کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
من منتظر میمونم که لطف کنید و متنو حاضر کنید. منم فکر میکنم به آدرس اشاره نکنم بهتره. احتیاج هست زنگ بزنم یا با ایمیل زدن بهم میگن کجای اطلاعاتم match نیست.این مشکل حل میشه دیگه نه؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
من بودم اول با هاشون تماس میگرفتم.البته از کسی که زبانش عالی باشه میخواستم جام حرف بزنه اونا که نمی فهمن...امیدوارم حل بشه.
تشکر کنندگان:
همین کارو میکنم ولی مادرم که میخواد جام حرف بزنه انگلیسه و مسلما میفهمن که من نیستم! اشکالی داره اون زنگ بزنه مشکلو بپرسه. بگه من زبانم خوب نیست؟ ممنون
تشکر کنندگان:
مهسا خانم

مشکلی نیست ، در همین تاپیک یکی از دوستان از طریق دایی خودش در امریکا پیگیر کارش شد و پرس و جو کرد.آنها جواب می دهند. مشکلی نیست.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: rayan.s
یعنی نمی تونید یه نفر که زبانش خوب باشه و هم سن و سال خودتون باشه تو شهرتون پیدا کنید؟ ممکن اگه بگن از طرف شما حرف میزنه با توجه به مشکلتون اصلا" جواب ندن.
تشکر کنندگان:
دوستان این قضیه مهسا خانم اینقدر هم پیچیده نیست
مهسا خانم شما به مادرتون بگید تماس بگیرند و مشکل رو بپرسن البته اونها شاید دقیقا نگن مشکل کجاست ولی از بابت اینکه مادرتون تماس بگیرن و جای شما صحبت کنن هیچ مشکلی نیست.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-08-07 ساعت 20:20)sorooshii نوشته:  مهسا خانم

مشکلی نیست ، در همین تاپیک یکی از دوستان از طریق دایی خودش در امریکا پیگیر کارش شد و پرس و جو کرد.آنها جواب می دهند. مشکلی نیست.

دوست عزیز؛ دایی که میفرمایید پیگیر نیامدن نامه بود اگر جواب kcc به مهسا خانوم بخونید قید کرده در صورت ارسال اطلاعات صحیح پاسخگو هستند.
مهسا خانوم کاری رو انجام بدید که دلتون میگه و با استرس تصمیم نگیرید...به امید موفقیت همه عزیزان
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 20:44)rayan.s نوشته:  

دوست عزیز؛ دایی که میفرمایید پیگیر نیامدن نامه بود اگر جواب kcc به مهسا خانوم بخونید قید کرده در صورت ارسال اطلاعات صحیح پاسخگو هستند.
مهسا خانوم کاری رو انجام بدید که دلتون میگه و با استرس تصمیم نگیرید...به امید موفقیت همه عزیزان
ممنون از همه دوستان.اگر جواب درست ندادن بازم براشون ایمیل میزنم.نهایتا اسکن پاسپورت و ترجمه شناسناممو براشون ایمیل میکنم.
به نظرتون فعلا همین ایمیلو براشون بزنم که بگن کجای اطلاعاتم match نیست یا اینکه تا قبل از زنگ زدن دیگه کاری نکنم؟ rayan.s عزیز همون متنی که گفتین خوبه که ایمیل بزنم؟
تشکر کنندگان: 1979SAM
(2010-08-07 ساعت 16:42)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 08:23)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟

درود
من 2 هفته بعد از رسیدن فرمها به kcc ایمیل زدم(July 22)و شش روز بعد این ایمیل برام اومد و چیزی در مورد مچ بودن یا نبودن اطلاعات نگفتند. یعنی حتما مچ بوده وگرنه میگفتند.
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is
processed in the order of the date received, thus the importance of
submitting your forms in a timely manner.
دوست عزیز منم فرم هامو 22 jun فرستادم.2 بار ایمیل زدم میگن اطلاعات مچ نیست. به نظزتون تا الان همه کیس هاز 2011 رو بررسی کردن؟ممکنه جواب سر بالا بدن؟ دوستانی که کیس نامبر بالا دارن مثل من(***43) کی سی سی جواب مچ نبودن اطلاعاتو نداده بهشون مثل من؟
(2010-08-07 ساعت 21:27)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 20:44)rayan.s نوشته:  

ممنون از همه دوستان.اگر جواب درست ندادن بازم براشون ایمیل میزنم.نهایتا اسکن پاسپورت و ترجمه شناسناممو براشون ایمیل میکنم.
به نظرتون فعلا همین ایمیلو براشون بزنم که بگن کجای اطلاعاتم match نیست یا اینکه تا قبل از زنگ زدن دیگه کاری نکنم؟ rayan.s عزیز همون متنی که گفتین خوبه که ایمیل بزنم؟

بفرست امیدوارم جواب بدن ...موفق باشی
(2010-08-07 ساعت 14:29)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 02:47)arash004 نوشته:  شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
خب شما چه جوری اصلاح کردین؟ از طریق همین ایمیل ؟ من پرینت اطلاعات ثبت ناممو ندارم که مقایسه کنم کجا match نیست.چیکار کنم؟ تاریخ تولد اینام همش درسته.تنها تفاوت آدرسمه که عوض شده( شهر محل سکونتم عوض شده) منم توی فرم ها آدرس جدیدو دادم که نامه نره به شهر قبلی.

بنده تماس گرفتم گفتن که تاریخ تولد match نیست . منم وقتی اطلاعاتو رو طبق ثبت نام اینترنتی دادم جواب دادن و من با یک ایمیل تصحیح کردم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، 1979SAM
سلام
من چند روز پيش يه ايميل قلابي (كلاهبرداري) دريافت كردم. ولي انصافاً طرف خيلي جالب و مشابه نامه هاي واقعي KCC كار كرده. خود من چند بار به شك افتادم كه اين يه ايميل واقعي هست يا قلابي. چند تا فايل هم ضميمه كرده مثل فرم ويزا و ... (جالبه كه شماره تلفنش ماله تايلنده!) توي فرمهاش هم لوگوي اداره مهاجرت و KCC و state.gov و ... هم با آدرس اونا زده!!

ولي سوال من اينجاست.اين طرف از كجا فهميده كه ما برنده شديم كه خواسته ما رو گول بزنه. اينو واسه اين ميگم چون دقيقا مشابه اين ايميل واسه يكي ديگه از برنده ها هم اومده.
نكنه سيستم KCC رو هك ميكنن و به email و اطلاعات برندگان دسترسي پيدا ميكنند (اين ايميل به همون ايميلي كه من به kcc جهت مكاتبات اعلام كردم اومده!!)

متن ايميل رو اينجا ميزارم كه بقيه دوستان برنده حواسشون باشه :
(اين يك ايميل قلابي هست. دوستان اشتباه نگيرند) ..

Dear......,

This is to acknowledge the receipt of your mail you directed to Asia-Pacific consulate office regarding your notification, as being selected among the winners of the visa lottery program.

We are hereby guiding you on how to make the claim of your visa because your visa winning details had been forwarded to us, to verify your country's eligibility and conclude for your visa claim documents and send them to you for the issuance of your visa through the U.S Consular officer in your home country or your nearest U.S Embassy and arrive in the USA.

Print out the attached visa form and fill it by user's hand writing accordingly and return copy back with the required information's (Fill the form with the exact name on your international passport)

REQUIREMENTS.
1. Forward (4) of your recent passport-size photographs (Colour background)
2. Write in full your office,postal and residential adress.
3. Forward the scan copy photo-page of your International Passport.
4. Single processing fee (1050 USD)
5. Dual processing fee (1580 USD)

Forward the-same requirements for your spouse or any member of your family that wishes to accompany you. Accompanying family members, the spouse of a person is eligible to receive the same type of visa because of the family relationship.

Please note that you and your spouse must have valid International Passport to travel to the USA.

Forward the requirements (except the processing fee) via email attach to (usastudyguide.a1@kentucky.usa.com) and fax the copy of your International Passport via fax (+662 - 2519977)

According to the Code of Conduct Act: 2202 in the constitution Vol: 189/965 guiding all visas and permit agencies. After the verification and confirmation of your documents and we are satisfy through the eligibility of your country of birth then we will inform you on how to make the payment of the processing fee for the posting of your documents.

REFUND POLICY.
Note 100% refunds are given automatically to the Next of Kin of the beneficiary winner in case of the death of the beneficiary winner before he/she arrives in the U.S.A. In other cases, refunds are considered on a case-by-case basis.

After the completion of your documents, we will send it to you via courier delivery services of (DHL) to any of your provided address and fax the copies of the processed documents to the U.S consular officer in your home country, country of present residence or your nearest U.S Embassy and book interview appointment for you with them and send the appointment interview letter to you with your personal identification number (PIN) to enable you meet with them on your interview appointment day for the issuance of your visa.

You will have to show your visa interview appointment letter to gain access to the Embassy or a consulate on the day of your visa interview.

VISA CLAIM DEADLINE.
The visa claim end on the 20th August 2010 (As extended)
We advice that you submit the visa claim requirements as soon as possible to enable complete your documents and send them to you for the issuance of your visa within the small window of time stipulated within the regulation.

We are looking forward to the early submission of the visa requirements to enable us proceed further.

Regards,

Mr. John Thonglor
Processing Manager
Asia-Pacific Consulate Center
تشکر کنندگان: Sooshians ، 1979SAM ، rayan.s
سلام دوست عزيز
ما سفارتمون رو از انكارا به ابوظبي تغيير داديم.چون ما اسپانسر نداريم و ضمنا با خواندن سفرنامه ها تصميم گرفتيم ابوظبي رو انتخاب كنيم ظاهرا راحت تره.
اميدوارم همگي هرچه زودتر كارنت بشيم و ويزا بگيريم و بريم.ما كه همه كارهامون رو گذاشتيم براي اونور و از همين الان مثل مسافرها هستيم.
در ضمن ما ساكن اصفهان هستيم.
تشکر کنندگان: Hossein81 ، 1979SAM
(2010-08-07 ساعت 21:40)مهسا ح نوشته:  دوست عزیز منم فرم هامو 22 jun فرستادم.2 بار ایمیل زدم میگن اطلاعات مچ نیست. به نظزتون تا الان همه کیس هاز 2011 رو بررسی کردن؟ممکنه جواب سر بالا بدن؟ دوستانی که کیس نامبر بالا دارن مثل من(***43) کی سی سی جواب مچ نبودن اطلاعاتو نداده بهشون مثل من؟

سلام
یکی دیگه از دوستان هم دقیقا همین مشکل رو داره! یعنی اینکه میگه اطلاعاتی که توی فرم نوشته دقیق و صحیح است، اما KCC جواب میده که تطابق نداره.

در این حال مشکلی که ممکنه اتفاق افتاده باشه اینه : احتمالا شما هنگام ثبت نام یکی از سه ایتم زیر رو اشتباه نوشته اید:
1- نام و نام خانوادگی (اسپل و یا ترتیب نام و نام خانوادگی) رو اشتباه نوشته باشید. منظورم اینه که ممکنه شما نامتون این باشه: John Smit یعنی جان نام کوچک و اسمیت نام فامیل، اما توی ثبت نام ممکنه اینطوری نوشته باشید که اسمیت نام کوچک و جان نام فامیل به نظر برسه. (یک ایمیل دیگر بفرستید با این تفاوت که جای نام و نام فامیل رو عوض کنید.)
2- ممکنه تاریخ رو اشتباه نوشته باشید هنگام ثبت نام. که کارتون بسیار سخت میشه! باید حدس بزنید. مگر اینکه ازش کپی داشته باشد. یا اینکه ممکنه تاریخ تولد رو درست نوشته باشید، اما فرمتش اشتباه باشه: در این صورت ابتدا به فرمتی که روز در وسط قرار می گیره براشون ایمیل بزنید ببینید چی جواب میدن.یعنی به این شکل: سال/روز/ماه.

3- نکته دیگه اینکه کیس نامبر رو دقیقا باید به این شکل براشون بنویسید:
2011AS00004XXXX
یعنی سال 2011 باید باشه
AS هم باشه که نشاندهنده آسیاست
اون چهار تا صفر (یه سه تا صفر) هم باید باشه بعد کیس نامبر شما

همه این حالت ها رو امتحان کنید. اول جابجا نوشتن نام و نام فامیل
یکبار دیگه فرمت های مختلف تاریخ تولد رو بنویسید و ببینید با چه حالتی جواب می دهند.
من احتمال جابجا شدن نام و نام فامیل رو بیشتر میدونم.

شماره کیس شما بالاست. پس فرصت کافی دارید که مکاتبه کنید و پیش از مصاحبه مشکل رو حل کنید.
این هم از مزایای کیس نامبر بالا Smile
موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians ، free_free ، alonak
یعنی من هم که با اطلاعات درست فرستادم و روش هم یه نامه زدم که تصحیح کردم مشکلات رو باز هم به مشکل می خورم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان