کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-13 ساعت 19:08)mahdi357 نوشته:  اینجا همه چیز هست الا جواب های ما. بچه ها منم درکتون میکنم. هر کسی یه مشکلی داره که بخاطرش تو رنج و عذابه. منم پاسپورت ندارم!
اگر کسی جوابهای ما را هم میدونه ما را بی نصیب نزاره.

سوال اول:
من نامم را یک ماه پیش فرستادم.حالا یه مسئله هست که باعث نگرانی من شده.
من پرینت ثبت نام اینترنتی ام را ندارم و دقیقا به یاد ندارم که تاریخ تولدم و مدرک تحصیلی را درست نوشته ام یا نه؟ البته به احتمال 60 درصد درست نوشتم. این موارد را در فرم های ds230و ds122 به درستی نوشتم.
حالا میخواستم ببینم صلاح میدونید نامه بزنم و ضمن مطمئن شدن از رسیدن نامه بدستشون این موضوع را بهشون بگم؟
تو نامه چی بنویسم؟

سوال دوم:
اینکه تا شماره 9 هزار کارنت شدن یعنی زمان مصاحبشون چه ماهی میشه و کی باید سفارت باشند حدودا؟
من که شماره کیس نامبرم 14 هزار و اندی هستش حدودا فکر میکنید چه ماهی باید از ایران خارج بشم؟ چون باید برای پاسپورتم برنامه ریزی کنم.

سلام
امیدوارم مشکل شما هم برای پاسپورت حل شه ولی فراموش نکنید اگه توی ایران مشکلی باشه معمولا برای حلش می تونید راه حل پیدا کنید.

اما پاسخ سوالات شما:
پاسخ اول: حتی اگر پرینت ثبت نام را هم داشتید به kcc ایمیل بزنید و از آنها تقاضا کنید که match بودن اطلاعات شما را تایید کنند.
از متن زیر که در بخش مکاتبات دوستان زحمت کشیدن هم می توانید استفاده کنید:
Email Subject line: Please acknowledge the receipt of my shipment.
Case Number: 2011AS********
FIRSTNAME: ******
LASTNAME: ******
Date of Birth: (Month/Day/Year)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

Kind Regards,
YOUR NAME

پاسخ دوم:
سری اول حدود مهرماه میشه، اما مشخص نیست که روند اعلام چگونه حفظ خواهد شد، برای اطلاعات بیشتر می تونید به آنالیز آماری که دوستان در تاپیک زیر بر مبنای سالهای پیش انجام دادند مراجعه فرمایید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2596&page=13
تشکر کنندگان: mahdi357
(2010-08-13 ساعت 19:16)مهسا ح نوشته:  سلام
به نظر من هم تغییر تاریخ تولد به خاطر مدرسه رو مطرح نکنید چون ممکنه سوالات بعدی رو واسه آفیسر پیش بیاره و اوضاع خرابتر بشه.
بهتره همون راه حل اختلاف تقویم ها و نرم افزارها رو دنبال کنید
ضمنا تاریخی که تو پاسپورت هست هم اختلاف داره؟
منم همین نظرو دارم که بگم به خاطر اختلاف تقویمه.
تاریخ شناسنامه و پاسپورت و همه ی مدارکی که فرستادم 22 سپتامبر هست اما تاریخ ثبت نام اینترنتی 24 سپتامبر. فقط تاریخ ثبت نامم 2 روز متفاوته.
[/quote]

[/quote]

خوب اگه در زمان ثبت نام پاسپورت داشتی و توی پاسپورت 22 رو زده، بحث تقویم و تبدیل تاریخ رو باید یه کم با احتیاط مطرح کنی. چون ممکنه آفیسر بگه چرا از رو پاسپورت تاریخ رو وارد نکردی. مگر اینکه بعدا پاسپورت گرفته باشی.

ولی به هر حال زیاد نگران نباش چون ظاهرا دوستان قبلی کسانی بودن که با یکی دو روز اختلاف مشکلی نداشتند.
امیدوارم مشکلی برات پیش نیاد.
تشکر کنندگان:
(2010-08-13 ساعت 21:15)lale نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 19:16)مهسا ح نوشته:  سلام
به نظر من هم تغییر تاریخ تولد به خاطر مدرسه رو مطرح نکنید چون ممکنه سوالات بعدی رو واسه آفیسر پیش بیاره و اوضاع خرابتر بشه.
بهتره همون راه حل اختلاف تقویم ها و نرم افزارها رو دنبال کنید
ضمنا تاریخی که تو پاسپورت هست هم اختلاف داره؟
منم همین نظرو دارم که بگم به خاطر اختلاف تقویمه.
تاریخ شناسنامه و پاسپورت و همه ی مدارکی که فرستادم 22 سپتامبر هست اما تاریخ ثبت نام اینترنتی 24 سپتامبر. فقط تاریخ ثبت نامم 2 روز متفاوته.

[/quote]

خوب اگه در زمان ثبت نام پاسپورت داشتی و توی پاسپورت 22 رو زده، بحث تقویم و تبدیل تاریخ رو باید یه کم با احتیاط مطرح کنی. چون ممکنه آفیسر بگه چرا از رو پاسپورت تاریخ رو وارد نکردی. مگر اینکه بعدا پاسپورت گرفته باشی.

ولی به هر حال زیاد نگران نباش چون ظاهرا دوستان قبلی کسانی بودن که با یکی دو روز اختلاف مشکلی نداشتند.
امیدوارم مشکلی برات پیش نیاد.
[/quote]
ا
نه پاسپورت نداشتم اون موقع.میتونن از روی تاریخ صدور پاسپورتم اینو راحت بفهمن! اگه داشتم این اختلاف روز پیش نمیومد که Smile امیدوارم همینطور باشه که میگین.منم خوشبینم چون اونا میفهمن کی دروغ میگه و قصد تقلب داره یا کی غیر عمد این اشتباهات رو میکنه. مرسی Smile
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-08-12 ساعت 17:14)alirezagh نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 16:09)User نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 11:08)drmahmoodi نوشته:  case number:2011AS000012$$

با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.

دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.

راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
1- نام و نام خانوادگی را به شکل زیر بنویسید:
Smith, John
و یا John, Smith
یعنی اینکه فرض کنید جای نام و نام خانوادگی را موقع ثبت نام برعکس نوشته اید.

2- جای روز و ماه رو در اعلام تاریخ تولد برعکس بنویسید:
مثلا اگر متولد 11 سپتامبر 2001 هستید: یکبار بنویسید:
DD/MM/YYYY: 11/09/2001

و یکبار هم بنویسید:
DD/MM/YYYY: 09/11/2001

شاید یکی از اینها اشتباهی موقع ثبت نام جابجا وارد شده!
در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!

من به مهسا هم توصیه می کنم همین کار رو انجام بده!

user جان، قصد دخالت در کار اساتید را ندارم، فقط اگر ایمیل هایی که ما می فرستیم در سوابق پرونده قرار داده میشه، این طوری ایمیل بفرستیم برای افسر مصاحبه سوء ظن ایجاد نمی کنه؟

(2010-08-12 ساعت 19:36)مهسا ح نوشته:  

میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم

دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.

راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
Smith, John
و یا John, Smith

و یکبار هم بنویسید:

در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!

من زنگ زدم بهشون.گفتن توی تاریخ تول اشتباه شده و مچ نیست.1 احتمال بیشتر نمیدم. با اون تاریخ یه ایمیل زدم.امیدوارم بازم نگه که مچ نیست چون واقعا کارم سخت میشه! یه سوال. برای اسم و فامیل من نوشتم last name, First name.ننوشتم PA Name.فرقی که نمیکنه؟ منم این سوالو دارم که اگه ما چند بار با احتمالات مختلف ایمیل بزنیم تا بالاخره درست در بیاد مشکلی نداره از نظر اونا؟ این ایمیلا ثبت میشه؟براشون شک برانگیزه که با اطلاعات غلط چندین ایمیل زدیم خب! یه سوال دیگه.اصلا اگه ما بیخیال شیمو دیگه ایمیل نزنیم و نفهمیم کجارو اشتباه کردیم که مچ نیست چی میشه؟ حتما باید بدونیم چی غلطه؟میترسم این سماجت کار دستم بده.به نظرتون دیگه ایمیل ندم و بذارم کارنت شدن و فهمیدن تاریخ مصاحبه از طریق سفارت آنکارا روال عادیشو طی کنه یا بفهمم چه اشتباهی کردم توی ثبت نام؟!

سلام

زمانی که به ایمیل شما جواب نمی دهند و اعلام می کنند اطلاعات مچ نیست شما مجبورید با حالت های مختلف ایمیل بزنید تا جواب بگیرید. در این حالت ایمیل شما برای کی سی سی معتبر نیست. و قاعدتا سابقه ای برای شما محسوب نمیشه. مثل اینه که من از یکی ایمیل آدرس دیگه با مشحصات شما به کی سی ایمیل بزنم و یک موضوع دیگه ای را مثلا خلاف واقعیت اعلام کنم. زمانی که من نمیتونم مشخصات اصلی رو اعلام کنم، ایمیل من نادیده گرفته میشه.

اما وقتی کیس شما مشکلی از لحاظ مچ بودن اطلاعات نداره، ارسال پیاپی ایمیل اون هم با متن و محتوای مشابه کمی ممکنه حساسیت زا باشه. و همه اونها در پرونده شما قرار میگیره. اگر دقت کرده باشی کی سی سی در جواب بعضی از ایمیل ها میگه که : "کی سی سی اجازه دستکاری در فرم ها را ندارد. اطلاعات شما در پرونده قرار می گیرد" تا در زمان مصاحبه تصحیح شوند.
تشکر کنندگان:
(2010-08-12 ساعت 17:01)farnaz82 نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 15:59)sorooshii نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 15:51)alirezagh نوشته:  من چندین بار از مدیران سایت تقاضا کردم که یک تاپیک برای ما که کیس نامبر نگرفتیم باز کنند اما متاسفانه...

دوستان خوبم به نظر من این نظر سنجی که sorooshi عزیز ترتیب داده رو می تونیم به انگلیسی ترجمه کنیم و بدیم به یک وکیل خوب که اونجاست، از kcc بپرسه!

علیرضا جان

من خودم همه اینا را به آنها 6- 5 گفتم چه تلفنی چه با ایمیل ، اما متاسفانه پاسخگو نیستند که نیستند.

من آدم بسیار خوشبینی هستم اما در این موضوع فرق میکنه، چون احتمال 90% با پست میفرستند لذا:

1) 10%
2) پست
3) 2 ماه دیگه ( چون با پست عادی هستش، بنابراین 2 ماه دیگه)
4) 20% امکانش هست

درضمن علیرضا جان

مسیر ما از دارندگان کیس نامبر جدا شد دیگه

آنها وارد فاز جدیدی شدند و بسختی شاید انهم بر حسب تصادف از ما یادی بکنند.

بنظرم همی 10 نفری که دوست عزیز گفتند با هم در تماس باشیم ، خیلی بهتره

پس حالا که ما اینقدر جدا شدیم از بقیه ,مدیران سایت لطفا یه جا برای ما باز کنید تا استرس ما اینقدر زیاد نشه ما نمیدونیم غصّه بی‌ شمارگی را بخوریم یا غصّه اشکالاتی که برای بچه‌ها پیش میاد به هر حال ما ۱ مرحله عقب تریمSadSadSadSad

سلام دوستان

من از دیروز به سایت دسترسی نداشتم و الان هم تاپیک مربوطه رو ساحتم.
البته عنوانش رو از شما پیشنهاد می خوام شاید عوضش کردم.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
تشکر کنندگان: alirezagh ، sorooshii ، OMID_R ، farnaz82 ، Sooshians
(2010-08-12 ساعت 23:17)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 14:46)mml نوشته:  سلام بي كيس نامبرهاي عزيز، من همه اونايي كه مثل خودم و خانمم كيس نداريم رو به ليست دوستام اضافه كردم. جمعاً 10 برنده همدرديم! (خودم و خانمم boshra رو يك نفر حساب كردم).

alirezagh boshra ehsan.birjandian farnaz82 maaref narcis_ala sare shitili silia sorooshii

خدايا به همه ما صبر جزيل و شانس عظيم عنايت كن!
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ دريافت فرمهای سری اول توسط KCC: چهارشنبه 11 آگوست - J.SUTTON
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT

میتونین اسم منم اضافه کنین:آرزو

اسم من و شوهرم رو هم لطفاً اضافه کنییییید
تشکر کنندگان: farnaz82
سلام دوستان
من فرم های 122 و 230 رو که فرستادم به kcc توسط آقای J.SUTTON امضا شده و تحویل گرفته شده .
کسی هست که نامه شو همین آقا تحویل گرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:26XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:مالزی
ارسال فرمهای سری اول:9/AUG/2010
آپدیت کردن فرم های سری اول بدلیل ازدواج:31/JAN/2011
تاریخ کارنت شدن:May 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیلMay 19, 2011
تاریخ مصاحبه: 14 jun
جمع تقریبی هزینه ها:نفری 1900$
دریافت ویزا:یه ضرب
تشکر کنندگان:
(2010-08-14 ساعت 08:51)ehsan.birjandian نوشته:  سلام دوستان
من فرم های 122 و 230 رو که فرستادم به kcc توسط آقای J.SUTTON امضا شده و تحویل گرفته شده .
کسی هست که نامه شو همین آقا تحویل گرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

بله آقا احسان عزیز مال مارو هم همین آقا تحویل گرفتندBig Grin
نبودید میخواستم براتون پیغام بگذارم،پس خدا را شکر فرستادید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2010-08-14 ساعت 08:05)مونیکا نوشته:  
(2010-08-12 ساعت 14:46)mml نوشته:  سلام بي كيس نامبرهاي عزيز، من همه اونايي كه مثل خودم و خانمم كيس نداريم رو به ليست دوستام اضافه كردم. جمعاً 10 برنده همدرديم! (خودم و خانمم boshra رو يك نفر حساب كردم).

alirezagh boshra ehsan.birjandian farnaz82 maaref narcis_ala sare shitili silia sorooshii

--------------------------------------------------------------------------------

من هم اضافه كنيد. فرمهاي من هم همين آقاي J.S تحويل گرفته
تشکر کنندگان:
مال منم همين بابا تحويل گرفته. منتظرم كه حدود 10 روز از delivery بگذره و ايميل بزنم.
يه جايي تو سايت يكي نوشته بود كه خيلي دلش ميخواست روي پاكت نامش بنويسه: اي نامه كه ميروي به سويش - از جانب من ببوس رويش
حالا حكاين ماست، بايد روي پاكت نامه امون يه جوري مينوشتيم: SUTTON جون، خير از جوونيت ببيني، خدا تورو واسه پدرو مادرت نگه داره، ما كيس نامبر نداريم، اين همكارات كه هيچي نميفهمن، تو حداقل آقايي كن اين پاكت مارو بده دست يكي كه IQ ش در حد جلبك نباشه!!

کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: farnaz82 ، sorooshii
(2010-08-14 ساعت 09:31)star نوشته:  
(2010-08-14 ساعت 08:05)مونیکا نوشته:  

من هم اضافه كنيد. فرمهاي من هم همين آقاي J.S تحويل گرفته

دوستان عزیز شما را به تاپیک زیر دعوت می کنم
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند.
تشکر کنندگان: Sooshians
و همینطور اسم من!!!
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان:
(2010-08-14 ساعت 14:04)alisarshar نوشته:  سلام

مشخصات پشت عكس چي بايد بنويسيم. راستي كيس نامبر ندارم بايد كانفيرم نامبر بذارم؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز که کیس نامبر ندارند

لطفاً برای هماهنگی بیشتر به تاپیک " سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند " مراجعه کنند.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-13 ساعت 11:44)مهسا ح نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 07:12)rayan.s نوشته:  quote='مهسا ح' pid='68760' dateline='1281643946']

Smith, John
و یا John, Smith

و یکبار هم بنویسید:

من زنگ زدم بهشون.گفتن توی تاریخ تول اشتباه شده و مچ نیست.1 احتمال بیشتر نمیدم. با اون تاریخ یه ایمیل زدم.امیدوارم بازم نگه که مچ نیست چون واقعا کارم سخت میشه! یه سوال. برای اسم و فامیل من نوشتم last name, First name.ننوشتم PA Name.فرقی که نمیکنه؟ منم این سوالو دارم که اگه ما چند بار با احتمالات مختلف ایمیل بزنیم تا بالاخره درست در بیاد مشکلی نداره از نظر اونا؟ این ایمیلا ثبت میشه؟براشون شک برانگیزه که با اطلاعات غلط چندین ایمیل زدیم خب! یه سوال دیگه.اصلا اگه ما بیخیال شیمو دیگه ایمیل نزنیم و نفهمیم کجارو اشتباه کردیم که مچ نیست چی میشه؟ حتما باید بدونیم چی غلطه؟میترسم این سماجت کار دستم بده.به نظرتون دیگه ایمیل ندم و بذارم کارنت شدن و فهمیدن تاریخ مصاحبه از طریق سفارت آنکارا روال عادیشو طی کنه یا بفهمم چه اشتباهی کردم توی ثبت نام؟!
حدسم درست از آب در اومد! با تارسخ تولدی که خواهرم برام اشتباهی زده ایمیل دادم و کی سی سی بهم جواب داد که در حال بررسیه! دیگه نگفت مچ نیست! خدارو شکر. من به جای 22 برام زدن 24 .2 روز قابل حله؟هین 2 روزم به خاطر قضیه مدرسه هست که 1 سال عقب نیفتم.میشه توی مصاحبه واقعیتو گفت که قانع بشن؟بگم واقعا 24 تولدمه ولی توی شناسنامه 22 ام.طبق عادت خواهرم 24 زده.مشکلی نیست؟

مهسا خانوم؛ این امکان رو هم بدید اگه این مطلب رو بنویسید به جای اینکه بگن چه صادق بگن چه خلاف کارآیین!!! حالا بنویسی خواهرم فرم رو پر کرده و دلیل این خطا را من نمی دونم ؛ بهتر نیست؟ البته به حرق دلت عمل کنی از همه بهتره.
راست میگین.من تصمیم گرفتم هیچ توضیحی از جریان مدرسه ندم چون توی ایرانه که اینقدر راحت شناسنامه عوض میکنن و خارج از ایران تقلب بزرگیه! همیشه صادق بودنم خوب نیست! من فقط 2 روز تاریخو اشتباه کردم و میشه گفت مشکل از تبدیل تقویم هست. دوستانی بودن که بیش از 2 روز اشتباه کردن و ویزا گرفتن.جایی خوندم که به یکی دو روز زیاد گیر نمیدن! هرچی خدا بخواد. مسخره هست که به خاطر 2 روز اشتباه رد کنن
(2010-08-13 ساعت 05:56)yas نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 00:42)مهسا ح نوشته:  

Smith, John
و یا John, Smith

و یکبار هم بنویسید:

حدسم درست از آب در اومد! با تارسخ تولدی که خواهرم برام اشتباهی زده ایمیل دادم و کی سی سی بهم جواب داد که در حال بررسیه! دیگه نگفت مچ نیست! خدارو شکر. من به جای 22 برام زدن 24 .2 روز قابل حله؟هین 2 روزم به خاطر قضیه مدرسه هست که 1 سال عقب نیفتم.میشه توی مصاحبه واقعیتو گفت که قانع بشن؟بگم واقعا 24 تولدمه ولی توی شناسنامه 22 ام.طبق عادت خواهرم 24 زده.مشکلی نیست؟

بهتره تاپیک اشتباه در تاریخ تولد رو مطالعه کنین. کسانی بودن که با اشتباه در تاریخ تولد ویزا گرفتن و کسانی هم بودن که refuseشدند!
دوست عزیز من تاپیکارو همشو خوندم.دوستانی که در ماه و سال تولد اشتباه داشتن و یا اختلاف روز زیاد بوده و توضیحی نداشتن خب کارشون سخت تر بوده و بستگی به نظر افیسر ویزا داشته.من جایی خوندم که بچه ها گفتن اختلاف یکی دو روزه رو سخت نمیگیرن و کیسی هم ندیدم که رد بشه به خاطر یکی دو روز .به دلیل متفاوت بودن تقویمامون این اشتباه وجود داره مخصوصا منم که پاسپورت نداشتم اون موقع. من سال و ماه تولدم درسته فقط 2 روز فرق داره.بازم هرچی خدا بخواد! چیزی دست ما نیست.این برنده شدنم یه شانس بوده و خدا خواست.بقیشم دست اونه:-) موفق باشید
[/quote]

علت اصلی اینکه رد میکنن شک به تقلبه. چون یک نفر با تاریخ تولد های مختلف چند بار میتونه در لاتری شرکت کنه تا شانسش رو بالا ببره. حالا 2 روز و 2 سال ممکنه تقلب باشه. شما کافیه آفیسر رو متقاعد کنین که اشتباه سهوی بوده نه عمدی و قصد تقلب نداشتین. البته تا روز مصاحبه هیچ چیز معلوم نیست در واقع همه چیز بستگی به نظر آفیسر داره.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان