کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام
من يك پسره دو ساله دارم كه عكس و مشخصاتش به عنوان همراه توي پاسپورت منه . ممكنه راهنمايي كنيد و يگوييد زمان مصاحبه بايد پاسپورت جدا داشته باشه يا نه.؟ اگر ممكنه سريعتر جواب بدين كه اگر نياز داشته باشه براش پاسپورت جدا بگيرم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 09:14)rayan.s نوشته:  [/b][b]
(2010-08-07 ساعت 08:38)Ehaqiqi نوشته:  سلام دوستان عزيز
من يه خورده دلواپسم كه نكنه شمتره من كارنت نشه و نوبت مصاحبه به من نرسه.
كيس نامبرم 38xxx هست.
به نظرشما تو لاتاري 2012 شركت كنم يا نه و يا اصلا مجاز به اين كار هستم؟

دوست گرام؛
من فکر میکنم بعد از اعلام سری اول کارنت ها بهتر بشه آنالیز کرد که نوبت شما کی خواهد بود چون از ظواهر معلومه که نحوه کارنت شدن امسال با پارسال فرق خواهد داشت و شبیه اروپا یا آفریقا سال پیش خواهد بود.

=============================================

سلام

اگر توضیحی راجع به نحوه کارنت شدن سال پیش اروپا و آفریقا بدهید ممنون.

درضمن دوست عزیز، خانم yas با کیس نامبر 27xxx آگوست امسال ( دوم) یک روزه ویزا شدن و خودشون اعلام کردن بعدازایشون کیس نامبر های 3xxxx و 4xxxx هم دعوت به مصاحبه شدند.

نگران نباشید.

بنظر من چون تعداد برندگان از ایران کم هستش و همانطور که اشکان عزیز هم تایید کردند برندگان قابل رقابت با ما درکل دنیا حدود 85 هزار نفر است نه 100615 ( تازه اگر همه ی این 85 هزار نفر پیگیرکاراشون باشند و از قبولیشون اطلاع داشته باشند و بهرنحوی درمصاحبه ها و .. پذیرفته بشوند که بعید می دانم.) به احتمال زیاد همه کارنت میشویم.

اما اینکه امسال چطور می خواهند کارنت کنند، جای سوال هستش. چون بعضی از دوستان برنده سال پیش ، در" اوایل ماه جولای " کارنت شده بودند، اما الان اگوست هست و هیچ خبری ظاهراً تا سپتامبر نیست.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 19:50)sorooshii نوشته:  سلام

آقا بسته پستی ما ساعت 10:57 توسط آقای J SUTTON دریافت و امضا شد Smile

ارسال از ایران : روز سه شنبه 03 آگوست ساعت 16:36

دریافت توسط kcc : روز جمعه 06 آگوست ساعت 10:57 توسط J SUTTON

user عزیز لطف کردن و متن نامه برای تایید را دادن. من هم ایمیل زدم ، منتظر جواب هستم.

مرسی
دوست عزيز ميشه به منم بگي چه متني رو براي تاييد فرستادي؟بسته منم امروز،فرداست كه برسه.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
بالاخره بعد از كلي معطل كردن، فرم هاي خودم و خانمم (boshra) رو امروز با TNT فرستادم، 60 تومن. بدون كيس نامبر و به همراه يك نامه كه توش توضيح داديم كه اولاً سال تولد خانمم رو تو ثبت نام اوليه يك سال بيشتر زديم و تصحيح در spelling نام فاميلش و اينكه نامه نرسيده به دستمون! يا شانس و يا اقبال!

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: alirezagh ، Sooshians
::
(2010-08-07 ساعت 13:26)mml نوشته:  بالاخره بعد از كلي معطل كردن، فرم هاي خودم و خانمم (boshra) رو امروز با TNT فرستادم، 60 تومن. بدون كيس نامبر و به همراه يك نامه كه توش توضيح داديم كه اولاً سال تولد خانمم رو تو ثبت نام اوليه يك سال بيشتر زديم و تصحيح در spelling نام فاميلش و اينكه نامه نرسيده به دستمون! يا شانس و يا اقبال!

کار بسیار خوبی کردید. کار از محکم کاری که عیب نمی کنهSmile

اما خودمون هستیم این هزینه پست هم حکایتی داره ها Cool انواع قیمت ها را میشه دید. حتی از پست های مشابه.
تشکر کنندگان: mml
(2010-08-07 ساعت 14:10)sorooshii نوشته:  ::
(2010-08-07 ساعت 13:26)mml نوشته:  بالاخره بعد از كلي معطل كردن، فرم هاي خودم و خانمم (boshra) رو امروز با TNT فرستادم، 60 تومن. بدون كيس نامبر و به همراه يك نامه كه توش توضيح داديم كه اولاً سال تولد خانمم رو تو ثبت نام اوليه يك سال بيشتر زديم و تصحيح در spelling نام فاميلش و اينكه نامه نرسيده به دستمون! يا شانس و يا اقبال!

اما خودمون هستیم این هزینه پست هم حکایتی داره ها Cool انواع قیمت ها را میشه دید. حتی از پست های مشابه.

یه سوال، از کجا می شه فهمید اطلاعات فرمهای اولیه رو چی پر کردیم؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 02:47)arash004 نوشته:  شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
خب شما چه جوری اصلاح کردین؟ از طریق همین ایمیل ؟ من پرینت اطلاعات ثبت ناممو ندارم که مقایسه کنم کجا match نیست.چیکار کنم؟ تاریخ تولد اینام همش درسته.تنها تفاوت آدرسمه که عوض شده( شهر محل سکونتم عوض شده) منم توی فرم ها آدرس جدیدو دادم که نامه نره به شهر قبلی.
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 14:29)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 02:47)arash004 نوشته:  شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
خب شما چه جوری اصلاح کردین؟ از طریق همین ایمیل ؟ من پرینت اطلاعات ثبت ناممو ندارم که مقایسه کنم کجا match نیست.چیکار کنم؟ تاریخ تولد اینام همش درسته.تنها تفاوت آدرسمه که عوض شده( شهر محل سکونتم عوض شده) منم توی فرم ها آدرس جدیدو دادم که نامه نره به شهر قبلی.

دوست عزیز

من چند جمله با توجه به آشنایی نسبی به انگلیسی براتون نوشتم که به kcc ایمیل بزنید و جویای مشکل بشوید.

اگر اشتباهی هست دوستان برطرف کنند و یا تکمیل کنند تا کار این دوست عزیزمون راه بیفته.

Case Number: 2011AS000XXXXX
First Name: XXXXXX
Family Name: XXXXXX
Date of Birth: mm-dd-yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
From : IRAN

Dear Sir/Madam,
.....According to email from KCC that I recieved on
I was notified that my information did not match exactly to my case,
I have checked my information and I am sure my information is correct except my address that new change is writen in forms
I will appreciate if you would tell me which parts of my forms do not match].

best regards,
your name
تشکر کنندگان:
سلام آقای علیرضا
میشه لطفا متنی رو که user عزیز براتون نوشته برای تایید برای من هم بفرستید .
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 15:02)sorooshii نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 14:29)مهسا ح نوشته:  

دوست عزیز

من چند جمله با توجه به آشنایی نسبی به انگلیسی براتون نوشتم که به kcc ایمیل بزنید و جویای مشکل بشوید.

اگر اشتباهی هست دوستان برطرف کنند و یا تکمیل کنند تا کار این دوست عزیزمون راه بیفته.

Case Number: 2011AS000XXXXX
First Name: XXXXXX
Family Name: XXXXXX
Date of Birth: mm-dd-yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
From : IRAN

Dear Sir/Madam,
I was notified that my information did not match exactly to my case,
I have checked my information and I am sure my information is correct except my address that new change is writen in forms
I will appreciate if you would tell me which parts of my forms do not match].

best regards,
your name
خیلی ممنون دوست عزیز. من این ایمیلو الان بفرستم یا منتظر شم دوستان دیگه هم ایمیلو چک کنن؟
تشکر کنندگان:
مهسا خانوم؛
من متن ایمیلkcc رو که براتون ارسال شده رو دیدم.در متن میل خواسته با ارسال صحیح اطلاعاتتون می تونن کمکتون کنند. با توجه به توضیحی که قبلا" خدمتتون عرض کردم محل آدرس من هم عوض شده ولی این میل رو بهم ندادن..توی نامه نام,نام خانوادگی هست پس میمونه تاریخ تولد که اگه روز تولدتون زیر 12 باشه ممکنه با ماه تولدتون اشتباه شده باشه یا آدرس محل زندگی رو تو 10 سال پیش توفرم قید کردید؟
حالا اگه خواستید میل بدید به موردی شما اشاره نکنید...
.

Dear Sir/Madam,
I am notified that my information dose not match exactly to my case,
It would be greatly appreciated if you could let me know which the information me have provided does not match the case.

Yours sincerely
name
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 14:10)sorooshii نوشته:  ::

من نميدونستم كه قيمت پست به آمريكا چيه، گفت 60 تومن منم خيلي گير ندادم و پرداخت كردم، ولي فكر ميكنم حالت هاي مختلفي وجود داره كه مثلاً يكي زودتر ميرسه يكي هم ديرتر و تو قيمت تأثير ميذاره. بچه هايي كه از دفاتر پست ايران، TNT كردن يا از دفاتر طرف قرارداد دانشگاه ها استفاده ميكنن هم شايد قيمتش متفاوت باشه.
من نفهميدم كه آيا بسته رو وزن ميكنن يا نه، ولي بسته اي كه من فرستادم، هم چند تا كاغذ اضافه تر از فرمهاي عادي داشت، و هم يه گيره سنگين بزرگ به همش زده بودم.

ازم يه امضا هم گرفتن كه اگه گمرك آمريكا به بسته ام گير داد و ديرتر از زمان معمول رسيد، TNT مسئول آن نخواهد بود!

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 08:23)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟

درود
من 2 هفته بعد از رسیدن فرمها به kcc ایمیل زدم(July 22)و شش روز بعد این ایمیل برام اومد و چیزی در مورد مچ بودن یا نبودن اطلاعات نگفتند. یعنی حتما مچ بوده وگرنه میگفتند.
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is
processed in the order of the date received, thus the importance of
submitting your forms in a timely manner.
تشکر کنندگان:
بله ماه تولدم زیر 12 هست.همین ایمیلو الان بدم؟ آدرس 10 سال پیش؟من آدرس محل سکونتو همونجور که توی فرم 230 خواسته بود از 16 سالگی به بعد وارد کردم.کمتر از 10 سال پیش.من 20 سالمه. ببخشید گفتین توی ایمیل به چی اشاره نکنم؟
تشکر کنندگان:
من گفتم روز تولدتون اگر کوچکتر از 12 باشه ممکنه جای ماه و روز اشتباه شده باشه. فکر میکنید آدرس اشتباه باعث این اشتباه شده شاید این دلیلش نبوده شما هم که گفتید تمام آدرساتون رو قید کردید و من باز معتقدم آدرس دلیلش نیست.پس بهتر تو ایمیل که میفرستید به نظر خودتون اشاره نکنید. موفق باشید.((16 سال به بعد درسته)) متن فوق نظر منه و من مطمئنم اونا به اشکالات انگلیسی گیر نمیدن ولی بهتر متن ارسالی را با یک شخص وارد به زبان چک کنید اگر عجله نکنید من تا امشب متن مطمئن را براتون ارسال میکنم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان