موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-16 ساعت 20:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-18 ساعت 14:31 توسط yas.)
(2010-07-16 ساعت 12:26)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
من نامه قبولی هنوز به دستم نرسیده و هنوز case number ندارم . با توجه به اینکه وقتی از سایت چک کردم لاتری برنده شدم .
در حالی که خیلی از دوستان نامه شون رو در ماه های may و june دریافت کردن ولی من هنوز نامه دریافت نکردم .(آدرسی که دادم آدرس مالزی بوده)
خیلی استرس دارم . باید چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟
من آدرس مالزی دادم ...
نامه ها با Priority A فرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
ارسال های نامرتبط با موضوع حذف شدند.
2010AS3xxx
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-17 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-17 ساعت 02:11 توسط ravian.)
سلام دوستان
با عرض ادب و احترام خدمت خانواده خوب مهاجر سرا مخصوصا Yas و free_free عزیزم که توی این مدت به اتفاق دیگر دوستان مثل User و Ashkan78 و b!ta و hasti banoo عزیز با راهنمایی ها و اطلاعات دقیقشون کمک بزرگی به من کردند.
دوستان فهیم من ، آیا در اینکه تجربه از علم بالا تر است شک دارید ؟ عزیزانی که اقدام به راه اندازی و مدیریت این سایت کردند آیا از کسی هزینه ای گرفتند؟ آیا میدونید که تامین فضای مورد نیاز و فراهم کردن پهنای باند متعارف که صرفا جهت راحتی کاربران برای دسترسی سریعتر به اطلاعات سایت هست ، سالیانه چقدره ؟ آیا در کل این وب سایت یک آگهی تبلیغاتی دیده اید ؟ من هم مثل شما یک عضو ساده هستم نه مدیرم و نه ذینفع (البته اگر نفع مادی ای وجود داشته باشه ).همه شما زمانی که قبول شدید توی اینترنت به دنبال اطلاعات میگشتید و مطمئن هستم حداقل با 7 یا 8 شرکتی که خدمات برندگان لاتاری را انجام میدادند برخورد کردید حتی شرکت هایی که دفترشون در انگلستان یا آلمان بود.
آیا با آنها تماس گرفتید ؟ آیا از هزینه های سرسام آوری که فقط برای پر کردن فرمهای 230 و122 از برندگان بی اطلاع میگیرند خبر دارید؟ بقیه خدماتشون پیشکش .
دوستان خوبم ، من به کمک بچه های همین سایت تونستم فرمهام را پر کنم و تقریبا هم بدون اشکال بود. فقط کمی حوصله به خرج دادم و تاپیک های برندگان سالهای گذشته را هم خوندم . تا اونجایی که غیر از رفع نیاز خودم تونستم در حد اطلاعاتم به دیگر دوستان تازه وارد هم کمک کنم.
همیشه هم سعی کردم در حدی که میدونم و به درستی گفتارم مطمئن هستم ابراز نظر کنم .
اینجا هیچ کس ادعای علامه بودن نکرده .همه میخواهیم به هم کمک کنیم .اگه دارید اقدام میکنید برای رفتن به کشوری که با فرهنگ ما زمین تا آسمان تفاوت داره باید قبل از یادگیری زبان سعی کنیم فرهنگمون را اصلاح کنیم و اینجا بهترین مکان برای یادگیریه .
اگر گفته کسی را درست نمیدونید با دلیل منطقی و اعلام منابع موثق و مهمتر از همه رعایت احترام تذکر بدید. من میپذیرم کسی که یک سال قبل از من در این سایت فعال بوده و به اندازه یک سال هم بیشتر از من با این مسائل درگیر بوده مطمئنا بیشتر از من میدونه .یاس عزیز در روزهای اول که من عضو شده بودم بخاطر مطرح کردن یک سوال در چند تاپیک به من تذکر داد و من یاد گرفتم که دیگه این کار را نکنم و تنها کاری که تونستم برای این معلم خوبم بکنم فشار دادن کلید تشکر بود.
از مدیران عزیز هم خواهش میکنم بیشتر به برندگان 2011 کمک کنند " ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم "
شاد و پیروز باشید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان با تجربه
من براي مصاحبه آنكارا رو انتخاب كرده بودم و فرمهارو هم فرستادم كه متاسفانه فهميدم آنكارا تاريخ اعتبار 6 ماهه ويزا رو از تاريخ مديكال صادر ميكنه(كه با وجود كليرنس بعضا 3-4 ماهه كار منطقي اي نيست) ولي ابوظبي از تاريخ تحويل ويزا.با توجه به برنامه ريزي كه واسه خودم دارم تصميم گرفتم محل مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير بدم.با توجه به case number=19000 ميتونم با ايميل به kcc اينكار رو انجام بدم؟ و اگر اره براي متنش راهنمائيم كنيد.تشكر
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-17 ساعت 01:40)ravian نوشته: سلام دوستان
با عرض ادب و احترام خدمت خانواده خوب مهاجر سرا مخصوصا Yas و free_free عزیزم که توی این مدت به اتفاق دیگر دوستان مثل User و Ashkan78 و b!ta و hasti banoo عزیز با راهنمایی ها و اطلاعات دقیقشون کمک بزرگی به من کردند.
دوستان فهیم من ، آیا در اینکه تجربه از علم بالا تر است شک دارید ؟ عزیزانی که اقدام به راه اندازی و مدیریت این سایت کردند آیا از کسی هزینه ای گرفتند؟ آیا میدونید که تامین فضای مورد نیاز و فراهم کردن پهنای باند متعارف که صرفا جهت راحتی کاربران برای دسترسی سریعتر به اطلاعات سایت هست ، سالیانه چقدره ؟ آیا در کل این وب سایت یک آگهی تبلیغاتی دیده اید ؟ من هم مثل شما یک عضو ساده هستم نه مدیرم و نه ذینفع (البته اگر نفع مادی ای وجود داشته باشه ).همه شما زمانی که قبول شدید توی اینترنت به دنبال اطلاعات میگشتید و مطمئن هستم حداقل با 7 یا 8 شرکتی که خدمات برندگان لاتاری را انجام میدادند برخورد کردید حتی شرکت هایی که دفترشون در انگلستان یا آلمان بود.
آیا با آنها تماس گرفتید ؟ آیا از هزینه های سرسام آوری که فقط برای پر کردن فرمهای 230 و122 از برندگان بی اطلاع میگیرند خبر دارید؟ بقیه خدماتشون پیشکش .
دوستان خوبم ، من به کمک بچه های همین سایت تونستم فرمهام را پر کنم و تقریبا هم بدون اشکال بود. فقط کمی حوصله به خرج دادم و تاپیک های برندگان سالهای گذشته را هم خوندم . تا اونجایی که غیر از رفع نیاز خودم تونستم در حد اطلاعاتم به دیگر دوستان تازه وارد هم کمک کنم.
همیشه هم سعی کردم در حدی که میدونم و به درستی گفتارم مطمئن هستم ابراز نظر کنم .
اینجا هیچ کس ادعای علامه بودن نکرده .همه میخواهیم به هم کمک کنیم .اگه دارید اقدام میکنید برای رفتن به کشوری که با فرهنگ ما زمین تا آسمان تفاوت داره باید قبل از یادگیری زبان سعی کنیم فرهنگمون را اصلاح کنیم و اینجا بهترین مکان برای یادگیریه .
اگر گفته کسی را درست نمیدونید با دلیل منطقی و اعلام منابع موثق و مهمتر از همه رعایت احترام تذکر بدید. من میپذیرم کسی که یک سال قبل از من در این سایت فعال بوده و به اندازه یک سال هم بیشتر از من با این مسائل درگیر بوده مطمئنا بیشتر از من میدونه .یاس عزیز در روزهای اول که من عضو شده بودم بخاطر مطرح کردن یک سوال در چند تاپیک به من تذکر داد و من یاد گرفتم که دیگه این کار را نکنم و تنها کاری که تونستم برای این معلم خوبم بکنم فشار دادن کلید تشکر بود.
از مدیران عزیز هم خواهش میکنم بیشتر به برندگان 2011 کمک کنند " ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم "
شاد و پیروز باشید
ravian عزیز همونطور که Ashkan78 گفتن من هم یه روز هیچی از این پروسه نمیدونستم و با کمک دوستان با تجربه بود که تا اینجای کار رو خیلی راحت گذروندم برای همین وظیفه خودم میدونم که با جواب دادن به سوالات بقیه دینمو ادا کنم. اما فقط در صورتی پاسخ میدم که جواب قطعی رو بدونم. چون به نظرم اگر جواب غلط بدم مدیون کسی میشم که به گفته ی اشتباه من عمل می کنه.
مرسی از مدیران که به سرعت رسیدگی کردند.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-17 ساعت 16:18)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
امروز من با یه موضوع عجیب مواجه شدم .
بنده با توجه به اعلام سایت http://www.dvlottery.state.gov به عنوان برنده گرین کارت امسال معرفی شدم ولی در جواب ایمیلی که به کی سی سی جهت دریافت نامه قبولی که هنوز دریافت نکردم زدم این رو بهم گفتن و نمیدونم منظورشون چیه ...
به نظر شما منظورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟[/align]
Thank you for your inquiry.
Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.
Notification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.
Please check the website at
http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number
[align=right].
میشه متنی که فرستادید هم بنویسین؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-17 ساعت 16:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-17 ساعت 16:49 توسط yas.)
من فکر میکنم متن ایمیلتون واضح نیست.
قبل از هرچیز این 4 خط رو بنویسین:
Family name:
First name:
Date of birth:
Confirmation number
:
بعد توضیح بدین که از طریق سایت چک کردین و بهتون اعلام شده برنده شدین و همون صفحه سایت که برنده شدنتون رو اعلام کرده Attach کنین. در آخر هم بخواهین که کیس نامبرتون رو بهتون بگن تا بتونین فرم ها رو پر کنین و زودتر بفرستین