موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فرم های 122 و 230 رو که فرستادم به kcc توسط آقای J.SUTTON امضا شده و تحویل گرفته شده .
کسی هست که نامه شو همین آقا تحویل گرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:26XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:مالزی
ارسال فرمهای سری اول:9/AUG/2010
آپدیت کردن فرم های سری اول بدلیل ازدواج:31/JAN/2011
تاریخ کارنت شدن:May 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیلMay 19, 2011
تاریخ مصاحبه: 14 jun
جمع تقریبی هزینه ها:نفری 1900$
دریافت ویزا:یه ضرب
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
مال منم همين بابا تحويل گرفته. منتظرم كه حدود 10 روز از delivery بگذره و ايميل بزنم.
يه جايي تو سايت يكي نوشته بود كه خيلي دلش ميخواست روي پاكت نامش بنويسه: اي نامه كه ميروي به سويش - از جانب من ببوس رويش
حالا حكاين ماست، بايد روي پاكت نامه امون يه جوري مينوشتيم: SUTTON جون، خير از جوونيت ببيني، خدا تورو واسه پدرو مادرت نگه داره، ما كيس نامبر نداريم، اين همكارات كه هيچي نميفهمن، تو حداقل آقايي كن اين پاكت مارو بده دست يكي كه IQ ش در حد جلبك نباشه!!
--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: ندارم
تاریخ دریافت نامه قبولی: هیچوقت!
محل دریافت نامه قبولی: هیچ جا!
کنسولگری: آنکارا (به درخواست خودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: TNT شنبه 7 آگوست
تاریخ دريافت فرمهای سری اول توسط KCC: چهارشنبه 11 آگوست - J.SUTTON
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
جمع تقریبی هزینه ها: 10 هزار تومان عکس + 60 هزار تومان TNT
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
و همینطور اسم من!!!
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز که کیس نامبر ندارند
لطفاً برای هماهنگی بیشتر به تاپیک " سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند " مراجعه کنند.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-13 ساعت 11:44)مهسا ح نوشته: (2010-08-13 ساعت 07:12)rayan.s نوشته: quote='مهسا ح' pid='68760' dateline='1281643946']
(2010-08-12 ساعت 19:36)مهسا ح نوشته: (2010-08-12 ساعت 16:09)User نوشته: (2010-08-12 ساعت 11:08)drmahmoodi نوشته: case number:2011AS000012$$
با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.
دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.
راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
1- نام و نام خانوادگی را به شکل زیر بنویسید:
Smith, John
و یا John, Smith
یعنی اینکه فرض کنید جای نام و نام خانوادگی را موقع ثبت نام برعکس نوشته اید.
2- جای روز و ماه رو در اعلام تاریخ تولد برعکس بنویسید:
مثلا اگر متولد 11 سپتامبر 2001 هستید: یکبار بنویسید:
DD/MM/YYYY: 11/09/2001
و یکبار هم بنویسید:
DD/MM/YYYY: 09/11/2001
شاید یکی از اینها اشتباهی موقع ثبت نام جابجا وارد شده!
در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!
من به مهسا هم توصیه می کنم همین کار رو انجام بده!
من زنگ زدم بهشون.گفتن توی تاریخ تول اشتباه شده و مچ نیست.1 احتمال بیشتر نمیدم. با اون تاریخ یه ایمیل زدم.امیدوارم بازم نگه که مچ نیست چون واقعا کارم سخت میشه! یه سوال. برای اسم و فامیل من نوشتم last name, First name.ننوشتم PA Name.فرقی که نمیکنه؟ منم این سوالو دارم که اگه ما چند بار با احتمالات مختلف ایمیل بزنیم تا بالاخره درست در بیاد مشکلی نداره از نظر اونا؟ این ایمیلا ثبت میشه؟براشون شک برانگیزه که با اطلاعات غلط چندین ایمیل زدیم خب! یه سوال دیگه.اصلا اگه ما بیخیال شیمو دیگه ایمیل نزنیم و نفهمیم کجارو اشتباه کردیم که مچ نیست چی میشه؟ حتما باید بدونیم چی غلطه؟میترسم این سماجت کار دستم بده.به نظرتون دیگه ایمیل ندم و بذارم کارنت شدن و فهمیدن تاریخ مصاحبه از طریق سفارت آنکارا روال عادیشو طی کنه یا بفهمم چه اشتباهی کردم توی ثبت نام؟!
حدسم درست از آب در اومد! با تارسخ تولدی که خواهرم برام اشتباهی زده ایمیل دادم و کی سی سی بهم جواب داد که در حال بررسیه! دیگه نگفت مچ نیست! خدارو شکر. من به جای 22 برام زدن 24 .2 روز قابل حله؟هین 2 روزم به خاطر قضیه مدرسه هست که 1 سال عقب نیفتم.میشه توی مصاحبه واقعیتو گفت که قانع بشن؟بگم واقعا 24 تولدمه ولی توی شناسنامه 22 ام.طبق عادت خواهرم 24 زده.مشکلی نیست؟
مهسا خانوم؛ این امکان رو هم بدید اگه این مطلب رو بنویسید به جای اینکه بگن چه صادق بگن چه خلاف کارآیین!!! حالا بنویسی خواهرم فرم رو پر کرده و دلیل این خطا را من نمی دونم ؛ بهتر نیست؟ البته به حرق دلت عمل کنی از همه بهتره.
راست میگین.من تصمیم گرفتم هیچ توضیحی از جریان مدرسه ندم چون توی ایرانه که اینقدر راحت شناسنامه عوض میکنن و خارج از ایران تقلب بزرگیه! همیشه صادق بودنم خوب نیست! من فقط 2 روز تاریخو اشتباه کردم و میشه گفت مشکل از تبدیل تقویم هست. دوستانی بودن که بیش از 2 روز اشتباه کردن و ویزا گرفتن.جایی خوندم که به یکی دو روز زیاد گیر نمیدن! هرچی خدا بخواد. مسخره هست که به خاطر 2 روز اشتباه رد کنن
(2010-08-13 ساعت 05:56)yas نوشته: (2010-08-13 ساعت 00:42)مهسا ح نوشته: (2010-08-12 ساعت 19:36)مهسا ح نوشته: (2010-08-12 ساعت 16:09)User نوشته: (2010-08-12 ساعت 11:08)drmahmoodi نوشته: case number:2011AS000012$$
با سلام وتبریک به همه کارنت شده های اکتبر
میخواستم سوال کنم اگر نامه دوم بدستم نرسه و با توجه به عدم پاسخگوییی kcc با توجه به don,t matchبودن فایلم که هنوز علتش رو نمیدونم
چجوری از وقت مصاحبه مطلع بشم؟
ادرس سایت و تلفن سفارت ابوظبی رو می خواستم.
دکتر جان، زیاد نگرانی به خودتون راه ندید! نامه اول که رسید، نامه دوم هم میرسه! تنها تفاوت توی اینه که برای نامه دوم باید آماده باشید.
اگر مصاحبه شما آنکارا می بود، می تونستید از این لینک امضای من زمان و ساعت دقیق مصاحبه رو از سایت آنکارا ببینید. اما ابوظبی متاسفانه این لیست رو نداره. یعنی اعلام نمی کنه.
راستی چند وقت پیش به ذهنم رسید که این چند تا نکته رو هم امتحان کنید شاید جواب بدهند:
1- نام و نام خانوادگی را به شکل زیر بنویسید:
Smith, John
و یا John, Smith
یعنی اینکه فرض کنید جای نام و نام خانوادگی را موقع ثبت نام برعکس نوشته اید.
2- جای روز و ماه رو در اعلام تاریخ تولد برعکس بنویسید:
مثلا اگر متولد 11 سپتامبر 2001 هستید: یکبار بنویسید:
DD/MM/YYYY: 11/09/2001
و یکبار هم بنویسید:
DD/MM/YYYY: 09/11/2001
شاید یکی از اینها اشتباهی موقع ثبت نام جابجا وارد شده!
در موجوع چهار حالت بیشتر نیست. چهار تا ایمیل میشه که هر دو روز یکبار یکیشو بفرستید! بالاخره یکیش جواب میده!
من به مهسا هم توصیه می کنم همین کار رو انجام بده!
من زنگ زدم بهشون.گفتن توی تاریخ تول اشتباه شده و مچ نیست.1 احتمال بیشتر نمیدم. با اون تاریخ یه ایمیل زدم.امیدوارم بازم نگه که مچ نیست چون واقعا کارم سخت میشه! یه سوال. برای اسم و فامیل من نوشتم last name, First name.ننوشتم PA Name.فرقی که نمیکنه؟ منم این سوالو دارم که اگه ما چند بار با احتمالات مختلف ایمیل بزنیم تا بالاخره درست در بیاد مشکلی نداره از نظر اونا؟ این ایمیلا ثبت میشه؟براشون شک برانگیزه که با اطلاعات غلط چندین ایمیل زدیم خب! یه سوال دیگه.اصلا اگه ما بیخیال شیمو دیگه ایمیل نزنیم و نفهمیم کجارو اشتباه کردیم که مچ نیست چی میشه؟ حتما باید بدونیم چی غلطه؟میترسم این سماجت کار دستم بده.به نظرتون دیگه ایمیل ندم و بذارم کارنت شدن و فهمیدن تاریخ مصاحبه از طریق سفارت آنکارا روال عادیشو طی کنه یا بفهمم چه اشتباهی کردم توی ثبت نام؟!
حدسم درست از آب در اومد! با تارسخ تولدی که خواهرم برام اشتباهی زده ایمیل دادم و کی سی سی بهم جواب داد که در حال بررسیه! دیگه نگفت مچ نیست! خدارو شکر. من به جای 22 برام زدن 24 .2 روز قابل حله؟هین 2 روزم به خاطر قضیه مدرسه هست که 1 سال عقب نیفتم.میشه توی مصاحبه واقعیتو گفت که قانع بشن؟بگم واقعا 24 تولدمه ولی توی شناسنامه 22 ام.طبق عادت خواهرم 24 زده.مشکلی نیست؟
بهتره تاپیک اشتباه در تاریخ تولد رو مطالعه کنین. کسانی بودن که با اشتباه در تاریخ تولد ویزا گرفتن و کسانی هم بودن که refuseشدند!
دوست عزیز من تاپیکارو همشو خوندم.دوستانی که در ماه و سال تولد اشتباه داشتن و یا اختلاف روز زیاد بوده و توضیحی نداشتن خب کارشون سخت تر بوده و بستگی به نظر افیسر ویزا داشته.من جایی خوندم که بچه ها گفتن اختلاف یکی دو روزه رو سخت نمیگیرن و کیسی هم ندیدم که رد بشه به خاطر یکی دو روز .به دلیل متفاوت بودن تقویمامون این اشتباه وجود داره مخصوصا منم که پاسپورت نداشتم اون موقع. من سال و ماه تولدم درسته فقط 2 روز فرق داره.بازم هرچی خدا بخواد! چیزی دست ما نیست.این برنده شدنم یه شانس بوده و خدا خواست.بقیشم دست اونه:-) موفق باشید
[/quote]
علت اصلی اینکه رد میکنن شک به تقلبه. چون یک نفر با تاریخ تولد های مختلف چند بار میتونه در لاتری شرکت کنه تا شانسش رو بالا ببره. حالا 2 روز و 2 سال ممکنه تقلب باشه. شما کافیه آفیسر رو متقاعد کنین که اشتباه سهوی بوده نه عمدی و قصد تقلب نداشتین. البته تا روز مصاحبه هیچ چیز معلوم نیست در واقع همه چیز بستگی به نظر آفیسر داره.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه