کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-10 ساعت 22:15)sorooshii نوشته:  آقا ما که قیدشو زدیم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.

این از ما.

هرچی ایمیل میزنم همان حرفی که میگن را تکرار میکنن.

اصلاً اینها ایمیل را نمی خوانند.

خوب چرا زنگ نمی زنی؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 22:38)rayan.s نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 22:15)sorooshii نوشته:  آقا ما که قیدشو زدیم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.

این از ما.

هرچی ایمیل میزنم همان حرفی که میگن را تکرار میکنن.

اصلاً اینها ایمیل را نمی خوانند.

خوب چرا زنگ نمی زنی؟

===========================================

من الان تماس گرفتم.

میگه باید منتظر باشید و بدون کیس نامبر ما پاسخگو نیستسم.

اولین چیزی که بعد از سلام میخواد و می پرسه " کیس نامبر " هستش.

نمی دونم والا.

هیچ هیچ
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 19:29)سعید28 نوشته:  سلام به همه دوستان
اولا امیدوارم مشکل همه دوستان بخصوص اونایی که کیس نامبر ندارن حل بشه
دوم اینکه من نامه زدم برای رسیدن مدارکم گفتند نامه رسیده :
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner

ولی در مورد مچ بودن یا نبودن چیزی نگفته حالا من باید دوباره برای مچ بودن کیس نامه بزنم یا درصورت مچ نبودن خودشون نامه میدن؟
لطفا یکی جواب بده
ممنون

=============================================

سلام آقا سعید

تبریک Smile

حداقل یه جواب درست به شما دادن.

آقا شما فرم هایت را کی فرستادی؟؟ دقیقاً چه تاریخی توسط آنها دریافت شد؟؟؟
جزء کسانی هستید که نامه بدستشون رسیده یا کسانی که کیس نامبر ندارند؟؟

ممنون
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 23:21)sorooshii نوشته:  من الان تماس گرفتم.

میگه باید منتظر باشید و بدون کیس نامبر ما پاسخگو نیستسم.

اولین چیزی که بعد از سلام میخواد و می پرسه " کیس نامبر " هستش.

نمی دونم والا.

هیچ هیچ

اما من می بندمشون به ایمیل.

بالاتر از سیاهی رنگی نیست

سلام دوستان
اندکی صبر سحر نزدیک است،میدونم خیلی استرس دارید و تحمل این شرایط سخت است ولی به نظرم آنها به موقعش کیس نامبر را اعلام می کنند و فکر می کنم فرستادن چندباره ایمیل تاثیری بر کارشون نداره ،میدونیم که آنها بر اساس قانون کار می کنند.مطمئن باشید دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.شما برنده شدید و کیس نامبرتون محفوظه پس باید صبر داشته باشیم تا خدایی ناکرده خللی در کارمون به وجود نیاد.
اگه در مورد رسیدن فرم هاتون جواب درست نمیدن شاید هنوز پردازش نشده و زود ایمیل فرستادید یا شاید اول باید کیس نامبرتون را بدهند و بعد در مورد فرم هاتون جواب میدن.حداقل زمان برای فرستادن ایمیل برای مطمئن شدن از رسیدن آنها دو هفته بعد از رسیدن فرم هاست.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sorooshii ، alirezagh ، saeedhei ، alonak
سلام
انقدر استرس نداشته باشید و مطمئن باشید کارتون انجام میشه و برای اونا فرقی نمیکنه و یا فرمی رو حذف نمی کنن چون اونا فقط یه کارمندن که باید وظیفشونو به درستی انجام بدن شما صبر کنید وقتی جواب ندادن یک ماه بعد تماس تلفنی بگیرید، چون نباید زیاد کلافشون کنید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: b!ta ، Sooshians ، alonak
دوستان پیرو نکاتی که آقا اشکان در گردهمایی در خصوص اطمینان از صحت اطلاعات در فرم ها که به دست kcc رسیده است من این ایمیل رو به kcc میل زدم

According to the Last Mail , my application forms have been received and are waiting to be processed . I will appreciate if you would acknowledge the status of the my forms.

و اونا در جواب این ایمیل تکراری رو فرستادن که مربوط به رسیدن فرم ها هستش

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

دوستادن بنظر شما ایملی که من زدم متن خوبی نداشته و نتونستم بهشون بفهمونم دنبال چی بودم یا اینکه واقعا هنوز فرم های من در حال پروسس هستش؟

با تشکر فراوان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز سلام
من هم نامه به موقع به دستم رسيد و اينكه تقريبا فرم ها را تا ظرف يك هفته بعد فرستادم و الان كه دارم اين بست را براي شما دوستان كلم ميفرستم حدودا يك ماه و خورده اي ميكذره
و من حدود يك هفته بعد از فرستادن نامه هايم و نيز اكاه شدن از رسيدن فرم هايم از طريق tnt به kcc يك ايميل زدم كه ببينم ايا فرم هاي من به دستشون رسيده و يا نه كه ان ها در دو مرحله به من جواب دادند
١- جواب ايتوماتيك و يا همان اتوماتيك كه بلافاصله بعد از فرستادن ايميل من براي اطمينان از رسيدن فرم ها برايم فرستادند و ٢- جواب اصلي بود كه بعد از ٢ روز براي من فرستادند از طريق ايميل مبني بر اينكه نامه هاي شما دريافت شده و نيز در دست اقدام و برسي هستش
منم
ديدم اينجا دوستان در باره اين مساله در حال بحث هستند كفتم منم تجربه خودم را دراختيار بكذارم تا بقييه هم ازش استفاده كنند و هم اينكه دوستان ديكر هم تجربياتشون را در اختيار من بكذارند.
با تشكر ديكه زياد وقتي نمونده شاد باشيد و سر بلند
زيرا اين يك دستور است
با تشكر
امير
با تشكر
امير.
تشکر کنندگان: free_free
(2010-08-11 ساعت 00:15)free_free نوشته:  دوستان پیرو نکاتی که آقا اشکان در گردهمایی در خصوص اطمینان از صحت اطلاعات در فرم ها که به دست kcc رسیده است من این ایمیل رو به kcc میل زدم

According to the Last Mail , my application forms have been received and are waiting to be processed . I will appreciate if you would acknowledge the status of the my forms.

و اونا در جواب این ایمیل تکراری رو فرستادن که مربوط به رسیدن فرم ها هستش

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

دوستادن بنظر شما ایملی که من زدم متن خوبی نداشته و نتونستم بهشون بفهمونم دنبال چی بودم یا اینکه واقعا هنوز فرم های من در حال پروسس هستش؟

با تشکر فراوان

free_free عزیز نامه ی شما طبق گفته شان هنوز در نوبته برای پردازش یعنی هنوز در حال پردازش نیست پس طبیعتا نمی تونند بگن که اطلاعات match هست یا نه،و تا بحال هم کسی جواب match بودن را ازشون نگرفته!منم دو بار ایمیل(یه بار برای رسیدن فرم ها یک بار هم برای اطلاع از match بودن) با فاصله ی زمانی زیاد فرستادم و هر دو بار گفتند که در حال پردازشه!به نظر میاد بنا ندارند جوابی غیر از این بدهند!!!!
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free
سلام دوستان
من هم کیس نامبر ندارم و مطابق ایمیل خودشون فرم ها رو پر کردم و فرستادم . 2 روز بعد از رسیدن فرم هام به آقای کمبل ایمیل زدم برای تایید رسیدن و همچنین دریافت کیس نامبر که این جواب رو امروز برام فرستادن
Applicants who are not selected will not receive a response to their entry. All DV 2011 notification letters will be mailed from KCC prior to July 1, 2010. KCC does not notify a selectee by telephone or email. For security purposes, a list of selectees will not be published. If you do not receive a letter via postal mail from KCC, you are not a selectee. No other organization or company is authorized by the Department of State to notify Diversity Visa lottery applicants of their selected entry.
otification letters will be sent to the mailing address provided on the entry. If you applied through an outside agency, you should contact them to inquire about your status in the program.

Please check the website at http://www.dvlottery.state.gov to check your confirmation number after June 30, 2010.
من دوباره سایت رو چک کردم و باز هم پیغام میده که قبول شدم .
جوابشون اصلا در پاسخ به ایمیل من نبود. چرا اینجوری میکنن اینا
حالا من چکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 23:48)sorooshii نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 19:29)سعید28 نوشته:  سلام به همه دوستان
اولا امیدوارم مشکل همه دوستان بخصوص اونایی که کیس نامبر ندارن حل بشه
دوم اینکه من نامه زدم برای رسیدن مدارکم گفتند نامه رسیده :

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner

ولی در مورد مچ بودن یا نبودن چیزی نگفته حالا من باید دوباره برای مچ بودن کیس نامه بزنم یا درصورت مچ نبودن خودشون نامه میدن؟
لطفا یکی جواب بده
ممنون

=============================================

سلام آقا سعید

تبریک Smile

حداقل یه جواب درست به شما دادن.

آقا شما فرم هایت را کی فرستادی؟؟ دقیقاً چه تاریخی توسط آنها دریافت شد؟؟؟
جزء کسانی هستید که نامه بدستشون رسیده یا کسانی که کیس نامبر ندارند؟؟

ممنون

سلام آقا سعید
تبریک میگم که کارتون به جریان افتاده Smile
یه سئوال داشتم . شما ایمیلی که برای تایید رسیدن فرم هاتون فرستادید روی جواب قبلی KCC که گفته بود فرمها رو بدون کیس نامبر بفرستید Reply کردید یا اینکه یه ایمیل جدید باز کردید ؟
من فکر میکنم چون مکاتبات قبلی رو ندشتند به ایمیل جدید من جواب بی ربط دادند Sad
تشکر کنندگان:
سلام
با توجه به اینکه تعداد زیادی از دوستامون از جمله خودم با مشکل عدم دریافت نامه و نداشتن کیس نامبر روبرو هستند و جوابهایی که از kcc دریافت میشه اکثرا مشابه همه مخصوصا این مورد آخر که بنده هم باهاش مواجه شدم ، از مدیر عزیز تقاضا میکنم تاپیکی برای ما با مضمون عدم دریافت نامه قبولی ایجاد بشه که بتونیم تجربیاتمون رو مشترک کنیم و از تجربیات دوستان هم استفاده کنیم .

ممنونم
تشکر کنندگان: farnaz82
(2010-08-11 ساعت 08:14)ehsan.birjandian نوشته:  سلام
با توجه به اینکه تعداد زیادی از دوستامون از جمله خودم با مشکل عدم دریافت نامه و نداشتن کیس نامبر روبرو هستند و جوابهایی که از kcc دریافت میشه اکثرا مشابه همه مخصوصا این مورد آخر که بنده هم باهاش مواجه شدم ، از مدیر عزیز تقاضا میکنم تاپیکی برای ما با مضمون عدم دریافت نامه قبولی ایجاد بشه که بتونیم تجربیاتمون رو مشترک کنیم و از تجربیات دوستان هم استفاده کنیم .

ممنونم

شما دوستان عزیز؛ در متن ایمیل های ارسالیتون به kcc شماره سریالی که باهاش قبولیتون رو از سایت چک کردید را قید می کنید؟
تشکر کنندگان:
دوستان اين kccچي ها اصلا هم از مرحله پرت نيستند و كارشون خيلي درسته ما 2 هفته بعد از اينكه فرم ها رو فرستاديم.ايميل زديم به ما جواب دادند به دليل حجم زياد نامه ها 2 تا 4 هفته ديگه پيگيري كنيد.ما 2 هفته بعدش دوباره ايميل زديم جواب دادند فرم ها رسيده و در نوبت بررسي هست بازچند روز پيش من با تاريخ تولدي كه فكر ميكردم موقع ثبت نام نوشتم(يك روز با تاريخ تولدواقعي كه توي فرمها نوشته بوديم اختلاف داشت)ايميل زدم و الان جواب دادند اطلاعاتت مچ نيست! نتيجه اخلاقي كه از اين داستان ميگيريم اينه كه 1-اونها كارشون رو دارند درست و طبق روال انجام ميدهند 2-دوستان اصلا نگران نباشند مطمئن باشند كارهاشون داره انجام ميشه 2-من موقع ثبت نام اينترنتي اشتباه نكردم وتاريخ تولد رو درست نوشتم!
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-11 ساعت 08:46)rayan.s نوشته:  

ممنونم

شما دوستان عزیز؛ در متن ایمیل های ارسالیتون به kcc شماره سریالی که باهاش قبولیتون رو از سایت چک کردید را قید می کنید؟

آیتم هایی که من واسشون همراه ایمیلم فرستادم که کانفیرمیشن نامبر مشخص کننده وضعیت فرد هست ولی کیس نامبر خواستن که هنوز دریافت نکردیم
1-confirmation number
2-first name
3-family name
4-country of chargeability
5-date of birth
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 08:53)ehsan.birjandian نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 08:46)rayan.s نوشته:  

ممنونم

آیتم هایی که من واسشون همراه ایمیلم فرستادم که کانفیرمیشن نامبر مشخص کننده وضعیت فرد هست ولی کیس نامبر خواستن که هنوز دریافت نکردیم
1-confirmation number
2-first name
3-family name
4-country of chargeability
5-date of birth
kcc نامه دوم رو برای آدرسی که در قسمت سوم فرم 122 نوشتید ارسال می کنه...حالا امیدوارم برای شما عزیزانم هم اینچنین باشه ...اگرچه ممکنه زمانی که بدستتون میرسه وقت مصاحبه رو ازدست بدید ولی با یه ایمیل (( که کیس نامبرتونم معلوم شده)) زمان مصاحبه جدیدی رو پیگیری میکنید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان