کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان فاقد کیس نامبر بنظر من با kcc تلفنی تماس بگیرید (و یا از طریق آشناها در آمریکا) و موضوع را بطور جدی پیگیری کنید.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام
اگر ميشه يكي از مديران سايت كمك كنه و بگه تو كي سي سي چه خبره و ما كه كيس نامبر نداريم بايد چيكار كنيم؟!؟
من فرمها رو فرستادم ، اما باز هم جواب نمي دن و درخواست دارن كه براي پاسخ گوئي بايد نام كامل ، كيس نامبر ، و تاريخ تولد با فرمت درخواستي رو براشون بفرستيم تا بهمون جواب بدن و از طرفي چون نامه نرسيده ، ما نمي تونيم كيس نامبر داشته باشيم و اونها هم نميدن
خلاصه اش كه گير افتاديم ، يكي راهنمائي كنه لطفاً

Thank you for your inquiry,

The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. However, for security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information of your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY).

شماره کیس: هيچ
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم متاسفانه
کنسولگری: در فرمها آنكارا رو اعلام كردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:12/05/89 مطابق 08/03/2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:65000 تومان شامل پست DHL و عکس
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 09:09)free_free نوشته:  دوستان فاقد کیس نامبر بنظر من با kcc تلفنی تماس بگیرید (و یا از طریق آشناها در آمریکا) و موضوع را بطور جدی پیگیری کنید.

دوست عزیز

من کامنت گذاشتم خدمت دوستان. تماس گرفتم دیشب با KCC .

بعداز سلام ، مامورشون میگه لطفاً کیس نامبر را بگید. (3مرتبه تکرار کرد) بهش گفتم اجازه بدهید من توضیح بدهم. خلاصه در حد 1 دقیقه جریان و گفتم که آقا ما نامه بدستمون نرسید و باهاتون مکاتبه کردیم و گفتید فرم ها را بدون درج کیس نامبر بفرستید و ... (بقیش که همه حفظیم) . اونهم گفتید ما نمی تونیم اینجوری بررسی کنیم و اگر شما برنده هستید ، باید منتظر باشیدو ...

این از ایمیل و این هم از تماس

باید فقط خیره شد به مانیتور و از ساعت 4 بعداز ظهر ایمیل و چک کرد تا 2 صبح که شانسی جواب ما را بدهند.

بنده خدا دوستمون که تو سایت 3- 2 بار چک کرده و برنده شده ، فرم ها رو فرستاده ، آقای کمبل دریافت کرده ، حالا بهش میگن شما؟ اصلاً برنده نیستید و ...

دوست عزیز ، بیتا جان ، کجا اینها کارشون درسته؟؟؟اتفاقاً از من به شما ، شما ها هم که کیس نامبر دارید و بسته هاتون رسیده باهاشون مرتب در تماس باشید ، خدایی نکرده یه وقت این همه زمان را از دست نداده باشید که دیگه....

بنظر من میدونید جریان چیه تو kcc ؟؟ چند نفر را گذاشتند مسئول رسیدگی به ایمیل ها،کاری که طبیعی هستش. اما این افراد بنظر من فقط برحسب اینکه جریان کلی ایمیل ( فقط کلی ) چی هستش ، یک ایمیل اتوماتیک به آن ایمیل اختصاص میدهند. نمونش هم که زیاده ، همه جواب کلی ، اتوماتیک ، غیر شفاف و کلی ،که همه احساس میکنند که این ایمیل درپاسخ به ایمیلشون نیست و ممکن هستش برای هزارن نفر فرستاده بشه.

بطورخلاصه اینکه ،دوستان ، اینها نمیان بطور اختصاصی (حتی در حد 1 دقیقه یا کمتر) شماره کانفرمیشن یا کیس نامبر شما را وارد کنند و برحسب آن یک خط بهتون جواب قانع کننده بدهند.

اگر سازمانشون مثل ایران باشه که هیچی دیگه ، رسماً ...
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
[/size]
(2010-08-11 ساعت 09:56)alirezagh نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 08:52)bita-p نوشته:  دوستان اين kccچي ها اصلا هم از مرحله پرت نيستند و كارشون خيلي درسته ما 2 هفته بعد از اينكه فرم ها رو فرستاديم.ايميل زديم به ما جواب دادند به دليل حجم زياد نامه ها 2 تا 4 هفته ديگه پيگيري كنيد.ما 2 هفته بعدش دوباره ايميل زديم جواب دادند فرم ها رسيده و در نوبت بررسي هست بازچند روز پيش من با تاريخ تولدي كه فكر ميكردم موقع ثبت نام نوشتم(يك روز با تاريخ تولدواقعي كه توي فرمها نوشته بوديم اختلاف داشت)ايميل زدم و الان جواب دادند اطلاعاتت مچ نيست! نتيجه اخلاقي كه از اين داستان ميگيريم اينه كه 1-اونها كارشون رو دارند درست و طبق روال انجام ميدهند 2-دوستان اصلا نگران نباشند مطمئن باشند كارهاشون داره انجام ميشه 2-من موقع ثبت نام اينترنتي اشتباه نكردم وتاريخ تولد رو درست نوشتم!

bita-p عزیز، نگرانی اصلی دوستان از جمله خود من در زمان پاسخگویی هستش این دو هفته هایی که شما می فرمایید برای کسانی هست که نامه قبولی را دریافت کردند و کیس نامبر رو داشتند نه ما که یک هفته پیش فرم ها را فرستادیم، اگر قرار باشه که ما 4 هفته صبر کنیم تازه اگر اطلاعات match باشه دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند دچار مشکل خواهند شد.

ضمن اینکه بیتا جان ، اینها تا یکشنبه یعنی 15 آگوست میخوان سری اول کارنت ها را اعلام کنند، نگرانی دوستان از این هستش که ما ها از کیس نامبر خودمون اطلاع نداریم نکنه اینها اینقدر این دست و آن دست کنند و اعلام نکنند به ما و از طرفی کیس نامبر مون تو سر اول باشه و این فرصت را از دست بدهیم.

و بازهم اینکه اون رسیدگی 4-2 هفته ای برای کسانی هستش که در آن حجم سنگین نامه های ارسالی در وقت عادی و قانونی باید رسیدگی بشوند نه اینکه ما ها که به مراتب از آن تعذاذ کمتر هستیم و انتظار دیگه ایی میره،حداقل یک جواب منطقی میخواهیم

اگر شما هم خدایی نکرده 1 ثانیه جای ما بودید ، شایدکمی درکش براتون .... که خدا خواسته و شانس با ما یار بوده میان 12 میلیون برنده بشی بعدش بخاطر اداره پست .. کشور ما این فرصت براحتی داره از دست میره، kcc بیچاره هم که تقصیری نداره در این مورد.

بخدا از کار و زندگی انداخته ما را ، حتی در این موقع ها (از شب تا 4 بعدازظهر ) که میدونیم خبری نیست ، اما فکر و ذکرش و استرسش اصلاً نمیذاره دست به کاری بزنیم و دستمون به کاری نمیره.
تشکر کنندگان: alirezagh
(2010-08-11 ساعت 09:18)sare نوشته:  سلام
اگر ميشه يكي از مديران سايت كمك كنه و بگه تو كي سي سي چه خبره و ما كه كيس نامبر نداريم بايد چيكار كنيم؟!؟
من فرمها رو فرستادم ، اما باز هم جواب نمي دن و درخواست دارن كه براي پاسخ گوئي بايد نام كامل ، كيس نامبر ، و تاريخ تولد با فرمت درخواستي رو براشون بفرستيم تا بهمون جواب بدن و از طرفي چون نامه نرسيده ، ما نمي تونيم كيس نامبر داشته باشيم و اونها هم نميدن

The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. However, for security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information of your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY).

تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:

سارا جان

مدیران عزیز این سایت هم مثل ما ، خودشون تازه برنده شدند و یا نهایتاً سال های پیش. امسال ظاهراً همه چی فرق کرده ، حتی دوستانی که سال های پیش هم برنده شدند با این روند آشنایی ندارند.

تنها کاری که از دست دوستان عزیز ما که نامه بدستشون رسیده و کیس نامبر دارند بر میاد اینکه لطفاً :

1. دعا کنند
2. دلداری و امیدواری بدهند
3. لطفاً شعارهایی در مدح و ستایش صبر و شجاعت و .... ندهند ( چونکه ما نهایت صبر را بخرج دادیم و تا 1 آگوست منتظر ماندیم و بعدش مکاتبه کردیم ،تند تند پر کردیم و پست و حالااین همه جواب سربالا داریم میگیریم از kcc )
4.بخاطر ما ها احساس گناه و ... نکنند چون که الان کیس نامبر دارند و ما نداریم ( تقصیری متوجه انها نیست ) Smile

باید منتظر بود.

اما بدلم افتاده امشب خبرهای خوبی از kcc میگیریم انشاءالله.
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 10:35)alirezagh نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 10:23)sorooshii نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 09:18)sare نوشته:  سلام

تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:

سارا جان

مدیران عزیز این سایت هم مثل ما ، خودشون تازه برنده شدند و یا نهایتاً سال های پیش. امسال ظاهراً همه چی فرق کرده ، حتی دوستانی که سال های پیش هم برنده شدند با این روند آشنایی ندارند.

تنها کاری که از دست دوستان عزیز ما که نامه بدستشون رسیده و کیس نامبر دارند اینه که :

1. دعا کنند
2. دلداری و امیدواری بدهند
3. لطفاً شعارهایی در مدح و ستایش صبر و شجاعت و .... ندهند
4.بخاطر ما ها احساس گناه و ... نکنند چون که الان کیس نامبر دارند و ما نداریم ( تقصیری متوجه انها نیست ) Wink

باید منتظر بود.

اما بدلم افتاده امشب خبرهای خوبی از kcc میگیریم انشاءالله.

با سلام
من هم با sorooshi عزیز موافقم، شاید بتوان امیدوار بود که همراه با Visa Bulletin ماه سپتامبر یک توضیح درباره کسانی که علی رغم برنده شدن کیس نامبر ندارند، بدهند.
به هر حال دوستان عزیز باید توجه داشته باشند که KCC با کسی رودربایستی نداره، اگه برنامه ای برای ما نداشتند از ابتدا اعلام می کردند که سایت ملاک نیست و هر کی نامه نگرفته برنده نیست و فرمی هم نفرسته.
چرا باید بخواهند سر خودشان را بیخودی شلوغ کنند!

منم با اینکه خیلی استرس دارم اما موافقم،حتما میدونند خودشون که دارند چیکار میکنند اما ما هم از رو نمیریم،باید انقدر به نظرم میل بزنیم تا بالاخره مجبور شن یه کم تکون بدند به خودشون Big Grin و برای ما بفرستند.امیدوار باشید بچه ها،انشا‌الله جواب ما رو بدند،منم امشب برای بار ۳م میل میزنم،ببینم خجالت نمیکشن این کی سی‌ سی‌ هاWink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من e-mail زدم kcc و این جواب رو گرفتم.
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

KCC Diversity Visa/cs

Kentucky Consular Center

Support Contractor - Serco-NA

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
قسمت دومشو درست نفهمیدم.
راستی از کجا باید چک کنم شماره های پذیرفته شده رو؟ تا حالا کسی از ایران بوده؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 17:59)sorooshii نوشته:  بچه ها بنظرتون اینها اصلاً ایمیل ما ها را می خوانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنظر من که نه . ست کردن روی ایمیل اتوماتیک و .....

گفته بودند امریکایی ها یکم ببخشید ببخشید ،کودن هستند اما فکر نمیکردم تا این حد. آخه بابا متن نامه را بخوانید ، ببینید چی مگه طرف .

موافقم چون من جواب ایمیلم بعد ۱ هفته ساعت ۴ نصفه شب به وقت آمریکا ارسال شد،من همون موقع آن بودم،اصلا معلوم نیست چیکار دارند میکنند اینهاSad
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 11:21)شادی نوشته:  سلام بچه ها من e-mail زدم kcc و این جواب رو گرفتم.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

KCC Diversity Visa/cs

Kentucky Consular Center

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
قسمت دومشو درست نفهمیدم.

شادی جان ، سعید جان و دیگر دوستان عزیز که ایمیل تایید دریافت مدارک را از KCC گرفتید:

ضمن تبریک

خواهشاً ،تمنا میشه که لطف کنید وضعیت :

1) کیس نامبر خود ( دریافت توسط نامه یا ارسال فرم ها بدون کیس نامبر)
2) تاریخ ارسال مدارک و دریافت توسط KCC (بسیار مهم است تاریخ دریافت)
3) تاریخ و ساعت ارسال ایمیل به KCC و تاریخ و ساعت دریافت ایمیل پاسخ از KCC
4) در صورت لزوم متن نامه ارسالی به KCC را کپی کنید

مشخص نمایید.

چون این شبهه برای دوستان پیش میاد نکنه فرم هایشان یا کیسشان مورد داشته که این ایمیل درپاسخ برایشان نیامده.

ممنون
تشکر کنندگان: alirezagh ، farnaz82
(2010-08-11 ساعت 10:09)sorooshii نوشته:  [/size]
(2010-08-11 ساعت 09:56)alirezagh نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 08:52)bita-p نوشته:  دوستان اين kccچي ها اصلا هم از مرحله پرت نيستند و كارشون خيلي درسته ما 2 هفته بعد از اينكه فرم ها رو فرستاديم.ايميل زديم به ما جواب دادند به دليل حجم زياد نامه ها 2 تا 4 هفته ديگه پيگيري كنيد.ما 2 هفته بعدش دوباره ايميل زديم جواب دادند فرم ها رسيده و در نوبت بررسي هست بازچند روز پيش من با تاريخ تولدي كه فكر ميكردم موقع ثبت نام نوشتم(يك روز با تاريخ تولدواقعي كه توي فرمها نوشته بوديم اختلاف داشت)ايميل زدم و الان جواب دادند اطلاعاتت مچ نيست! نتيجه اخلاقي كه از اين داستان ميگيريم اينه كه 1-اونها كارشون رو دارند درست و طبق روال انجام ميدهند 2-دوستان اصلا نگران نباشند مطمئن باشند كارهاشون داره انجام ميشه 2-من موقع ثبت نام اينترنتي اشتباه نكردم وتاريخ تولد رو درست نوشتم!

bita-p عزیز، نگرانی اصلی دوستان از جمله خود من در زمان پاسخگویی هستش این دو هفته هایی که شما می فرمایید برای کسانی هست که نامه قبولی را دریافت کردند و کیس نامبر رو داشتند نه ما که یک هفته پیش فرم ها را فرستادیم، اگر قرار باشه که ما 4 هفته صبر کنیم تازه اگر اطلاعات match باشه دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند دچار مشکل خواهند شد.

ضمن اینکه بیتا جان ، اینها تا یکشنبه یعنی 15 آگوست میخوان سری اول کارنت ها را اعلام کنند، نگرانی دوستان از این هستش که ما ها از کیس نامبر خودمون اطلاع نداریم نکنه اینها اینقدر این دست و آن دست کنند و اعلام نکنند به ما و از طرفی کیس نامبر مون تو سر اول باشه و این فرصت را از دست بدهیم.

و بازهم اینکه اون رسیدگی 4-2 هفته ای برای کسانی هستش که در آن حجم سنگین نامه های ارسالی در وقت عادی و قانونی باید رسیدگی بشوند نه اینکه ما ها که به مراتب از آن تعذاذ کمتر هستیم و انتظار دیگه ایی میره،حداقل یک جواب منطقی میخواهیم

اگر شما هم خدایی نکرده 1 ثانیه جای ما بودید ، شایدکمی درکش براتون .... که خدا خواسته و شانس با ما یار بوده میان 12 میلیون برنده بشی بعدش بخاطر اداره پست .. کشور ما این فرصت براحتی داره از دست میره، kcc بیچاره هم که تقصیری نداره در این مورد.

بخدا از کار و زندگی انداخته ما را ، حتی در این موقع ها (از شب تا 4 بعدازظهر ) که میدونیم خبری نیست ، اما فکر و ذکرش و استرسش اصلاً نمیذاره دست به کاری بزنیم و دستمون به کاری نمیره.

دوست عزيز من حتي سالهاي پيش هم كه لاتاري برنده نشده بودم به اين سايت سر ميزدم و با اينكه فقط يه خواننده بودم و حتي عضو سايت هم نبودم شايد باورتون نشه اگر بگم براي تك تك كساني كه برنده شده بودن و مشكلي پيش مي اومد نگران ميشدم .مي خوام بگم نگراني ها رو كاملادرك ميكنم .اصلا همه اونهايي كه لاتاري برنده مي شوند واقعا از كار و زندگي مي افتند همه فكر و ذكر و زندگي ميشه نگراني و استرس.هيچ كاريش هم نميشه كرد.اينقدر اين موضوع براي همه ماها حياتيه كه ناخوداگاه توي سير مراحل دچار انواع اضطرابها ميشيم.من و همسرم كه تمام زندگيمون شده رفتن و خوب معلومه اگر اين وسط كوچكترين مسئله اي پيش بياد چقدر فشار رواني متحمل ميشيم.بنابراين شما و بقيه بچه ها رو كاملا درك ميكنم .ولي دوست عزيز در نظر داشته باشيد وقتي kcc مياد امكان پيگيري برنده شدن از روي سايت رو ميگذاره فكر بقيه مراحل رو هم كرده.يعني ميدونه ممكنه يه عده اي نامه به دستشون نرسه و براي اونها يه جور ديگه موضوع رو طراحي كرده اگر دوستاني كه برنده شدن شماره كيس پاييني داشته باشند و شماره شون رو ندونند .حتي اگر در بين اولين كارنتي ها هم باشند مطمئن باشيد مصاحبه را از دست نخواهند داد نهايتا براي ماه يا ماه هاي بعد بهشون زمان مصاحبه اختصاص خواهند داد. به نظر من كه سيستم شون حساب كتاب داره.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، alirezagh ، OMID_R ، Sooshians ، alonak
سلام آقای علیرضا.من16 مرداد ایمیل زدم برای اطمینان از درستیه مدارکو و 18 ام یه ایمیل و دو باره 19ام این ایمیلی که اینجا کپی کردمو گرفتم.
مدارکم رو هم 29 خرداد فرستادم و 2تیر رسید.
case number:2011as00044xxx
تشکر کنندگان: alirezagh
دوستان تا حالا کسی بوده که از kcc درمورد بودن بی نقص بودن فرم هش سوال کنه و kcc هم در همون مورد بهش جواب رد یا قبولی بده؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
خبر خوش برای دوستانی که نامه شون رو هنوز دریافت نکردن و کیس نامبر ندارن.
من با KCC تماس تلفنی گرفتم و ازشون پرسیدم که کسانی که نامه شون رو نگرفتن و کیس نامبر ندارن باید چیکار کنند ؟
به من جواب دادن مدارکتون رو بدون کیس نامبر بفرستید و اونجا بررسی میکنند اگر برنده شدنتون واسشون بر طبق فرم های فرستاده شده مشخص بشه نامه قبولی رو دوباره به آدرسی که در فرم ها دادید میفرستن .

اصلا نگران نباشید باید پروسس بر روی فرم ها انجام بشه .
خود من هم کیس نامبر ندارم و کاملا از نگرانی در اومدم .
WISH U GOOD LUCK ALWAYS
تشکر کنندگان: farzad24 ، alirezagh ، farnaz82 ، arezoo_zarrabi ، maxsupermax ، free_free ، Sooshians
(2010-08-11 ساعت 11:35)alirezagh نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 11:21)شادی نوشته:  سلام بچه ها من e-mail زدم kcc و این جواب رو گرفتم.

KCC Diversity Visa/cs

Kentucky Consular Center

قسمت دومشو درست نفهمیدم.

شادی جان شما کیس نامبر داشتید؟
ممکن بفرمایید کی فرم ها رو فرستادید کی جواب گرفتید؟

سلام
دقیقا همین ایمیل واسه ما هم دیروز اومد. شماره کیس همسرمن 11800 و ما فرمهامون را 5 تیر فرستادیم.چیزی که من متوجه نشدم اینه که بالاخره مدارک از روی شماره کیس نامبرپردازش میشه یا از روی تاریخ ورود؟؟ما فقط می خواستیم بدونیم مشکلی یا نا هماهنگی توی مدارکمون نباشه حالا باید چکار کنیم باز هم بهشون ایمیل بزنیم ؟ چه زمانی باشه بهتره؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:
بچه ها یه خبر
من ظهر به وکیلی که توی امریکا میشناسم mail زدم و ازش خواستم که این قضیه رو که kcc به یه سری میگه که مچ نیست و به یه سری میگه که case number بدین،پیگیری کنه.
الان بهم جواب داد.الان متنشو براتون میذارم .فقط فینگیلیشه.از کلیه مدیران و دوستان عذر خواهی میکنم.
اینم متنش:
Alaan baa markazeshoon sohbat kardam. Meegeh, "vaghtee maa madaarekeshoon ro (madaarekeh shomaa ro) daryaaft kardeem, beh har kas yek 'case number' meedaheem keh baraayeh aamadan beh mosaahebeh va ghayreh estefaadeh konand. Taa aan naameh nayaayad, shomaareh eh 'case number' ro nakhaaheed daanest."
Porseedam "azash keh meesheh iin 'case number' eh afraad raa jaaee negaah kard?" Goft "nah hanooz".

Haalaa shomaa zyaad negaraan nabaasheed. Enshaal'laah beh zoodee beh shomaa khabar khaahand daad.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، alirezagh ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان