کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-24 ساعت 10:10)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،

من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟

با سلام و عرض تبريك
همسر من هم امسال برنده شدند نامه اي كه به دستم رسيد نامه 7 ارديبهشت ارسال شده بود.روش مهر پستي ايران و تاريخ 19 خرداد را توي اهواز نشان مي داد ولي نامه 31خرداد تحويل داده شد. تازه نام خانوادگي همسرم هم به اشتباه به فارسي ترجمه كرده بودند.شانس آورديم اسم همسرم را كه گفتند شك كرده و انگليسي را خوانديم و متوجه شديم نامه براي ما ارسال شده. در هر صورت ميخواستم بگم نامه شما حتما توي پست مانده شما مي توانيد به پست منطقه سر بزنيد و از اونها پيگير بشويد.الان نامه همراه من نيست ولي بهتره كه آدرسي كه نامه براي ساير دوستان ارسال شده را از يكي از دوستان بگيريد و برويد پست و بخواهيد براتون چك كنند.اگه اشتباه نكنم نامه ما يك پاكت نارنجي بود و از سويس ارسال شده بود.
تشکر کنندگان: User ، Sooshians
ببخشيد من برنده نيستم اما مي خواستم بدونم مصاحبه در سفارت به چه زباني انجام ميشه و در مورد چه چيز هايي هست؟
و اينكه حتما به سفارت تركيه در خارج از كشور بايد رفت يا اينكه در ايران هم ميشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 11:50)ali.sh نوشته:  سلام دوستان.
نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا خیر.
خواستم بدونم،بعد از فرستادن فرمهای سری اول باید چکار کنیم؟باید مدارک دیگری حاضر کنیم؟اگر جواب مثبت است،چه مدارکی و چطور؟

ممنون میشم کمکم کنید

سلام
شما باید چند کار مهم انجام دهید:
1 واکسیناسیون (به تاپیک واکسیناسیون مراجعه کنید)

2- ترجمه مدارک مورد نیاز (شامل 1- دیپلم یا بالاترین مدرک، 2-سند ازدواج، 3-شناسنامه، 4-کارت پایان خدمت، 5-گواهی کار اگر دیپلم ندارید، 6-سند ملکی اگر دارید)

3- فراهم کردن مدارک تمکن مالی (شامل1- صحبت کردن با یک نفر مقیم آمریکا و تقبل ایشان برای اسپانسر شدن شما، در اینصورت باید مدارکی را آماده کنید-تاپیک اسپانسر، 2- گرفتن گواهی موجودی به روز به زبان انگلیسی در یکی از بانک های کشور -بنا به تجربه 14-20 میلیون برای هر نفر شاید کافی باشد-3- ترجمه هر گونه ملک زمین منزل ...ماشین)

4- انتظار برای کارنت شدن. برای اینکه مطلع شوید چه زمانی کارنت می شوید باید هر ماه (دهم تا 15 هر ماه شمسی) به وبسایت لاتری سر بزنید. اطلاعات بیشتر تاپیک کارنت شدن و بولتن ویزا

5- به سایت سر بزنید و به دوستان دیگر کمک کنید. این آخری اختیاری است.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Sooshians ، maxsupermax ، alonak
(2010-07-25 ساعت 12:43)پاندورا نوشته:  ببخشيد من برنده نيستم اما مي خواستم بدونم مصاحبه در سفارت به چه زباني انجام ميشه و در مورد چه چيز هايي هست؟
و اينكه حتما به سفارت تركيه در خارج از كشور بايد رفت يا اينكه در ايران هم ميشه؟

سلام

معمولا فارسی و انگلیسی. هر کدام شما بخواهید.
در مورد چیز خاصی نیست. طبق گفته دوستانی که مصاحبه رفته اند: شاید در باره کار، یا تحصیل و یا نهایتا گواهس تمکن مالی و اسپانسر 4-5 دقیقه ای یه چیزایی بپرسند.
ایرانی های داخل معمولا آنکارا و یا ابوظبی میروند. اما در هر سفارتی که امور مربوط به مهاجرت رو انجام بده این کار امکان پذیره
در ایران هم فقط میشه رفت جلوی لانه جاسوسی و شعار داد روبروی سفارت سابق! همین! Wink
تشکر کنندگان: پاندورا ، Sooshians ، Hossein81
(2010-07-25 ساعت 11:50)ali.sh نوشته:  سلام دوستان.
نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا خیر.
خواستم بدونم،بعد از فرستادن فرمهای سری اول باید چکار کنیم؟باید مدارک دیگری حاضر کنیم؟اگر جواب مثبت است،چه مدارکی و چطور؟

ممنون میشم کمکم کنید

با توجه به كيس نامبرتون بايد كارهاتون رو انجام بديد.هر چقدر عدد كوچكتري باشه(مثلا 4 رقمي)بايدسريعتر دنبال تهيه مدارك (مدارك تحصيلي ،ازدواج،پايان خدمت و......) و ترجمه اونها . پيدا كردن اسپانسر و زدن واكسنها و........باشيد هر قدر كيس نامبرتون بالاتر باشه فرصت بيشتري براي انجام اين كارها داريد.مثلا ما با توجه به شمارمون كه 33000 هست حالا حالاها وقت داريم چون احتمالا سال اينده اين موقع ها كارنت مي شيم.
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance
سلام
من هنوز وقت نکردم فرم هامو پر کنم، می تونم بپرسم تا کی وقت هست؟؟
ممنون می شم ....
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 23:41)shery نوشته:  سلام
ممنون می شم ....

دوست گرامی

در پست بالا تقریبا جواب شما هم داده شده..به نظر من هرچه زودتر و دقیقتر اقدام کنید شایسته تر است والبته به شماره case number شما هم رابطه مستقیم داره.
موفق باشید
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان:
من تو سفرنامه های بچه های 2010 زیاد خوندم که بچه ها موقع مصاحبه و قبل از سوگند خوردن اشکالات فرماشون رو به آفیسر میگن که تصحیح کنه.
سوال من اینجاست که قبل از گفتن این مشکلات به آفیسر باید به kcc ایمیل زده باشیم و یا اینکه این مشکلات کوچولو رو میشه همینجوری مستقیم به آفیسر گفت؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 00:43)Hossein81 نوشته:  
ممنون می شم ....

دوست گرامی

در پست بالا تقریبا جواب شما هم داده شده..به نظر من هرچه زودتر و دقیقتر اقدام کنید شایسته تر است والبته به شماره case number شما هم رابطه مستقیم داره.
موفق باشید

سلام منظورم همین 2 تا فرم اولیه است....این ها را تا کی می تونم بفرسم ؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 00:46)free_free نوشته:  من تو سفرنامه های بچه های 2010 زیاد خوندم که بچه ها موقع مصاحبه و قبل از سوگند خوردن اشکالات فرماشون رو به آفیسر میگن که تصحیح کنه.
سوال من اینجاست که قبل از گفتن این مشکلات به آفیسر باید به kcc ایمیل زده باشیم و یا اینکه این مشکلات کوچولو رو میشه همینجوری مستقیم به آفیسر گفت؟

بستگی داره اشکال کوچولو شما از نظر آفیسر هم کوچولو باشه یا نه!
مثلا اگر چیزی مثل تاریخ مراحل تحصیلی باشه نیازی به ایمیل نیست قبل مصاحبه میشه درست کرد.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 12:36)arshida نوشته:  
(2010-07-24 ساعت 10:10)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،

من نمی دونم دارم جای درست می نوسیم یا نه، ولی خوشحال می شم اگه کمکم کنین. من توی سایت با توجه به case number و مشخصاتم متوجه شدم که برنده لاتاری شده ام. ولی هنوز نامه نگرفتم. چی کار باید بکنم؟ به خودشون email زدم، گفتن فرمها رو پر کنم، ولی برای پر کردن فرمها case number باید داشته باشم. بهشون که گفتم، کفتندتا اول اگوست صبر کن. یعنی ممکنه به مشکل بخورم؟ کسی چنین شرایطی نداشته بتونه منو راهنمایی کنه؟

با سلام و عرض تبريك
همسر من هم امسال برنده شدند نامه اي كه به دستم رسيد نامه 7 ارديبهشت ارسال شده بود.روش مهر پستي ايران و تاريخ 19 خرداد را توي اهواز نشان مي داد ولي نامه 31خرداد تحويل داده شد. تازه نام خانوادگي همسرم هم به اشتباه به فارسي ترجمه كرده بودند.شانس آورديم اسم همسرم را كه گفتند شك كرده و انگليسي را خوانديم و متوجه شديم نامه براي ما ارسال شده. در هر صورت ميخواستم بگم نامه شما حتما توي پست مانده شما مي توانيد به پست منطقه سر بزنيد و از اونها پيگير بشويد.الان نامه همراه من نيست ولي بهتره كه آدرسي كه نامه براي ساير دوستان ارسال شده را از يكي از دوستان بگيريد و برويد پست و بخواهيد براتون چك كنند.اگه اشتباه نكنم نامه ما يك پاكت نارنجي بود و از سويس ارسال شده بود.

ممنونم از راهنمایی تون، اداره پست رفتم، ولی گفتن فقط نامه های سفارشی رو می تونن ردیابی کنن. اونم اگه شماره پست سفارشی در درسترس باشه. فکر کنم باید این چند روز تا اول August رو صبر کنم بعد براشون ایمیل بزنم.... بازم مرسی
تشکر کنندگان:
سلام،
کسی می دونه بهتره ابوظبی برای مصاحبه انتخاب بشه یا آنکارا؟ میشه دلیلتون رو هم بگین؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 12:43)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،
کسی می دونه بهتره ابوظبی برای مصاحبه انتخاب بشه یا آنکارا؟ میشه دلیلتون رو هم بگین؟
مرسی

سلام. فرقی نمیکنه. فقط زودتر مدارکو بدید بره، چون احتمالا امسال بر اولویت رسیدن نامه هاست.
عجله کنید بابا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 12:43)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،
مرسی

اینجا رو بخونید
تشکر کنندگان: arezoo_zarrabi ، Donkey chance
(2010-07-26 ساعت 11:09)shery نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 00:43)Hossein81 نوشته:  
ممنون می شم ....

دوست گرامی

موفق باشید

سلام منظورم همین 2 تا فرم اولیه است....این ها را تا کی می تونم بفرسم ؟؟؟

اگر مشکل خاصی ندارید هرچه سریعتر فرمهارو با دقت پر کنید و پست کنید.
deadline با ضرب العجل خاصی رو من ندیدم.من سال قبل اگر اشتباه نکنم فرمهای اولیه رو Jun دریافت کردم و تو Aug پست کردم.!!(خیلی معطل کردما) و در نهایت فرمهای بعدی هم تو Feb رسید و مصاحبه و ویزا هم که تو امضام مشخصه..پس وقت دارییین..Smile
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: User ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان