موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال دیگه اینکه همسرم تناقض اطلاعاتی دارن
اینکه ادامه فامیلیشون "فمی" داره ولی تو شناسنامه و پاسپورت "قی" نوشته شده ولی در مدارک دانشگاهی و کارت پایان خدمت"قمی" نوشته شده.ایشون در فرم ثبت نام و فرم سری اول بر اساس پاسپورت مدارکشون فرستادن و لاتاری پذیرفته شدن. این مسئله ایا مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟ و اگر بله پیشنهادتون چیه؟ ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما جایی دیگه نیاز به confirmation number پیدا می کنیم؟ من شمارمو گم کردم!!!!!!!!!
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-16 ساعت 19:14)شادی نوشته: سلام بچه ها ما جایی دیگه نیاز به confirmation number پیدا می کنیم؟ من شمارمو گم کردم!!!!!!!!!
نه...راحت باشه!!!
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من و همسرم فكر كنم يك مشكل در فرم 230 داريم . فكر مي كنم سوال 33 اين فرم مربوط ميشه به مدارك تحصيلي و جاهايي كه مدارك را دريافت كرديم. همسرم من دانشجواند. ما يكي از مدارك را PhD student نوشتيم و تاريخ شروع را از زمان آغاز تحصيل و پايان را present نوشتيم. بنظرتون اين مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟ آخه دانشجو بودن كه مدرك نيست؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من اقامت دوبی را دارم آیا در سفارت مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلا بگن آقا دوتا اقامت میخوایی چکار همون اقامت دوبی بسته .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
Vahid-DV 2011 جان این چه سؤالیه؟!!
اگه همچین چیزی پرسیدن تو هم سینتو سپر کن بگو تا چشماتون در بیاد!
می خوام قاب کنم بزنم به دیوار حالششششو ببرم
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-17 ساعت 11:43)mahdi357 نوشته: من دو روز پیش یک نامه به kcc زدم و خواستم از رسیدن مدارک مطلع بشم.بلافاصله بعد از ارسال نامه متن زیر دریافت کردم:
Greetings,
Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html.
This is an automated message, please do not reply.
Thank You,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Kentucky Consular Center
سوال من حالا اینه: من تو زدن تاریخ تولدم هنگام ثبت نام اینترنتی شک داشتم که اشتباه کردم یا نه. با توجه به اینکه برای ارسال نامه نیاز به شماره کیس و تارخ تولد درست هست،میخواستم ببینیم حالا که پیغام اعلام رسیدگی اومده دیگه میتونم مطمئن باشم که تاریخ را درست زدم؟
معمولا چند روزه جواب تاییده رسیدن مدارک را میدن؟
سلام.اين يه پيغام اتوماتيكه كه با ارسال هر ايميلي دريافت ميشه و به معني كانفرم رسيدن مدارك نيست.بايد صبر كنيد تا جواب اي ميلتون بياد كه مضمونش اينه:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا