quote='مهسا ح' pid='68760' dateline='1281643946']
[/quote]
مهسا خانوم؛ این امکان رو هم بدید اگه این مطلب رو بنویسید به جای اینکه بگن چه صادق بگن چه خلاف کارآیین!!! حالا بنویسی خواهرم فرم رو پر کرده و دلیل این خطا را من نمی دونم ؛ بهتر نیست؟ البته به حرق دلت عمل کنی از همه بهتره.
(2010-08-12 ساعت 19:36)مهسا ح نوشته:حدسم درست از آب در اومد! با تارسخ تولدی که خواهرم برام اشتباهی زده ایمیل دادم و کی سی سی بهم جواب داد که در حال بررسیه! دیگه نگفت مچ نیست! خدارو شکر. من به جای 22 برام زدن 24 .2 روز قابل حله؟هین 2 روزم به خاطر قضیه مدرسه هست که 1 سال عقب نیفتم.میشه توی مصاحبه واقعیتو گفت که قانع بشن؟بگم واقعا 24 تولدمه ولی توی شناسنامه 22 ام.طبق عادت خواهرم 24 زده.مشکلی نیست؟(2010-08-12 ساعت 16:09)User نوشته:من زنگ زدم بهشون.گفتن توی تاریخ تول اشتباه شده و مچ نیست.1 احتمال بیشتر نمیدم. با اون تاریخ یه ایمیل زدم.امیدوارم بازم نگه که مچ نیست چون واقعا کارم سخت میشه! یه سوال. برای اسم و فامیل من نوشتم last name, First name.ننوشتم PA Name.فرقی که نمیکنه؟ منم این سوالو دارم که اگه ما چند بار با احتمالات مختلف ایمیل بزنیم تا بالاخره درست در بیاد مشکلی نداره از نظر اونا؟ این ایمیلا ثبت میشه؟براشون شک برانگیزه که با اطلاعات غلط چندین ایمیل زدیم خب! یه سوال دیگه.اصلا اگه ما بیخیال شیمو دیگه ایمیل نزنیم و نفهمیم کجارو اشتباه کردیم که مچ نیست چی میشه؟ حتما باید بدونیم چی غلطه؟میترسم این سماجت کار دستم بده.به نظرتون دیگه ایمیل ندم و بذارم کارنت شدن و فهمیدن تاریخ مصاحبه از طریق سفارت آنکارا روال عادیشو طی کنه یا بفهمم چه اشتباهی کردم توی ثبت نام؟!(2010-08-12 ساعت 11:08)drmahmoodi نوشته: case number:2011AS000012$$
با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.
دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.
راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
1- نام و نام خانوادگی را به شکل زیر بنویسید:
Smith, John
و یا John, Smith
یعنی اینکه فرض کنید جای نام و نام خانوادگی را موقع ثبت نام برعکس نوشته اید.
2- جای روز و ماه رو در اعلام تاریخ تولد برعکس بنویسید:
مثلا اگر متولد 11 سپتامبر 2001 هستید: یکبار بنویسید:
DD/MM/YYYY: 11/09/2001
و یکبار هم بنویسید:
DD/MM/YYYY: 09/11/2001
شاید یکی از اینها اشتباهی موقع ثبت نام جابجا وارد شده!
در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!
من به مهسا هم توصیه می کنم همین کار رو انجام بده!
[/quote]
مهسا خانوم؛ این امکان رو هم بدید اگه این مطلب رو بنویسید به جای اینکه بگن چه صادق بگن چه خلاف کارآیین!!! حالا بنویسی خواهرم فرم رو پر کرده و دلیل این خطا را من نمی دونم ؛ بهتر نیست؟ البته به حرق دلت عمل کنی از همه بهتره.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .