کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ببخشید یه سوال دیگه اینکه همسرم تناقض اطلاعاتی دارن
اینکه ادامه فامیلیشون "فمی" داره ولی تو شناسنامه و پاسپورت "قی" نوشته شده ولی در مدارک دانشگاهی و کارت پایان خدمت"قمی" نوشته شده.ایشون در فرم ثبت نام و فرم سری اول بر اساس پاسپورت مدارکشون فرستادن و لاتاری پذیرفته شدن. این مسئله ایا مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟ و اگر بله پیشنهادتون چیه؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-08-16 ساعت 15:06)تهمینه نوشته:  سلام به همگی.یه سوال داشتم.میخواستم بدونم اخرین مهلت برای فرستادن فرمهای سری اول چه روزیه.من هنوز کارم مشکل داره که کمی طول میکشه.سعی کردم جواب سوالمو تو ارسالهی قبلی پیدا کنم ولی پیدا نکردم.مرسی از راهنماییتون

باید زودتر ارسال کنید. اما تا قبل از سپتامبر باید بفرستید. اگر نه فرصت 2011 تمام میشه و بهتون بعد از سپتامبر ویزا نمیدن. منظورم سپتامبر 2011 است
(2010-08-16 ساعت 15:09)melika64 نوشته:  ببخشید یه سوال دیگه اینکه همسرم تناقض اطلاعاتی دارن
اینکه ادامه فامیلیشون "فمی" داره ولی تو شناسنامه و پاسپورت "قی" نوشته شده ولی در مدارک دانشگاهی و کارت پایان خدمت"قمی" نوشته شده.ایشون در فرم ثبت نام و فرم سری اول بر اساس پاسپورت مدارکشون فرستادن و لاتاری پذیرفته شدن. این مسئله ایا مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟ و اگر بله پیشنهادتون چیه؟ ممنون

اگر شما برنده اصلی هستید و تناقض تو اسم و فامیل برای همسرتون وجود داره نباید نگران باشید. چون طبق تجربه دوستان فقط به اسم و فامیل برنده اصلی خیلی حساس هستند.
اگر همسرتون برنده اصلی هستند و مشکل اسم و فامیل دارند بهترین کار اینه که یک ای میل به سفارت بزنید و موضوع را با اسکن مدارک توضیح بدید. هنگام مصاحبه هم بهترین کار اینه که قبل از قسم خوردن این موضوع رو توضیح بدید.
کلا نباید خیلی نگران باشید. چون اشکال جزیی است.
تشکر کنندگان: تهمینه ، User ، melika64
(2010-08-16 ساعت 15:06)تهمینه نوشته:  سلام به همگی.یه سوال داشتم.میخواستم بدونم اخرین مهلت برای فرستادن فرمهای سری اول چه روزیه.من هنوز کارم مشکل داره که کمی طول میکشه.سعی کردم جواب سوالمو تو ارسالهی قبلی پیدا کنم ولی پیدا نکردم.مرسی از راهنماییتون

سلام
ضمن تبریک و خوش آمد به مهاجرسرا؛
KCC تاریخ مشخصی را برای ارسال فرم ها تعیین نکرده، فقط در استراکچری که برای برندگان ارائه کرده آخرین مهلت برای بررسی کلی پرونده ها را تا پایان سپتامبر 2011 اعلام کرده است یعنی تا این تاریخ اگر ویزا دریافت نکرده باشید هیچ شانسی نخواهید داشت.
اما تاکید KCC بر ارسال فرم ها در سریعترین زمان ممکن است و طبق تجربه بعضی دوستان در سالهای قبل روند رسیدگی به زمان ارسال شما هم بستگی خواهد داشت (البته در بین کیس نامبر های یکسان).
منبع:
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها ما جایی دیگه نیاز به confirmation number پیدا می کنیم؟ من شمارمو گم کردم!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
(2010-08-16 ساعت 19:14)شادی نوشته:  سلام بچه ها ما جایی دیگه نیاز به confirmation number پیدا می کنیم؟ من شمارمو گم کردم!!!!!!!!!

نه...راحت باشه!!!Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:

دوستان سلام
من و همسرم فكر كنم يك مشكل در فرم 230 داريم . فكر مي كنم سوال 33 اين فرم مربوط ميشه به مدارك تحصيلي و جاهايي كه مدارك را دريافت كرديم. همسرم من دانشجواند. ما يكي از مدارك را PhD student نوشتيم و تاريخ شروع را از زمان آغاز تحصيل و پايان را present نوشتيم. بنظرتون اين مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟ آخه دانشجو بودن كه مدرك نيست؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:
(2010-08-17 ساعت 10:27)arshida نوشته:  دوستان سلام
من و همسرم فكر كنم يك مشكل در فرم 230 داريم . فكر مي كنم سوال 33 اين فرم مربوط ميشه به مدارك تحصيلي و جاهايي كه مدارك را دريافت كرديم. همسرم من دانشجواند. ما يكي از مدارك را PhD student نوشتيم و تاريخ شروع را از زمان آغاز تحصيل و پايان را present نوشتيم. بنظرتون اين مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟ آخه دانشجو بودن كه مدرك نيست؟

آرشیدای عزیز
نگران نباش
مشکل خاصی نیست.
روز مصاحبه ترجمه دیپلم! (بله دیپلم دبیرستان) و ترجمه کارت دانشجویی رو همراه خودت داشته باش.

موفق باشید

(2010-08-16 ساعت 02:44)arash004 نوشته:  دوست عزیز دیپلم 11 سال یا 12 سال ندارد که... دیپلم 11 ساله ایران معادل 12 سال امریکا است البته بعضی از دیپلم ها مثل کار و دانش مورد تایید امریکا نیست.

اگر منبعی معتبر (وبسایت لاتری، جواب ایمیل از کی سی سی) برای این گفته پیدا کنید بسیار خوب میشه، یا اگر بنا به تجربه دوستان اینو میگید باز هم اعلام کنید.
ممکنه دوستان بر این اساس عمل کنند.

(2010-08-16 ساعت 03:31)AmericanHamid نوشته:  
(2010-08-16 ساعت 02:44)arash004 نوشته:  دوست عزیز دیپلم 11 سال یا 12 سال ندارد که... دیپلم 11 ساله ایران معادل 12 سال امریکا است البته بعضی از دیپلم ها مثل کار و دانش مورد تایید امریکا نیست.
دو ست عزیز دیپلم منم کاردانش هست حالا چه خاکی به سر کنم ؟

من نظرم این هست که ترجمه دیپلم را داشته باشید. اگر دانشجو هستید ترجمه کارت دانشجویی، و اگر شاغل هستید گواهی اشتغال بکار (برای دو سال)را همراه داشته باشید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: AmericanHamid
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من اقامت دوبی را دارم آیا در سفارت مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلا بگن آقا دوتا اقامت میخوایی چکار همون اقامت دوبی بسته .
تشکر کنندگان:
Vahid-DV 2011 جان این چه سؤالیه؟!!
اگه همچین چیزی پرسیدن تو هم سینتو سپر کن بگو تا چشماتون در بیاد!
می خوام قاب کنم بزنم به دیوار حالششششو ببرم
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-17 ساعت 11:14)Vahid-DV2011 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیز من اقامت دوبی را دارم آیا در سفارت مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلا بگن آقا دوتا اقامت میخوایی چکار همون اقامت دوبی بسته .

هیج جایی در مورد داشتن اقامت یک کشور ثالث و محدودیت برای ثبت نام دی وی لاتری حرفی به میان نیامده است.
بنابراین به نظر من از نظر قانونی منعی ندارد.
تشکر کنندگان:
(2010-08-17 ساعت 11:20)javidk نوشته:  Vahid-DV 2011 جان این چه سؤالیه؟!!

جاوید جان شجاعتت قابل تحسینه . ولی یه جایی شنیدم که هر کس در آن واحد فقط میتونه اقامت یک کشور رو داشته باشه .
تشکر کنندگان:
من دو روز پیش یک نامه به kcc زدم و خواستم از رسیدن مدارک مطلع بشم.بلافاصله بعد از ارسال نامه متن زیر دریافت کردم:

Greetings,
Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html.
This is an automated message, please do not reply.
Thank You,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Kentucky Consular Center

سوال من حالا اینه: من تو زدن تاریخ تولدم هنگام ثبت نام اینترنتی شک داشتم که اشتباه کردم یا نه. با توجه به اینکه برای ارسال نامه نیاز به شماره کیس و تارخ تولد درست هست،میخواستم ببینیم حالا که پیغام اعلام رسیدگی اومده دیگه میتونم مطمئن باشم که تاریخ را درست زدم؟
معمولا چند روزه جواب تاییده رسیدن مدارک را میدن؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-17 ساعت 11:39)Vahid-DV2011 نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 11:20)javidk نوشته:  Vahid-DV 2011 جان این چه سؤالیه؟!!

جاوید جان شجاعتت قابل تحسینه . ولی یه جایی شنیدم که هر کس در آن واحد فقط میتونه اقامت یک کشور رو داشته باشه .

دوستان لطفا طبق قوانین سایت در اینگونه موارد که اطلاعات دقیق وجود ندارد بدون منبع معتبر جواب ندهید. ممکن است کاربران سایت بر اساس خبرهای بدون منبع تصمیم گیری کنند و مسیر دیگری در زندگی آنها پیش آید.

لطفا در صورتی که منبع معتبر ندارید اعلام کنید که صرفا نظر شخصی شماست.

متشکرم
(2010-08-17 ساعت 11:43)mahdi357 نوشته:  من دو روز پیش یک نامه به kcc زدم و خواستم از رسیدن مدارک مطلع بشم.بلافاصله بعد از ارسال نامه متن زیر دریافت کردم:

Greetings,
can be found here:
Thank You,

سوال من حالا اینه: من تو زدن تاریخ تولدم هنگام ثبت نام اینترنتی شک داشتم که اشتباه کردم یا نه. با توجه به اینکه برای ارسال نامه نیاز به شماره کیس و تارخ تولد درست هست،میخواستم ببینیم حالا که پیغام اعلام رسیدگی اومده دیگه میتونم مطمئن باشم که تاریخ را درست زدم؟

دوست عزیز
ایمیل بالا صرفا یک جواب کامپیوتری است. و در واقع جواب سوال شما نیست.

شما به تاپیک نمونه مکاتبات مراجعه کنید. بر اساس نمونه ایمیل ها مکاتبه کنید. 5-7 روز بعد جواب خود را دریافت خواهید کرد.

موفق باشید
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، free_free ، Sooshians
(2010-08-17 ساعت 10:47)User نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 10:27)arshida نوشته:  دوستان سلام

آرشیدای عزیز
نگران نباش
مشکل خاصی نیست.
روز مصاحبه ترجمه دیپلم! (بله دیپلم دبیرستان) و ترجمه کارت دانشجویی رو همراه خودت داشته باش.

موفق باشید

اگر منبعی معتبر (وبسایت لاتری، جواب ایمیل از کی سی سی) برای این گفته پیدا کنید بسیار خوب میشه، یا اگر بنا به تجربه دوستان اینو میگید باز هم اعلام کنید.
ممکنه دوستان بر این اساس عمل کنند.

(2010-08-16 ساعت 03:31)AmericanHamid نوشته:  
دو ست عزیز دیپلم منم کاردانش هست حالا چه خاکی به سر کنم ؟

من نظرم این هست که ترجمه دیپلم را داشته باشید. اگر دانشجو هستید ترجمه کارت دانشجویی، و اگر شاغل هستید گواهی اشتغال بکار (برای دو سال)را همراه داشته باشید.

موفق باشید
دوستان عزیزی که میگویند دیپلم کار و دانش برای امریکا مورد تایید نمیباشد
ایا
مدرک دیپلم فنی و حرفه ای من که مساوی 11 سال میباشد مورد تایید میباشد و یا نه ان هم مثل کار و دانش هست؟
با توجه به این که مدرک فنی و حرفه ای بین المللی هستش؟

تشکر کنندگان:
(2010-08-17 ساعت 11:43)mahdi357 نوشته:  من دو روز پیش یک نامه به kcc زدم و خواستم از رسیدن مدارک مطلع بشم.بلافاصله بعد از ارسال نامه متن زیر دریافت کردم:

Greetings,
can be found here:
Thank You,

سلام.اين يه پيغام اتوماتيكه كه با ارسال هر ايميلي دريافت ميشه و به معني كانفرم رسيدن مدارك نيست.بايد صبر كنيد تا جواب اي ميلتون بياد كه مضمونش اينه:
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان