب و ارزون هستند
5- هزینه زندگی و دانشگاه
در کالیفرنیا بستگی به جا داره ولی اگر بخواین خوب زندگی کنید هزینه تحصیل و زندگیتون تقریبا نفری 2000 دلار مشه ماهانه اما اگر نزدیک دانشگاه خونه بگیرید و کمی هم سختی بکشید برای ترم های اول ماهانه تا 800 تا هم نفری میشه زندگی کرد.
6- کمک هزینه
دانشگاه بعد از یکترم دانشجویی که خوب درس بخونه رو از جهت دادن خانه-ماشین- پول توجیبی- سیوینگ و فرستادن به یه کمپانی خوب برای کار تامین می کنه.
7- قضیه مهم دیگه بحث ساپورت هست که خیلی ها اینجا گفتند از ایرانی ها پول و خونه قبول ندارند
اما این رو گفتند که اصلا این قضیه نیست و شما یه پرینت ازز حساب بانکیت تو ایران هم ببری یا سند خونت رو اوکی هست اما مشکل اونجاییست که بچه پولدارا بهش بر میخورن
اون هم اینه که این حساب باید معقول باشه مثلا برای 2 نفر 50000 دلار چون می تونی براحتی بگین دو نفری کار کردیم و از این حرفا اما یکی از دوستان این بنده خدا که خفن پولدار بوده و بساز بفروش داشته و 32 سالش بوده یه پرینت میبره با 700000 دلار معادل هفتصد میلیون تومان که شاخکهای اونا فعال میشه و میگن با این سن از کجا اوردی میگه بساز بفروشیم میگن اوکی برو تمام مدارک که ساختی فروختی فاکتورها و ...بیار که تا میبره اونا مشک.ک میشن و بنده خدا رو رد می کنن
در واقع این پول باید کاملا معقول باشه نه زیادتر نه خیلی کمتر
اونا فقط باید بفهمن که شما می تونین از پس خودتون بر بیاین
8- نکته مهم اخر باز هم اف بی ای هست
مشکل ایرانی جماعت همین موضوع هست و همیشه تعداد مهاجران مشکلی نبوده مشکل دیر رسیدن اف بی ای یا همون کلیرنس هست.
در ضمن این بابا استاد دانشگاه هم هست و من با توجه به اینکه کار خیلی ها روتو ساپورت گرین کارد انجام داده و با توجه به اینکه زمان زیادی میشناسم خیلی به حرفاش اعتماد دارم.
امیدوارم که به دردتون خورده باشه
با سلام
ببين دوست عزيز من يك نكته برادرانه بهتون بگم اونم اينكه خيلي خودت از اونكساي كه اسمشونو آفيسرگذاشتن نترسون و خيلي هم خودتو نترسون به دلايل زير:
1- گفتي كه مثلا اگر تاريخ تولدو اشتباه بنويسي رد مي كنن : نه در همه موارد اگر مشخص باشه كه سهوي بوده قبول مي كنن من هم مصداقشو دارم زياد هم دارم.
2- در خصوص اف بي آي چك هم نه همه اف بي آي چك نمي خورن و به خيلي ها همون روز ويزا مي دن و نمونه هاش تو همين مهاجر سرا هست زياد هم هست.
3- در مورد ورود به آمريكا هم بستگي به ويزاي شما دارد كه از زمان ويزا در تركيه از زمان مديكال 6 ماه و در ابوظبي از زمان ويزا 6 ماه است كه اين امر طبيعي براي هر نوع ويزا و براي هر كشوري هست ربطي به ايراني بودن و نبودن ندارد.
4- يك نكته را فراموش نكن كه سال 2009 نصف افرادي كه در لاتاري در ايران برنده شدن ويزاي آمريكا رو گرفتن.
5- فقط به قسمت آدم كه چه سرنوشتي داشته باشه بقيه مطالبش يدك.
والا راستش رو بخواین من که از خدامه که دلم رو با حرفای شما گرم کنم
اما از اون روز که این اقا تو سایت نوشتن که به خاطر تاریخ تولد ردشون کردن همش در حال اب غوره گیریم
ولی اخه تو همین جا اما یه تاپیک دیگه خوندمکه همه می تونن ویزا بگیرن از ایرانی ها مگه ردشون کنن پس چرا میگین نصف؟
چون بعضي ها شرايطش و ندارند. بعضي ها دنبال كارو نمي گيرند و به بعضي ها هم ويزا نميدن چئن مثلا ويزا تمام مي شود و يا بعلت خيلي بالا بودن كيس نامبر اصلا نوبت به مصاحبه تا آخر سپتامبر نمي رسه. ولي در خصوص مشكل شما من پيشنهاد مي دم كه شما با قديميا مخصوصا 2010 ها در خصوص مشكلتون صحبت كنيد كه قبل از كارنتي كيس و نوبت مصاحبه با kcc مكاتبه و يا هر راه حلي كه دوستان با تجربه پيشنهاد ميدن انجام بدين كه مشكل را حل كنيد و گرنه اگر دست روي دست بذارين بله امكان وجود مشكل هست. يكي از دوستان من كه ويزا خودش و خانومش هميت 1 هفته پيش آمده بود هم تاريخ تولد خودش و خانمش و كل تاريخ هاي لازم را پ روز جابه جا نوشت ولي براش مشكلي بوجود نيامد ولي اگر براي شما خيلي خطا دارد مثلا سال اشتباه است حتما در جهت رفع آن از حالا اقدام كنيد. نكته آخر آفيسر ها آدم هستند و فقط كارشان را براساس مقرارت و قانون انجام ميدن همين.
با آرزوي موفقيت
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
توی نامه ای که برای من اومده فقط نوشته Post: Abu dhabi منظور از کنسولگری همینه؟
حالا که کیس نامبرم رو بالای فرمها ننوشتم امکان داره فرمهام از پروسس خارج بشه؟
مرسی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='pond56' pid='62742' dateline='1279085240']
[quote='HOMAYON53' pid='62592' dateline='1279018984']
[quote='boshra' pid='62483' dateline='1279000325']
ب
واي همايون جان پس نصف بقيه چي؟چرا ويزا نگرفتن؟
[/q
ببينيد خدمتون عرض كردم بعضي ها دنبال كارشون نمي رن اينو خود KCC نيز اعلام كرده و علت 2 برابر ظرفيت اعلان كردن هم همينه و همچنين بعضي هم به علت عدم داشتن شرايط مثلا ديپلم و ... و بعضي هم كه من باز مصداقشو دارم ( 2 نفر از همكارانم) بعلت بالا بودن شماره كيس اساسا نوبتشون براي مصاحبه نرسيد. والا اگر فرمها كاملا درست پر شود و شرايط اعلاني توسط KCC را داشته باشيد ديگه مشكلي نيست. حتي سوالاي اونها در روز مصاحبه نسبت به كسايي كه بدون لاتاري قصد گرفتن ويزا رو دارن خيلي كم هست مثلا براي يكي دوستاي 2010 من فقط در حد 2 دقيقه بود و 3 روز بعدش ويزاش صادر شد. به هر حال توكل كنيد به خدا و فقط بدونيد كه قسمت آدم بايد باشه كه بره يا نه مثل همين قبول شدن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال ؟؟؟؟
آیا ترجمه رسمی کل مدارک دوره تحصیل از اول دبستان تا فرضا کارشناسی ارشد رو باید برای روز مصاحبه ترجمه کنیم و همراهمون ببریم ؟؟؟ آخه مشکل من اینه که فرضا در سه تا دبستان مختلف درس خوندم و نمیدونم چیکار کنم ...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 23:21)1979SAM نوشته: (2010-07-12 ساعت 17:14)Mehranbt نوشته: سلام
من ناممو که فرستادم به کنتاکی یکی به اسم Camtbell تحویلش گرفته.از بچه ها کسی هست که نامشو این بابا تحویل گرفته باشه؟
بله مال من روهم همین آقا دریافت کرده
مال منو هم همین آقا گرفته هوررررراااااا اصلا من شنیدم اونایی که خیلی باحالن همبن آقا نامشونو می گیره
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-14 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-14 ساعت 16:20 توسط b!ta.)
(2010-07-14 ساعت 16:09)pond56 نوشته: (2010-07-14 ساعت 14:24)HOMAYON53 نوشته: [quote='pond56' pid='62742' dateline='1279085240']
ب
[/q
ببينيد خدمتون عرض كردم بعضي ها دنبال كارشون نمي رن اينو خود KCC نيز اعلام كرده و علت 2 برابر ظرفيت اعلان كردن هم همينه و همچنين بعضي هم به علت عدم داشتن شرايط مثلا ديپلم و ... و بعضي هم كه من باز مصداقشو دارم ( 2 نفر از همكارانم) بعلت بالا بودن شماره كيس اساسا نوبتشون براي مصاحبه نرسيد. والا اگر فرمها كاملا درست پر شود و شرايط اعلاني توسط KCC را داشته باشيد ديگه مشكلي نيست. حتي سوالاي اونها در روز مصاحبه نسبت به كسايي كه بدون لاتاري قصد گرفتن ويزا رو دارن خيلي كم هست مثلا براي يكي دوستاي 2010 من فقط در حد 2 دقيقه بود و 3 روز بعدش ويزاش صادر شد. به هر حال توكل كنيد به خدا و فقط بدونيد كه قسمت آدم بايد باشه كه بره يا نه مثل همين قبول شدن.
پس من با شماره ***38 نبايد اميدوار باشم؟!حالا مي تونم امسال شركت كنم؟
سلام
کاملا امیدوار باشید چون امسال همه کارنت شدند.
(2010-07-14 ساعت 11:08)masoud47 نوشته: توی نامه ای که برای من اومده فقط نوشته Post: Abu dhabi منظور از کنسولگری همینه؟
حالا که کیس نامبرم رو بالای فرمها ننوشتم امکان داره فرمهام از پروسس خارج بشه؟
مرسی
سلام
بله ولی شما می تونید تغییرش بدید.
نگران نباشید این موضوع اصلا باعث خارج شدن کیس شما از پروسه نمیشه.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-14 ساعت 16:09)pond56 نوشته: (2010-07-14 ساعت 14:24)HOMAYON53 نوشته: [quote='pond56' pid='62742' dateline='1279085240']
ب
[/q
پس من با شماره ***38 نبايد اميدوار باشم؟!حالا مي تونم امسال شركت كنم؟
کاملا امیدوار باشین 5-6 سالی میشه که همه شماره ها به مصاحبه میرن حتی بالای 40000
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه