موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 10:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 10:12 توسط farshad_sh.)
سلام به همه دوستان. آيا داشتن معافيت پزشکي موردي رو توي مصاحبه ايجاد نميکنه؟ که مثلا آفيسر بگه تو مشکل جسمي يا روحي داري که توسط اون معاف شدي پس آدم سالمي نيستي و Reject کنه؟
از دوستاني که اين مورد رو داشتن خواهش ميکنم يه جوابي به ما بدن مرسي
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 19:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 19:28 توسط taraneh@mini.)
با سلام.من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده تا فارق التحصیلیم.آیا برای مدارک تحصیلیم فقط دیپلم و پیش دانشگاهیو باید ببرم یا از دانشگاهم باید چیزی ببرم که در حین تحصیلم؟؟؟
و یه سوال دیگه اگه تا اون موقع درسم تموم نشد و ویزام محلتش تموم بشه می تونم مثلا برای یک ترم باقیموندم ویزامو تمدید کنم؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-20 ساعت 19:25)taraneh@mini نوشته: با سلام.من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده تا فارق التحصیلیم.آیا برای مدارک تحصیلیم فقط دیپلم و پیش دانشگاهیو باید ببرم یا از دانشگاهم باید چیزی ببرم که در حین تحصیلم؟؟؟
و یه سوال دیگه اگه تا اون موقع درسم تموم نشد و ویزام محلتش تموم بشه می تونم مثلا برای یک ترم باقیموندم ویزامو تمدید کنم؟
بستگی داره به اینکه تو فرم هاتون بالاترین مدرک تحصیلی رو چی زدین. اگه دیپلم زدین فقط دیپلم کافیه.
نه نمیتونین تمدید کنین اعتبار ویزا 6 ماهه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 21:43 توسط taraneh@mini.)
من برنده اصلی نیستم.همراه مامانم(برنده اصلی) هستم به عنوان فرزند زیر 21سال.بازم از دانشگاه چیزی نبرم؟ و با توجه به این که بدون پدرم میریم اجازه ی خروج از پدرم برای من برای گرفتن ویزا لازمه؟
و بعد از گرفتن ویزا و رفتن تا چه مدت اصلا اجازه خروج نداریم؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به هر حال فرم که باید پر کنین. همونطور که گفتم بستگی به اطلاعاتی داره که توی فرم میدین.
در آمریکا هر کس جای خودش تصمیم میگیره اجازه کسی لازم نیست.
مطمئن نیستم فکر نمی کنم منعی برای خروج باشه!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یک بار ایمیلی که زدین رو چک کنین.
اول ایمیل اسم و فامیل و کشور و تارخ تولد و کیس نامبر رو نوشتین؟
تاریخ تولدتون رو توی ایمیل ماه-روز-سال نوشتین؟
اون قسمت رو خیلی ها از جمله خودم N/A نوشتن مهم نیست نهایتا روز مصاحبه میتونین درستش کنین. اصلا نگران نباشین.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-22 ساعت 10:51)sorooshii نوشته: (2010-07-21 ساعت 22:04)sorooshii نوشته: سلام
برنده اصلی پدرم هستند بهمراه مادرم
5 سوال فوری دارم برای تکمیل فرم ( 230 )
1. در قسمت 10 : آدرس همسر را خواسته است ، گفته شده اگر متفاوت است بنویسید ، اما حالا که یکسان است ، سفید بگذارم یا N/A ؟؟؟
2. پدر و مادرم ، تاریخ تولد ( روز و ماه ) پدر و مادربزرگم را نی دانند و فقط سال را می داند. برای روز و ماه چه باید بنویسم؟؟ آیا تنها سال را می توان نوشت یا یک تاریخی بصورت رندم ( غیر دقیق ) بنویسم؟ آیا جایی بعداً استناد به مدرکی می شود که باعث مشکل گردد؟؟؟
3. با اینکه درکامنت های قبل مختصراً توضیح داده شده اما چون مهم است می پرسم ، در قسمت 31- a باید نام مادرم ( چون فرزندان همه بالای 21 سال هستند ) بنویسم و در قسمت 31 -b نام فرزندان ( بالای 21 سال ) که بعداً ها قصد پیوستن به آنها را از طریق اقدام پدر و مادر دارند ؟؟؟ این قسمت را دقیق توضیح دهید لطفاً
4. در قسمت دوم فرم 230 : name and address of petitioner / tel / email address منظور مشخصات صاحبان فرم (پدر و مادر ) است یا اسپانسر؟؟؟
5. قسمت 40 که 12 سوال با yes / no هستش را طبیعتاً باید no زد دیگه ، درسته؟؟
ممنون می شوم اگر سریع جواب دهند دوستان ( مخصوصاً سوالات 2 و 3 )
User نوشته: دوست عزیز،
سوال در باره فرم 230 را در تاپیک بحث در باره فرم 230 بپرسید.
در ضمن جواب بیشتر سوال ها را می توانید در صفحات اول آن تاپیک بیابید
موفق باشید
-----------------------------------------------------------------------------------
سلام user عزیز
دوست گرامی موضوع این قسمت " سوال مطزح شده برندگان 2011 " هستش و شما اگر کمی دقت نمایید انواع سوال ها در اینجا توسط افراد مختلف پرسیده شده است. درواقع یک صفحه ای است که همه می توانند انواع سوالات را ببیند و استفاده نمایند.
تشکر ازاینکه به صفحه اختصاصی فرم 230 ارجاع دادید اما این تاپیک با 18 صفحه و بیش از 150 کامنت افراد ( و اغلب تکراری ) فکر کنم خیلی زمان بر باشد و با عرض بنده " سوال فوری برای تکمیل فرم " مغایرت دارد. ضمن اینکه در کیس استثنایی ( سوال 2 ) جواب خاصی تا الان دریافت نکردم.
در آخر دوستان عزیز چنانچه کسی که قادر به جوابگویی مستقیم به سوالات افراد است ، لطف کند پاسخ مناسب بدهد و با پاسخ های غیر مشخص و ارجاع به کامنت های افراد دیگر ، حجم سایت و تعداد صفحات غیرمفید را افزایش ندهند.
ممنون
در مورد سوال 2 سعی کنید تا جایی که میتونین از فامیل پرس و جو کنین و یک تاریخ نزدیک بنویسین اما خیالتون راحت باشه اهمیت نداره. جایی هم چک نمی کنن. تاریخ هایی که مهمه و مدرکش رو باید روز مصاحبه ببرین با دقت بنویسین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد به همه دوستان
من یه سوال داشتم که البته شاید خیلی ابتدایی باشه. خواستم بدونم کارنت شدن به معنی این هست که همه شماره هایی که توی یک منطقه هست تمام شدن و به همشون تاریخ سفارت دادن یا اینکه معنیش این هست که ویزا تموم شده و دیگه شماره ای اعلام نمی کنن؟