موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-18 ساعت 13:53)ehsan.birjandian نوشته: (2010-07-16 ساعت 20:04)yas نوشته: (2010-07-16 ساعت 12:26)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
من نامه قبولی هنوز به دستم نرسیده و هنوز case number ندارم . با توجه به اینکه وقتی از سایت چک کردم لاتری برنده شدم .
در حالی که خیلی از دوستان نامه شون رو در ماه های may و june دریافت کردن ولی من هنوز نامه دریافت نکردم .(آدرسی که دادم آدرس مالزی بوده)
خیلی استرس دارم . باید چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟
من آدرس مالزی دادم ...
نامه ها با Priority Aفرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.
سلام خانم یاس
میشه بگید Priority A چیه ؟؟؟
این سرویس پستی تو ایران هم شناخته شده است ؟؟؟
من جهت پیگیری نامم باید دقیقا به کجا مراجعه کنم ؟؟؟
این نامه ها به چه بخشی از پست ایران فرضا میره ؟؟
بسیار ممنونم
Priority A پست نیست یک نوع ارسال هست. راجع به اینکه مربوط به چه پستی میشه دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم پست اصلی آمریکاست. قیمت این نوع ارسال از همه گرونتره چون اگر به مقصد نرسه به مبدا برمی گرده. پاکت نامه من که پارسال دریافت کردم مهر پست سوئد هم داره و روش نوشته که اگر به دست گیرنده نرسید به یه آدرسی تو سوئد فرستاده بشه.
تو ایران هم مهر " پست نامه خارجه 3" خورده است!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
یه سوال دیگه اینکه در فرم 230 سوال 29 اسم من و برادرم که هر دو بالای 21 هستیم باید نوشته بشه؟
سوال 31 چی؟ که باید اسم کسایی که می خوان همراه برنده باشن؟ اگه من بخوام همراهشون برم و برگردم باید اسمم رو بنویسم یا فقط اسم بابام رو باید توش بنویسیم؟
منمون میشم اگر کمک کنید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-18 ساعت 14:32)ehsan.birjandian نوشته: (2010-07-18 ساعت 14:29)yas نوشته: (2010-07-18 ساعت 13:53)ehsan.birjandian نوشته: (2010-07-16 ساعت 20:04)yas نوشته: (2010-07-16 ساعت 12:26)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
من نامه قبولی هنوز به دستم نرسیده و هنوز case number ندارم . با توجه به اینکه وقتی از سایت چک کردم لاتری برنده شدم .
در حالی که خیلی از دوستان نامه شون رو در ماه های may و june دریافت کردن ولی من هنوز نامه دریافت نکردم .(آدرسی که دادم آدرس مالزی بوده)
خیلی استرس دارم . باید چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟
من آدرس مالزی دادم ...
نامه ها با Priority Aفرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.
سلام خانم یاس
میشه بگید Priority A چیه ؟؟؟
این سرویس پستی تو ایران هم شناخته شده است ؟؟؟
من جهت پیگیری نامم باید دقیقا به کجا مراجعه کنم ؟؟؟
این نامه ها به چه بخشی از پست ایران فرضا میره ؟؟
بسیار ممنونم
Priority A پست نیست یک نوع ارسال هست. راجع به اینکه مربوط به چه پستی میشه دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم پست اصلی آمریکاست. قیمت این نوع ارسال از همه گرونتره چون اگر به مقصد نرسه به مبدا برمی گرده. پاکت نامه من که پارسال دریافت کردم مهر پست سوئد هم داره و روش نوشته که اگر به دست گیرنده نرسید به یه آدرسی تو سوئد فرستاده بشه.
تو ایران هم مهر " پست نامه خارجه 3" خورده است!
یعنی ممکنه نامه من به مبدا برگشته باشه ؟؟
در ایران چطور باید چک کنم ؟؟؟ به کجا باید مراجعه کنم ؟؟؟
شما یک بار نگفتید که آدرس مالزی دادین موقع ثبت نام؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من دوستانی داشتم که بسته هاشون گم شده بود و رفتن اداره پست پیگیر شدن آخرش هم بردنشون انبار پست یه جایی خارج از تهران بسته هاشون رو پیدا کردن!
فکر کنم باید از پست منطقه شروع کنید به پیگیری.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-18 ساعت 18:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-18 ساعت 18:14 توسط taraneh@mini.)
سلام.من 15 july از تو سایت لاتاری متوجه شدم که مامانم برنده شده ولی هنوز بسته ای به آدرسی که زمان ثبت نام دادیم فرستاده نشده.چیکار باید بکنیم؟
باید همینطور منتظر بمونیم که برامون پکیج بفرستن یا کار دیگه ای باید انجام بدیم؟من خیلی نگرانم در این مورد
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!