موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-09 ساعت 16:21)sorooshii نوشته: (2010-08-09 ساعت 15:53)silia نوشته: SOROOSHI جان شما هنوز جواب درست و حسابي از KCC نگرفتين؟من 5شنبه فرستادم ولي هنوز نامم دستشون نرسيده!ميخوام بدونم كه شما توي ميلي كه واسشون فرستادين آيا درمورد دريافت كيس نامبر هم حرفي زدين يا نه؟
============================================
سلام
نامه ما روز جمعه ساعت 10:57 تحویل گرفته شد. ایمیل زدم و یک جواب اتوماتیک آمد و دیگه خبری نشد. البته طبیعی هم هست که به این زودی خبری نشه. من از امروز به بعد حساب بازکردم . چون پروسه رسیدگی به پرونده کسانی که نامه بدستشون رسیده و فرم هاشون را قبل از اول آگوست پست کردند باید تا الان دیگه انجام شده باشه و می ماند فقط بررسی پرونده ما . فکر کنم زمان اول آگوست را برای این انتخاب کردند که بررسی پرونده های پیشین را انجام بدهندو طی یک فرصت محدود تا شروع اعلام کارنت ها ، پرونده ما را هم رسدگی کنند.
بله من پایین آن نامه هم یک جمله از خودم اضافه کرده و گفتم چه زمانی کیس نامبر به ما اعلام می شود.
شما هم نگران نباش و از سایت TNT پیگیری کن.ضمن اینکه نامه شما خورده به شنبه و یکشنبه که تعطیله ، مطمئن باش که امروز بهشون میرسه .
به محض اینکه ایمیلی از kcc دریافت کردم ، حتماً دوستان را درجریان می گذارم .
بخاطر جوابتون ممنون.من روزي صد دفعه ميرم سايت TNT ولي هنوز هيچ خبري نيست.
ميشه لطف كنين و بهم بگين چه جمله اي رو براي دريافت كيس نامبرتون نوشتين؟
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-09 ساعت 18:50)sorooshii نوشته: (2010-08-09 ساعت 18:41)silia نوشته: (2010-08-09 ساعت 16:21)sorooshii نوشته: (2010-08-09 ساعت 15:53)silia نوشته: SOROOSHI جان شما هنوز جواب درست و حسابي از KCC نگرفتين؟من 5شنبه فرستادم ولي هنوز نامم دستشون نرسيده!ميخوام بدونم كه شما توي ميلي كه واسشون فرستادين آيا درمورد دريافت كيس نامبر هم حرفي زدين يا نه؟
============================================
سلام
نامه ما روز جمعه ساعت 10:57 تحویل گرفته شد. ایمیل زدم و یک جواب اتوماتیک آمد و دیگه خبری نشد. البته طبیعی هم هست که به این زودی خبری نشه. من از امروز به بعد حساب بازکردم . چون پروسه رسیدگی به پرونده کسانی که نامه بدستشون رسیده و فرم هاشون را قبل از اول آگوست پست کردند باید تا الان دیگه انجام شده باشه و می ماند فقط بررسی پرونده ما . فکر کنم زمان اول آگوست را برای این انتخاب کردند که بررسی پرونده های پیشین را انجام بدهندو طی یک فرصت محدود تا شروع اعلام کارنت ها ، پرونده ما را هم رسدگی کنند.
بله من پایین آن نامه هم یک جمله از خودم اضافه کرده و گفتم چه زمانی کیس نامبر به ما اعلام می شود.
شما هم نگران نباش و از سایت TNT پیگیری کن.ضمن اینکه نامه شما خورده به شنبه و یکشنبه که تعطیله ، مطمئن باش که امروز بهشون میرسه .
به محض اینکه ایمیلی از kcc دریافت کردم ، حتماً دوستان را درجریان می گذارم .
بخاطر جوابتون ممنون.من روزي صد دفعه ميرم سايت TNT ولي هنوز هيچ خبري نيست.
ميشه لطف كنين و بهم بگين چه جمله اي رو براي دريافت كيس نامبرتون نوشتين؟
==============================================
Dear Sir/Madam,
According to the Mail Tracking Service I have used my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
I will appreciate if tell me when will I be notified about my "case number" ?
Kind Regards,
SILIA جان ، من با وضعیت پیگیری TNT آشنایی ندارم.، مگر ساعت و دقیقه، مکان را نشان نمیده که الان بسته کجاست و ...؟؟
اگر بازهم جوابت منفی هستش تا یه متن انگلیسی براتون بفرستم که به TNT بدی و بپرسی بسته کجاست ؟
من درخدمتم
واقعا ممنونم.الان دوباره سايتو چك كردم بسته رسيده به نيويورك.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من زنگ زدم به کی سی سی الان.اطلاعاتمو پرسیدن.همه چیز جز تاریخ تولد درست بود.گفتن تاریخ تولدم مچ نیست.الان باید چیکار کنم؟ کپی پاسپورت و شناسنامه ایمیل کنم؟ دوستان میشه متنی رو برام آماده کنید که بگم توی روز تولد اشتباه کردم چون اون موقع پاسپورت نداشتم و به علت تبدیل تقویم روز تولدمو اشتباه نوشتم. این اشتباه قابل جبرانه اگه در حد یکی دو روز باشه یا ممکنه کیس باطل بشه؟کسی وضعیت مشابه منو داشته؟خواهشا راهنمایی کنید دوستان.
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مهسا
من همین مشکل داشتم . kcc جوابی به شما نمیده تنها جوابی که به من دادن گفتن 12 هفته دیگه تماس بگیر که یعنی اواسط شهریور ولی شما یک ایمیل بزنید مشکل رو بگید اگه توی فرم ها تاریخ رو درست نوشتید بگید بهشون که توی فرم تاریخ تولد درسته. ولی kcc تا زمان مساحبه هیچ تغییری نمیده در پرونده شما زیاد نگران نباشید مشکل خاصی نیست
موفق باشید
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-10 ساعت 09:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-10 ساعت 09:23 توسط mml.)
(2010-08-09 ساعت 23:31)مهسا ح نوشته: (2010-08-09 ساعت 22:38)sorooshii نوشته: (2010-08-09 ساعت 22:17)مهسا ح نوشته: من زنگ زدم به کی سی سی الان.اطلاعاتمو پرسیدن.همه چیز جز تاریخ تولد درست بود.گفتن تاریخ تولدم مچ نیست.الان باید چیکار کنم؟ کپی پاسپورت و شناسنامه ایمیل کنم؟ دوستان میشه متنی رو برام آماده کنید که بگم توی روز تولد اشتباه کردم چون اون موقع پاسپورت نداشتم و به علت تبدیل تقویم روز تولدمو اشتباه نوشتم. این اشتباه قابل جبرانه اگه در حد یکی دو روز باشه یا ممکنه کیس باطل بشه؟کسی وضعیت مشابه منو داشته؟خواهشا راهنمایی کنید دوستان.
==========================================
مهسا جان
شما زحمت کشیدی تماس گرفتید، طریقه اصلاح را هم میپرسیدید،راهنماییتون می کردند حتماً. این بستگی داره که اونا چطور قبول می کنند ،شاید بگن که حتماً باید کپی پاسپورتتون اسکن بشه و بفرستید و یا طریقی دیگر.
بنظر من ارزش اینو داره همین الان دست به تلفن بشید و راه اصلاح را صریحاً و دقیق بپرسید ،ضمن اینکه فرصت را هم فراموش نکنید که تا کی وقت دارید.
دوست عزیز نمیدونم شما تا حالا زنگ زدین به کی سی سی یا نه.اگه زنگ زده باشین حتما دیدین که اونا دقیقا عین کامپیوتر عمل میکنند و هیچ سوال اضافی جواب نمیدن.من ازشون پرسیدم.2 بار تکرار کردن که تاریخ تولد مچ نیست.همین.شایدم از شانس بد من راهنماییم نکردن!مورد مشابه من اینجا هست که تاریخو اشتباه زده باشه و به کی سی سی موضوع رو گفته باشه؟من نمیدونم باید چیکار کنم.خدارو شکر وقت زیاد دارم.کیس نامبرم ***43 هست
سلام دوستان
من هم پرونده ام يه همچنيني مشكلي داره . نامه اولم نيومد و طبق اوامر KCC فرم هارو بدون كيس نامبر فرستادم. اطلاعات تاريخ تولد خانمم كه برنده اصلي هست رو اشتباه وارد كرده بوديم كه براي اصلاحش يه نامه دستنويس گذاشتيم روي فرم ها كه اون رو به همراه spelling نام فاميل همسرم اصلاح كنن. نامه امروز رسيده نيويورك. اميدوارم كه خيلي گير ندن، چون اطلاعات برنده اصلي رو داريم اصلاح مي كنيم ...
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت