موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می خواستم بپرسم این مدارکی که میگن 15 روز فبل مصاحبه باید پست بشه چه مدارکی رو شامل میشه؟ مدارک و آدرس سفارت رو تو ایمیل می گن؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-03 ساعت 13:54)mehdi47 نوشته: دوستان می خواستم بپرسم این مدارکی که میگن 15 روز فبل مصاحبه باید پست بشه چه مدارکی رو شامل میشه؟ مدارک و آدرس سفارت رو تو ایمیل می گن؟
مدارك مورد نياز براي ارسال به سفارت حداقل 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه
1- فتوكپي كامل پاسپورت
2- كپي و ترجمه رسمي شناسنامه
3- كپي و ترجمه رسمي كارت ملي
4- كپي و ترجمه رسمي سند ازدواج هر يك از همسران
5- كپي و ترجمه رسمي جكم طلاق يا گواهي فوت همسر
6- اسناد مالي
7- گواهي پليس براي درخواستگران ايراني لازم نيست
8- كپي و ترجمه رسمي كارت پايان خدمت يا معافي
9- سابقه دادگاه و زندان براي درخواستگران ايراني لازم نيست
10- فرم اطلاعات تماس پر شده موجود در ذيل فرم اصلي
11- دو قطعه عكس
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس نامبر پدرم:10723
با توجه به اینکه تا 15 همین ماه کارنت شدنه کیس اعلام می کنند اگر به کی سی سی ایمیل بزنم و از match بودن اطلاعات سوال بکنم پاسخ می دهند.لطفا نمونه نامه برام بذارین.
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز با توجه به اینکه احتمال این وجود دارد که به علت ترافیک شدید کاری در این روز های اخر پروسه 2010 شما ایمیل بزنید و به شما جواب ندهند و یا دیر جواب بدهند بسیار هست
اما برای اینکه خیالتان راحت باشه من متن ایمیل را برای شما به صورت پیام خصوصی ارسال میکنم که فضای تاپیک را اشغال نکنیم
با تشکر
امیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید که با نامه دوم چه چیزایی رو برامون پست می کنند. چون نامه دوم برای ما اومده اما من فکر می کنم کامل نیست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به اینکه من ***42 = case no هست و احتمالاً سال دیگه current میشم، میخواستم بدونم که باید الان چه کاری برای آمادگی مصاحبه ام بکنم؟ الان فرمهای مالیاتی رو از اسپانسر بگیرم یا سال دیگه میلادی یا سال دیگه خودمون؟ کارهای پزشکی رو از الان انجام بدم؟ همه کارهای پزشکی رو میشه ایران انجام داد یا یک سریش میمونه واسه محل مصاحبه؟ مطلب دیگه اینکه وقتی نامه دوم میاد باید کپی مدارک رو بفرستیم یا اصل آنها یا اصل ترجمه یا کپی ترجمه ها؟ پس روز مصاحبه چه چیزی باید ببرم همراه خودم؟ مدارک ارسالی برای بعد از دریافت نامه دوم به آمریکا باید ارسال بشه یا سفارت؟ ببخشید زیاد بود. تازه کارم دیگه...
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من با توجه به کیس نامبرتون که بالاست و اگر مطمئنید که اسپانسرتون اگه دیر بشه نظرش عوض نمی شه بذارید واسه سال دیگه خودمون چون فرم های مالیاتی باید مال سال جاری رو هم شامل شه و فکر می کنم که فرم I134 محظری شده هم تا یک زمانی اعتبار داره مثلا 6ماه.
کارهای پزشکی رو مثل واکسن می تونید چه حالا چه هر وقت دیگه انجام بدید چون فرقی نداره.
یه سری از کارهای پزشکیتون می مونه واسه محل مصاحبه.
اگر ابوظبی هست محل مصاحبتون که اصلا لازم نیست بفرستید اما اگر آنکاراست فکر می کنم که اصل مدارک و اصل ترجمه رو می فرستید و ازشون واسه خودتون کپی نگه دارید.البته در این مورد کمتر اطلاعات دارم.
روز مصاحبه اگر ابوظبی هستید که همه مدارکی که خواسته تو نامه دوم همراه خودتون می برید سفارت با کپی از مکاتبات با کی سی سی اگه داشتید و هر مدرکی که به نظرتون اونجا می تونه مفید باشه و بدرد می خوره ترجمه کنید و با اصلش ببرید.اما اگر آنکارا هستید که 15 روز قبل مصاحبه باید مدارک خواسته شده در نامه دوم رو بفرستید سفارت.
به سفارت.
منم مثل شما تازه کارم.و امیدوارم اگر جایی اشتباه نوشتم مدیرامون اصلاح کنند و منو ببخشید پیشاپیش.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جواب کاملتون. آره منم ابوظبی باید برم. پس مدارکم رو همراه خودم باید ببرم نه اینکه 15 روز قبل مصاحبه پست کنم. یه چیز دیگه اینکه اگه september سال دیگه نوبتم بشه واسه کلیرنس دیگه زمانی نمیمونه اونوقت ممکنه ویزا ندن؟ زمان دادن ویزاشون تا کی هست و تا چه زمانی میشه رفت؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تا 30 سپتامبر پروسه بچه های 2011 ادامه داره.ویزا دادن فقط به این مربوطه که شما مدارکتون کامل باشه.شما نگران هیچی نباشید. اگر کلیرنس بهتون بخوره در صورتی که تا قبل 30 سپتامبر جوابش بیاد مشکلی نیست ولی اگه از اون زمان بگذره دیگه کیستون باطل می شه که من مطمئنم اصلا به شما کلیرنس نخواهد خورد انشالا.این رو هم بگم که هرچه به آخر زمان پروسه نزدیک می شیم کمتر احتمال داره که کلیرنس بخوره به کسی!!!
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 21:21)peyman2011 نوشته: مرسی از جواب کاملتون. آره منم ابوظبی باید برم. پس مدارکم رو همراه خودم باید ببرم نه اینکه 15 روز قبل مصاحبه پست کنم. یه چیز دیگه اینکه اگه september سال دیگه نوبتم بشه واسه کلیرنس دیگه زمانی نمیمونه اونوقت ممکنه ویزا ندن؟ زمان دادن ویزاشون تا کی هست و تا چه زمانی میشه رفت؟
دوست عزیز؛با توجه به کیس نامبرتون بهتره محل مصاحبه رو آنکارا انتخاب کنید واینکه F.B.I چک به همه میخوره فقط فرقش تو مدت زمان کم و زیاد جوابشه. شما که وقت دارید یه زحمت بکشید و تجربیات برندگان سال قبل و امسال رو مطالعه کنید تا بتونید اطلاعات مفیدی بدست بیارید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درسته که به همه می خوره و من اشتباهم رو می پذیرم ولی از زمان ارسال فرمهای سری اوله و ممکنه تا وقتی که ما بریم مصاحبه جوابش اومده باشه.خیلی ها تو همین سایت هستند که همون روز ویزاشونو گرفتن.درسته که اینجا جای روحیه دادن نیست همونطور که به من گفتید ولی جای تضعیف روحیه هم نیست.ممنون از شما
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 21:46)taraneh@mini نوشته: اصلا اینطوری نیست که FBI check به همه بخوره.لطفا اگه مدرکی واسه حرفتون دارید اینجا بذارید.چون خیلی ها تو همین سایت هستند که بدون FBI check ویزاشونو گرفتن.درسته که اینجا جای روحیه دادن نیست همونطور که به من گفتید ولی جای تضعیف روحیه هم نیست.ممنون از شما
اونایی که روز اول ویزا میگیرن جواب F.B.I چکشون زود اومده که اغلب مربوط به سفارت آنکارا میباشن. مگه F.B.I چک دلبخواه که به یه سری بخوره و به یسری نخوره؟ اگر کار دولتی ، خدمت سربازی و رشته تحصیلی خاص نداشته باشید زمان جواب F.B.I چک زودتر میاد و بهمین دلیله که اغلب دختر خانومها و خانومها در زمان مصاحبه ویزاشون حاضره.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
توجه
هم دوست عزیزمان رایان و هم دوست خوبمون ترانه هر دو دارند درست میگویند
روشن شدن مسئله بر طبق تجربه و اموخته:
در پروسه لاتاری به اکثر برندگان طبق منوال اف بی ای چک و یا کلیرنس و یا بگ گراند چک میخورد
دلیل:
به دلیل انکه تحقیقات بیشتر در جهت کیس مورد نظر و یا یکی از اشخاص در ان کیس نامبر انجام گیرد
دلیل تحقیق بیشتر:
1_ احتمال داشتن شغل دولتی حساس
2_خدماتی که برای دولت ان کشور شخص کلیرنس خورده انجام داده
3_سفر های خارجی به کشورهایی که کمی امریکا بر روی انها حساسییت دارد مانند:
( روسیه_عربستان_عراق_افغانستان و...)
4_تشابه اسمی با فردی که در یک کشور برای امریکا باعث مزنون شدنشان میشود
و ......
حالا بیشتر این اف بی ای چک تمرکزش روی چک کشور هایی میباشد؟؟؟؟
مثلا ایران
دلیل؟
........................................... سانسور با استفاده از اگاهی شخصی
نتیجه گیری؟
حالا که گفته میشود امریکا برای کیس هایی که از ایران میروند پروسه اف بی ای چک را هم به شدت ضمیمه پرونده کرده به این نتیجه میرسیم که همگی کیس نامبر هایی که از ایران میروند اف بی ای چک میخورند<<<====رایان و کاملن درست است
اما این هم که خانم ترانه میگویند که نه خیلی ها اف بی ای چک نمیخورند هم باز کاملا درست است
چرا؟
زیرا در قضیه ی اف بی ای چک در بسیاری از مواقع میشود که شخص برنده لاتاری هیچ مورد مشکوک و خاصی ندارد و پرونده تمامی کیس های لاتاری از زمان کارنت شدن توجه کنید از زمان کارنت شدن :
مورد تحقیق اف بی ای قرار میگیرد
پس چی میشه خیلی ها اف بی ای چک نمیخورند و خیلی ها هم میخورند؟؟؟
برخی از کیس ها از زمان کارنت شدن تا به هنگام مصاحبه به دلیل نداشتن مورد خاص و مشکوک و حساس از نظر سازمان فدرال و امور خارجه امریکا و سازمان kcc پروسه اف بی ای چکشون تا روز مصاحبه به پایان رسیده و برگه یو پی اس دریافت میکنند:
که این حالت را در مصاحبه های پایانی پروسه ی لاتاری هر ساله به وفور میبینیم که شخص بدون اف بی ای چک خوردن ویزاشا همون روز میگیرد
که خدا نصیب همه بکنه
اما برخی به دلیل داشتن شغل دولتی خدمت سربازی در جایی که امریکا بر ان بسیار حساس میباشد همانند:سپاه و یا تحصیل در رشته ای که از نظر امریکا حساس میباشد همانند: کامپیوتر و یا سفر به کشورهایی که امریکا بر ان حساس میباشد همانند:روسیه_ کویت_ عراق_ افغنستان
باعث طولانی تر شدن پروسه اف بی ای چک میشود که ضمیمه پروسه لاتاری میباشد اللخصوص برای ایرانی ها
و پروسه اف بی ای چک آن کیس مورد نظر و یا یکی از اشخاص ان کیس تا روز مصاحبه به اتمام نمیرسد
پس چه میشود>
به ان کیس یا یکی از اعضای ان کیس برگه ابی عنایت میکنند و به شخص میگویند تا فلان تاریخ شما مستلزمه تحقیقات بیشتر میباشید و از ان تاریخ به بعد فلان سایت را چک کنید تا شمارتان اعلام شد بیایید و ویزاهاتونا بگیرید
پس نتیجه گیری نهایی؟
خسته نباشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حالا من نفهميدم كه آخرش چون كيس نامبرم بالاست (***42) ممكن هست كليرنس من طول بكشه و به من ويزا ندن؟