کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-18 ساعت 12:42)ehsan.birjandian نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 12:35)yas نوشته:  به نظر من این جمله اینطوری بهتره:
Since I have not recieved the Notification letter yet, there is a possibility that it has been lost. So I would appreciate if you would send me first notification letter via E-mail and let me know my case number in order to fill required form for further processing.

باز هم نظر شخصی من اینه که آخرش انقدر زیاد تشکر نکنین چون به هر حال شما به کارمندایی ایمیل می زنین که پول می گیرن تا به کار شما رسیدگی کنن. یه تشکر معمولی بهتره.
راستی مگه قرار نبود تا 1Aug نفرستین؟
چرا قرار بود ولی وقتی دیدم نامه های اکثر ایرانی ها تا الان رسیده ولی در مورد نامه من پست هر چی گشت پیدا نکرد کفتم احتمالش کمه که بیاد . و از طرفی با توجه به خبر هایی که در مورد شماره کیس نامبر و زود پست کردن فرم ها و ریسکش در گرفتن ویزا میشنوم از استرس دارم خفه میشم . گفتم ایمیل بزنم زودتر .

دوست عزيز شما اگه زودتر ار اول آگوست ايميل بزني يك جواب پرت و پلا و كلي بهت ميدند. بنابراين بهتره تا اون موقع صبر كني و بعد ايميل بفرستي.
ضمنا يادت باشه هر چه متن ايميل ساده تر و كوتاه تر باشه و بطور مشخص درخواست رو مطرح كني جواب بهتري ميگيري. لازم نيست دليل گم شدن نامه توي پست رو شرح بدي و ....
كافيه بگي توي سايت اسمت اعلام شده و هنوز نامه رو دريافت نكردي و ازشون كيس نامبرتو درخواست كن و تشكر. همين و بس.
ضمنا يادت باشه توي ايميلت بايد مشخصات كامل شامل نام و نام خانوادگي و تاريخ دقيق تولد و Foreign Chargibility: Iran رو بنويسي و الا جواب نميدن.
تشکر کنندگان:
(2010-07-16 ساعت 20:04)yas نوشته:  
(2010-07-16 ساعت 12:26)ehsan.birjandian نوشته:  سلام دوستان
من نامه قبولی هنوز به دستم نرسیده و هنوز case number ندارم . با توجه به اینکه وقتی از سایت چک کردم لاتری برنده شدم .
در حالی که خیلی از دوستان نامه شون رو در ماه های may و june دریافت کردن ولی من هنوز نامه دریافت نکردم .(آدرسی که دادم آدرس مالزی بوده)
خیلی استرس دارم . باید چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟
من آدرس مالزی دادم ...

نامه ها با Portraity A فرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.

سلام خانم یاس
میشه بگید Portraity A چیه ؟؟؟
این سرویس پستی تو ایران هم شناخته شده است ؟؟؟
من جهت پیگیری نامم باید دقیقا به کجا مراجعه کنم ؟؟؟
این نامه ها به چه بخشی از پست ایران فرضا میره ؟؟

بسیار ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 13:53)ehsan.birjandian نوشته:  
من نامه قبولی هنوز به دستم نرسیده و هنوز case number ندارم . با توجه به اینکه وقتی از سایت چک کردم لاتری برنده شدم .
در حالی که خیلی از دوستان نامه شون رو در ماه های may و june دریافت کردن ولی من هنوز نامه دریافت نکردم .(آدرسی که دادم آدرس مالزی بوده)
خیلی استرس دارم . باید چیکار کنم ؟؟؟ ممکنه شماره کیسم خیلی بالا باشه و نتونم ویزا بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تو لاتری امسال با توجه به اعلام سایت برنده شدم ولی هنوز نامه قبولی و کیس نامبر دریافت نکردم .
با توجه به اینکه خیلی از دوستان در ماه های may و june نامشون رو دریافت کردن من خیلی استرس دارم .
من آدرس مالزی دادم ...

نامه ها با Priority Aفرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.

سلام خانم یاس
میشه بگید Priority A چیه ؟؟؟

بسیار ممنونم

Priority A پست نیست یک نوع ارسال هست. راجع به اینکه مربوط به چه پستی میشه دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم پست اصلی آمریکاست. قیمت این نوع ارسال از همه گرونتره چون اگر به مقصد نرسه به مبدا برمی گرده. پاکت نامه من که پارسال دریافت کردم مهر پست سوئد هم داره و روش نوشته که اگر به دست گیرنده نرسید به یه آدرسی تو سوئد فرستاده بشه.
تو ایران هم مهر " پست نامه خارجه 3" خورده است!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 14:29)yas نوشته:  
سلام دوستان
من آدرس مالزی دادم ...

نامه ها با Priority Aفرستاده میشه اگر ایران نیست آدرستون که حتما میرسه اما اگه نمی خواین صبر کنین به KCC ایمیل بزنینن و کیس نامبرتون رو بپرسین بعد فرم ها رو دانلود کنین و پر کنین و با عکس بفرستین.

سلام خانم یاس

بسیار ممنونم

Priority A پست نیست یک نوع ارسال هست. راجع به اینکه مربوط به چه پستی میشه دقیق مطمئن نیستم اما فکر کنم پست اصلی آمریکاست. قیمت این نوع ارسال از همه گرونتره چون اگر به مقصد نرسه به مبدا برمی گرده. پاکت نامه من که پارسال دریافت کردم مهر پست سوئد هم داره و روش نوشته که اگر به دست گیرنده نرسید به یه آدرسی تو سوئد فرستاده بشه.

یعنی ممکنه نامه من به مبدا برگشته باشه ؟؟
در ایران چطور باید چک کنم ؟؟؟ به کجا باید مراجعه کنم ؟؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم  و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
یه سوال دیگه اینکه در فرم 230 سوال 29 اسم من و برادرم که هر دو بالای 21 هستیم باید نوشته بشه؟
سوال 31 چی؟ که باید اسم کسایی که می خوان همراه برنده باشن؟ اگه من بخوام همراهشون برم و برگردم باید اسمم رو بنویسم یا فقط اسم بابام رو باید توش بنویسیم؟
منمون میشم اگر کمک کنید.  
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 14:32)ehsan.birjandian نوشته:  
سلام دوستان
من آدرس مالزی دادم ...

سلام خانم یاس

بسیار ممنونم

شما یک بار نگفتید که آدرس مالزی دادین موقع ثبت نام؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 15:00)yas نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 14:32)ehsan.birjandian نوشته:  
سلام دوستان
من آدرس مالزی دادم ...

سلام خانم یاس

بسیار ممنونم

شما یک بار نگفتید که آدرس مالزی دادین موقع ثبت نام؟

آخه تردید دارم که شاید آدرس ایران داده باشم دقیقا خاطرم نیست چون در زمان ثبت نام دو تا permanent address داشتم یکی مالزی و دیگری ایران . واسه همین گفتم شاید بهتر باشه ایران رو هم چک کنیم
تشکر کنندگان:
من دوستانی داشتم که بسته هاشون گم شده بود و رفتن اداره پست پیگیر شدن آخرش هم بردنشون انبار پست یه جایی خارج از تهران بسته هاشون رو پیدا کردن!
فکر کنم باید از پست منطقه شروع کنید به پیگیری.
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 14:58)bahar_2300 نوشته:  با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم  و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
یه سوال دیگه اینکه در فرم 230 سوال 29 اسم من و برادرم که هر دو بالای 21 هستیم باید نوشته بشه؟
سوال 31 چی؟ که باید اسم کسایی که می خوان همراه برنده باشن؟ اگه من بخوام همراهشون برم و برگردم باید اسمم رو بنویسم یا فقط اسم بابام رو باید توش بنویسیم؟
منمون میشم اگر کمک کنید.  

سلام دوست عزیز
1- فرقی نمیکنه تایپ یا دستی. فقط کاملا خوانا باشه. اگر جا کم اومد توی یک صفحه اضافه با ذکر شماره قسمت. خودکار هم آبی مشکی فرقی نمیکنه.

2- اگه پرسیده لیست محل کار 5 سال اخر رو بنویسید، باید برای بازنشسته بنویسید Retired. محل کار رو هم: The Ministry of Education بنویسید. نام مدرسه نمی خواد. حالا ترجیحا ناحیه رو هم نوشتید، نوشتید!
3- اونجا که نوشته ALL Children باید همه افراد نوشته بشن. زیر و بالای 21.
4- اسم کسانی که میخوان همراه برنده هستند و افراد خانواده محسوب میشن (طبیعتا فرزندان زیر 21 سال).
اگر شما زیر 21 سال هستید باید فرم 230 رو پر کنید. و اسم پدر و مادر و دیگر برادر/خواهر زیر 21 رو بنویسید. رفت و برگشتن رو اینجا نمی پرسه. اینجا می پرسه چه کسانی همراه برنده اصلی وارد میشن و قسمت بعدی می پرسه چه کسانی بعد از برنده اصلی وارد خاک امریکا می شوند.

دقت کنید فرم 122 فقط مخصوص برنده اصلی است.
فرم 230 را همه افراد (برنده و همراه) پر کنند. همراه هم یعنی همسر قانونی و فرزندان زیر 21 سال. که این افراد باید توی این قسمت اسم دیگر افراد رو بنویسند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Donkey chance
(2010-07-18 ساعت 17:57)bahar_2300 نوشته:  دوستان لطفا یه نفر به سوال من جواب بده...

سلام و عرض تبریک بابت قبولی مادرتان - جواب این سوال رو با کمی جستجو در انجمن مربوطه اش می تونید پیدا کنید
تشکر کنندگان: User
سلام.من 15 july از تو سایت لاتاری متوجه شدم که مامانم برنده شده ولی هنوز بسته ای به آدرسی که زمان ثبت نام دادیم فرستاده نشده.چیکار باید بکنیم؟
باید همینطور منتظر بمونیم که برامون پکیج بفرستن یا کار دیگه ای باید انجام بدیم؟من خیلی نگرانم در این مورد
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان:
تا 1 آAugust صبر كن. شايد نامه برسه.

اگه تا اون روز نرسيد، به آدرس kccdv@state.gov يه E-Mail بفرست و بنويس چه مشكلي پيش اومده. توي اون نامه Confirmation Number رو بنويس و ضمنا نام، نام خانوادگي، وتاريخ تولد برنده اصلي رو (كه حتما مان جان عزيز بودن) رو هم قيد كن.

بعد از مدتي حضرات K.C.C نامه برنده شدن رو به صورت P.D.F برات E-Mail مي كنن.

ضمنا يكي از بچه هاي 2010 به نام kaveh792004 تجربه اين مسأله رو داره. اگه افتخار بده و راهنمايي بيشتر بكنه اين دوستمون رو، ممنون مي شم.

(2010-07-18 ساعت 18:12)taraneh@mini نوشته:  سلام.من 15 july از تو سایت لاتاری متوجه شدم که مامانم برنده شده ولی هنوز بسته ای به آدرسی که زمان ثبت نام دادیم فرستاده نشده.چیکار باید بکنیم؟
باید همینطور منتظر بمونیم که برامون پکیج بفرستن یا کار دیگه ای باید انجام بدیم؟من خیلی نگرانم در این مورد

نه خير... شايد فقط كمي كارت عقب بيافته (در حد چند هفته). اما توي مراحل صدور ويزا بعيده مشكلي ايجاد بشه.

(2010-07-18 ساعت 18:28)taraneh@mini نوشته:  ممنون اشکان جان.فقط این که بعد اون موقع خیلی دیر نمی شه و مشکلی واسه ویزا و ... پیش نمیاد؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: zara man ، User ، ADONIS
(2010-07-18 ساعت 21:06)taraneh@mini نوشته:  من 30 شهریور 21 سالم تموم می شه.می خوام بدونم قبل از این که 21 سالم تموم بشه اگه بخوام همراه برنده اصلی که مامانمه برم تا چه مرحله ای قبل 30 شهریور باید پیش بره کارامون تا بتونم برم؟

سلام

سن 21 سال دقیقا تا زمان ثبت نام اینترنتی محاسبه می شود. به عبارتی اگر روز ثبت نام اینترنتی شما حتی 1 روز کوچکتر از 21 سال بوده اید الان می توانید ویزا و گرین کارت را دریافت کنید.

موفق باشید و البته خوش شانس هم که هستیدSmile
تشکر کنندگان: ADONIS ، taraneh@mini
(2010-07-18 ساعت 15:58)bahar_2300 نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 15:13)User نوشته:  [quote='bahar_2300' pid='63657' dateline='1279448910']
با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم  و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
منمون میشم اگر کمک کنید.  

سلام دوست عزیز
1- فرقی نمیکنه تایپ یا دستی. فقط کاملا خوانا باشه. اگر جا کم اومد توی یک صفحه اضافه با ذکر شماره قسمت. خودکار هم آبی مشکی فرقی نمیکنه.

2- اگه پرسیده لیست محل کار 5 سال اخر رو بنویسید، باید برای بازنشسته بنویسید Retired. محل کار رو هم: The Ministry of Education بنویسید. نام مدرسه نمی خواد. حالا ترجیحا ناحیه رو هم نوشتید، نوشتید!
3- اونجا که نوشته ALL Children باید همه افراد نوشته بشن. زیر و بالای 21.
4- اسم کسانی که میخوان همراه برنده هستند و افراد خانواده محسوب میشن (طبیعتا فرزندان زیر 21 سال).
اگر شما زیر 21 سال هستید باید فرم 230 رو پر کنید. و اسم پدر و مادر و دیگر برادر/خواهر زیر 21 رو بنویسید. رفت و برگشتن رو اینجا نمی پرسه. اینجا می پرسه چه کسانی همراه برنده اصلی وارد میشن و قسمت بعدی می پرسه چه کسانی بعد از برنده اصلی وارد خاک امریکا می شوند.

دقت کنید فرم 122 فقط مخصوص برنده اصلی است.
فرم 230 را همه افراد (برنده و همراه) پر کنند. همراه هم یعنی همسر قانونی و فرزندان زیر 21 سال. که این افراد باید توی این قسمت اسم دیگر افراد رو بنویسند.

موفق باشید

واقعا منون از جواب کاملی که دادید. به نظرتون با توجه به شماره کیس مامانم که 42xxx هست احتمال اینکه به کارنت شدن برسن هست؟ و اینکه چون کارمند دولتی محسوب میشن به نظر شما 100% کلیرنس می خورن؟ و یه سوال دیگه، چون پدر و مادرم سختشون هست تنهایی برن آمریکا من می تونم همراهشون به سفارت برم و درخواست ویزا کنم و باوجودی که 27 سال دارم به نظرتون بهم یه ویزا موقت واسه همراهیشون میدن؟
یه سوال دیگه هم دارم و اینکه واسه پر کردن سابقه تحصیلیشون باید مدرک دبستان و محل دبستانشون هم بنویسم یا فقط 4 سال دبیرستان و دیپلمشون کافی هست؟
بازم ممنون از جوابتون

سلام دوست عزیز
لطفا یک سوال را بیش از یک بار نپرسید. پست های اضافی شما بلافاصله حذف می شوند.

اگر همه چیز مثل سال 2010 پیش برود، همه برندگان امسال نیز به موقع کارنت خواهند شد. نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.

اما در مورد سن 27 سال و ویزای موقت: طبق آموزش های سایت دی وی لاتری متاسفانه به شما ویزایی اختصاص داده نمی شود.
شما می توانید همراه با پدر و مادر به محل مصاحبه بروید اما متاسفانه شما نمی توانید در مصاحبه حضور یابید.

فکر می کنم پدر و مادر می توانند بعد از سیتیزن شدن (5 سال بعد از دریافت گرین کارت) برای شما درخواست ویزا دهند که 4-5 سالی طول میکشه.

در مورد سوال بعد، معمولا دبیرستان و مدرک دیپلم کافیه!
موفق باشید
تشکر کنندگان: ADONIS
(2010-07-18 ساعت 22:11)ADONIS نوشته:  سلام مادرتون شما رو جز فرزندانشون تو فرم ثبت نام وارد کردند ؟ اگر وارد کردند شما هم جز برندگان هستین !
ولی اگر شما رو وارد نکردند ...نمیدونم که آیا میشه با کی سی سی مکاتبه کرد یا نه ؟! احتمالش ضعیف هست !

سلام آودنیس عزیز Wink

مکاتبه رو میشه! اما اینکه کی سی سی قبول کنه بعیده!

@ترانه مادر شما باید موقع ثبت نام حتما اسم شما رو (و دیگر فرزندان زیر 21 سال) نوشته باشند.در غیر این صورت شرایط بسیــــــــــار سخت میشه!
(2010-07-18 ساعت 22:16)taraneh@mini نوشته:  دقیقا یادم نمیاد.اگه تو فرم ثبت نام اسم فرزندانو خواسته وارد کرده.موقع ثبت نام اسم فرزندانو می خواستن؟

خوب موقع ثبت نام اسم همسر و فرزندان زیر 21 سال رو می خواد.
تشکر کنندگان: taraneh@mini ، ADONIS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان