2011-07-26 ساعت 19:36
(2011-07-26 ساعت 19:29)ziyarati_firoozeh نوشته:(2011-07-26 ساعت 19:12)alirezamk نوشته:(2011-07-26 ساعت 19:02)ziyarati_firoozeh نوشته:(2011-07-26 ساعت 16:50)فردين نوشته:(2011-07-26 ساعت 16:21)coming soon نوشته: دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .
باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد
یکی میشه بگه چطوری میشه جدول رو ببینم و دانلود کنم. صد بار از همه خواستم کسی جواب نمیده
(2011-07-26 ساعت 08:11)ارمان دیار نوشته:(2011-07-26 ساعت 07:34)somayeh_1614 نوشته: من زنگ زدم 13 سپتامبر-ابوظبی-45000
با سلام و با آرزوی موفقیت
من زنگ میزنم ولی منشی فقط سایت اعلام میکنه میشه شماره تماسی که زنگ زدید وساعتش رو بگید40xxx
ما هم 40xxx ابوظبی - مصاحبه 11 سپتامبر
برید به این آدرس و صبر کنید تا عکس جدول به طور کامل لود بشه، شاید کمی طول بکشه، بعد اون رو ذخیره کنید یعنی روش کلیک راست کنید و بعد گزینه Save Image As رو زده و عکس رو ذخیره کنید، البته باید عضو سابت باشید تا بتونید به این صفحه ای که گفتم برید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid78182
چه جوری میشه اطلاعات رو تو این فایل که ایمیج هست وارد کرد؟؟
اطلاعات رو نمی تونید مستقیم توی جدول وارد کنید، شما اطلاعات خودتون رو (همون اطلاعاتی رو که تو جدول هست) به صورت یک پیام خصوصی برای دوست عزیزمون به یوزر Free-Free ارسال می کنید ایشان در جدول درج خواهند کرد.