کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان من یه سوال دارم
تو سایت ویزا بولتن، تو جدول اگه زیر All DV Chargeability Areas
Except Those Listed Separately نوشته باشه Current این معنیش اینه که همه کسایی که اسمشون تو 100000 نفر بودن دعوت می شن مصاحبه؟
اگه اینطوری باشه که همه برنده های 2011 واسه سپتامبر همه کارنت شدن- قضیه چیه؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-27 ساعت 15:52)funnybluesolea نوشته:  دوستان من یه سوال دارم
Except Those Listed Separately نوشته باشه Current این معنیش اینه که همه کسایی که اسمشون تو 100000 نفر بودن دعوت می شن مصاحبه؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون

خوب همه كارنت شدن ديگه آخر سپتامبر همه چي تموم ميشه
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
(2011-07-27 ساعت 16:11)alisarshar نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 15:52)funnybluesolea نوشته:  دوستان من یه سوال دارم
پیشاپیش ممنون از جوابتون

خوب همه كارنت شدن ديگه آخر سپتامبر همه چي تموم ميشه

آخه مگه اینطوری نیست که فقط 55000 ویزا موجوده؟ ببخشید اگه سوالم تکراریو کسل کنندست، این سوالو واسه این دارم می پرسم که خودم از برنده های 2012 با کیس نامبر بالا هستم. فکر می کردم شانسم خیلی کمه، اما الان از این اتفاق تعجب کردم- ممنون می شم کسی اگه جریانشو می دونه به منم بگه- ضمنا به همتون تبریک می گم
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: tamanna ، moeen
(2011-07-27 ساعت 16:19)funnybluesolea نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 16:11)alisarshar نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 15:52)funnybluesolea نوشته:  

.

آخه مگه اینطوری نیست که فقط 55000 ویزا موجوده؟ ببخشید اگه سوالم تکراریو کسل کنندست، این سوالو واسه این دارم می پرسم که خودم از برنده های 2012 با کیس نامبر بالا هستم. فکر می کردم شانسم خیلی کمه، اما الان از این اتفاق تعجب کردم- ممنون می شم کسی اگه جریانشو می دونه به منم بگه- ضمنا به همتون تبریک می گم

راستش 55000 موجود نیست! تو سایت خودشون نوشته 50000 شده،
ولی یادتون باشه که:

۱. یک عده زیاد این وسط ها حذف میشن، مثلا ۲۰۱۱ حدود ۱۵۰۰۰ نفر از 106000 نفر برنده شامل مازاده بر ۷ درصد شدن و حذف شدن، بر اساس سهمیهٔ کشورشون.... که شامل ایران نبود! چون ما مازاد بر ۷ درصد نداشتیم.

۲. یک عدهٔ به خصوص تو کشور‌های افریقایی اصلا نامه به دستشون نمیرسه و خبردار نمیشن.

۳. یک عده‌ی زیاد خودشون پیگیری نمیکنن( فرمها رو به موقع نمیفرستن یا اصلا بیخیالش میشن).

۴. یک عده زیادی زیره دیپلم هستن و سابقه کار هم نمی‌تونن جور کنن( بازم به خصوص توی کشورهای افریقایی).

۵. یه عده‌ی زیادی مدارکشون ناقص یا مشکل داره.

و...... ده ها دلیل دیگه باعث میشه با حذف ده ها هزار نفر در کشورهای دیگه شانس عده دیگه بخصوص ایرانی ها بالا بره!!!

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، alisarshar ، alirezamk ، tamanna ، 2011e man ، ravian ، aghdam ، silia ، moeen ، joy ، فردين
درود بر همه عزیزان
ما هم شدیم 13 سبتامبر دیشب ایمیل زدم ابوظبی و الان جوابشون را دیدم . به امید ویزای یک ضرب برای همه هم گروهی های عزیزم و کل خانواده مهاجر سرا .

تبریک بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: masoudeses ، aghdam ، silia ، alirezagh ، HAMEDMIM ، moeen ، نفس ، arash004 ، tamanna ، فردين ، nahid.t ، baz4baz ، nil2011 ، farzad.s ، SH1A2R3
دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبه رو گرفتند،به kcc میل زدند دیگه، درسته؟
معمولا چند روز بعد جواب میدن؟

دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبشونو گرفتن،به kcc میل زدند دیگه درسته؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: tamanna ، bfarhadm ، SH1A2R3
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  درود بر همه عزیزان
ما هم شدیم 13 سبتامبر دیشب ایمیل زدم ابوظبی و الان جوابشون را دیدم . به امید ویزای یک ضرب برای همه هم گروهی های عزیزم و کل خانواده مهاجر سرا .

تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييك
نميدونم چرا ما كه 40000 هستيم ديرتر از 45000 و... هستيم فقط تنها دعام ويزاي يك ضرب براي هممونه. امين
تشکر کنندگان: aghdam ، arash004 ، HAMEDMIM ، tamanna ، ravian ، nahid.t ، Sooshians ، behzad7
(2011-07-27 ساعت 20:01)mehdi47 نوشته:  دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبه رو گرفتند،به kcc میل زدند دیگه، درسته؟

سلام دوست عزیز
من که 2 شنبه ایمیل زدم به KCC و هنوز جوابی نیومده
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: tamanna ، ravian ، mehdi47 ، SH1A2R3
(2011-07-27 ساعت 20:01)mehdi47 نوشته:  دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبه رو گرفتند،به kcc میل زدند دیگه، درسته؟

من با KCC تماس گرفتم و گفتم میخوام بدونم زمان مصاحبه ام مشخص شده یا نه تاریخش بهم گفتند.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: tamanna ، ravian ، mehdi47 ، SH1A2R3
(2011-07-27 ساعت 20:24)انا نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  

نميدونم چرا ما كه 40000 هستيم ديرتر از 45000 و... هستيم فقط تنها دعام ويزاي يك ضرب براي هممونه. امين

آره به خدا برا منم بدجوری سؤاله....

البته اونائی که زودتر افتادن، نوشجونشون، ایشالا ویزا یکضرب بگیرن موفق باشن...

ولی‌ همین نشون میده این امریکایی‌ها با تموم نظم و انضباطشون و پیشرفتِ همه جانبه در عین حال خیلی‌ از کاراشون بی حساب و کتابه!!!!

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…

کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: tamanna ، ravian ، silia ، انا ، Sooshians ، SH1A2R3
(2011-07-27 ساعت 20:38)aghdam نوشته:  

سلام دوست عزیز
من که 2 شنبه ایمیل زدم به KCC و هنوز جوابی نیومده

منم میل زدم همون روز جواب دادن و تاریخ رو گفتنShy
تشکر کنندگان:

سلام
میشه بدونم مصاحبتون کجاست؟

نه دوست عزیزم من به خود سفارت امریکا در ابوظبی میل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک میاد و بعد از یک روز هم خودشون جواب دادند

ممنونم آنای عزیز من دقت کردم که اکثر کیس های بالا تر از ما که در انکارا هستند زود تر از ابوظبی تاریخ مصاحبه گرفتند و فکر میکنم دلیلش تعطیلات عید فطر هست که در امارات یک هفته تعطیله ولی در انکارا خبری نیست ولی در هر صورت برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت در این آخرین خان را دارم.
به امید دیدار همتون در امریکا
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t
(2011-07-27 ساعت 23:30)ravian نوشته:  

نه دوست عزیزم من به خود سفارت امریکا در ابوظبی میل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک میاد و بعد از یک روز هم خودشون جواب دادند

ممنونم آنای عزیز من دقت کردم که اکثر کیس های بالا تر از ما که در انکارا هستند زود تر از ابوظبی تاریخ مصاحبه گرفتند و فکر میکنم دلیلش تعطیلات عید فطر هست که در امارات یک هفته تعطیله ولی در انکارا خبری نیست ولی در هر صورت برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت در این آخرین خان را دارم.
به امید دیدار همتون در امریکا
سلام
میشه لطفا اذرس email سفارثو بدین؟ممنونم
(2011-07-13 ساعت 12:32)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 11:36)bahar_2300 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 10:41)shadan نوشته:  با عرض سلام و آرزوي شادي براي شما دوستان خوب و همراهان عزيز ، من هم خوشحالم از اينكه همه كارنت شدن. دوستان از كليرنس و... هم نترسيد به لطف حق همه ميريم. مگه نه اينه كه ما از همه جا بي خبر يه روزي اون پاكت زرد رنگ رو دريافت كرديم و... اگر هوشمندي كائنات داره ما رو به سمت رفتن هدايت مي كنه پس ما خواهيم رفت. اما اگر خداي نكرده به هر علتي كسي نتونست بره، دنيا به پايان نرسيده. من طي جلسات برو بچه هاي 2010 چند نفر رو ديم كه بنا به دلايلي تاييد نشده بودن ولي اميد و پويايي و لبخند حاكي از عشق به زندگي شون از يادم نميره. جا داره از مسئولين خوب مهاجرسرا و برو بچه هايي كه مار و در جريان چندو چون تجاربشون گذاشتن هم صميمانه تشكر كنيم. ما هم آنكارا ميريم اگه كمكي از دستم بياد در خدمت دوستان هستم. و اما توصيم به همراهان و همسفران عزيز:
• تكميل واكسن ها و اخذ تاييديه از انستيتو پاستور
• تكميل مدارك (مدارك شخصي، مدارك تحصيلي، سوابق كاري و آموزشي، مدارك اسپانور و مدارك تمكن مالي از بانك)
• اخذ تاريخ مصاحبه از KCC (البته نامه و اي ميل هم مياد)
• ارسال مدارك حدود 2 هفته قبل به سفارت خونه با DHL
• تهيه بليط از تور مطمئن
• اخذ وقت از پزشك معتمد و انجام آزمايشات مربوطه
• مصاحبه موفق
• بازگشت به ايران جهت بستن كوله بار سفر
اگه چيزي يادم رفته ، دوستان بگن؟؟؟ با آرزوي ديدار همه شما دوستان خوب و پر انرژي در سر زمين شانس ها...

در پناه حق، موفق باشيد

با سلام و تشکر از توضیحات کاملتون
مامان من برای سپتامبر کارنت میشه. به همراه پدرم میرن آتکارا. ولی راستش چون کیس نامبرشون بالا بود هنوز هیچ کاری واسه رفتن انجام ندادن. من هم خودم در مالزی درس می خونم و فقط تلفنی بهشون میگم که چکار کنن. می خواستم ازتون خواهش کنم اگر امکان داره به من بگید که از کجا شروع کنیم و لیست مدارک مورد نیاز رو از کجا تهیه کنم؟ در مورد فهمیدن تاریخ مصاحبه و گرفتن وقت از دکتر در انکارا. ممنون میشم از لطفتون.
fبا سلام
آدرس دكتر در لينك زير هست.:
http://www.doctorun.com/index.php?categoryid=20
و مدارك به فايل پيوست مراجعه كنيد.:
و اما براي تاريخ مصاحبه بايد به kcc ايميل بزنند. كه متن آن به شرح ذيل است.:

ase Number : 2011AS00XXX
PA NAME: XXXXXXX XXXXXX
Date of birth : dd/mm/yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam

According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in (U.A.E/Ankara)

Yours Truly
نام و اسم فامیلی شما

با سلام
ببخشید که با تاخیرجواب دادم. ممنون از پاسخ کاملتون.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان