کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-09 ساعت 15:53)silia نوشته:  SOROOSHI جان شما هنوز جواب درست و حسابي از KCC نگرفتين؟من 5شنبه فرستادم ولي هنوز نامم دستشون نرسيده!ميخوام بدونم كه شما توي ميلي كه واسشون فرستادين آيا درمورد دريافت كيس نامبر هم حرفي زدين يا نه؟

============================================

سلام

نامه ما روز جمعه ساعت 10:57 تحویل گرفته شد. ایمیل زدم و یک جواب اتوماتیک آمد و دیگه خبری نشد. البته طبیعی هم هست که به این زودی خبری نشه. من از امروز به بعد حساب بازکردم . چون پروسه رسیدگی به پرونده کسانی که نامه بدستشون رسیده و فرم هاشون را قبل از اول آگوست پست کردند باید تا الان دیگه انجام شده باشه و می ماند فقط بررسی پرونده ما . فکر کنم زمان اول آگوست را برای این انتخاب کردند که بررسی پرونده های پیشین را انجام بدهندو طی یک فرصت محدود تا شروع اعلام کارنت ها ، پرونده ما را هم رسدگی کنند.
بله من پایین آن نامه هم یک جمله از خودم اضافه کرده و گفتم چه زمانی کیس نامبر به ما اعلام می شود.
شما هم نگران نباش و از سایت TNT پیگیری کن.ضمن اینکه نامه شما خورده به شنبه و یکشنبه که تعطیله ، مطمئن باش که امروز بهشون میرسه .
به محض اینکه ایمیلی از kcc دریافت کردم ، حتماً دوستان را درجریان می گذارم .
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: alirezagh
(2010-08-08 ساعت 23:04)سعید28 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 16:42)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 08:23)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟

درود
من 2 هفته بعد از رسیدن فرمها به kcc ایمیل زدم(July 22)و شش روز بعد این ایمیل برام اومد و چیزی در مورد مچ بودن یا نبودن اطلاعات نگفتند. یعنی حتما مچ بوده وگرنه میگفتند.
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is
processed in the order of the date received, thus the importance of
submitting your forms in a timely manner.

سلام
یعنی در همین حد که گفتند در حال پیشرفته این معنی را می ده که مشکلی وجود نداره یا باید برای مچ بودن ایمیل جداگانه بزنیم؟

سلام
کسی جواب نمیده؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 17:11)سعید28 نوشته:  
(2010-08-08 ساعت 23:04)سعید28 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 16:42)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 08:23)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛
من بعد از 50 روز که نامه ام به دستشون رسیده بود میل زدم گفتن در حال بررسی((با کیس نامبر 9xxx)) یادم هست دوستی با کیس نامبر 4xxx و user هم با کیس نامبر 2xxx جوابی شبیه جواب من گرفتن حال این دوست عزیز با کیس نامبر 43xxx جواب بهش دادن مدارکت مچ نیست!!! ما هم کیسمون کمتر بوده هم زودتر ارسال کردیم جواب میدن تو نوبت بررسی هست.من فکر می کنم نمی خوان جواب مچ بودن رو بدن ...آیا از دوستان 2011 کسی جواب مچ بودن گرفته؟

درود
من 2 هفته بعد از رسیدن فرمها به kcc ایمیل زدم(July 22)و شش روز بعد این ایمیل برام اومد و چیزی در مورد مچ بودن یا نبودن اطلاعات نگفتند. یعنی حتما مچ بوده وگرنه میگفتند.
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is
processed in the order of the date received, thus the importance of
submitting your forms in a timely manner.

سلام
یعنی در همین حد که گفتند در حال پیشرفته این معنی را می ده که مشکلی وجود نداره یا باید برای مچ بودن ایمیل جداگانه بزنیم؟

سلام
کسی جواب نمیده؟

دوست گرام؛ از جایی که سوال من را کپی کردی,می تونی جواب یکی از مدیران محترم سایت رو ببینی.
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 12:47)empyrium نوشته:  با سلام

با توجه به این که من به تازگی نامه ام را دریافت کرده ام و کیس نامبر من هم پایین است و در حال پر کردن فورم ها هستم ...

آیا این درست است که تا دو ما ه دیگر هیچ یک از پرونده های 2011 به جریان نمی افتد؟
من این هفته فورم ها را ارسال کنم مشکلی نیست؟

فکر می کنم از رده ی آخرین ها باشم که فروم های سری یک را ارسال می کند

سلام
دوست عزیز ممکن بفرمایید شما کی نامه تون را دریافت کردید؟
تشکر کنندگان:
انتظار چه سخته واقعاً Sad به معنای واقعی میشه این روزها و ساعت ها و حتی دقیقه ها مفهوم انتظار و سختی آن را درک کرد.

انتظار جواب یک ایمیل از KCC Sad
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 16:21)sorooshii نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 15:53)silia نوشته:  SOROOSHI جان شما هنوز جواب درست و حسابي از KCC نگرفتين؟من 5شنبه فرستادم ولي هنوز نامم دستشون نرسيده!ميخوام بدونم كه شما توي ميلي كه واسشون فرستادين آيا درمورد دريافت كيس نامبر هم حرفي زدين يا نه؟

سلام

نامه ما روز جمعه ساعت 10:57 تحویل گرفته شد. ایمیل زدم و یک جواب اتوماتیک آمد و دیگه خبری نشد. البته طبیعی هم هست که به این زودی خبری نشه. من از امروز به بعد حساب بازکردم . چون پروسه رسیدگی به پرونده کسانی که نامه بدستشون رسیده و فرم هاشون را قبل از اول آگوست پست کردند باید تا الان دیگه انجام شده باشه و می ماند فقط بررسی پرونده ما . فکر کنم زمان اول آگوست را برای این انتخاب کردند که بررسی پرونده های پیشین را انجام بدهندو طی یک فرصت محدود تا شروع اعلام کارنت ها ، پرونده ما را هم رسدگی کنند.
بله من پایین آن نامه هم یک جمله از خودم اضافه کرده و گفتم چه زمانی کیس نامبر به ما اعلام می شود.
شما هم نگران نباش و از سایت TNT پیگیری کن.ضمن اینکه نامه شما خورده به شنبه و یکشنبه که تعطیله ، مطمئن باش که امروز بهشون میرسه .
بخاطر جوابتون ممنون.من روزي صد دفعه ميرم سايت TNT ولي هنوز هيچ خبري نيست.SadSad
ميشه لطف كنين و بهم بگين چه جمله اي رو براي دريافت كيس نامبرتون نوشتين؟
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 18:41)silia نوشته:  

سلام

==============================================
Dear Sir/Madam,

According to the Mail Tracking Service I have used my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

I will appreciate if tell me when will I be notified about my "case number" ?

Kind Regards,

SILIA جان ، من با وضعیت پیگیری TNT آشنایی ندارم.، مگر ساعت و دقیقه، مکان را نشان نمیده که الان بسته کجاست و ...؟؟

اگر بازهم جوابت منفی هستش تا یه متن انگلیسی براتون بفرستم که به TNT بدی و بپرسی بسته کجاست ؟

من درخدمتم

سلام

دوست عزیز؛ به سایت زیر برید و شماره track را وارد کنید تا از وضعیت نامه ارسالیتان مطلع شوید.
http://www.tnt.com/express/generic/en_ir/site/home.html
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 12:23)drmahmoodi نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 11:17)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 11:04)drmahmoodi نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:45)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:02)sorooshii نوشته:  [quote='مهسا ح' pid='67445' dateline='1281175149']
[quote='arash004' pid='67346' dateline='1281133056']
شما اطلاعاتی که دادید رو با اطلاعات ثبت نامی خود چک کنید ( ثبت نام اینترنتی) منهم همین مشکل داشتم تاریخ تولد در ثبت نام اینترنتی اشتباه نوشته بودم شما اطلاعات رو طبق ثبت نام اینترنتی بفرست.
خب شما چه جوری اصلاح کردین؟ از طریق همین ایمیل ؟ من پرینت اطلاعات ثبت ناممو ندارم که مقایسه کنم کجا match نیست.چیکار کنم؟ تاریخ تولد اینام همش درسته.تنها تفاوت آدرسمه که عوض شده( شهر محل سکونتم عوض شده) منم توی فرم ها آدرس جدیدو دادم که نامه نره به شهر قبلی.

من هم دقيقا مشكل مهسا را دارم.
همه راهها را امتحان كردم حتي تلفن مستقيم ولي جوابي نگرفتم.
نهايتا تصميم گرفتم ترجمه شناشنامه و كپي پاسپورت رو براشون اي ميل و پست كنم.
=============================================
منم امروز میخوام زنگ بزنم به کی سی سی.اگه جواب درستی ندادن مجبورم منم همینکارو کنم. ترجمه شناسنامه و کارت ملی زیاد طول میکشه؟ شما میخوای پست کنی یا ایمیل بزنی؟این مساله دردسر نشه برامون حالا! من مطمنم هیچ جارو اشتباه نکردم توی اسم فامیل و تولد. احتمال میدم همون محل تولدم مشکل درست کرده باشه.یه حرف کم گذشتم موقع ثبت نام اینترنتی
با توجه به اينكه شماره كيسم پايينه و احتمالا جزئ سري اول كارنتيها هستم ريسك نميكنم وهم پست وهم اي ميل كردم.
جواب اي ميل اومد كه اونها اطلاعات اوليه را تغيير نميدن و اين بستگي به نظر افسر موقع مصاحبه داره
الان مشكل من اينه كه اگر نامه دوم بدستم نرسه چجوري از زمان مصاحبه مطلع بشم؟
در مورد ادرس اصلا نگران نباش چون به اون مربوط نميشه اونا براي جواب دادن سه فاكتور را در نظر ميگيرن:نام ونام فاميل و تاريخ تولد و شماره كيس و صد البته فرمت صحيح براي درخواست.
پس از جریان کارتون به من خبر بدین مخصوصا بعد از مصاحبه. چون هردو مشکلمون مثل همه.ما خودمون نمیدونیم کجارو اشتباه کردیم .از کجا بفهمیم! عجب دردسری! من کیس نامبرم بالاست و فعلا فرصت دارم.منم براشون میل میکنم.
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 18:50)sorooshii نوشته:  

سلام

==============================================
Dear Sir/Madam,

According to the Mail Tracking Service I have used my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

I will appreciate if tell me when will I be notified about my "case number" ?

Kind Regards,

SILIA جان ، من با وضعیت پیگیری TNT آشنایی ندارم.، مگر ساعت و دقیقه، مکان را نشان نمیده که الان بسته کجاست و ...؟؟

اگر بازهم جوابت منفی هستش تا یه متن انگلیسی براتون بفرستم که به TNT بدی و بپرسی بسته کجاست ؟

من درخدمتم
واقعا ممنونم.الان دوباره سايتو چك كردم بسته رسيده به نيويورك.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
من زنگ زدم به کی سی سی الان.اطلاعاتمو پرسیدن.همه چیز جز تاریخ تولد درست بود.گفتن تاریخ تولدم مچ نیست.الان باید چیکار کنم؟ کپی پاسپورت و شناسنامه ایمیل کنم؟ دوستان میشه متنی رو برام آماده کنید که بگم توی روز تولد اشتباه کردم چون اون موقع پاسپورت نداشتم و به علت تبدیل تقویم روز تولدمو اشتباه نوشتم. این اشتباه قابل جبرانه اگه در حد یکی دو روز باشه یا ممکنه کیس باطل بشه؟کسی وضعیت مشابه منو داشته؟خواهشا راهنمایی کنید دوستان.
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 22:17)مهسا ح نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی الان.اطلاعاتمو پرسیدن.همه چیز جز تاریخ تولد درست بود.گفتن تاریخ تولدم مچ نیست.الان باید چیکار کنم؟ کپی پاسپورت و شناسنامه ایمیل کنم؟ دوستان میشه متنی رو برام آماده کنید که بگم توی روز تولد اشتباه کردم چون اون موقع پاسپورت نداشتم و به علت تبدیل تقویم روز تولدمو اشتباه نوشتم. این اشتباه قابل جبرانه اگه در حد یکی دو روز باشه یا ممکنه کیس باطل بشه؟کسی وضعیت مشابه منو داشته؟خواهشا راهنمایی کنید دوستان.

==========================================

مهسا جان

شما زحمت کشیدی تماس گرفتید، طریقه اصلاح را هم میپرسیدید،راهنماییتون می کردند حتماً. این بستگی داره که اونا چطور قبول می کنند ،شاید بگن که حتماً باید کپی پاسپورتتون اسکن بشه و بفرستید و یا طریقی دیگر.
بنظر من ارزش اینو داره همین الان دست به تلفن بشید و راه اصلاح را صریحاً و دقیق بپرسید ،ضمن اینکه فرصت را هم فراموش نکنید که تا کی وقت دارید.
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 22:38)sorooshii نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 22:17)مهسا ح نوشته:  من زنگ زدم به کی سی سی الان.اطلاعاتمو پرسیدن.همه چیز جز تاریخ تولد درست بود.گفتن تاریخ تولدم مچ نیست.الان باید چیکار کنم؟ کپی پاسپورت و شناسنامه ایمیل کنم؟ دوستان میشه متنی رو برام آماده کنید که بگم توی روز تولد اشتباه کردم چون اون موقع پاسپورت نداشتم و به علت تبدیل تقویم روز تولدمو اشتباه نوشتم. این اشتباه قابل جبرانه اگه در حد یکی دو روز باشه یا ممکنه کیس باطل بشه؟کسی وضعیت مشابه منو داشته؟خواهشا راهنمایی کنید دوستان.

مهسا جان

شما زحمت کشیدی تماس گرفتید، طریقه اصلاح را هم میپرسیدید،راهنماییتون می کردند حتماً. این بستگی داره که اونا چطور قبول می کنند ،شاید بگن که حتماً باید کپی پاسپورتتون اسکن بشه و بفرستید و یا طریقی دیگر.
بنظر من ارزش اینو داره همین الان دست به تلفن بشید و راه اصلاح را صریحاً و دقیق بپرسید ،ضمن اینکه فرصت را هم فراموش نکنید که تا کی وقت دارید.
دوست عزیز نمیدونم شما تا حالا زنگ زدین به کی سی سی یا نه.اگه زنگ زده باشین حتما دیدین که اونا دقیقا عین کامپیوتر عمل میکنند و هیچ سوال اضافی جواب نمیدن.من ازشون پرسیدم.2 بار تکرار کردن که تاریخ تولد مچ نیست.همین.شایدم از شانس بد من راهنماییم نکردن!مورد مشابه من اینجا هست که تاریخو اشتباه زده باشه و به کی سی سی موضوع رو گفته باشه؟من نمیدونم باید چیکار کنم.خدارو شکر وقت زیاد دارم.کیس نامبرم ***43 هست
تشکر کنندگان:
سلام مهسا
من همین مشکل داشتم . kcc جوابی به شما نمیده تنها جوابی که به من دادن گفتن 12 هفته دیگه تماس بگیر که یعنی اواسط شهریور ولی شما یک ایمیل بزنید مشکل رو بگید اگه توی فرم ها تاریخ رو درست نوشتید بگید بهشون که توی فرم تاریخ تولد درسته. ولی kcc تا زمان مساحبه هیچ تغییری نمیده در پرونده شما زیاد نگران نباشید مشکل خاصی نیست
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2010-08-09 ساعت 23:31)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 22:38)sorooshii نوشته:  

مهسا جان

دوست عزیز نمیدونم شما تا حالا زنگ زدین به کی سی سی یا نه.اگه زنگ زده باشین حتما دیدین که اونا دقیقا عین کامپیوتر عمل میکنند و هیچ سوال اضافی جواب نمیدن.من ازشون پرسیدم.2 بار تکرار کردن که تاریخ تولد مچ نیست.همین.شایدم از شانس بد من راهنماییم نکردن!مورد مشابه من اینجا هست که تاریخو اشتباه زده باشه و به کی سی سی موضوع رو گفته باشه؟من نمیدونم باید چیکار کنم.خدارو شکر وقت زیاد دارم.کیس نامبرم ***43 هست

سلام دوستان

من هم پرونده ام يه همچنيني مشكلي داره . نامه اولم نيومد و طبق اوامر KCC فرم هارو بدون كيس نامبر فرستادم. اطلاعات تاريخ تولد خانمم كه برنده اصلي هست رو اشتباه وارد كرده بوديم كه براي اصلاحش يه نامه دستنويس گذاشتيم روي فرم ها كه اون رو به همراه spelling نام فاميل همسرم اصلاح كنن. نامه امروز رسيده نيويورك. اميدوارم كه خيلي گير ندن، چون اطلاعات برنده اصلي رو داريم اصلاح مي كنيم ...

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت