کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-22 ساعت 20:24)bahar_2300 نوشته:  با سلام مجدد به همه دوستان
من یه سوال داشتم که البته شاید خیلی ابتدایی باشه. خواستم بدونم کارنت شدن به معنی این هست که همه شماره هایی که توی یک منطقه هست تمام شدن و به همشون تاریخ سفارت دادن یا اینکه معنیش این هست که ویزا تموم شده و دیگه شماره ای اعلام نمی کنن؟

با کسب اجازه از User عزیز
سلام بهار عزیز
روند کار به این صورت هست که برندگانی که به وسیله نامه پستی یا از روی سایت متوجه قبولی خودشون شدند باید فرمهای اولیه را برای KCC ارسال کنند این فرمها اطلاعات کلی و نسبتا کاملی از شخص برنده و همراهانش هست . KCC از روی شماره کیس برندگان به پرونده ها رسیدگی میکنه و از روی همین اطلاعات ارسال شده همه برندگان را از فیلتر اول رد میکنه که عده ای مورد قبول و عده ای رد میشن.
البته طبق آماری که مدیران محترم سایت مثل اشکان عزیز دادن احتمال رد شدن توی این مرحله خیلی کمه .این قبول شدن در فیلترینگ اولیه را اصطلاحا کارنت شدن میگن و زمانی که شخصی کارنت میشه تاریخ و محل مصاحبه براش مشخص شده و از طریق پست یا ایمیل به KCC متوجه میشه.
معمولا نامه کارنت شدن یکی دو ماه قبل از مصاحبه میاد.و نسبت به کیس نامبر ممکنه یک سال طول بکشه.
امیدوارم که جواب سوالتون را گرفته باشید.
براتون آرزوی شادی و پیروزی دارم
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance
(2010-07-22 ساعت 22:12)ravian نوشته:  
من یه سوال داشتم که البته شاید خیلی ابتدایی باشه. خواستم بدونم کارنت شدن به معنی این هست که همه شماره هایی که توی یک منطقه هست تمام شدن و به همشون تاریخ سفارت دادن یا اینکه معنیش این هست که ویزا تموم شده و دیگه شماره ای اعلام نمی کنن؟

سلام بهار عزیز
روند کار به این صورت هست که برندگانی که به وسیله نامه پستی یا از روی سایت متوجه قبولی خودشون شدند باید فرمهای اولیه را برای KCC ارسال کنند این فرمها اطلاعات کلی و نسبتا کاملی از شخص برنده و همراهانش هست . KCC از روی شماره کیس برندگان به پرونده ها رسیدگی میکنه و از روی همین اطلاعات ارسال شده همه برندگان را از فیلتر اول رد میکنه که عده ای مورد قبول و عده ای رد میشن.
البته طبق آماری که مدیران محترم سایت مثل اشکان عزیز دادن احتمال رد شدن توی این مرحله خیلی کمه .این قبول شدن در فیلترینگ اولیه را اصطلاحا کارنت شدن میگن و زمانی که شخصی کارنت میشه تاریخ و محل مصاحبه براش مشخص شده و از طریق پست یا ایمیل به KCC متوجه میشه.
معمولا نامه کارنت شدن یکی دو ماه قبل از مصاحبه میاد.و نسبت به کیس نامبر ممکنه یک سال طول بکشه.

مرسی ravian جان
راستی اون مشکل does not match رو چکارش کردی؟
تشکر کنندگان: ravian
سلام دوستان چطور میتونیم متوجه بشیم که روز یکشنبه در امارات تعطیل نیست برای تحویل پاسپورت؟سرچ کردم چیزی پیدا نشد ظاهرابرای گرفتن ویزا باید روز یکشنبه بریم سفارت بجزاین یکشنبه ها:
You may bring passport and any missing documents with blue sheet to the
embassy, at 01:30 PM any Sunday (except when the Sunday is a US or UAE
holiday).
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 22:32)User نوشته:  
(2010-07-22 ساعت 22:12)ravian نوشته:  [quote='bahar_2300' pid='64577' dateline='1279814074']

مرسی ravian جان
راستی اون مشکل does not match رو چکارش کردی؟

سلام بر User عزیز
ازت ممنونم که به فکر من بودی .عرض به خدمت شما که 35 درصد احتمال میدم که مشکل از خودم برای نوشتن PA Name بوده البته چون تخصص خودم سرویس دهنده های کامپیوتریه اینو میگم .توی تمام نمومه ایمیل هایی که دیدم به صورت Last Name & First Name بود و اگه احتمال را بر این بزاریم که Server برادرانمون در KCC مثل همه شبکه های مایکروسافتی از دیتابیس های SQL استفاده کنه پس طبیعیه که با اضافه کردن " , " (مثل محمدی ، محمد ) در بین اسم و فامیل نمیتونه این دوتا را از هم تمیز بده و دچار اشتباه میشه .
حالا من دوباره ایمیل را اصلاح کردم و فرستادم تا یک هفته دیگه جواب میدن ببینم چی میشه.
حتما خبرش را خدمتتون عرض میکنم.
شاد باشید
تشکر کنندگان: User
این سوال در تالار 2010 پاسخ داده شده و برای آگاهی برندگان 2011 هم اینجا قرار داده می شود:

(2010-07-22 ساعت 22:27)im-i نوشته:  
(2010-07-22 ساعت 20:01)fidell نوشته:  سلام دوستان چطور میتونیم متوجه بشیم که روز یکشنبه در امارات تعطیل نیست برای تحویل پاسپورت؟ وبعد ازچند روز ویزا روتوپاسپورت میزنن کسی میدونه؟

ازاین سایت می توانید ازتاریخ تعطیلات 2010 سفارت آگاه شوید
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 22:12)ravian نوشته:  

سلام بهار عزیز

با سلا م به همه دوستان
ممنمون از جواب های کاملتون. مخصوصا ravian عزیز. کاملا متوجه شدم. امیدوارم که همه دوستان آخر امسال وایزا رو گرفته باشنو از جمله مامان منBig Grin 
تشکر کنندگان: ravian
(2010-07-23 ساعت 10:06)pond56 نوشته:  کسی که مدرک لیسانس داره لازمه که مدرک دوره راهنمایی و دیبلم رو هم ببره یا همون آخرین مدرک کافیه؟

سلام
ترجیحا لیسانس و دیپلم هردو.
موفق باشید
تشکر کنندگان: Donkey chance
salam va khaste nabashid;
man moshakasatam ro to site KCC check kardam va barande shodam vali hanooz namam naiomade. albate neveshte ke ta august sabr konid. mikhastam bedonam motmaen basham ke barnade shodam site doroste???

سلام و خسته نباشید
من مشخصاتم رو تو سایت کی سی سی چک کردم و برند ه شدم ولی هنوز نامم نیومده. البته نوشته که تا آکوست صبر کنید. میخواستم بدونم که مطمئن باشم که برنده شدم سایت درسته؟

User نوشته: دوست عزیز
زبان سایت مهاجرسرا زبان فارسی است. لطفا به فارسی بنویسید.
تشکر کنندگان:
(2010-07-23 ساعت 23:41)star نوشته:  salam va khaste nabashid;
man moshakasatam ro to site KCC check kardam va barande shodam vali hanooz namam naiomade. albate neveshte ke ta august sabr konid. mikhastam bedonam motmaen basham ke barnade shodam site doroste???
اول اینکه تبریک
دوم اینکه اینجا اگه فینگیلیش بنویسید ، مدیران سایت میایند و فلک تان می کنند!Wink
سوم اینکه اگر در سایت مربوطه چک کردید و برنده شده اید که جای شکی نیست. در این سایت گویا چند نفر دیگر هم مانند شما نامه بدستشان نرسیده ، اما از طریق سایت متوجه برنده شدن خود گردیده اند.
فکر می کنم می بایست ایمیلی به kcc بزنید و مشکل نرسیدن نامه را بگویید که آن ها هم احتمالاً در جواب می گویند تا آگوست صبر کنیدSmile و تا آن زمان اگر نیامد بصورت ایمیل می توانید نامه را بگیرید
حالا جواب های قشنگ تر را دوستان مطلع تر و مدیران محترم به شما خواهند داد
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: User
سلام،

من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-24 ساعت 00:06)Donkey chance نوشته:  
(2010-07-23 ساعت 23:41)star نوشته:  salam va khaste nabashid;
اول اینکه تبریک
دوم اینکه اینجا اگه فینگیلیش بنویسید ، مدیران سایت میایند و فلک تان می کنند!Wink
سوم اینکه اگر در سایت مربوطه چک کردید و برنده شده اید که جای شکی نیست. در این سایت گویا چند نفر دیگر هم مانند شما نامه بدستشان نرسیده ، اما از طریق سایت متوجه برنده شدن خود گردیده اند.
فکر می کنم می بایست ایمیلی به kcc بزنید و مشکل نرسیدن نامه را بگویید که آن ها هم احتمالاً در جواب می گویند تا آگوست صبر کنیدSmile و تا آن زمان اگر نیامد بصورت ایمیل می توانید نامه را بگیرید
حالا جواب های قشنگ تر را دوستان مطلع تر و مدیران محترم به شما خواهند داد
مرسي. من نمي دونستم بايد فارسي بنويسم معذرت Rolleyes ممنون از راهنماييتون پس يك هفته ديگه صبر ميكنيم Sad
تشکر کنندگان:
(2010-07-24 ساعت 10:10)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،

من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟

سلام دوست عزیز
برنده شدنتون را تبریک می گم.شما فرم ها را پر کنید و اول آگوست ایمیل بزنید آنها نامه را براتون ایمیل می کنند بعد می تونید فرم ها را ارسال کنید.
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد اینجا چند نفری هستند که مثل شما هنوز نامه ای دریافت نکردند.ولی سعی کنید تاپیک های مربوط به پر کردن فرم ها را مطالعه کنید تا بتونید فرم ها دقیق و بدون اشتباه پر کنید که خیلی مهم است.
موفق باشید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
ببخشید که سوال خارج از بحث می پرسم ،
یعنی ما اگه دیپلم داشته باشیم ولی توی فرم زده باشیم مدرک دانشگاهی ،ولی مدرک دانشگاهی آماده نباشه ،مشکلی پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
دوست عزيز

معمولا اينگونه مسايل مشكلي ايجاد نمي كنند. زياد نگران نباشيد.

(2010-07-24 ساعت 19:19)shivah نوشته:  سلام دوست عزیز
ببخشید که سوال خارج از بحث می پرسم ،
یعنی ما اگه دیپلم داشته باشیم ولی توی فرم زده باشیم مدرک دانشگاهی ،ولی مدرک دانشگاهی آماده نباشه ،مشکلی پیش نمیاد؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا خیر.
خواستم بدونم،بعد از فرستادن فرمهای سری اول باید چکار کنیم؟باید مدارک دیگری حاضر کنیم؟اگر جواب مثبت است،چه مدارکی و چطور؟

ممنون میشم کمکم کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان