موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-17 ساعت 17:23)ehsan.birjandian نوشته: (2010-07-17 ساعت 16:47)yas نوشته: من فکر میکنم متن ایمیلتون واضح نیست.
قبل از هرچیز این 4 خط رو بنویسین:
Family name:
First name:
Date of birth:
Confirmation number
:
بعد توضیح بدین که از طریق سایت چک کردین و بهتون اعلام شده برنده شدین و همون صفحه سایت که برنده شدنتون رو اعلام کرده Attach کنین. در آخر هم بخواهین که کیس نامبرتون رو بهتون بگن تا بتونین فرم ها رو پر کنین و زودتر بفرستین
مرسی از راهنماییتون
با توجه به اینکه سایت نوشته که تا تاریخ 1 جولای ایمیل کاری نکنید . اگر من ایمیل واسه دریافت کیس نامبر بزنم ایرادی نداره ؟؟؟
نکنه مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
متوجه منظورتون نشدم 1july که گذشته. اما خیالتون راحت باشه ایمیل زدن مشکلی ایجاد نمی کنه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اااا ببخشید منظورم آگوست بود
باتوجه به ایمیلی که واسم فرستاده شده اگر دوباره ایمیل بزنم ایرادی نداره ؟؟
Thank you for your inquiry.
Please do not contact KCC until after August 1, 2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions received before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters.
بهتر نیست تا اول آگوست صبر کنم ؟؟؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-17 ساعت 18:00)ehsan.birjandian نوشته: اااا ببخشید منظورم آگوست بود
باتوجه به ایمیلی که واسم فرستاده شده اگر دوباره ایمیل بزنم ایرادی نداره ؟؟
Thank you for your inquiry.
Please do not contact KCC until after August 1, 2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions received before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters.
بهتر نیست تا اول آگوست صبر کنم ؟؟؟
بله صبر کنین چون وقتی بگن جواب نمیدن تا این تاریخ واقعا جواب نمی دن ایمیل زدن فایده ای نداره.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میتونه بگه چه نوع متنی برای اطمینان ازصحت اطلاعات ارسالی به kccبراشون بزنم درضمن من مرسولم درتاریخ 6جولای به دست آقای کمبل رسیده.زمان مناسب باتوجه به حجم کاری kccدراین روزها روهم بهم بفرمایید.
آخرین سوال:من کیس بنام همسرم هست من میتونم میل براشون بزنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میتونید راهنماییم کنید که دریافت نامه دوم و همچنین ویزا بستگی به چی داره ؟؟؟
بستگی به شماره کیس نامبر داره یا تاریخ پست کردن فرم های 122 و 230 ؟؟؟؟
و همچنین شماره کیس نامبر بستگی به تاریخ رسیدن نامه به دست فرد مورد نظر داره یا نه ؟؟؟؟
در مورد کیس نامبر های بالای 35xxx شانس دریافت ویزا چقدر وجود داره ؟؟؟
ممنونم
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-18 ساعت 11:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-18 ساعت 11:02 توسط cky.)
(2010-07-18 ساعت 10:49)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
میتونید راهنماییم کنید که دریافت نامه دوم و همچنین ویزا بستگی به چی داره ؟؟؟
بستگی به شماره کیس نامبر داره یا تاریخ پست کردن فرم های 122 و 230 ؟؟؟؟
و همچنین شماره کیس نامبر بستگی به تاریخ رسیدن نامه به دست فرد مورد نظر داره یا نه ؟؟؟؟
در مورد کیس نامبر های بالای 35xxx شانس دریافت ویزا چقدر وجود داره ؟؟؟
ممنونم
درود
بارها و بارها در تاپیک ها به این سوال جواب داده شده که کسی نمی تونه تخمین دقیقی بزنه که فلان کیس شانس داره یا خیر یا اینکه کی کارنت میشه.کارنت شدن کیس ها فقط و فقط بستگی به روند کار کنسول گری داره و شما فقط باید منتظر باشی تا کیست کارنت بشه.اما با کیس نامبرهایی که من امسال دیدم (تا 44000) فکر میکنم یه چیزی مثل کارنت شدن کیس های اروپا باشه که پارسال سریع کارنت میشدن.دریافت ویزاتون هم احتمالش زیاده که بسته به کامل بودن مدارک و اسپانسر و اینا داره.نگران نباشید و راه رو ادامه بدین ...
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من این جمله اینطوری بهتره:
Since I have not recieved the Notification letter yet, there is a possibility that it has been lost. So I would appreciate if you would send me first notification letter via E-mail and let me know my case number in order to fill required form for further processing.
باز هم نظر شخصی من اینه که آخرش انقدر زیاد تشکر نکنین چون به هر حال شما به کارمندایی ایمیل می زنین که پول می گیرن تا به کار شما رسیدگی کنن. یه تشکر معمولی بهتره.
راستی مگه قرار نبود تا 1Aug نفرستین؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-18 ساعت 12:42)ehsan.birjandian نوشته: (2010-07-18 ساعت 12:35)yas نوشته: به نظر من این جمله اینطوری بهتره:
Since I have not recieved the Notification letter yet, there is a possibility that it has been lost. So I would appreciate if you would send me first notification letter via E-mail and let me know my case number in order to fill required form for further processing.
باز هم نظر شخصی من اینه که آخرش انقدر زیاد تشکر نکنین چون به هر حال شما به کارمندایی ایمیل می زنین که پول می گیرن تا به کار شما رسیدگی کنن. یه تشکر معمولی بهتره.
راستی مگه قرار نبود تا 1Aug نفرستین؟
چرا قرار بود ولی وقتی دیدم نامه های اکثر ایرانی ها تا الان رسیده ولی در مورد نامه من پست هر چی گشت پیدا نکرد کفتم احتمالش کمه که بیاد . و از طرفی با توجه به خبر هایی که در مورد شماره کیس نامبر و زود پست کردن فرم ها و ریسکش در گرفتن ویزا میشنوم از استرس دارم خفه میشم . گفتم ایمیل بزنم زودتر .
اصلا مهم نیست دیر فرستادن فرم ها شما حداقل یک ماه وقت دارین. دیر فرستادن تنها باعث میشه وقتی کارنت شدین زمان مصاحبه دیرتر بشه. بین 2010 ها کسی رو داریم که 3 ماه پیش متوجه شده برنده شده و فرم هاش رو فرستاده. ماه پیش هم کارنت شده.
ایمیل بزنین ایشالا که جواب بدن.