کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-26 ساعت 00:56)viona نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 12:52)HAMEDMIM نوشته:  

مرسي من و ديگر دوستان كه كامنت گذاشتيم نيز اعتراضي نكرديم بلكه پيشنهادات خودمون رو در قالب سوال پرسيديم و خواستيم كه يا كليرنس براي ما لغو شود يا زمان 30 سپتامبر براي كسايي كه منتظر كليرنس هستند طولاني شود و يا تعجيل در روند كسايي كه شماره كيس آنها بالا است شود.

این خیلیم عالی... دمتون هم گرم... Cool

به امید اینکه هممون به موقع ویزا بگیریم....Cool سالCool

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
[/quote]
ببخشید؟ یعنی کارنت شدن شما بیش از یکسال طول کشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امکان پذیره؟
[/quote]

آره،،،، چرا امکان پذیر نباشه!!؟؟؟ خوب شمارم بالا بود دیگه!!!Coolتازه، 1 سال و دوماه نه 1
تشکر کنندگان: tamanna ، aghdam ، coming soon ، viona ، ravian ، nahid.t ، SH1A2R3
(2011-07-26 ساعت 16:50)shabtab1345 نوشته:  سلام دوستان
من الان( ساعت 4:30 عصر ایران) زنگ زدم و تاریخ مصاحبه رو گفتن
7 سپتامبر
45000هستم

دوست عزيز اين اطلاعاتتو براي فري فري بفرست . محض رضاي خدا.در ضمن تاريخ مصاحبه من شد 12 سپتامبر. خيلي عصبانيم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: آرتين ، tamanna ، gadfly ، alirezagh ، aghdam ، mim ، Sooshians ، HAMEDMIM ، ravian ، SH1A2R3
درود

13 سپتامبر - ابوضبی - 43000
تشکر کنندگان: alirezagh ، mim ، آرتين ، Sooshians ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3
(2011-07-26 ساعت 16:59)silia نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم تاریخ مصاحبه دار شدم. 12 سپتامبر.آنکارا.
ای بابا این که دوشنبه است :-( دکتر واسه شنبه یا 1شنبه هست؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟

حالا کیا 12 سپتامبرن؟؟؟؟؟
بیاین برنامه ریزی کنیم باهم بریم.

دوست عزیز مصاحبه من هم دوشنبه افتاده بود (دو هفته پیش) به نظر من جوری تنظیم کن که حتماً پنج شنبه آنکارا باشی و بری دکتر تا بتونی جمعه جوابش رو بگیری (چون نباید ریسک کنی دکتر شنبه ها فکر میکنم تا ظهر باز باشه و یکشنبه ها هم تعطیله) البته اگر بچه کوچیک ندارید، از الان برای بلیت اقدام کن، برای دکتر هم برو تو سایتش و برای پنج شنبه صبح یه وقت بگیر.
سوالی بود در خدمت هستم.
تشکر کنندگان: silia ، ravian ، SH1A2R3
دوستان عزیز ، سلام
تاریخ مصاحبه من هم شده 12 سپتامبر . . .
امسال نمی دونم چرا اینقدر تاریخ ها دیر شده . . . ولی مهم نیست . . . ما کلیرنس نداریم Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: coming soon ، silia ، Sooshians ، HAMEDMIM ، ravian ، miha ، farzad.s ، SH1A2R3
١٣ سپتامبر!!!
گفت نامه ها ٢٥جولاي فرستاده شدن
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: Sooshians ، ravian ، farzad.s
(2011-07-26 ساعت 18:24)alirezamk نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:59)silia نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم تاریخ مصاحبه دار شدم. 12 سپتامبر.آنکارا.

دوست عزیز مصاحبه من هم دوشنبه افتاده بود (دو هفته پیش) به نظر من جوری تنظیم کن که حتماً پنج شنبه آنکارا باشی و بری دکتر تا بتونی جمعه جوابش رو بگیری (چون نباید ریسک کنی دکتر شنبه ها فکر میکنم تا ظهر باز باشه و یکشنبه ها هم تعطیله) البته اگر بچه کوچیک ندارید، از الان برای بلیت اقدام کن، برای دکتر هم برو تو سایتش و برای پنج شنبه صبح یه وقت بگیر.
سوالی بود در خدمت هستم.

مرسی از جوابتون . من دختر مجرد هستم.بچه ای هم درکار نیست.Big GrinBig Grin
از چه سایتی از دکتر وقت بگیرم؟
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، ravian
7 سپتامبر
45000هستم

کجا

ابوظبی یا آنکارا؟

ما هم تاریخ مصاحبه رو گرفتیم

11 سپتامبر - ابوظبی

کیس نامبر 40xxx

هر کی با ما هم زمان هست خبر بده خوشحال میشم

تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، SH1A2R3
(2011-07-26 ساعت 18:54)silia نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 18:24)alirezamk نوشته:  

سوالی بود در خدمت هستم.

مرسی از جوابتون . من دختر مجرد هستم.بچه ای هم درکار نیست.Big GrinBig Grin
از چه سایتی از دکتر وقت بگیرم؟

http://www.doctorun.com/
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t
(2011-07-26 ساعت 16:50)فردين نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:21)coming soon نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:54)نفس نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:24)coming soon نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 14:12)نفس نوشته:  سلام به همه و تبریک:
میخواستم بدونم کسی سایت ابوظبی رو چک کرده هر چی میزنم میگه کیستون نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
شما چرا مشخصاتتون توی جدول free free نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از این همه صغری و کبری گفتن توی این سایت باز هم این مورد هنوز داره مشاهده میشه که نه تنها زیاد جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده هم هست ولی جا داره از عضوهای فعال و باسابقه ای مثل هورنت و بقیه دوستان تشکر کرد که باز هم بدون هیچگونه چشمداشت جواب شما ها رو میدن.یک قدری در این رویه تامل کنید تا شاید منتج به تغییر رویه بشه.
دوستای عزیز
من چند بار سعی کردم اطلاعات ناقص خودم رو توی جدول ثبت کنم ولی نشد نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟در ضمن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
توی چند تا پیج قبل دوستان نوشتن وقتی بولتتن اعلام بشه با زدن کیس میتونین وقت سفارتتونو ببینین حالا اگه من اشتباه فهمیدم یا اشتباه عمل کردم! اقایونcoming soon , hornet عزیز که همیشه خوش اخلاق بودین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا این جوری برخورد میکنین؟{جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده}نمی دونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .

باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد

یکی میشه بگه چطوری میشه جدول رو ببینم و دانلود کنم. صد بار از همه خواستم کسی جواب نمیدهSad
(2011-07-26 ساعت 08:11)ارمان دیار نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 07:34)somayeh_1614 نوشته:  من زنگ زدم 13 سپتامبر-ابوظبی-45000

با سلام و با آرزوی موفقیت
من زنگ میزنم ولی منشی فقط سایت اعلام میکنه میشه شماره تماسی که زنگ زدید وساعتش رو بگید40xxx

ما هم 40xxx ابوظبی - مصاحبه 11 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sooshians ، tamanna ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3
12 سپتامبر, ابوظبي, نبود!!!!
2شنبه ميشه روز مصاحبش. شنبه شوكلا هست كه تا 1 شنبه عصر هم جواب رو بده يا بايد از 5شنبه بريم چادر بزنيم اونجا!!! D:
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان: Sooshians ، arash004 ، HAMEDMIM ، tamanna ، nahid.t ، Hornet ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3
سلام
تو صفحه برندگان گرین کارت 2011 قسمت جستجو بنویس جدول2011.

یکی میشه بگه چطوری میشه جدول رو ببینم و دانلود کنم. صد بار از همه خواستم کسی جواب نمیدهSad

شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-26 ساعت 19:02)ziyarati_firoozeh نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:54)نفس نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:24)coming soon نوشته:  شما چرا مشخصاتتون توی جدول free free نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از این همه صغری و کبری گفتن توی این سایت باز هم این مورد هنوز داره مشاهده میشه که نه تنها زیاد جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده هم هست ولی جا داره از عضوهای فعال و باسابقه ای مثل هورنت و بقیه دوستان تشکر کرد که باز هم بدون هیچگونه چشمداشت جواب شما ها رو میدن.یک قدری در این رویه تامل کنید تا شاید منتج به تغییر رویه بشه.
دوستای عزیز
من چند بار سعی کردم اطلاعات ناقص خودم رو توی جدول ثبت کنم ولی نشد نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟در ضمن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
توی چند تا پیج قبل دوستان نوشتن وقتی بولتتن اعلام بشه با زدن کیس میتونین وقت سفارتتونو ببینین حالا اگه من اشتباه فهمیدم یا اشتباه عمل کردم! اقایونcoming soon , hornet عزیز که همیشه خوش اخلاق بودین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا این جوری برخورد میکنین؟{جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده}نمی دونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .

باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد

من زنگ میزنم ولی منشی فقط سایت اعلام میکنه میشه شماره تماسی که زنگ زدید وساعتش رو بگید40xxx

برید به این آدرس و صبر کنید تا عکس جدول به طور کامل لود بشه، شاید کمی طول بکشه، بعد اون رو ذخیره کنید یعنی روش کلیک راست کنید و بعد گزینه Save Image As رو زده و عکس رو ذخیره کنید، البته باید عضو سابت باشید تا بتونید به این صفحه ای که گفتم برید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid78182
تشکر کنندگان: Sooshians ، HAMEDMIM ، tamanna
(2011-07-26 ساعت 18:54)ziyarati_firoozeh نوشته:  
7 سپتامبر
45000هستم

کجا

ابوظبی یا آنکارا؟

ما هم تاریخ مصاحبه رو گرفتیم

11 سپتامبر - ابوظبی

کیس نامبر 40xxx
هر کی با ما هم زمان هست خبر بده خوشحال میشم

سلام ما هم 11 سپتامبر ابوظبي هستيم مگه نميگن يكشنبه ها سفارت تعطيله؟ در صمن اميدوارم توي 11 سپتامبر حالشون از بابت اتفاق 11 سپتامبر خراب نباشه.

تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-26 ساعت 19:12)alirezamk نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 19:02)ziyarati_firoozeh نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:54)نفس نوشته:  دوستای عزیز

برید به این آدرس و صبر کنید تا عکس جدول به طور کامل لود بشه، شاید کمی طول بکشه، بعد اون رو ذخیره کنید یعنی روش کلیک راست کنید و بعد گزینه Save Image As رو زده و عکس رو ذخیره کنید، البته باید عضو سابت باشید تا بتونید به این صفحه ای که گفتم برید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid78182

چه جوری میشه اطلاعات رو تو این فایل که ایمیج هست وارد کرد؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان