کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-17 ساعت 16:47)yas نوشته:  من فکر میکنم متن ایمیلتون واضح نیست.
قبل از هرچیز این 4 خط رو بنویسین:
Family name:
First name:
Date of birth:
Confirmation number
:
بعد توضیح بدین که از طریق سایت چک کردین و بهتون اعلام شده برنده شدین و همون صفحه سایت که برنده شدنتون رو اعلام کرده Attach کنین. در آخر هم بخواهین که کیس نامبرتون رو بهتون بگن تا بتونین فرم ها رو پر کنین و زودتر بفرستین

مرسی از راهنماییتون
با توجه به اینکه سایت نوشته که تا تاریخ 1 جولای ایمیل کاری نکنید . اگر من ایمیل واسه دریافت کیس نامبر بزنم ایرادی نداره ؟؟؟
نکنه مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 17:23)ehsan.birjandian نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 16:47)yas نوشته:  من فکر میکنم متن ایمیلتون واضح نیست.
قبل از هرچیز این 4 خط رو بنویسین:
Family name:
First name:
Date of birth:
Confirmation number
:
بعد توضیح بدین که از طریق سایت چک کردین و بهتون اعلام شده برنده شدین و همون صفحه سایت که برنده شدنتون رو اعلام کرده Attach کنین. در آخر هم بخواهین که کیس نامبرتون رو بهتون بگن تا بتونین فرم ها رو پر کنین و زودتر بفرستین

مرسی از راهنماییتون
با توجه به اینکه سایت نوشته که تا تاریخ 1 جولای ایمیل کاری نکنید . اگر من ایمیل واسه دریافت کیس نامبر بزنم ایرادی نداره ؟؟؟
نکنه مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
متوجه منظورتون نشدم 1july که گذشته. اما خیالتون راحت باشه ایمیل زدن مشکلی ایجاد نمی کنه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
اااا ببخشید منظورم آگوست بود
باتوجه به ایمیلی که واسم فرستاده شده اگر دوباره ایمیل بزنم ایرادی نداره ؟؟
Thank you for your inquiry.

Please do not contact KCC until after August 1, 2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions received before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters.
بهتر نیست تا اول آگوست صبر کنم ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 18:00)ehsan.birjandian نوشته:  اااا ببخشید منظورم آگوست بود

Please do not contact KCC until after August 1, 2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions received before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters.

بله صبر کنین چون وقتی بگن جواب نمیدن تا این تاریخ واقعا جواب نمی دن ایمیل زدن فایده ای نداره.
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 18:02)yas نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 18:00)ehsan.birjandian نوشته:  اااا ببخشید منظورم آگوست بود

بله صبر کنین چون وقتی بگن جواب نمیدن تا این تاریخ واقعا جواب نمی دن ایمیل زدن فایده ای نداره.
متشکرم خانوم یاس
براتون آرزوی موفقیت میکنم
تشکر کنندگان: yas ، free_free ، zara man
کسی میتونه بگه چه نوع متنی برای اطمینان ازصحت اطلاعات ارسالی به kccبراشون بزنم درضمن من مرسولم درتاریخ 6جولای به دست آقای کمبل رسیده.زمان مناسب باتوجه به حجم کاری kccدراین روزها روهم بهم بفرمایید.

آخرین سوال:من کیس بنام همسرم هست من میتونم میل براشون بزنم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 21:00)1979SAM نوشته:  کسی میتونه بگه چه نوع متنی برای اطمینان ازصحت اطلاعات ارسالی به kccبراشون بزنم درضمن من مرسولم درتاریخ 6جولای به دست آقای کمبل رسیده.زمان مناسب باتوجه به حجم کاری kccدراین روزها روهم بهم بفرمایید.

آخرین سوال:من کیس بنام همسرم هست من میتونم میل براشون بزنم؟

دوست عزیزم
اگه یه سری به این تاپیک بزنید جوابتونو پیدا می کنید(http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2588&page=1)

سوال آخر: مهم اینه که از همون ایمیلی مکاتبه کنید که در فرم ها نوشته اید و از دیدگاه(زبان) برنده اصلی .

شاد باشید
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 15:37)pond56 نوشته:  يه سوال:
واقعا نحوه نوشتان اطلاعات تو فرمها تا چه حد تاثير گذاره؟مثلا اينكه ترتيب مدرسه ها و....را چجوري بنويسي از آخر به اول يا برعكس؟يا اينكه جايي كه بايد مي نوشتي DIPLOMA رو ننويسي يا مثلا روز تولد پدر شوه رو اشتباه بنويسي و از اينجور اشتباهات؟از اونجاييكه زمان مصاحبه تمام مدارك رو با ترجمه با خودمون مي بريم واقعا اين جزئيات ميتونن كارخراب كن باشن؟

بعضی اشتباه ها فقط دردسر ساز هستند و مشکل رد شدن کیس رو در بر ندارند. دردسرش هم برای فرد برنده است! جون فکر می کنه اشتباهش ممکنه کیس رو رد کنه! مثل ترتیب مدرسه ها و یا مراکز دانشگاهی و یا اینکه مثلا دیپلوما رو ننوشتی، یا مثلا نام رشته رو بجای اینکه بنویسی ریاضی فیزیک، بنویسی فیزیک و ریاضی! یا مثلا نام شغل مورد نطر در آمریکا را بنویسی یا نه!

اما بعضی اشتباه ها ممکنه واقعا ممکنه باعث ریفیوز شدن بشن! مثلا تاریخ های تولد بخصوص تاریخ تولد برنده اصلی! که نباید اشتباه باشه! یا نام و نام خانوادگی! یا اشتباه در اعلام تجرد یا تاهل.
(2010-07-17 ساعت 10:35)naeiji1974 نوشته:  سلام به دوستان با تجربه
من براي مصاحبه آنكارا رو انتخاب كرده بودم و فرمهارو هم فرستادم كه متاسفانه فهميدم آنكارا تاريخ اعتبار 6 ماهه ويزا رو از تاريخ مديكال صادر ميكنه(كه با وجود كليرنس بعضا 3-4 ماهه كار منطقي اي نيست) ولي ابوظبي از تاريخ تحويل ويزا.با توجه به برنامه ريزي كه واسه خودم دارم تصميم گرفتم محل مصاحبه رو از آنكارا به ابوظبي تغيير بدم.با توجه به case number=19000 ميتونم با ايميل به kcc اينكار رو انجام بدم؟ و اگر اره براي متنش راهنمائيم كنيد.تشكر

سلام
می توانید با ایمیل درخواست کنید محل مصاحبه تغییر یابد.
برای متن نامه هم در تاپیک نمونه مکاتبه با کی سی سی جستجو کنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: free_free
سلام دوستان
میتونید راهنماییم کنید که دریافت نامه دوم و همچنین ویزا بستگی به چی داره ؟؟؟
بستگی به شماره کیس نامبر داره یا تاریخ پست کردن فرم های 122 و 230 ؟؟؟؟
و همچنین شماره کیس نامبر بستگی به تاریخ رسیدن نامه به دست فرد مورد نظر داره یا نه ؟؟؟؟
در مورد کیس نامبر های بالای 35xxx شانس دریافت ویزا چقدر وجود داره ؟؟؟
ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 10:49)ehsan.birjandian نوشته:  سلام دوستان
میتونید راهنماییم کنید که دریافت نامه دوم و همچنین ویزا بستگی به چی داره ؟؟؟
بستگی به شماره کیس نامبر داره یا تاریخ پست کردن فرم های 122 و 230 ؟؟؟؟
و همچنین شماره کیس نامبر بستگی به تاریخ رسیدن نامه به دست فرد مورد نظر داره یا نه ؟؟؟؟
در مورد کیس نامبر های بالای 35xxx شانس دریافت ویزا چقدر وجود داره ؟؟؟
ممنونم
درود
بارها و بارها در تاپیک ها به این سوال جواب داده شده که کسی نمی تونه تخمین دقیقی بزنه که فلان کیس شانس داره یا خیر یا اینکه کی کارنت میشه.کارنت شدن کیس ها فقط و فقط بستگی به روند کار کنسول گری داره و شما فقط باید منتظر باشی تا کیست کارنت بشه.اما با کیس نامبرهایی که من امسال دیدم (تا 44000) فکر میکنم یه چیزی مثل کارنت شدن کیس های اروپا باشه که پارسال سریع کارنت میشدن.دریافت ویزاتون هم احتمالش زیاده که بسته به کامل بودن مدارک و اسپانسر و اینا داره.نگران نباشید و راه رو ادامه بدین ...
Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: zara man
سلام دوستان
با توجه به اینکه نامه ی قبولی من به دستم نرسیده و اداره پست ایران اعلام کرد که همچین نامه ای نداریم وفرستاده نشده احتمال میدم که این نامه در پست گم شده باشه به همین جهت من ایمیلی به کی سی سی زدم با این متن :
Confirmation Number: 201112Y0IJ******
FIRSTNAME: EHSAN
LASTNAME: MIRBIRJANDIAN
Date of birth: (06/03/19**)
Country Of Birth : IRAN

Dear Sir/Madam,
I checked my status at DV-Lottery Status check ( http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ ) after 1st of July 2011 and I noticed that I have been selected for further processing by the announcement which is attached below in this email . Since I have not received the Notification Letter yet because the letter was lost in my countries mailing service , I would appreciate if you would send me the first Notification Letter via E-mail or send the case number allocated .

Thank you very much for your time and consideration.
Best Regards,
Ehsan Mirbirjandian
سلام دوستان
با توجه به اینکه نامه ی قبولی من به دستم نرسیده و اداره پست ایران اعلام کرد که همچین نامه ای نداریم وفرستاده نشده احتمال میدم که این نامه در پست گم شده باشه به همین جهت من ایمیلی به کی سی سی زدم با این متن :
Confirmation Number: 201112Y0IJ******
FIRSTNAME: EHSAN
LASTNAME: MIRBIRJANDIAN
Date of birth: (06/03/19**)
Country Of Birth : IRAN

Dear Sir/Madam,
I checked my status at DV-Lottery Status check ( http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ ) after 1st of July 2011 and I noticed that I have been selected for further processing by the announcement which is attached below in this email . Since I have not received the Notification Letter yet because the letter was lost in my countries mailing service , I would appreciate if you would send me the first Notification Letter via E-mail or send the case number allocated .

Thank you very much for your time and consideration.
Best Regards,
Ehsan Mirbirjandian

به نظر شما این ایمیل واسه دریافت کیس نامبر مناسبه ؟؟
تشکر کنندگان:
به نظر من این جمله اینطوری بهتره:
Since I have not recieved the Notification letter yet, there is a possibility that it has been lost. So I would appreciate if you would send me first notification letter via E-mail and let me know my case number in order to fill required form for further processing.

باز هم نظر شخصی من اینه که آخرش انقدر زیاد تشکر نکنین چون به هر حال شما به کارمندایی ایمیل می زنین که پول می گیرن تا به کار شما رسیدگی کنن. یه تشکر معمولی بهتره.
راستی مگه قرار نبود تا 1Aug نفرستین؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 12:35)yas نوشته:  به نظر من این جمله اینطوری بهتره:
Since I have not recieved the Notification letter yet, there is a possibility that it has been lost. So I would appreciate if you would send me first notification letter via E-mail and let me know my case number in order to fill required form for further processing.

باز هم نظر شخصی من اینه که آخرش انقدر زیاد تشکر نکنین چون به هر حال شما به کارمندایی ایمیل می زنین که پول می گیرن تا به کار شما رسیدگی کنن. یه تشکر معمولی بهتره.
چرا قرار بود ولی وقتی دیدم نامه های اکثر ایرانی ها تا الان رسیده ولی در مورد نامه من پست هر چی گشت پیدا نکرد کفتم احتمالش کمه که بیاد . و از طرفی با توجه به خبر هایی که در مورد شماره کیس نامبر و زود پست کردن فرم ها و ریسکش در گرفتن ویزا میشنوم از استرس دارم خفه میشم . گفتم ایمیل بزنم زودتر .
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 12:42)ehsan.birjandian نوشته:  

چرا قرار بود ولی وقتی دیدم نامه های اکثر ایرانی ها تا الان رسیده ولی در مورد نامه من پست هر چی گشت پیدا نکرد کفتم احتمالش کمه که بیاد . و از طرفی با توجه به خبر هایی که در مورد شماره کیس نامبر و زود پست کردن فرم ها و ریسکش در گرفتن ویزا میشنوم از استرس دارم خفه میشم . گفتم ایمیل بزنم زودتر .

اصلا مهم نیست دیر فرستادن فرم ها شما حداقل یک ماه وقت دارین. دیر فرستادن تنها باعث میشه وقتی کارنت شدین زمان مصاحبه دیرتر بشه. بین 2010 ها کسی رو داریم که 3 ماه پیش متوجه شده برنده شده و فرم هاش رو فرستاده. ماه پیش هم کارنت شده.
ایمیل بزنین ایشالا که جواب بدن.
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 12:50)yas نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 12:42)ehsan.birjandian نوشته:  

اصلا مهم نیست دیر فرستادن فرم ها شما حداقل یک ماه وقت دارین. دیر فرستادن تنها باعث میشه وقتی کارنت شدین زمان مصاحبه دیرتر بشه. بین 2010 ها کسی رو داریم که 3 ماه پیش متوجه شده برنده شده و فرم هاش رو فرستاده. ماه پیش هم کارنت شده.
ایمیل بزنین ایشالا که جواب بدن.

مرسی خانم یاس
شما به من کلی روحیه دادید
ایشالا زودتر ویزاتونو دریافت کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان