کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
هاهاها بهالی از خودتونه سامان جان و مرسی از جواب هردوتاتون.Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام
يه سئوال داشتم كسي ميتونه منو راهنماييم كنه ؟ اول اينكه من پاسپورتمو مي خوام تمديد كنم باز كارت پايان خدمت ازم مي خوان؟ و بعدش اينكه بعد از اومدن نامه اول هنگام فرستادن مدارك مثل 122و230 و2قطعه عكس ترجمه مداركم بايد بفرستم؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
(2010-07-15 ساعت 10:00)alisarshar نوشته:  سلام
يه سئوال داشتم كسي ميتونه منو راهنماييم كنه ؟ اول اينكه من پاسپورتمو مي خوام تمديد كنم باز كارت پايان خدمت ازم مي خوان؟ و بعدش اينكه بعد از اومدن نامه اول هنگام فرستادن مدارك مثل 122و230 و2قطعه عكس ترجمه مداركم بايد بفرستم؟

من تازه تمدید کردم مطمئنم کارت پایان خدمت را میخوان.ترجمه مدارکم نباید پست کنی.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

با توجه به اطلاعاتي كه در آدرس ذيل آمده است يكي از مدارك كه براي ايرانيان جهت Special Clearance and Issuance Procedures نياز مي باشد employment history يا سابقه كار است. لذا با توجه به اين مسئله مي خواستم بدونم كه سابقه كارمون را از محل كار بايد بگيريم يا از بيمه تامين اجتماعي .
http://travel.state.gov/visa/fees/fees_4...l?cid=3585

سوال دومم اين است كه آيا مداركي كه در سايت اعلام شده است را بايد بعد از نامه دوم به سفارت پست نماييم يا بايد در روز مصاحبه به سفارت ببريم؟

قبلا از دوستاني كه زحمت كشيده و پاسخ مي دهند كمال تشكر را دارم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان:
(2010-07-15 ساعت 15:50)success نوشته:  سلام دوستان

با توجه به اطلاعاتي كه در آدرس ذيل آمده است يكي از مدارك كه براي ايرانيان جهت Special Clearance and Issuance Procedures نياز مي باشد employment history يا سابقه كار است. لذا با توجه به اين مسئله مي خواستم بدونم كه سابقه كارمون را از محل كار بايد بگيريم يا از بيمه تامين اجتماعي .
http://travel.state.gov/visa/fees/fees_4...l?cid=3585

سوال دومم اين است كه آيا مداركي كه در سايت اعلام شده است را بايد بعد از نامه دوم به سفارت پست نماييم يا بايد در روز مصاحبه به سفارت ببر
قبلا از دوستاني كه زحمت كشيده و پاسخ مي دهند كمال تشكر را دارم.

باید نامه سابقه کارتان را ترجمه رسمی کنید...که دارالترجمه سابقه بیمه را ازتون میخواد....با توجه به case number شما بهتر است هر چه زودتر حاضر کنید چون باید کپی مدارکتون را یه ماه زودتر برای سفارت آمریکا در آنکارا پست کنید.
تشکر کنندگان: success
دوستان سفارت مدرک موقت تحصیلی هم قبول داره؟
تشکر کنندگان:
شیوا جان مدرک موقت فاقد ارزش ترجمه هست و به این ترتیب از طر ف دادگستری و وزارت خارجه هم تایید نمیشه .
تشکر کنندگان:
دوستان واسه پر کردن سوال 34 فرم 230 کمک میخام

من خدمت سربازی رو در نیروی انتظامی و در یگان پلیس راه بودم (افسر پلیس راه) درجه ام هم ستوان دوم بود . این قسمت رو چطور باید پر کنم ؟؟؟
Branch
Rank/position
military speciality/occupation
Date of service

در قسمت date of service باید تاریخ پایان دوره سربازی رو بنویسم یا آغاز و پایان رو با هم ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
ترکیه ویزا میخواد یا با پاسپورت میشه رفت.
اگه ویزا نمیخواد با پاسپورت چند روز میشه اونجا موند؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
آخه این دانشگاه آزاد تا بیاد مدرک اصلی به آدم بده ،خیلی طول میکشهSad
تشکر کنندگان:
می خواستم بدونم تا کی جواب های لاتاری 2011 روی سایت هست. چون من امشب ( 5شنبه شب ساعت 12 ) رفتم توی سایت و پیغام زیر رو داد !!

The Electronic Diversity Visa Entrant Status Check website is temporarily unavailable on July 15th, 2010 from 3:30 pm (EST) to 4:15 pm (EST).

بنظرتون مشکل از کجاست !؟

آیا زمان تمام شده ؟
تشکر کنندگان:
2 تا سوال ؟؟؟؟
1 - چرا خبری از مدیران محترم برای پاسخ گویی نیست ؟؟؟؟؟؟ شاید دیدن بچه ها خوب راه افتادن خودشون به داد هم میرسن دیگه Smile

2 - وقتی که در یه خانواده خانم برنده باشه و شغلش هم خانه داری باشه و مدرکش هم دیپلم نظام قدیم باشه و شوهرش هم کار آزاد داشته و به صورت خویش فرما بیمه رد میکرده آیا روز مصاحبه باید سابقه کار ببره ؟؟؟؟ سفارت ازش چی میخواد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-15 ساعت 23:19)free_free نوشته:  ترکیه ویزا میخواد یا با پاسپورت میشه رفت.
اگه ویزا نمیخواد با پاسپورت چند روز میشه اونجا موند؟

ترکیه ویزا لازم نیست و شما میتونید 90 رزو اقامت بدون ویزا با پاسپورت معتبر داشته باشید. بعد ازین مدت باید برای ویزا اقدام کنید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: free_free
(2010-07-16 ساعت 12:03)rayan.s نوشته:  
(2010-07-15 ساعت 21:38)ehsan.birjandian نوشته:  دوستان واسه پر کردن سوال 34 فرم 230 کمک میخام

من خدمت سربازی رو در نیروی انتظامی و در یگان پلیس راه بودم (افسر پلیس راه) درجه ام هم ستوان دوم بود . این قسمت رو چطور باید پر کنم ؟؟؟
Branch
Rank/position
military speciality/occupation
Date of service

در قسمت date of service باید تاریخ پایان دوره سربازی رو بنویسم یا آغاز و پایان رو با هم ؟؟؟؟؟

بعنوان پیشنهاد چون هنوز وقت داری کلیه مدارکتان را ترجمه و سپس فرم را پر کنید.
تاریخ شروع و پایان خدمت سربازی را باید قید کنی.
درجه شما Second Lieutenant)Rank) می باشد.
[quote='mani_bm63' pid='63071' dateline='1279224717']
می خواستم بدونم تا کی جواب های لاتاری 2011 روی سایت هست. چون من امشب ( 5شنبه شب ساعت 12 ) رفتم توی سایت و پیغام زیر رو داد !!

The Electronic Diversity Visa Entrant Status Check website is temporarily unavailable on July 15th, 2010 from 3:30 pm (EST) to 4:15 pm (EST).

بنظرتون مشکل از کجاست !؟

آیا زمان تمام شده ؟

موقتا" دسترسی مقدور نیست.

به نظر شما در قسمت branch واسه نیروی انتظامی باید چی بنویسم ؟؟؟
همچنین در قسمت military speciality/occupation ????
برای آگاهی از مدارک لازم جهت ترجمه واسه سفارت به کجا باید مراجعه کنم ؟؟؟؟؟
ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟
من آدرس مالزی دادم ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان