کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-26 ساعت 13:07)javidk نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 12:43)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،
کسی می دونه بهتره ابوظبی برای مصاحبه انتخاب بشه یا آنکارا؟ میشه دلیلتون رو هم بگین؟
مرسی

سلام. فرقی نمیکنه. فقط زودتر مدارکو بدید بره، چون احتمالا امسال بر اولویت رسیدن نامه هاست.
عجله کنید بابا

چشم، ولی هنوزنامم نیومده، باید صبر کنم تا اول اگوست که براشون نامه بزنم...
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 14:28)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 13:07)javidk نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 12:43)arezoo_zarrabi نوشته:  سلام،
کسی می دونه بهتره ابوظبی برای مصاحبه انتخاب بشه یا آنکارا؟ میشه دلیلتون رو هم بگین؟
مرسی

سلام. فرقی نمیکنه. فقط زودتر مدارکو بدید بره، چون احتمالا امسال بر اولویت رسیدن نامه هاست.
عجله کنید بابا

چشم، ولی هنوزنامم نیومده، باید صبر کنم تا اول اگوست که براشون نامه بزنم...

بدو . فقط بدو که دیر نشه
بجنبیییییییییییییییییییییییییییییییییییید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
بابا دیروز ما رفتیم که عکس بندازیم
این همه این جا رو زیر ور و کردیم اما نفهمیدیم عکس باید چند در چند باشه خلاصه رفتیم ایران فیلم
یارو با کلی عشوه اومد عکس بندازه منم و شوهرم هیچی بش نگفتیم
گفتیم شما عکس لاتاری می دونید چیه دیگه با افتخار گفت اره
خلاصه گفت بشین و نشستم و گفت روسری جلو من و نگاه کن و انداخت
بعد با یه نیشخند بهش گفتم می دونستید که باید گوشای من معلوم باشه یه خورده فکر کرد و با عیش گفت اااااا راست میگیا
خلاصه گفت نه نمیشه باید روسری تو در بیاری گفتم بابا من با حجابم اون جا با عکسم باید یکی باشه خلاصه خودمون علی الله گوشا رو گذاشتیم بیرون دیگه می دونیم چی میشه

----------------------------------------------

بدو . فقط بدو که دیر نشه

بابا جان
وقتی نامه نیومده کجا بدوییم
خود اونا گفتن تا اول اگوست صبر کنیم
بعد هم ان شالله همه کارنت میشن چون تعداد کمه.
این قدر ترس نندازین تودل بچه ها
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 17:25)boshra نوشته:  خلاصه خودمون علی الله گوشا رو گذاشتیم بیرون دیگه می دونیم چی میشه

بدو . فقط بدو که دیر نشه

بابا جان
بشرا جان احتمالا منظور جاود اینه که فقط بدویید! کلا دویدن برای سلامتی خوبه! Wink

حالا دارم تصور می کنم عکستون باید خیلی باحال شده باشه! من برای خانومم که رفته بودیم عکس بگیریم کلا گوش و آینه بغل و اینا رو یادمون رفت! کُلّهُم اسلام به خطر افتاد! همونجوری هم فرستادیم رفت! حالا ایشالا که گیری نمیدن، نهایتش هم اگه گیر بدن روز مصاحبه دوستان 2010 میگن همون روبروی سفارت یه دونه عکاسی هست که سه سوت عکسو تحویل میده! اونجا حلش می کنیم!
تشکر کنندگان: Sooshians ، boshra ، ravian
(2010-07-26 ساعت 17:31)User نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 17:25)boshra نوشته:  خلاصه خودمون علی الله گوشا رو گذاشتیم بیرون دیگه می دونیم چی میشه

بدو . فقط بدو که دیر نشه

بابا جان
بشرا جان احتمالا منظور جاود اینه که فقط بدویید! کلا دویدن برای سلامتی خوبه! Wink

حالا دارم تصور می کنم عکستون باید خیلی باحال شده باشه! من برای خانومم که رفته بودیم عکس بگیریم کلا گوش و آینه بغل و اینا رو یادمون رفت! کُلّهُم اسلام به خطر افتاد! همونجوری هم فرستادیم رفت! حالا ایشالا که گیری نمیدن، نهایتش هم اگه گیر بدن روز مصاحبه دوستان 2010 میگن همون روبروی سفارت یه دونه عکاسی هست که سه سوت عکسو تحویل میده! اونجا حلش می کنیم!

حالا یوزر جان
جالب اینجاست که من ادمی هستم که مشکل مالی ندارم خدا رو شکر اما پول اضافه هم به کسی نمی دم
وقتی رفتیم حساب کنیم گفت میشه 10000 تومن بعد لیست رو دیدیم که زده 6*4 بدون روتوش 3300 خلاصه بهش گفتیم چرا گفت همینه
من هم رفتم دم در گفتم ببخشید خانم _ با دست سایز رو نشون دادم :دی - اینجا بزرگترین مرجعتون کیه؟
گفت وایسا الان میگم بیاد
اقا رفت یکی رو اورد منم که ریزه میزه 10 برابر من
حلا شوهرم هم با پرستیژ که می خوای چی بگی گفتم هیچی
با نیش باز رفتم گفتم اقا ایران فیلم همیشه این قدر خوب پول می خوره خلاصه یارو گفت چرا گفتم 6*4 میشه 24 5*5 میشه 25 پس فرق قیمت نهایت 1000 هست
یارو گفت اهان
شما میری نون وایی وزن می کنی
بعد شوهرم که می خواست کم نیاره گفت دقیقا همین طوره اون ها وزن دستشون اومده و یارو بهمون 1000 تومن تخفیف داد

مشکل اینجاست که تازه خرج کردنا شروع شده اگر بچه ها قیمتا رو ندونن کاهای بدی سر همه میره
من میگم کاش یه تاپیکی بود که توش حداقل و حد اکثر قیمت ها رو میزدیمم
تشکر کنندگان: User
(2010-07-26 ساعت 18:08)boshra نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 17:31)User نوشته:  

بدو . فقط بدو که دیر نشه

بابا جان

حالا یوزر جان
جالب اینجاست که من ادمی هستم که مشکل مالی ندارم خدا رو شکر اما پول اضافه هم به کسی نمی دم
وقتی رفتیم حساب کنیم گفت میشه 10000 تومن بعد لیست رو دیدیم که زده 6*4 بدون روتوش 3300 خلاصه بهش گفتیم چرا گفت همینه
من هم رفتم دم در گفتم ببخشید خانم _ با دست سایز رو نشون دادم :دی - اینجا بزرگترین مرجعتون کیه؟
گفت وایسا الان میگم بیاد
اقا رفت یکی رو اورد منم که ریزه میزه 10 برابر من
حلا شوهرم هم با پرستیژ که می خوای چی بگی گفتم هیچی
با نیش باز رفتم گفتم اقا ایران فیلم همیشه این قدر خوب پول می خوره خلاصه یارو گفت چرا گفتم 6*4 میشه 24 5*5 میشه 25 پس فرق قیمت نهایت 1000 هست
یارو گفت اهان
شما میری نون وایی وزن می کنی
بعد شوهرم که می خواست کم نیاره گفت دقیقا همین طوره اون ها وزن دستشون اومده و یارو بهمون 1000 تومن تخفیف داد

خوبه که 1000 تومن تخفیف رو گرفتین! من اینجور مواقع یکراست میرم سراغ دعوا! و معمولا هم طرف رو میزارم تو کف پول و از مغازه میزنم بیرون! هر چند بعضی وقتا خودم پشیمون میشم، اما وقتی فکر میکنم مغازه داره دستش میاد ملت حواسشون جمعه و تازه وقتی فکر میکنم اون هم الان از من پشیمون تره، آروم میشم!

نقل قول:مشکل اینجاست که تازه خرج کردنا شروع شده اگر بچه ها قیمتا رو ندونن کاهای بدی سر همه میره
من میگم کاش یه تاپیکی بود که توش حداقل و حد اکثر قیمت ها رو میزدیمم
آخه با این وضع اقتصاد که نمیشه حداقل و حداکثر پیش بینی کرد! ... بیشتر از این دیگه نمیشه حرف زد! Filتر میشیم!Rolleyes-
تشکر کنندگان: ADONIS
دوستان من با کیس نامبر حدودا 27000 اگه خدای نکرده کیلر بخورم ،چی میشه؟ممکنه از پروسه 2011 خارج شم؟
اصلا کلیر دقیقا شامل چیا میشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 12:33)shivah نوشته:  دوستان من با کیس نامبر حدودا 27000 اگه خدای نکرده کیلر بخورم ،چی میشه؟ممکنه از پروسه 2011 خارج شم؟
اصلا کلیر دقیقا شامل چیا میشه؟

دوست عزیز
اگر فروم های مربوطه رو کامل مطالعه کنید حتما اطلاعات خوبی به دست میارید..کلیر شدن یعنی سیستم امنیتی ایالات متحده back ground شما رو چک میکنه از لحاظ شغل شما ، تحصیلات، مسافرتهای خارجی ، درست بودن اطلاعاتی که شما به صورت مکتوب اعلام کردید و برای آقایان موضوع خدمت سربازی که در چه رده و سازمانی بوده است.
نگران نباشید خارج نمیشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان:
(2010-07-26 ساعت 14:17)Hossein81 نوشته:  اگر مشکل خاصی ندارید هرچه سریعتر فرمهارو با دقت پر کنید و پست کنید.
deadline با ضرب العجل خاصی رو من ندیدم.من سال قبل اگر اشتباه نکنم فرمهای اولیه رو Jun دریافت کردم و تو Aug پست کردم.!!(خیلی معطل کردما) و در نهایت فرمهای بعدی هم تو Feb رسید و مصاحبه و ویزا هم که تو امضام مشخصه..پس وقت دارییین..Smile

دوست عزیز
ببخشید من یک سوال داشتم:شما تغییری در تاریخ مصاحبتون ندادید؟یعنی چون فرم ها را دیر ارسال کردید تاریخ آن چند ماه عقب افتاد؟آخه با توجه به شماره ی کیس تون نهایتا تا نوامبر باید برای مصاحبه می رفتید.
سپاس
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 13:16)b!ta نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 14:17)Hossein81 نوشته:  اگر مشکل خاصی ندارید هرچه سریعتر فرمهارو با دقت پر کنید و پست کنید.
deadline با ضرب العجل خاصی رو من ندیدم.من سال قبل اگر اشتباه نکنم فرمهای اولیه رو Jun دریافت کردم و تو Aug پست کردم.!!(خیلی معطل کردما) و در نهایت فرمهای بعدی هم تو Feb رسید و مصاحبه و ویزا هم که تو امضام مشخصه..پس وقت دارییین..Smile

دوست عزیز
ببخشید من یک سوال داشتم:شما تغییری در تاریخ مصاحبتون ندادید؟یعنی چون فرم ها را دیر ارسال کردید تاریخ آن چند ماه عقب افتاد؟آخه با توجه به شماره ی کیس تون نهایتا تا نوامبر باید برای مصاحبه می رفتید.
سپاس

دوست گرامی
نه هیچ تغییری در تاریخ مصاحبه ندادم و ندادند وبه همین راحتی هم نخواهند داد..فقط به جای اینکه زودتر مصاحبه شم و زودتر کلیر و در نهایت زودتر ویزا بگیرم میشه گفت با شماره های 11 و 12 هزار همراه شدمWink
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: b!ta
تاثیر تاریخ ارسال فرم ها بیشتر از آنچه که فکر می کردم بود.(دستکم اینطور به نظر میاد).یک مورد دیگه هم که دیدم با 2000 اختلاف زودتر برای مصاحبه رفته بود چون فرم هایش را زودتر فرستاده بود.
ممنون از پاسختون.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Hossein81 ، ravian
پس اونایی که همون روز ویزا میگیرن چی؟
خیلی هاشون تحصیلات دارن و شاغلن
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من روی سایت اسمم رو چک می کردم و دیدیم که قبول شدم ولی از نامه خبری نبود
امروز 6 مرداد نامه آمد( ساکن اصفهان هستم)

و شماره رو زده :
2011as00000XXX

دوستان یک تاویل بر روی این نامبر ما بزنن بدونم تکلیفم چیه باید چی کار کنم
الان دیر نیست برای ارسال فورم ها؟
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389
ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390
دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390
دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت
تشکر کنندگان: ravian ، arash004 ، AmericanHamid
سلام دوستان لطفا كمك كنيد:
من فوق ديپلم دارم از دانشگاه آزاد و دبيرستان كامپيوتر خوندم رشته كاردانش همون طور كه مي دونيد ما پيش دانشگاهي نداريم يعني 3 سال دبيرستان داريم و سپس دانشگاه . در پستهايي كه خوندم مدرك دبيرستان و پيش دانشگاهي مي خوان ولي طبق قانون ايران ما كه كاردانش هستيم پيش دانشگاهي نگذرونديم مي خواسنم ببينم مشكلي پيش نمياد؟ و من براي فرستادن مداركم به سفارت بايد فقط ترجمه بفرستم يا اصلشم لازممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي از همهههههههههههههههههه..............
تشکر کنندگان:
(2010-07-28 ساعت 15:27)empyrium نوشته:  سلام دوستان

من روی سایت اسمم رو چک می کردم و دیدیم که قبول شدم ولی از نامه خبری نبود
امروز 6 مرداد نامه آمد( ساکن اصفهان هستم)

و شماره رو زده :
2011as00000XXX

دوستان یک تاویل بر روی این نامبر ما بزنن بدونم تکلیفم چیه باید چی کار کنم
الان دیر نیست برای ارسال فورم ها؟

تبریک میگم
اگر واقعاً شماره کیس نامبر شما همین هست، یعنی 3 رقمی هست، نه تنها فرم ها رو هر چه سریع تر و البته با دقت، پست کنید( فرم ها + 2 قطعه عکس 5*5 پشت نویسی شده + کپی صفحه ارسالی در نامه که شماره کیس نامبر شما در آن درج شده )؛ بلکه مدارک مورد نیاز از قبیل ترجمه مدارک تحصیلی و یا کاری، شناسنامه ، کارت واکسیناسیون بین المللی ،مدارک مربوط به اسپانسر و یا حساب بانکی و... که هر کدام بصورت مفصل در این سایت و تایپیک های مختلف بحث شده و توضیح داده شده را نیز سریع تر آماده کنید.چرا که تا آن جا که من میدانم شما با این کیس نامبر پایین از اولین کسانی هستید که مصاحبه شده و به امید خدا شیرینی ویزا گرفتنتان را به ما می دهید.Wink

در ضمن در این تایپیک : "لاتاری از آغاز تا پایان" بطور خلاصه توضیحاتی در مورد چگونگی کار داده شده که آدرس آن را می گذارم :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: ravian ، Sooshians ، arash004 ، empyrium

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان