کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
شما حتي اگر قبل از روز مصاحبه 21 سالتون تموم شده باشه به دو شرط برنده هستيد و مي تونيد بريد:

1- موقع ثبت نام زير 21 سال بوده باشيد.
2- توي ثبت نام اسمتون وارد شده باشه.

يه قانوني هست به نام Child Status Protection كه در صورتي كه اين دو شرط رو داشته باشيد، اين حق قانوني رو به شما مي ده. اين مساله صريحا در دستورالعمل ثبت نام لاتاري سال هاي اخير اومده.

اگر موقع ثبت نام زير 21 سال بوديد و مامان جان يادشون رفته اسم شما رو وارد كنند، بازم احتمالش هست با مكاتبه با K.C.C قضيه حل بشه (احتمالش هست، اما تضميني نيست).
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: User ، ADONIS ، hasti_banoo ، taraneh@mini ، Sooshians ، AmericanHamid
(2010-07-18 ساعت 22:56)ADONIS نوشته:  ترانه بهتری بچسبی به این آقای یوزر که انقدر حرفه ای هستند میتونند به چند تا زبون براتون متن بفرستند !
یوزر جان بیا وسط ...Big Grin
( حال میکنی یوزر چه جوری کار برات تراشیدم Tongue )

lol@ بیا وسط..Big Grin

تــرانه عزیز،
شما (در واقع برنده که مادر گرامی هستند) فرض را بر این بگذارید که نام شما در فرم ثبت نام اولیه اینترنتی ثبت شده است. بنابراین:

تمامی مکاتبات زیر باید از طریق ایمیل برنده اصلی انجام شود.

1-با دقت و صحت فرم ها را پر کنید.
2-عکس ها را آماده کنید (عکس 5در 5 سانتی متر زمینه سفید رو به دوربین که چهره کاملا مشخص و واضح باشد). روی همه صفحات فرم ها جای کیس را خالی بگذارید
3- تا اول آگوست صبر کنید. اگر نامه آمد کیس نامبر را از روی آن در فرم ها بنویسید.
4- اگر تا 1 آگوست نامه ای دریافت نشد، متنی آماده در تاپیک نمونه مکاتبه با کی سی سی -2011 وجود دارد. با آن متن به کی سی سی ایمیل بزنید و درخواست کنید که نامه قبولی را برایتان با ایمیل بفرستند. جواب که دادند شماره کیس را از روی ان روی فرم ها بنویسید.
5- فرم ها را با تی ان تی/ دی اچ ال/ آرامکس بفرستید کی سی سی.
با سرویس رهگیری مرسوله پستی که فراستاده اید، مرسوله را رهگیری کنید تا ببینید چه روز به مقصد می رسد.
6- 4 هفته بعد از رسیدن فرم ها به کی سی سی به آنها مجددا ایمیل بزنید. این دفعه باید بجای شماره تایید ثبت نام اینترنتی باید شماره کیس رو در اول ایمیل تون بنویسید. در ایمیل از اونها بخواهید که وضعیت کیس شما را به شما اطلاع دهند.
7- در جواب ایمیل شما: الف. اگر گفتند فرم های شما در حال پروسسینگ است، همان ایمیل را 2 هفته بعد دوباره بفرستید. ب. اگر جواب دادند که فرم های شما رسیده است و سایت تراول.دی وی لاتری را چک کنید تا تاریخ کارنت شدن و مصاحبه اتان را پیدا کنید، یعنی اینکه هیچ مشکلی در کیس شما وجود ندارد. پس خوشحال باشید. چون معنی اش این است که اسم شما در ثبت نام اینترنتی وارد شده است. پ. اما اگر در جواب ایمیل اطلاع دادند که اطلاعات شما با کیس Match نیست، باید اول کنترل کنید که احیانا همه اطلاعات کیس را در ایمیل داده اید. نام/نام فامیل درست. شماره کیس درست/ تاریخ تولد درست.

در این حالت اگر شما مطمئن هستید که تمامی اطلاعات شما در فرم های پر شده کاملا و 100% درست است، در این صورت باید به این شک کنید که نام شما وارد نشده!!!!
اینجا باز هم ناامید نشوید و شما در حواب اعلام کنید که تمامی اطلاعات داده شده در فرم ها کاملا Reliable و صحیح هستند. و ازشون خواهش کنید که این فرم ها را به عنوان اطلاعات مرجع برای کیس شما در نظر بگیرند.
سپس همراه با پرینت همه این مکاتبات از ابتدا، به مصاحبه بروید. با اعتماد به نفس هم بروید.

اگر از آنها بخواهید به شما بگویند چه اطلاعاتی در فرم وارد کرده اید، ممکن است جواب ندهند. اما شما این راه را نیز امتحان کنید. یعنی در شماره 6 بالا این کار را انجام دهید: ایمیل بزنید همراه با ارائه اطلاعات کامل و بخواهید به شما اعلام کنند که آیا نام فرزند زیر 21 سال وارد شده یا خیر. و امیدوار باشید که به شما جواب دهند. و یا به آنها تلفن بزنید و ازشون خواهش کنید به شما بگویند نام فرزند زیر 21 سال وارد شده یا نه.

آدونیس جان مرسی! این روزها کارم شده نوشتن به جای خوندن! امشب هم دوزش رو زیاد کردی!
چشمام خسته شدند!
(2010-07-18 ساعت 23:01)taraneh@mini نوشته:  آخه آقای یوزر مثل اینکه سرشون خیلی شلوغه جواب نمی دن منم دارم الان از استرس می میرم که نکنه ننوشته باشیم

جوون صبور باش! یوزر داشت جوابتو تایپ می کرد! Wink
تشکر کنندگان: ADONIS ، hasti_banoo ، mahdi357 ، taraneh@mini ، Sooshians
آقا من 2تا سئوال در مورد پاسپورت و ویزا دارم
1. من که سربازی نرفتم ،پاسپورتی که برام صادر میشه مدت داره؟ یا یکبار مصرف هستش؟ یا همون 5 سال معمولیه؟ (منظورم پاسپورتی هست که برای سفر به قصد علمی یا زیارتی صادر میکنند)
2. اگه من کارم تو مصاحبه خدایی نکرده پیچ بخوره و FBI چک و ازین صحبتا بشم، پاسپورت رو به من بر میگردونند تا من در مدت معین برگردم که وثیقه من هاپولی نشه؟؟
و بعد برای گرفتن ویزا چون ترمی 1 بار اجازه خروج میدن ، شخص دیگه ای میتونه بره و بگیره؟
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2010-07-19 ساعت 01:04)Donkey chance نوشته:  آقا من 2تا سئوال در مورد پاسپورت و ویزا دارم
1. من که سربازی نرفتم ،پاسپورتی که برام صادر میشه مدت داره؟ یا یکبار مصرف هستش؟ یا همون 5 سال معمولیه؟ (منظورم پاسپورتی هست که برای سفر به قصد علمی یا زیارتی صادر میکنند)
2. اگه من کارم تو مصاحبه خدایی نکرده پیچ بخوره و FBI چک و ازین صحبتا بشم، پاسپورت رو به من بر میگردونند تا من در مدت معین برگردم که وثیقه من هاپولی نشه؟؟
و بعد برای گرفتن ویزا چون ترمی 1 بار اجازه خروج میدن ، شخص دیگه ای میتونه بره و بگیره؟

1. من تا اونجایی که میدونم پاسپورت پنج ساله مانند بقیه پاسپورتها براتون صادر میشه ولی باید سر موعد مقرر که متفاوت هستش پاسپورت را تحویل بدی و وثیقه را آزاد کنی.
2. انشاا.. که من و تو FBI چک نمیخوریم. اگر هم خوردیم باید در ترکیه بمونیم چون اگر برگردیم برای فعال سازی گرین کارت که تا شش ماه بعد از صدور ویزا وقت داره، ممکنه با مشکل و سختی روبرو بشیم. این قسمت آخر سوالتو هم مطمئن نیستم ولی باز هم فکر میکنم که امکانش هست که کسی دیگه ایی پاسپورتتون را همراه با مهر ویزا براتون بیاره ایران.
قصد من اینه که یه سفر به ترکیه و از اونجا مسقیم به آمریکا برم و بعد از فعال سازی گرین کارت و گرفتن پاس سفید به مدت دوسال برگردم ایران برای انجام کارهام.
تشکر کنندگان: Donkey chance ، User
(2010-07-19 ساعت 01:37)mahdi357 نوشته:  
(2010-07-19 ساعت 01:04)Donkey chance نوشته:  آقا من 2تا سئوال در مورد پاسپورت و ویزا دارم

1. من تا اونجایی که میدونم پاسپورت پنج ساله مانند بقیه پاسپورتها براتون صادر میشه ولی باید سر موعد مقرر که متفاوت هستش پاسپورت را تحویل بدی و وثیقه را آزاد کنی.
2. انشاا.. که من و تو FBI چک نمیخوریم. اگر هم خوردیم باید در ترکیه بمونیم چون اگر برگردیم برای فعال سازی گرین کارت که تا شش ماه بعد از صدور ویزا وقت داره، ممکنه با مشکل و سختی روبرو بشیم. این قسمت آخر سوالتو هم مطمئن نیستم ولی باز هم فکر میکنم که امکانش هست که کسی دیگه ایی پاسپورتتون را همراه با مهر ویزا براتون بیاره ایران.
قصد من اینه که یه سفر به ترکیه و از اونجا مسقیم به آمریکا برم و بعد از فعال سازی گرین کارت و گرفتن پاس سفید به مدت دوسال برگردم ایران برای انجام کارهام.
مطمئناً بدون مشکل خواهیم بود، راستی شما هم مشکل سربازی داری؟
این که گفتی باید پاسپورت رو تحویل بدم تا وثیقه آزاد شه، یعنی پاسپورت رو از ما میگیرند؟ دست خود ما نیست دیگه بعد برگشت به ایران ؟
این که میگی اگه برگردیم مشکل ایجاد میشه، منظورت از لحاظ گرفتن دوباره حق خروجه دیگه ؟ یعنی اگه کسی مشکل خروج نداشته باشه مثلاً فرقی نمی کنه بر گرده یا بمونه همونجا تا ویزا بیاد ؟
امیدوارم بدون مشکل کار هات ردیف شه و امریکا ببینیم همه بچه ها روWink
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
اگر تو فرم ثبت نام اولیه در مورد وضعیت تاهل و فرزندان چیزی اشتباه نوشته بشه بعد از قبولی می شه اصلاح کرد یا ممکنه مشکل پیش بیاد؟

ویرایش توسط User:
پس از طرح کردن سوال منتظر جواب بمانید.
لطفا پست اضافی ارسال نکنید. پست بعدی شما حذف شد.

متشکرم
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان:
(2010-07-19 ساعت 03:31)taraneh@mini نوشته:  تورو خدا جواب بدید

با اجازه User و Adonis عزیز
سلام ترانه عزیز
ببینید توضیحات دوستان خوبم کامل و دقیق هست اگر که زمان ثبت نام مادر محترم اسم شما را وارد کرده باشه که توی امریکا میبینمتون ولی اگر به هر دلیل نا معقولی این کار را نکرده باشند موضوع یک مقداری پیچیده میشه البته نه بخاطر سن شما.
فقط و فقط حساسیتی که KCC و سفارت روی دروغ گفتن داره و مخصوصا روی ایرانی ها که این حساسیت خیلی شدید تره .
بهترین کار یک ایمیل به KCC هست که توی اون مادرتون باید به این مسئله اشاره کنه که من به دلیل نا آشنا بودن با قوانین و نحوه ثبت نام ، برای هر یک از اعضای خانواده جدا گانه ثبت نام کردم و باز هم به دلیل اینکه به زبان انگلیسی تسلط ندارم متوجه این موضوع نشدم که فرزندم که زیر 21 سال داره را به عنوان همراه خودم معرفی کنم لذا از آن KCC بزرگوار استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید.
اگه زبانتون خوبه خودتون و اگر نیست حتما از یک دارالترجمه کمک بگیرید ارزشش را داره چون شما باید اول ذهنیت دروغ گفتن را از بین ببرید و در ثانی اونها را محترمانه دعوت به همکاری و راهنمایی کنید.برای همین نوع مکاتبه خیلی مهمه.
در هر صورت توکلت به خدا باشه و نگران نباش .
امیدوارم موفق باشی
تشکر کنندگان: ADONIS ، taraneh@mini ، AmericanHamid
(2010-07-18 ساعت 22:06)User نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 15:58)bahar_2300 نوشته:  [quote='User' pid='63663' dateline='1279449822']
[quote='bahar_2300' pid='63657' dateline='1279448910']
با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم  و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
یه سوال دیگه اینکه در فرم 230 سوال 29 اسم من و برادرم که هر دو بالای 21 هستیم باید نوشته بشه؟
سوال 31 چی؟ که باید اسم کسایی که می خوان همراه برنده باشن؟ اگه من بخوام همراهشون برم و برگردم باید اسمم رو بنویسم یا فقط اسم بابام رو باید توش بنویسیم؟
منمون میشم اگر کمک کنید.  

سلام دوست عزیز
1- فرقی نمیکنه تایپ یا دستی. فقط کاملا خوانا باشه. اگر جا کم اومد توی یک صفحه اضافه با ذکر شماره قسمت. خودکار هم آبی مشکی فرقی نمیکنه.

2- اگه پرسیده لیست محل کار 5 سال اخر رو بنویسید، باید برای بازنشسته بنویسید Retired. محل کار رو هم: The Ministry of Education بنویسید. نام مدرسه نمی خواد. حالا ترجیحا ناحیه رو هم نوشتید، نوشتید!
3- اونجا که نوشته ALL Children باید همه افراد نوشته بشن. زیر و بالای 21.
4- اسم کسانی که میخوان همراه برنده هستند و افراد خانواده محسوب میشن (طبیعتا فرزندان زیر 21 سال).
اگر شما زیر 21 سال هستید باید فرم 230 رو پر کنید. و اسم پدر و مادر و دیگر برادر/خواهر زیر 21 رو بنویسید. رفت و برگشتن رو اینجا نمی پرسه. اینجا می پرسه چه کسانی همراه برنده اصلی وارد میشن و قسمت بعدی می پرسه چه کسانی بعد از برنده اصلی وارد خاک امریکا می شوند.

دقت کنید فرم 122 فقط مخصوص برنده اصلی است.
فرم 230 را همه افراد (برنده و همراه) پر کنند. همراه هم یعنی همسر قانونی و فرزندان زیر 21 سال. که این افراد باید توی این قسمت اسم دیگر افراد رو بنویسند.

موفق باشید

واقعا منون از جواب کاملی که دادید. به نظرتون با توجه به شماره کیس مامانم که 42xxx هست احتمال اینکه به کارنت شدن برسن هست؟ و اینکه چون کارمند دولتی محسوب میشن به نظر شما 100% کلیرنس می خورن؟ و یه سوال دیگه، چون پدر و مادرم سختشون هست تنهایی برن آمریکا من می تونم همراهشون به سفارت برم و درخواست ویزا کنم و باوجودی که 27 سال دارم به نظرتون بهم یه ویزا موقت واسه همراهیشون میدن؟
یه سوال دیگه هم دارم و اینکه واسه پر کردن سابقه تحصیلیشون باید مدرک دبستان و محل دبستانشون هم بنویسم یا فقط 4 سال دبیرستان و دیپلمشون کافی هست؟
بازم ممنون از جوابتون

سلام دوست عزیز
لطفا یک سوال را بیش از یک بار نپرسید. پست های اضافی شما بلافاصله حذف می شوند.

اگر همه چیز مثل سال 2010 پیش برود، همه برندگان امسال نیز به موقع کارنت خواهند شد. نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.

اما در مورد سن 27 سال و ویزای موقت: طبق آموزش های سایت دی وی لاتری متاسفانه به شما ویزایی اختصاص داده نمی شود.
شما می توانید همراه با پدر و مادر به محل مصاحبه بروید اما متاسفانه شما نمی توانید در مصاحبه حضور یابید.

فکر می کنم پدر و مادر می توانند بعد از سیتیزن شدن (5 سال بعد از دریافت گرین کارت) برای شما درخواست ویزا دهند که 4-5 سالی طول میکشه.

در مورد سوال بعد، معمولا دبیرستان و مدرک دیپلم کافیه!
موفق باشید

ممنون از جوابی که دادید. ببخشید که سوالم رو تکرار کردم. آخه فکر کردم که چون در ادامه سوال قبلی بوده کسی متوجه سوالم نشده. باز هم ممنون.
با سلام مجدد
می خواستم بپرسم در فرم 230 سوال 32 قسمت دوم مامان من که بازنشسته هست در قسمتی که پرسیده چه شغلی می خواد در آمریکا داشته باشه با توجه به اینکه نمی خواد کار کنه و 6 ماه اونجا میمونه و برمیگرده چی باید در فرم بنویسه؟
تشکر کنندگان: User
(2010-07-19 ساعت 05:18)bahar_2300 نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 15:58)bahar_2300 نوشته:  [quote='User' pid='63663' dateline='1279449822']
با سلام و تشکر از همه دوستان به خاطر جواب های کامل و مفیدشون.من مامانم برنده شده و کیس نامبرش 42xxx هست. دیر متوجه رسیدن نامه شدیم  و یه مسئله دیگه که من خودم مالزی درس می خونم و ایران نیستم و خودشون باید فرم رو پر کنن و من تلفنی واسشون توضیح میدم. اولین سوالم این هست که اشکال نداره اگه فرمها با دست و با خودکار پر بشه؟ با خودکار آبی بهتر هست یا مشکی؟ سوال دومم اینه که مامان و بابا هر دو بازنشسته هستن و نزدیک 10 سال پیش بازنشسته شدن. مامانم معلم بازنشسته هست. بنابر این در 5 سال گذشته کار نمی کردن. سوال 7 فرم 120 رو چطور باید جواب بدم؟ خصوصا قسمت c باید تمام مدرسه هایی که مامانم از اول خدمتش درس داده رو بنویسن یا فقط ناحیه اموزش پرورشی که بوده کافی هست؟
یه سوال دیگه اینکه در فرم 230 سوال 29 اسم من و برادرم که هر دو بالای 21 هستیم باید نوشته بشه؟
سوال 31 چی؟ که باید اسم کسایی که می خوان همراه برنده باشن؟ اگه من بخوام همراهشون برم و برگردم باید اسمم رو بنویسم یا فقط اسم بابام رو باید توش بنویسیم؟
منمون میشم اگر کمک کنید.  

سلام دوست عزیز
1- فرقی نمیکنه تایپ یا دستی. فقط کاملا خوانا باشه. اگر جا کم اومد توی یک صفحه اضافه با ذکر شماره قسمت. خودکار هم آبی مشکی فرقی نمیکنه.

2- اگه پرسیده لیست محل کار 5 سال اخر رو بنویسید، باید برای بازنشسته بنویسید Retired. محل کار رو هم: The Ministry of Education بنویسید. نام مدرسه نمی خواد. حالا ترجیحا ناحیه رو هم نوشتید، نوشتید!
4- اسم کسانی که میخوان همراه برنده هستند و افراد خانواده محسوب میشن (طبیعتا فرزندان زیر 21 سال).
اگر شما زیر 21 سال هستید باید فرم 230 رو پر کنید. و اسم پدر و مادر و دیگر برادر/خواهر زیر 21 رو بنویسید. رفت و برگشتن رو اینجا نمی پرسه. اینجا می پرسه چه کسانی همراه برنده اصلی وارد میشن و قسمت بعدی می پرسه چه کسانی بعد از برنده اصلی وارد خاک امریکا می شوند.

فرم 230 را همه افراد (برنده و همراه) پر کنند. همراه هم یعنی همسر قانونی و فرزندان زیر 21 سال. که این افراد باید توی این قسمت اسم دیگر افراد رو بنویسند.

موفق باشید

واقعا منون از جواب کاملی که دادید. به نظرتون با توجه به شماره کیس مامانم که 42xxx هست احتمال اینکه به کارنت شدن برسن هست؟ و اینکه چون کارمند دولتی محسوب میشن به نظر شما 100% کلیرنس می خورن؟ و یه سوال دیگه، چون پدر و مادرم سختشون هست تنهایی برن آمریکا من می تونم همراهشون به سفارت برم و درخواست ویزا کنم و باوجودی که 27 سال دارم به نظرتون بهم یه ویزا موقت واسه همراهیشون میدن؟
یه سوال دیگه هم دارم و اینکه واسه پر کردن سابقه تحصیلیشون باید مدرک دبستان و محل دبستانشون هم بنویسم یا فقط 4 سال دبیرستان و دیپلمشون کافی هست؟
بازم ممنون از جوابتون

سلام دوست عزیز

اگر همه چیز مثل سال 2010 پیش برود، همه برندگان امسال نیز به موقع کارنت خواهند شد. نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.

اما در مورد سن 27 سال و ویزای موقت: طبق آموزش های سایت دی وی لاتری متاسفانه به شما ویزایی اختصاص داده نمی شود.
شما می توانید همراه با پدر و مادر به محل مصاحبه بروید اما متاسفانه شما نمی توانید در مصاحبه حضور یابید.

فکر می کنم پدر و مادر می توانند بعد از سیتیزن شدن (5 سال بعد از دریافت گرین کارت) برای شما درخواست ویزا دهند که 4-5 سالی طول میکشه.

موفق باشید

ممنون از جوابی که دادید. ببخشید که سوالم رو تکرار کردم. آخه فکر کردم که چون در ادامه سوال قبلی بوده کسی متوجه سوالم نشده. باز هم ممنون.
با سلام مجدد
می خواستم بپرسم در فرم 230 سوال 32 قسمت دوم مامان من که بازنشسته هست در قسمتی که پرسیده چه شغلی می خواد در آمریکا داشته باشه با توجه به اینکه نمی خواد کار کنه و 6 ماه اونجا میمونه و برمیگرده چی باید در فرم بنویسه؟
دوست عزيز گرين كارت يعني كارت اقامت دائم.مادرتون حتي اگر نمي خواهند در امريكا بمونند نبايد اين رو در فرم ها و مصاحبه عنوان كنند.چون ممكنه براشون مشكل ساز باشه. بنابراين در اون قسمت ميتونن بنويسن مثلا teaching يا بنويسندn/a يعني بدون پاسخ.اگراشتباه راهنمايي كردم اساتيد تصحيح كنند لطفا.
تشکر کنندگان: User
(2010-07-19 ساعت 08:43)kamyarmig نوشته:  salam
man az bachehaye dv2009 hastam
azoonja ke in site kheili be man komak kard to proceye kari
manam agar bachehaye jadid soali dashtan
ba tavajoh be tajrobeye khodam mitoonam komakeshoon konam
mitoonin soalatetoono be man email konin be in adress:
ali_khod_1982@yahoo.com

ویرایش توسط User:

سلام من از بچه های دی وی 2009 هستم.
از اونجایی که این سایت خیلی به من کمک کرد تو پروسه کاری، منم به تجربه خودم میتونم کمکشون کنم. میتونین سوالاتتونو به این آدرس ایمیل کنین:[/color]
تشکر کنندگان:
(2010-07-19 ساعت 05:18)bahar_2300 نوشته:  فکر می کنم پدر و مادر می توانند بعد از سیتیزن شدن (5 سال بعد از دریافت گرین کارت) برای شما درخواست ویزا دهند که 4-5 سالی طول میکشه.

پدر و مادر به محض دریافت گرین کارت می توانند برای فرزندان مجرد بالای 21 سال خود تقاضای گرین کارت بدهند. این فرزندان در گروه f2B قرار می گیرند و حدود 6-7 سال زمان می برد تا نوبتشان برسد. اما اگر مادر/پدر دارای گرین کارت بعد از 5 سال سیتیزن شوند، این زمان 6-7 ساله حدود یک تا 1/5 سال کمتر خواهد شد.
تشکر کنندگان: User ، mohsen mirzaei ، امیر مهاجر
(2010-07-19 ساعت 09:07)bita-p نوشته:  
(2010-07-19 ساعت 05:18)bahar_2300 نوشته:  
منمون میشم اگر کمک کنید.  

سلام دوست عزیز

موفق باشید

بازم ممنون از جوابتون

سلام دوست عزیز

موفق باشید

با سلام مجدد
دوست عزيز گرين كارت يعني كارت اقامت دائم.مادرتون حتي اگر نمي خواهند در امريكا بمونند نبايد اين رو در فرم ها و مصاحبه عنوان كنند.چون ممكنه براشون مشكل ساز باشه. بنابراين در اون قسمت ميتونن بنويسن مثلا teaching يا بنويسندn/a يعني بدون پاسخ.اگراشتباه راهنمايي كردم اساتيد تصحيح كنند لطفا.
bita_p عزیز ممنون از راهنماییت. دوستان اگر نظر دیگه داری دلطفا بگید من منتظرم هنوز فرم هارو پر نکردم...
(2010-07-19 ساعت 14:09)hasti_banoo نوشته:  
(2010-07-19 ساعت 05:18)bahar_2300 نوشته:  فکر می کنم پدر و مادر می توانند بعد از سیتیزن شدن (5 سال بعد از دریافت گرین کارت) برای شما درخواست ویزا دهند که 4-5 سالی طول میکشه.

پدر و مادر به محض دریافت گرین کارت می توانند برای فرزندان مجرد بالای 21 سال خود تقاضای گرین کارت بدهند. این فرزندان در گروه f2B قرار می گیرند و حدود 6-7 سال زمان می برد تا نوبتشان برسد. اما اگر مادر/پدر دارای گرین کارت بعد از 5 سال سیتیزن شوند، این زمان 6-7 ساله حدود یک تا 1/5 سال کمتر خواهد شد.

Dear hasti
بابت جوابت ممنون. راجع به سوالم که در فرم 230 سوال 32 قسمت دوم مامان من که بازنشسته هست در قسمتی که پرسیده چه شغلی می خواد در آمریکا داشته باشه با توجه به اینکه نمی خواد کار کنه و 6 ماه اونجا میمونه و برمیگرده چی باید در فرم بنویسه؟ نظری نداری؟
ببخشید که من این همه سوال می پرسم. می خواستم بدونم عکس هارو باید روی فرها چسبوند یا اینکه تو یه پاکت جداگونه گذاشت؟
تشکر کنندگان:
آقا یکی این سئوال من رو جواب بده. توی بخش مربوطه پرسیدم کسی جواب نداد پیشاپیش از مدیران محترم عذرخواهی میکنم که دوبار یه مطلبو تکرار می کنم اما چون باید فرم هامو پست کنم باید بدونم زودتر
من شناسنامم توضیحات داره و اونم مربوطه به پیشوند "سید" اول اسمم. حالا اینو هم باید جداگانه توضیح بدم؟
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2010-07-19 ساعت 15:05)Donkey chance نوشته:  آقا یکی این سئوال من رو جواب بده. توی بخش مربوطه پرسیدم کسی جواب نداد پیشاپیش از مدیران محترم عذرخواهی میکنم که دوبار یه مطلبو تکرار می کنم اما چون باید فرم هامو پست کنم باید بدونم زودتر
من شناسنامم توضیحات داره و اونم مربوطه به پیشوند "سید" اول اسمم. حالا اینو هم باید جداگانه توضیح بدم؟

سلام
اگر پاسپورت دارید، از روی پاسپورت بنویسید
اگر در پاسپورت کلمه سید ذکر شده (یا می خواهید ذکر شود، یا میدانید که ذکر می شود با توجه به تجربه پاسپورت سایر بستگانی که سید هستند و پاسپورت هم دارند) پس کلمه ی سید را بنویسید.
تشکر کنندگان:
(2010-07-19 ساعت 14:30)bahar_2300 نوشته:  Dear hasti
بابت جوابت ممنون. راجع به سوالم که در فرم 230 سوال 32 قسمت دوم مامان من که بازنشسته هست در قسمتی که پرسیده چه شغلی می خواد در آمریکا داشته باشه با توجه به اینکه نمی خواد کار کنه و 6 ماه اونجا میمونه و برمیگرده چی باید در فرم بنویسه؟ نظری نداری؟

نه متاسفانه. اطلاعی در این مورد ندارم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان