موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سه تا سوال:
1- این دوستان که میگویند تاریخ تولدشون اشتباه شده و هنگام ارسال ایمیل پیغام خطا میدهد آیا منظورشون تاریخ تولدیست که هنگام ثبت نام اینترنتی سال پیش وارد کرده اند و یا منظور تاریخ تولد فرم های ارسالی؟ آخه منم شک دو روز تاریخ تولد را دارم ولی احتمال اشتباهم کمه.
2- بخاطر وسواسم، برای مدرک تحصیلم هم در هنگام ثبت نام اینترنتی دچار شک و وسواس شدم.(من دیپلمم دستم هست ولی میترسم لیسانس زده باشم چون لیسانس میخونم)
میشه با زدن ایمیلی از این موضوع و مچ بودن اطلاعات مطمئن شد؟ (در صورت جواب مثبت اونها، مچ بودن اطلاعات تا چه حد و با چه کیفیتی را تایید کردنند؟)
3- معنی دقیق این نامه به فارسی چی میشه؟
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-15 ساعت 13:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-15 ساعت 13:06 توسط drmahmoodi.)
(2010-08-15 ساعت 11:15)mahdi357 نوشته: سه تا سوال:
1- این دوستان که میگویند تاریخ تولدشون اشتباه شده و هنگام ارسال ایمیل پیغام خطا میدهد آیا منظورشون تاریخ تولدیست که هنگام ثبت نام اینترنتی سال پیش وارد کرده اند و یا منظور تاریخ تولد فرم های ارسالی؟ آخه منم شک دو روز تاریخ تولد را دارم ولی احتمال اشتباهم کمه.
2- بخاطر وسواسم، برای مدرک تحصیلم هم در هنگام ثبت نام اینترنتی دچار شک و وسواس شدم.(من دیپلمم دستم هست ولی میترسم لیسانس زده باشم چون لیسانس میخونم)
میشه با زدن ایمیلی از این موضوع و مچ بودن اطلاعات مطمئن شد؟ (در صورت جواب مثبت اونها، مچ بودن اطلاعات تا چه حد و با چه کیفیتی را تایید کردنند؟)
3- معنی دقیق این نامه به فارسی چی میشه؟
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
lمشکل در ثبت نام اولیه است نه در فرمهای ارسالی.
(2010-08-12 ساعت 16:09)User نوشته: (2010-08-12 ساعت 11:08)drmahmoodi نوشته: case number:2011AS000012$$
با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.
دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.
راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
1- نام و نام خانوادگی را به شکل زیر بنویسید:
Smith, John
و یا John, Smith
یعنی اینکه فرض کنید جای نام و نام خانوادگی را موقع ثبت نام برعکس نوشته اید.
2- جای روز و ماه رو در اعلام تاریخ تولد برعکس بنویسید:
مثلا اگر متولد 11 سپتامبر 2001 هستید: یکبار بنویسید:
DD/MM/YYYY: 11/09/2001
و یکبار هم بنویسید:
DD/MM/YYYY: 09/11/2001
شاید یکی از اینها اشتباهی موقع ثبت نام جابجا وارد شده!
در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!
من به مهسا هم توصیه می کنم همین کار رو انجام بده!
از راهنماییتون ممنونم.
مشکل در نام ونام فامیل نمیتونه باشه چون درنامه ارسالی دقیقا مشخص است.
از اینک مهسا مشکلش را پیدا کرد خوشحال شدم و بنظرم مشکل جدی نیست
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هنوز جواب سوالم رو در مورد دیپلم 11 ساله نگرفتم . نمیدونم با چند تا ترم دانشگاه که تا زمان مصاحبه نمیتونم مدرک بگیرم .و چند تا مدرک فنی حرفه ای میتونم ویزا بگیرم یا نه؟ از دوستان آیا شما فردی را میشناسید که با دیپلم 11 ساله ویزا گرفته باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-16 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-16 ساعت 02:45 توسط arash004.)
دوست عزیز دیپلم 11 سال یا 12 سال ندارد که... دیپلم 11 ساله ایران معادل 12 سال امریکا است البته بعضی از دیپلم ها مثل کار و دانش مورد تایید امریکا نیست.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-15 ساعت 14:03)User نوشته: (2010-08-15 ساعت 13:00)drmahmoodi نوشته: از راهنماییتون ممنونم.
مشکل در نام ونام فامیل نمیتونه باشه چون درنامه ارسالی دقیقا مشخص است.
از اینک مهسا مشکلش را پیدا کرد خوشحال شدم و بنظرم مشکل جدی نیست
دکتر جان پس باید تلفنی تماس بگیری و بپرسی مشکل دقیقا کجاست.
مهاجرسرا را در جریان کار قرار بده!
امیدوارم پست بعدی حاکی از حل شدن مشکل باشه
با تشكر از لطف دوستان
تلفن هم زدم گفتند تاريخ تولد matchنيست.
راستي شما از وقت مصاحبه جطوري مطلع شديد
ايا ابوظبي تلفني يا با ايميل جواب ميده؟
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من کیس نامبرم 27000 هست امکان داره به خاطر رنک بالا به من ویزا ندن؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی.یه سوال داشتم.میخواستم بدونم اخرین مهلت برای فرستادن فرمهای سری اول چه روزیه.من هنوز کارم مشکل داره که کمی طول میکشه.سعی کردم جواب سوالمو تو ارسالهی قبلی پیدا کنم ولی پیدا نکردم.مرسی از راهنماییتون