من فكر ميكردم موقع ثبت نام تاريخ تولد همسرم رو زدم 5 اپريل.ولي فرم ها رو مطابق پاسپورت يعني 6 اپريل پر كرديم و فرستاديم.و وقتي كه ايميل زديم به kccبراي تاييد رسيدن فرمها .جواب دادن فرمها رسيده و از mach نبودن چيزي نگفتن ما هم نتيجه گرفتيم كه موقع ثبت نام تاريخ درست رو وارد كرديم. ولي از اونجايي كه من تا از چيزي كاملا مطمئن نشم آروم نميشم اخيرا يك ايميل با تاريخ تولد 5 اپريل فرستادم كه ببينم چه جوابي ميدهند! اگر باز هم جواب بدهند كه فرم ها رسيده ديگه بدبخت شدم.به هر حال يك پرينت از اون صفحه سايت لعنتي كه تاريخ رو اشتباه تبديل كرد گرفتم كه اگر لازم شد براشون بفرستم. ولي ميدونم چند تا از برندگان 2009 كه همين مشكل رو داشتند با مكاتبه به kcc مشكل رو حل كردند نمونه مكاتباتشون رو هم توي تاپيك مربوطه گذاشته اند.خواندن تجربيات اونها و استفاده از متن ايميل ها خيلي بهمون كمك ميكنه .
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
بيتا خانوم، خدا از دهنتون بشنوه. منم اميدوارم با نامه هاي پاچه خوارانه مشكل حل شه، وگرنه مهربان همسر هيچ وقت منو نميبخشه! چون من براش ثبت نام كرده بودم...
-------------------------------------------------------------------------------- شماره کیس: ندارم تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت! محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا! کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم) تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست تاریخ کارنت شدن کیس: -- تاریخ دریافت نامه دوم: -- تاریخ مصاحبه: -- تاریخ دریافت کلیرنس: -- جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت کنسولگری: آنکارا فرمهای سری اول: 07/08/2010 نامه دوم: 17/01/2011 مصاحبه: 16/02/2011 کلیرنس: 01/06/2011 اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس (2010-08-10 ساعت 02:54)arash004 نوشته: سلام مهسادوستان خواهشا متن ایمیلی که برای اصلاح تاریخ تولد باید بدیمو اینجا میذارین؟ من توی فرم های ارسالی همه اطلاعاتم مطابق پاسپورته و درسته.فقط توی ثبت نام آنلاین اشتباه کردم.امیدوارم حل شه! (2010-08-10 ساعت 02:54)arash004 نوشته: سلام مهساامیدوارم حل شه.
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012 تاریخ Feb 12 2014 :approve دریافت شماره کیس : Apr 01 2014 تكميل مدارك : July 16 2014 دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014 تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
بچه ها خبر جدید برای کسانی که مثل من کیس نامبر ندارند.
آقا همین چند لحظه پیش از KCC برام ایمیل آمد و متاسفانه بازهم حرف های تکراری. که برای رسیدگی به سوالات شما ( همان ایمیل تایید دریافت بسته منظورش بود) باید مشخصات کامل از جمله کیس نامبر ، نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد را بدهید وگرنه KCC از دادن پاسخ معذور است. من هم یک ایمیل زدم برایشان که ما اصلاً نامه برنده شدن را دریافت نکردیم و طبق گفته خودتان روز اول آگوست ایمیل زدیم و گفتید که فرم ها را بدون درج کیس نامبر بفرستید. من هم اینکار را کردم و بسته ام روز 6 اگوست طبق گزارش DHL توسط آقای J SUTTON دریافت شده است. پس لطف کنید وضعیت من را بهمراه کیس نامبر به من اطلاع دهید. حالا منتظرم ببینم چی میگن ببخشیدا اما خیس عرق شدم تا این ایمیل را دیدم. بچه ها دعا کنید فعلاً Thank you for your inquiry. When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. KCC Diversity Visa/ksb Kentucky Consular Center Support Contractor - Serco NA Phone: (606) 526-7500 Email: KCCDV@state.gov
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
2010-08-10 ساعت 17:40
(2010-08-10 ساعت 17:25)sorooshii نوشته: بچه ها خبر جدید برای کسانی که مثل من کیس نامبر ندارند.يعني چي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا يه كلمه بگن و ما رو راحت كنن.يا قبوليم يا نيستيم. چرا جون به لبمون ميكنن؟
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10 کنسولگری: آنکارا تاریخ مصاحبه: 12 sep تاریخ دریافت ویزا:Sep 13 جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا تشکر کنندگان: farnaz82
2010-08-10 ساعت 17:59
من تازه سایت رو پیدا کردم و این جور که دوستان و لیدر های سایت می گن بر اساس کیس نامبر افراد می رن واسه مصاحبه
یعنی من با کیس صد و خورده ای... جز اواین ها هستم؟ من نه کار دولتی دارم نه سربازی رفتم(معافیت دارم و پاس هم دارم) اف بی آی چک می خورم؟ دوستی به من گفته که برنامه نویس ها و مهندسان مایکرو سافت 2 بار اف بی آی چک می خورن به خاطر بحت سایبر بازی که دولت شریف ما به راه انداخته ایا درست است ؟ من اعلام کنم که تخصص ام در چه زمینه است و از مایکرو سافت شماره پرسنلی دارم یا رو نکنم؟
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389 ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390 دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390 دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت
بچه ها بنظرتون اینها اصلاً ایمیل ما ها را می خوانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من که نه . ست کردن روی ایمیل اتوماتیک و ..... گفته بودند امریکایی ها یکم ببخشید ببخشید ،کودن هستند اما فکر نمیکردم تا این حد. آخه بابا متن نامه را بخوانید ، ببینید چی مگه طرف .
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
من از اين ايميل ميفهمم كه ميگه:
براي اطلاع از وضعيت پرونده خود، بايد نام كامل، كيس نامبر كامل و تاريخ تولد را ارائه نماييد. اگر نتوانيد همه اطلاعات لازم را ارائه كنيد، بنا بر مسائل امنيتي، KCC نميتواند اطلاعاتي به شما بدهد. When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. نگفته كه چون كيس نداري جواب نميدم، گفته اطلاعاتت رو كامل بنويس. شما هم همونايي رو كه داري كامل بنويس، و بگو كيس نامبرت نيومده. من هم دقيقاً وضعيت شمارو دارم ولي نامه اي كه اومده اصلاً نا اميدكننده نيست، فقط خيلي محكم گفته وقتي با ما مكاتبه ميكني، همه اطلاعاتت رو بهم بده... -------------------------------------------------------------------------------- شماره کیس: ندارم تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت! محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا! کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم) تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست تاریخ کارنت شدن کیس: -- تاریخ دریافت نامه دوم: -- تاریخ مصاحبه: -- تاریخ دریافت کلیرنس: -- جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت کنسولگری: آنکارا فرمهای سری اول: 07/08/2010 نامه دوم: 17/01/2011 مصاحبه: 16/02/2011 کلیرنس: 01/06/2011 اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
2010-08-10 ساعت 18:09
اينم حرفيه.پس با اين تفاسير نتيجه ميگيريم كه هربار كه بهشون MAIL ميزنيم با كانفرميشن نامبر و نام و تاريخ تولد شروع كنيم.بعد حرفمونو بهشون بزنيم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10 کنسولگری: آنکارا تاریخ مصاحبه: 12 sep تاریخ دریافت ویزا:Sep 13 جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا تشکر کنندگان: OMID_R
2010-08-10 ساعت 18:22
(2010-08-10 ساعت 09:21)mml نوشته: بيتا خانوم، خدا از دهنتون بشنوه. منم اميدوارم با نامه هاي پاچه خوارانه مشكل حل شه، وگرنه مهربان همسر هيچ وقت منو نميبخشه! چون من براش ثبت نام كرده بودم... خب که این طووووووووووووووووور
2010-08-10 ساعت 19:29
سلام به همه دوستان
اولا امیدوارم مشکل همه دوستان بخصوص اونایی که کیس نامبر ندارن حل بشه دوم اینکه من نامه زدم برای رسیدن مدارکم گفتند نامه رسیده : Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner ولی در مورد مچ بودن یا نبودن چیزی نگفته حالا من باید دوباره برای مچ بودن کیس نامه بزنم یا درصورت مچ نبودن خودشون نامه میدن؟ لطفا یکی جواب بده ممنون
2010-08-10 ساعت 20:00
(2010-08-10 ساعت 19:29)سعید28 نوشته: سلام به همه دوستان دوست گرامی ظاهرا امسال در مورد matchبودن جواب واضحی نمیدن! هیچکدام از دوستان در این مورد جوابی نگرفتن.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011 تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9 تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
2010-08-10 ساعت 21:17
[quote='alirezagh' pid='68188' dateline='1281453932']
سلام بر همه دوستان در جواب درخواست من مبنی بر اینکه آیا فرم های من رسیده یا نه و کیس نامبرم رو کی می تونم بگیرم، دقایقی پیش این ایمیل رو دریافت کردم. Thank you for your inquiry. When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information. در ضمن من ایمیل قبلی رو هم که گفته بود بدون کیس نامبر مشکلی نداره -چون نامه نگرفته بودم- ضمیمه کرده بودم که گویا اصلا نخوندنش. این رو هم اضافه کنم غیر از کیس نامبر - که بجاش confirmation number رو فرستادم - همه مشخصات خواسته شده رو تو ایمیلم داده بودم. کسی می تونه کمک کنه در جواب چی بفرستم؟ [/quote من اگر جای شما بودم حالا که نامه رسیده بهشون زنگ می زدم. موفق باشید تشکر کنندگان: alirezagh
(2010-08-10 ساعت 19:55)alirezagh نوشته: سلام بر همه دوستانسلام من هم وضعیتم مثل شماست و همین جوابو بهم دادن . من فقط کیس نامبر رو ننوشتم چون نداشتم. آیا کسی میدونه چه جوابی به KCC باید بدیم ؟
آقا ما که قیدشو زدیم رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
این از ما. هرچی ایمیل میزنم همان حرفی که میگن را تکرار میکنن. اصلاً اینها ایمیل را نمی خوانند. خوشبحال همه دوستان عزیزی که نامه برنده شدنشون بدستشون رسید.
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان