کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-11 ساعت 17:26)ehsan.birjandian نوشته:  سلام دوستان
خبر خوش برای دوستانی که نامه شون رو هنوز دریافت نکردن و کیس نامبر ندارن.
من با KCC تماس تلفنی گرفتم و ازشون پرسیدم که کسانی که نامه شون رو نگرفتن و کیس نامبر ندارن باید چیکار کنند ؟
به من جواب دادن مدارکتون رو بدون کیس نامبر بفرستید و اونجا بررسی میکنند اگر برنده شدنتون واسشون بر طبق فرم های فرستاده شده مشخص بشه نامه قبولی رو دوباره به آدرسی که در فرم ها دادید میفرستن .

اصلا نگران نباشید باید پروسس بر روی فرم ها انجام بشه .
خود من هم کیس نامبر ندارم و کاملا از نگرانی در اومدم .
WISH U GOOD LUCK ALWAYS

ممنون از شما و تمام کسانی که آخرین خبرها را در اختیار دیگران قرار میدین.
منم فرمها رو بدون کیس نامبر البته با پرینت ایمیل درخواست شماره کیس نامبر فرستادم و منتظر جواب KCC هستم.
از دیگر دوستان هم درخواست می کنم اگه خبر جدیدی گرفتند اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن.
ممنون
رضا
تشکر کنندگان:
بچه ها از این قسمتش که گفتن " نه هنوز" خوشم اومده.فکر کنم میشه امیدوار بود که مثل قبولیمون که از تو سایت فهمیدیم،اینم از تو سایت چک کنیم.دعا کنید.
همه با هم دعا کنیم.از قدیم گفتن 1 دست صدا نداره.اگه با هم 1 جور دعا کنیم مطمئنم که خدا جورش میکنه.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: alirezagh ، farnaz82
سلام

ضمن تبریک به کارنت شدگان کیس نامبر تا شماره 9000 در آسیا Smile

متاسفانه علی رغم نظر دوستان ، اینکه خبرهای خوشی بگوش نمی رسه.

من شخصاً امیدوار بودم که خبری بشه ، که الان درحد 10% شده.

اینکه دوستمون گفتند فرم ها را باز """"پست""""" می کنند یعنیییییییییییییییی هیچی. اینهم از لطف دومشون، 10 بار که یه نامه را برای کسی پست نمی کنند که. بازهم همان آش و کاسه

مورد بعدی اینکه من طی 2 روز گذشته 3 ایمیل بهشون زدم. 2 باز جوابشون این بود:

Thank you for your inquiry,

The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. However, for security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information of your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY).

و یکبار دیگه این بود:

Thank you for your inquiry.

For security purposes, KCC cannot release any information regarding your case number

می بینید که جواب ها همه کلی و یکسان.

از طرفی میگن آقا نداشتن کیس نامبر مشکلی ایجاد نمیکنه. آخه عزیز من ، برادر و خواهر عزیز در KCC ، شما آب خوردن را منوط کردید به "کیس نامبر" ،بعداز سلام میگین لطفاً کیس نامبرتون را بگید، حالا که ما کیس نامبر نداریم ،چطور مشکلی در پروسه ما ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط بحق آن خدای بالاسرمون دعا می کنم که با ""پست""" دوباره نفرستن ، وگرنه باید دم در مجتمع کشیک بگذازیم که پستچی نامه را پرت نکنه و ....
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: farnaz82
علیرضا جان

من که از همین الان زدم بی خیالی .چرا؟؟؟؟

چونکه دوست من ، اینها کوچکترین اشاره ای به کسانی که کیس مشابه ما دارند و کیس نامبرشون به دستشون نرسیده ، اشاره نکردن در ویزا بولتن سپتامبر. درسته؟؟ حداقل می گفتند ،نگران نباشد ،درحال بررسی پروندهای شما هستیم و مثلاً دربولتن بعدی اعلام میکنیم. می بینید پس هیچی

من یه سوال دارم:

آمدیم و بعنوان مثال ، کیس نامبر علیرضا جان ،مثلاً 5000 بود ، درست؟؟

الان هم تا 9000 کارنت شدند. درست؟؟؟

این بنده خدا حالا چطور وقتی اینها یه ایمیل ساده را جواب نمیدهند ، پیگیر کارشو و حقش بشه؟؟؟ به کجا بگه ، به کی بگه آقا کیس نامبر من مثلاً 5000 بوده ، چرا به من اینقدر دیر گفتید ، من متوجه نشدم و گذشت کیس نامبرم.

پس می بینید انها کارشون هم نتهنا درست نیست ، پر از اشتباه و ابهام هست.
بچه ها بنظرمن اینها می تونستند یه لینک بگذارند تو سایتشون ، با 5 تا سوال درست حسابی امنیتی ،برحسب اطلاعات پرشده در فرم های ارسالی که هرکسی دسترسی نداشته باشه ، کیس نامبر فقط کسانی که کیس نامبر ندارند را بگن.

سازمان سنجش والا بهتره.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، alirezagh
من با KCC تماس تلفنی گرفتم و ازشون پرسیدم که کسانی که نامه شون رو نگرفتن و کیس نامبر ندارن باید چیکار کنند ؟
به من جواب دادن مدارکتون رو بدون کیس نامبر بفرستید و اونجا بررسی میکنند اگر برنده شدنتون واسشون بر طبق فرم های فرستاده شده مشخص بشه نامه قبولی رو دوباره به آدرسی که در فرم ها دادید میفرستن .

WISH U GOOD LUCK ALWAYS

بازهم پست؟؟؟Sad

من به خودم میگم که دوباره بیچاره شدم رفت Sad

تازه استرس من 10 برابر شدSad
تشکر کنندگان: alirezagh
اسم اداره post ایران رو باید بزارن اداره lost

اگه وزیر ارتباطات یه سری به مهاجر سرا بزنه و این همه گند کاری رو ببینه این اداره لاستشو یه تکونی میده اونوقت هزارن پاکت آجری رنگ مال هزار تا آدم خوش شانس-بد شانس از توش میریزه بیرون....
نامه هایی که بعضی از صاحباشون حتی از وجود اونا خبر ندارن....

وای عجب جنایتکاریه این اداره پست..............

Sad
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، alirezagh
(2010-08-12 ساعت 02:44)free_free نوشته:  اسم اداره post ایران رو باید بزارن اداره lost

اگه وزیر ارتباطات یه سری به مهاجر سرا بزنه و این همه گند کاری رو ببینه این اداره لاستشو یه تکونی میده اونوقت هزارن پاکت آجری رنگ مال هزار تا آدم خوش شانس-بد شانس از توش میریزه بیرون....

Sad

بچه‌ها من و آقا احسان هم از مالزی هنوز نامه نگرفتیم،من فکر کنم اصلا کاسه‌ای زیر نیم کاسشون خودشون مخصوصا یه عده را نمیفرستند،چون اینجا دیگه پستش مثل ایران نیست و معمولا همه چی‌ میرسه حتا با پست عادی Sadفکر کنم با اعلام کارنت‌ها باید کلا بی‌خیال شیم دیگه چون شماره اعلامی هم خیلی‌ زیاد است SadSadSad
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2010-08-12 ساعت 06:42)alirezagh نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 04:41)farnaz82 نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 02:44)free_free نوشته:  اسم اداره post ایران رو باید بزارن اداره lost

Sad

بچه‌ها من و آقا احسان هم از مالزی هنوز نامه نگرفتیم،من فکر کنم اصلا کاسه‌ای زیر نیم کاسشون خودشون مخصوصا یه عده را نمیفرستند،چون اینجا دیگه پستش مثل ایران نیست و معمولا همه چی‌ میرسه حتا با پست عادی Sadفکر کنم با اعلام کارنت‌ها باید کلا بی‌خیال شیم دیگه چون شماره اعلامی هم خیلی‌ زیاد است SadSadSad

سلام
اینقدر نا امیدانه رفتار کردن درست نیست، ما سعی خودمون رو می کنیم و هر راهی باشه امتحان می کنیم، در آخر هم به خدا توکل می کنیم.
در پاسخ به دوستانی که کیس نامبر ندارند و ممکنه همین ماه کارنت شده باشند هم من با kcc تلفنی صحبت کردم و پاسخ این بود که اگر برنده شده باشید و در این ماه کارنت شوید بوسیله نامه دوم مطلع خواهید شد.
البته باز بر می گرده به اداره پست
من فکر می کنم اگر روند ورود نامه های خارجی به کشور و نوع سرویسی که kcc نامه هاشو ارسال می کنه رو پیگیری کنیم کمک زیادی کنه، چه بسا نامه اولمون هم پیدا شه.

یعنی‌ میگین بریم پست؟خوب بریم چی‌ بگیم؟Coolاصلا نمیدونیم کی فرستادند،اگه فرض را بگذاریم که جز همین‌ها باشیم باید کی منتظر نامه دوم باشیم ؟Rolleyes
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:

Sad

دوست عزیز؛ شما فکر میکنید در قسمت اعلام قبولی این متن که اگر نامه بدستتون نرسیده تا.... را به خاطر ایران گذاشتن؟
امیدوار باشید که با آدرس دقیقی که دادید و هماهنگی با اهالی مجتمع محل زندگیتون مبنی بر اینکه منتظر نامه ایی از آمریکایید و با علم به اینکه اینهمه نامه به دست افراد رسیده ایندفعه نامه بدست شما خواهد رسید
با انرژی مثبت به انتظار بشین.
به امید رسیدن نامه دوم تمام عزیزان.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
(2010-08-12 ساعت 02:22)sorooshii نوشته:  

WISH U GOOD LUCK ALWAYS

بازهم پست؟؟؟Sad

من به خودم میگم که دوباره بیچاره شدم رفت Sad

تازه استرس من 10 برابر شدSad

سلام به شما
دوتا از دوستان من پارسال برنده شدند يكيشون شماره اش 2200 2010asبود و يكي ديگر 2010as7000 .
دوستم كه شماره كيس نامبر پايينتري داشت خيلي دير فرمهاش را فر ستاد ولي كيس نامبر 7000 اوايل تير ماه فرمهاش را پست كرد. هردوشون هم مصاحبه هاشون آنكارا بود. نتيجه اينكه كيس 7000 آذر ماه رفت مصاحبه ولي اوني كه 2200 بود مصاحبه اش افتاد بهمن.شما هم اگر حتي شماره كيستون از ما پايين تر هم باشد چون ديرتر از ما شماره دارها فرمها تون را پست و و ارسال كرديد در نتيجه قاعدتا بايد مصاحبه هاتون دير تر از شماره هاي نزديك به شما باشد.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

دوستان عزيز من اين پيام رو براتون ميزارم تا از نگراني دربيائيد.
ببينيد وقتي kcc كارنت هاي قابل بررسي براي ماه اكتبر رو 9000 اعلام كرده اين بدين معني است كه كيس هائي كه تا اين شماره تشكيل پرونده(توجه كنيد تشكيل پرونده) دادند در اين ماه بررسي ميشوند.فرض ميشود براي ماه بعد شماره ها تا 10000 اعلام شود.اين بدين معنا است كه در ماه نوامبر از شماره كيس هاي 1 تا 10000 كه تشكيل پرونده دادند(و در ماه قبل مصاحبه نشده اند) بررسي ميشود.يعني اينطور نيست حال آناني كه شماره كيس قبل از 9000 دارند ديگر بررسي نميشود.بلكه اين افراد تا سپتامبر سال بعد نيز شانس مصاحبه را دارند.پس افرادي كه كيس نامبر ندارند نگران نباشند چون پرونده اي تشكيل نداده اند.kcc ابتدا فرم هاي ارسالي شما را با مشخصات ثبت نامي بررسي ميكند و همانطور كه اعلام كرده برايتان نامه ميفرستد كه اگر نامه هم بدستتان نرسد با ايميل case number تان را اعلام ميكند.كه پس از اعلام شما پرونده شما تشكيل ميگردد.حال فرض ميكنيم كسي شماره كيسش 2000 باشد و 2 ماه بعد شماره كيسش را از طريق نامه با ايميل دريافت ميكند.از اين تاريخ ببعد پرونده ايشان به جريان ميفتد و چون تا شماره كيس هاي فرض 10000 براي آن ماه كارنت شده بودند براي ايشان نيز زمان مصاحبه تععين ميگردد.اينو مطمئن باشيد اگر كسي با تاخير چند ماهه نيز فرم هايش را بفرستد با توجه به شماره كيسش برايش زماني را براي مصاحبه تعيين ميكنند.
حال دو مثال:اگر به تاپيك خلاصه پيشرفت كار برندگان 2010 مراجعه كنيد(ارسال 116)يكي از دوستان در ماه نوامبر متوجه برنده شدنش ميشه(با كيس 500) و سريعا فرمهارو ارسال ميكنه كه آپريل برايش مصاحبه ميزارند.يا يكي از همكاران خودم از برندگان 2009 بوده تا 9 ماه بعداز دريافت نامه قبولي هيچ اقدامي نميكنه و جالب اينه كه شماره كيسش 2300 بوده .اسفند ماه فرم هاشو ميفرسته كه تير ماه ميره براي مصاحبه و الان هم گرين كارتش دستشه(داستانشو در روز گردهمائي براي user عزيز و همسرشون تعريف كردم) پس اينقدر نگران نباشيد.ارامش داشته باشيد كه به هممون ميرسه:Big Grin
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: rayan.s ، Ashkan78 ، farnaz82 ، alirezagh ، coming soon
(2010-08-12 ساعت 08:49)naeiji1974 نوشته:  دوستان عزيز من اين پيام رو براتون ميزارم تا از نگراني دربيائيد.
ببينيد وقتي kcc كارنت هاي قابل بررسي براي ماه اكتبر رو 9000 اعلام كرده اين بدين معني است كه كيس هائي كه تا اين شماره تشكيل پرونده(توجه كنيد تشكيل پرونده) دادند در اين ماه بررسي ميشوند.فرض ميشود براي ماه بعد شماره ها تا 10000 اعلام شود.اين بدين معنا است كه در ماه نوامبر از شماره كيس هاي 1 تا 10000 كه تشكيل پرونده دادند(و در ماه قبل مصاحبه نشده اند) بررسي ميشود.يعني اينطور نيست حال آناني كه شماره كيس قبل از 9000 دارند ديگر بررسي نميشود.بلكه اين افراد تا سپتامبر سال بعد نيز شانس مصاحبه را دارند.پس افرادي كه كيس نامبر ندارند نگران نباشند چون پرونده اي تشكيل نداده اند.kcc ابتدا فرم هاي ارسالي شما را با مشخصات ثبت نامي بررسي ميكند و همانطور كه اعلام كرده برايتان نامه ميفرستد كه اگر نامه هم بدستتان نرسد با ايميل case number تان را اعلام ميكند.كه پس از اعلام شما پرونده شما تشكيل ميگردد.حال فرض ميكنيم كسي شماره كيسش 2000 باشد و 2 ماه بعد شماره كيسش را از طريق نامه با ايميل دريافت ميكند.از اين تاريخ ببعد پرونده ايشان به جريان ميفتد و چون تا شماره كيس هاي فرض 10000 براي آن ماه كارنت شده بودند براي ايشان نيز زمان مصاحبه تععين ميگردد.اينو مطمئن باشيد اگر كسي با تاخير چند ماهه نيز فرم هايش را بفرستد با توجه به شماره كيسش برايش زماني را براي مصاحبه تعيين ميكنند.
حال دو مثال:اگر به تاپيك برندگان 2010 مراجعه كنيد يكي از دوستان در ماه مي بطور اتفاقي متوجه برنده شدنش ميشه و سريعا فرمهارو ارسال ميكنه كه براي آگوست زمان مصاحبه ميزارند.يا يكي از همكاران خودم از برندگان 2009 بوده تا 9 ماه بعداز دريافت نامه قبولي هيچ اقدامي نميكنه و جالب اينه كه شماره كيسش 2300 بوده .اسفند ماه فرم هاشو ميفرسته كه تير ماه ميره براي مصاحبه و الان هم گرين كارتش دستشه(داستانشو در روز گردهمائي براي user عزيز و همسرشون تعريف كردم) پس اينقدر نگران نباشيد.ارامش داشته باشيد كه به هممون ميرسه:Big Grin

سلام دوست گرام؛ اگر امکانش هست توضیح بدید چرا می خواید محل مصاحبه را تغییر بدید.با سپاس

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
سلام دوست گرام؛ اگر امکانش هست توضیح بدید چرا می خواید محل مصاحبه را تغییر بدید.با سپاس
[/quote]
بخاطر اعتبار 6 ماهه ويزاش از روز تحويل.اعتبار 6 ماهه ويزا در سفارت آنكارا از زمان تست مديكال محاسبه ميشه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: rayan.s
case number:2011AS000012$$

با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
بچه ها نگران نباشيد.شما در بزرگترين قرعه كشي دنيا برنده شدين.مطمئن باشين كه كساني كه اين قرعه كشي رو راه انداختن فكر همه چيز رو كردن.اونا خوب مييدونن كه در بعضي از كشورها به هر دليلي،عمدا يا سهوا نامه هاي اينچنيني رو به دست صاحبانشون نميرسونن.مطمئن باشين كه اونا هم ميدونن كه كساني كه توي اين قرعه كشي ثبت نام ميكنن به اين اميدند كه روزي برنده شن و به امريكا برن.پس راه كارهاي رسيدن افراد رو به خاك امريكا سنجيدن.
بچه ها به جاي اينهمه منفي بافي و خراب كردن روحيه خود و ديگران به اين هم فكر كنيد كه افراد سواستفاده گر كم نيستند و اين رو kccچي ها هم ميدونن.گاهي اونا مجبورن به خاطر خود ما اين كارها رو بكنن و همونطور كه كاري كردند كه كساني كه نامه رو نتونستن دريافت كنن از طريق سايت بهشون اعلام كردن ،همونطور هم به ما كيس نامبر رو اعلام خواهند كرد.
خواهش ميكنم كه به جاي اين كارا بگردين دوستي،فاميلي چيزي پيدا كنين كه توي پست مركزي يعني چهار راه لشگر باشه و هم براي خودش يه كار خيري كنه هم واسه ما.
من خودم شخصا گشتم ولي توي پستخونه كسي رو پيدا نكردم.شما ها هم بگردين.
هيچ كس جز خود ما نميتونه به داد ما برسه.پس دست به دست هم بديم تا بتونيم اين نامه ها رو واسه هم پيدا كنيم .
اين سايت واسه غر زدن نيست واسه كمك كردن به همديگه است.
ببخشيد كه زياد حرف زدم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: farnaz82 ، rayan.s ، alirezagh ، User ، Sooshians ، bita-p ، alonak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان