موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-22 ساعت 22:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-22 ساعت 22:34 توسط fidell.)
سلام دوستان چطور میتونیم متوجه بشیم که روز یکشنبه در امارات تعطیل نیست برای تحویل پاسپورت؟سرچ کردم چیزی پیدا نشد ظاهرابرای گرفتن ویزا باید روز یکشنبه بریم سفارت بجزاین یکشنبه ها:
You may bring passport and any missing documents with blue sheet to the
embassy, at 01:30 PM any Sunday (except when the Sunday is a US or UAE
holiday).
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-24 ساعت 10:10)arezoo_zarrabi نوشته: سلام،
من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟
سلام دوست عزیز
برنده شدنتون را تبریک می گم.شما فرم ها را پر کنید و اول آگوست ایمیل بزنید آنها نامه را براتون ایمیل می کنند بعد می تونید فرم ها را ارسال کنید.
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد اینجا چند نفری هستند که مثل شما هنوز نامه ای دریافت نکردند.ولی سعی کنید تاپیک های مربوط به پر کردن فرم ها را مطالعه کنید تا بتونید فرم ها دقیق و بدون اشتباه پر کنید که خیلی مهم است.
موفق باشید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
ببخشید که سوال خارج از بحث می پرسم ،
یعنی ما اگه دیپلم داشته باشیم ولی توی فرم زده باشیم مدرک دانشگاهی ،ولی مدرک دانشگاهی آماده نباشه ،مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا خیر.
خواستم بدونم،بعد از فرستادن فرمهای سری اول باید چکار کنیم؟باید مدارک دیگری حاضر کنیم؟اگر جواب مثبت است،چه مدارکی و چطور؟
ممنون میشم کمکم کنید