کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ببخشید که پستم رو اینجا مینویسم.گفتم شاید مشکلی نباشه.
من امروز فرمها رو با TNTفرستادم.شد 60 تومن.
برای اونایی که هنوز نفرستادن و میخوان با TNT بفرستن: 82444 این شماره تلفنشونه.زنگ زدم بهشون،ازم آدرس گرفت خودشون اومدن شرکت ازم نامه رو گرفتن.
(جوجه رو آخر پاییز میشمرن.)
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 16:35)Sooshians نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 15:39)User نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 11:59)sorooshii نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 11:37)silia نوشته:  مرسي از جوابت دوست عزيز.ولي مسئله اينجاست كه من كيس نامبر ندارم.و اول پستمم شماره كانفرميشن را نوشته بودم +تاريخ تولد و نام كامل.يعني همه مشكل نداشتن كيس نامبره؟

=============================================

دوست عزیز

ظاهراً همه چیز منوط شده به ارسال مدارک و بررسی توسط آنها . یعنی اینکه وقتی فرم ها رسید بدستشون و مهلت 3-2 روزه دادیم تا بررسی کنن ، آنوقت است که می توان پیش آنها سوال کرد. بطور کلی برنده شدن ما برای آنها ابتدا باید مسجل بشه ، ما را به رسمیت بشناسند ، بعدش سوال بکنیم.

اما با این وضع الان برای خود من هم سوال ایجاد شده که اگر ما بخواهیم حتی بگیم مثلاً آیا مدارک ما تحت بررسی است یا نه ، این جواب های سر بالا را بما بدهند؟

سلام دوستان
جای هیچ نگرانی نیست.
همه شما برندگان چک/سایتی کیس نامبر دارید و مطمئنا روال کاری شما با ما که نامه رو دریافت کرده ایم فرقی نداره.
اینجوری هم که می نویسید ما که کیس نامبر داریم احساس گناه بهمون دست میده Sad

موفق باشید

USER جون گل گفتی بچه های که نامه براتون نیومده اینقدر نگران نباشین ما از عذاب وجدان مردیممم....خاک تو سر این پست یه نامه هم نمیتونه بیاره...پیگیر باشین اما نگران نهCool

دوستان عزیز؛
من نه خودم نه جد و آبادم پست چی نیستن فقط می خوام بگم بهتر برای قضاوت عجله نکنیم...چون نامه ها سفارشی نیست , پستچی نامه رو دم در میندازه حالا اگه منزل شما آپارتمانی باشه ممکنه چه بلایی سر نامه بیاد ((به طور مثال نظافت چی بندازه بیرون...)) کاش یکی پیدا میشد به مسئولین kcc یه چیزی میگفت که پدر آمرزیده ها شما که هزینه های مربوط به صدور روادید و از برندگان میگیرید خوب سفارشی پست کنید.
تشکر کنندگان: sorooshii ، Sooshians
سلام

آقا بسته پستی ما ساعت 10:57 توسط آقای J SUTTON دریافت و امضا شد Smile

ارسال از ایران : روز سه شنبه 03 آگوست ساعت 16:36

دریافت توسط kcc : روز جمعه 06 آگوست ساعت 10:57 توسط J SUTTON

user عزیز لطف کردن و متن نامه برای تایید را دادن. من هم ایمیل زدم ، منتظر جواب هستم.

مرسی
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: User ، alirezagh
بچه ها من از وقتی فرم های اولیه امو فرستادم تا الان کار دیگه ای نکردم!!! شما چی کارا کردین؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 13:02)alirezagh نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 14:52)sorooshii نوشته:  سه پیشنهاد به مدیران عزیز

اگر امکانش هست یک تاپیک بعنوان " آمار و نظرات منتظران 2011 case number " ایجاد کنید که بطور اختصاصی به این موضوع پرداخته شود ، و شهرها و مناطق پستی این افراد که نامه بدستشان نرسیده مشخص شود ،ضمن اینکه یک آمارگیری هم می شود.

پیشنهاد دوم اینکه تاپیکی تحت عنوان " شهر برندگان لاتاری 2011 " ایجاد نمایید ، دوستان عزیز همشهری با هم بیشتر آشنا شده و ضمن اینکه یک آماری از برندگان خوش شانس شهرهای مختلف ایران بدست بیاد.

پیشنهاد سوم اینکه تاپیکی بعنوان " آمادگی برای سری دوم فرم های 2011" ایجاد نمایید که از همین الان ، با توجه به فرم های احتمالی برای پرکردن ، دوستان آمادگی لازم را پیدا کنند و سوالات مبهم فرم ها برطرف شود.

اگر موافق و یا مخالفی با پیشنهاد ها و عنوان های تاپیک ها هست ، خوشحال می شویم نظراتشان را ببینیم.

منهم موافقم، بخصوص با پیشنهاد اولت sorooshi عزیز

منم فکر می کنم ایده خیلی خوبیه .
(2010-08-06 ساعت 19:50)sorooshii نوشته:  سلام

user عزیز لطف کردن و متن نامه برای تایید را دادن. من هم ایمیل زدم ، منتظر جواب هستم.

مرسی
سلام
بسته پستی من هم عین شما در همین روز از ایران فرستاده شده و مثل بسته شما در 6 آگوست بدست آقای کمبل رسیده البته با پست TNT
شما ایمیل تائیدتون رو هم فرستادین؟
من تو سایت خوندم که باید 2 تا 4 هفته بعد از اینکه بستمون رسید این ایمیل رو بفرستیم ....
لطفا منو راهنمایی کنید که چکار کنم ؟ الان بفرستم یا صبر کنم تا 2 هفته دیگه؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 21:28)شادی نوشته:  بچه ها من از وقتی فرم های اولیه امو فرستادم تا الان کار دیگه ای نکردم!!! شما چی کارا کردین؟؟

چشم دوختیم به صفحه visa bulletin!!!
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 21:43)narcis_ala نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 13:02)alirezagh نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 14:52)sorooshii نوشته:  سه پیشنهاد به مدیران عزیز

اگر امکانش هست یک تاپیک بعنوان " آمار و نظرات منتظران 2011 case number " ایجاد کنید که بطور اختصاصی به این موضوع پرداخته شود ، و شهرها و مناطق پستی این افراد که نامه بدستشان نرسیده مشخص شود ،ضمن اینکه یک آمارگیری هم می شود.

پیشنهاد دوم اینکه تاپیکی تحت عنوان " شهر برندگان لاتاری 2011 " ایجاد نمایید ، دوستان عزیز همشهری با هم بیشتر آشنا شده و ضمن اینکه یک آماری از برندگان خوش شانس شهرهای مختلف ایران بدست بیاد.

پیشنهاد سوم اینکه تاپیکی بعنوان " آمادگی برای سری دوم فرم های 2011" ایجاد نمایید که از همین الان ، با توجه به فرم های احتمالی برای پرکردن ، دوستان آمادگی لازم را پیدا کنند و سوالات مبهم فرم ها برطرف شود.

اگر موافق و یا مخالفی با پیشنهاد ها و عنوان های تاپیک ها هست ، خوشحال می شویم نظراتشان را ببینیم.

منهم موافقم، بخصوص با پیشنهاد اولت sorooshi عزیز

منم فکر می کنم ایده خیلی خوبیه .
(2010-08-06 ساعت 19:50)sorooshii نوشته:  سلام

مرسی
سلام
بسته پستی من هم عین شما در همین روز از ایران فرستاده شده و مثل بسته شما در 6 آگوست بدست آقای کمبل رسیده البته با پست TNT
شما ایمیل تائیدتون رو هم فرستادین؟
من تو سایت خوندم که باید 2 تا 4 هفته بعد از اینکه بستمون رسید این ایمیل رو بفرستیم ....
لطفا منو راهنمایی کنید که چکار کنم ؟ الان بفرستم یا صبر کنم تا 2 هفته دیگه؟

==============================================

دوست عزیز

بنظر من شما هم ایمیل بزنید. 3-2 هفته وقتی فرم ها بموقع بدستمون رسیده بود. اما ما اوضاعمون فرق می کنه. اینها منتظرن ببینن ما پیگیر هستیم یا نه.
ازآنچایئکه فرصت کمی تا کارنت شدن مانده و ما هنوز تایید نشدیم و کیس نامبر نداریم ، سریع باید بررسی کنن.

اتفاقی نمی افتد ، ایمیل بزنید. اگر خیلی لطف کنن ، دوشنبه جواب بدهند.
تشکر کنندگان:
راستی من بعد از اینکه مدارکمو فرستادم به kcc ایمیل نزدم!! متن ایمیلی که زدین می شه بگین چیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 01:14)شادی نوشته:  راستی من بعد از اینکه مدارکمو فرستادم به kcc ایمیل نزدم!! متن ایمیلی که زدین می شه بگین چیه؟

Email Subject line: Please acknowledge the receipt of my shipment.
Case Number: 2011AS000XXXXX
First Name: XXXXXX
Family Name: XXXXXX
Date of Birth: mm-dd-yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
From : IRAN

Dear Sir/Madam,

According to the Mail Tracking Service I have used my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
Your Name
تشکر کنندگان:
سلام من یه مشکلی برام پیش اومده واگه میشه راهنمایی کنین. من تقریبا 1 ماه و نیم پیش فرم هامو فرستادم و از سایت دی اچ ال چک کردم پاکتم 3 روز بعد به KCCرسید. هفته پیش به KCC ایمیل زدم پرسیدم که پاکتم رسیده یا نه یه جواب دیگه ای دادن که انگار کیسم با اطلاعاتم match نیست.من اطلاعات کاملو همونجور که دوستان گفتن براشون ایمیل زدم.مشکل چیه خیلی نگران شدم. این جوابشون هست:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/lrb
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500
ایمیل من:
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms (DS-122 & DS-230) have been delivered to the Kentucky Consular Center in Date 06-25-2010.
I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards

Last Name :
First Name :
Case Number : 2011AS43xxx
DV DIVERSITY Tonguereference Category
IRAN :Foreign State Changeability
ANKARA Tongueost
Date of Birth :
اطلاعاتم ناقصه؟ چه مشکلی داره؟
من 100 بار تاریخ تولد و کیس نامبر و چیزای دیگرو چک کردم و دوباره 2 روز پیش همین ایمیلو فرستادم. اما بازم همین جوابو دادن که match نیست اطلاعاتم با کیس. باید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
تشکر کنندگان: seravin
دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 02:15)مهسا ح نوشته:  سلام من یه مشکلی برام پیش اومده واگه میشه راهنمایی کنین. من تقریبا 1 ماه و نیم پیش فرم هامو فرستادم و از سایت دی اچ ال چک کردم پاکتم 3 روز بعد به KCCرسید. هفته پیش به KCC ایمیل زدم پرسیدم که پاکتم رسیده یا نه یه جواب دیگه ای دادن که انگار کیسم با اطلاعاتم match نیست.من اطلاعات کاملو همونجور که دوستان گفتن براشون ایمیل زدم.مشکل چیه خیلی نگران شدم. این جوابشون هست:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/lrb
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500
ایمیل من:
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms (DS-122 & DS-230) have been delivered to the Kentucky Consular Center in Date 06-25-2010.
I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards

Last Name :
First Name :
Case Number : 2011AS43xxx
DV DIVERSITY Tonguereference Category
IRAN :Foreign State Changeability
ANKARA Tongueost
Date of Birth :
اطلاعاتم ناقصه؟ چه مشکلی داره؟
من 100 بار تاریخ تولد و کیس نامبر و چیزای دیگرو چک کردم و دوباره 2 روز پیش همین ایمیلو فرستادم. اما بازم همین جوابو دادن که match نیست اطلاعاتم با کیس. باید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟

(2010-08-07 ساعت 02:47)arash004 نوشته:  شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
دقیقا همینطوره که آرش میگه
یا تاریخ تولد یا نام و نام خانوادگی
(2010-08-07 ساعت 08:23)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟

همین که بهتون جواب دادن و گفتن در حال بررسیه یعنی اینکه کیس شما مچه در ضمن موقعی که اطلاعات شما درست نباشه بهتون میگن این اطلاعات مچ نیست
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، Sooshians
سلام دوستان عزيز
من يه خورده دلواپسم كه نكنه شمتره من كارنت نشه و نوبت مصاحبه به من نرسه.
كيس نامبرم 38xxx هست.
به نظرشما تو لاتاري 2012 شركت كنم يا نه و يا اصلا مجاز به اين كار هستم؟
تشکر کنندگان:
[/b][b]
(2010-08-07 ساعت 08:38)Ehaqiqi نوشته:  سلام دوستان عزيز
من يه خورده دلواپسم كه نكنه شمتره من كارنت نشه و نوبت مصاحبه به من نرسه.
كيس نامبرم 38xxx هست.
به نظرشما تو لاتاري 2012 شركت كنم يا نه و يا اصلا مجاز به اين كار هستم؟

دوست گرام؛
من فکر میکنم بعد از اعلام سری اول کارنت ها بهتر بشه آنالیز کرد که نوبت شما کی خواهد بود چون از ظواهر معلومه که نحوه کارنت شدن امسال با پارسال فرق خواهد داشت و شبیه اروپا یا آفریقا سال پیش خواهد بود.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان