کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-27 ساعت 23:30)ravian نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 20:01)mehdi47 نوشته:  دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبه رو گرفتند،به kcc میل زدند دیگه، درسته؟
معمولا چند روز بعد جواب میدن؟

دوستانی که با ایمیل تاریخ مصاحبشونو گرفتن،به kcc میل زدند دیگه درسته؟
معمولا چند روز بعد جواب میدن؟

نه دوست عزیزم من به خود سفارت امریکا در ابوظبی میل زدم بلافاصله جواب اتوماتیک میاد و بعد از یک روز هم خودشون جواب دادند
(2011-07-27 ساعت 20:24)انا نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  درود بر همه عزیزان
ما هم شدیم 13 سبتامبر دیشب ایمیل زدم ابوظبی و الان جوابشون را دیدم . به امید ویزای یک ضرب برای همه هم گروهی های عزیزم و کل خانواده مهاجر سرا .

تبریک بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييك
نميدونم چرا ما كه 40000 هستيم ديرتر از 45000 و... هستيم فقط تنها دعام ويزاي يك ضرب براي هممونه. امين

ممنونم آنای عزیز من دقت کردم که اکثر کیس های بالا تر از ما که در انکارا هستند زود تر از ابوظبی تاریخ مصاحبه گرفتند و فکر میکنم دلیلش تعطیلات عید فطر هست که در امارات یک هفته تعطیله ولی در انکارا خبری نیست ولی در هر صورت برای شما و همه دوستان آرزوی موفقیت در این آخرین خان را دارم.
به امید دیدار همتون در امریکا

من فکر نمیکنم ربطی به عیده فطر و ابوظبی داشته باشه چون چند نفر از دوستان که مثل ما بین ۳۹۰۰۰ تا ۴۲۰۰۰ هستن و مصاحبشون آنکاراست، تاریخه مصاحبشون افتاده ۱۱، ۱۲ سپتامبر،، ولی‌ ۴۴000 ۴۵000 تو همون آنکارا افتادن ۶ تا ۸ سپتامبر.

اینا کراشون حساب کتاب نداره، خودتون رو خسته نکنید!!!!

به هرحال همگی‌ موفق باشین

به امید ویزای یکضرب برای همگی

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: baz4baz ، tamanna ، silia ، nahid.t
[quote='bahar_2300' pid='122645' dateline='1311795041']
(2011-07-13 ساعت 12:32)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 11:36)bahar_2300 نوشته:  
(2011-07-13 ساعت 10:41)shadan نوشته:  

ase Number : 2011AS00XXX
PA NAME: XXXXXXX XXXXXX
Date of birth : dd/mm/yyyy
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam
According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in (U.A.E/Ankara)
Yours Truly
نام و اسم فامیلی شما

[/quote]

بجای august 2010
باید بنویسد Cool2011
مهمه ها، دقت کنید!Wink

تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-27 ساعت 23:39)نفس نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 23:30)ravian نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 20:01)mehdi47 نوشته:  

(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  
سلام
میشه لطفا اذرس email سفارثو بدین؟ممنونم
دوست عزیزم این ایمیل ابوظبی هست آنکارا را نمیدونستم ببخشید

abudhabiniv@state.gov
تشکر کنندگان: tamanna ، arash004
(2011-07-27 ساعت 21:39)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  

نميدونم چرا ما كه 40000 هستيم ديرتر از 45000 و... هستيم فقط تنها دعام ويزاي يك ضرب براي هممونه. امين

آره به خدا برا منم بدجوری سؤاله....

البته اونائی که زودتر افتادن، نوشجونشون، ایشالا ویزا یکضرب بگیرن موفق باشن...

ولی‌ همین نشون میده این امریکایی‌ها با تموم نظم و انضباطشون و پیشرفتِ همه جنبه در عین حال خیلی‌ از کاراشون بی حساب و کتابه!!!!

ایشالا که همه ی ما هر روزی که مصاحبه هست با برگه سفید از سفارت خارج بشیم، ولی اینکه وقتی دلیل یه کاری رو ندونیم همین جوری بگیم خیلی از کاراشون بی حساب و کتابه، یه کم که چه عرض کنم خیلی بی انصافیه!!
شاید کسی که با شماره بالاتر تاریخ مصاحبش زودتر از اونیه که شمارش پایین تره فرمهاش رو زودتر فرستاده kcc، یا هزارتا دلیل دیگه که ما نمیدونیم!
و اینکه اگه خیلی از کاراشون بی حساب و کتاب بود،الان ما دنبال این نبودیم که پاشیم بریم اون سر دنیا تو مملکت اونا زندگی کنیم.(اگه اشتباه میگم بگین). من خودم اگر به این نتیجه می رسیدم که اونجا کاراشون حساب و کتاب نداره،یک لحظه هم به رفتن فکر نمی کردم(مهم ترین دلیلی که میخوام برم اینه که مملکت ما خیلی خیلی خیلی بی حساب و کتابه!)
البته قصد جسارت به دوستان رو نداشتم فقط چون دوستای خوبم نظرشونو گفتن،منم نظرمو گفتم.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، tamanna ، farzad.s ، silia ، baz4baz ، انا ، nahid.t
دوستان عزیز ، سلام
الان جواب ایمیل تاریخ مصاحبه من که 2 شنیه ، عصر فرستاده بودم KCC رو ارسال کردند . البته جلوتر تلفنی پرسیده بودم و فقط واسه اطمینان بود .
تو جواب اضافه کردن که نامه رو 25 جولای ارسال کردند
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: tamanna ، ravian
(2010-05-31 ساعت 17:03)cky نوشته:  سال های پیش من بیشتر از 35000 هزار ندیدم که کارنت بشن و ویزا بگیرن.بعدم من نگفتم که تا چقدر امید هست یا نیست فقط گفتم احتمالش خیلی زیاده که کیس مادرشون رد بشه و پیشنهاد کردم که مصاحبه خودشون رو برن.بجای اینکه روی فرض ها و احتمالات پست بدین از روی تجربه بچه ها توی سال های گذشته حرف بزنین.شما از کجا میدونین امسال تا 50000 نفر به آسیا ویزا بدن.اگر فرمایش شما صحیح باشه با این اوصاف بقیه قاره ها فقط 5000 نفر سهمیه براشون میمونه؟!!

مطلب بعدی من رو نمی دونستم هزینه ها بالاتر رفته(پست تصحیح شد و عذر می خواهم) بعدم شما سوال Goli رو اول درست بخونین بعد اینجا مچ گیری کنید.ایشون گفتن فقط هزینه ای که توی سفارت ازمون پرداخت می کنن چقدره! شما پرانتز باز کردی (هتل.بلیط.آزمایشهای پزشکی) خودم می دونستم اونا رو لازم بود می گفتم.به هر حال ممنون الیزای عزیز

شما از کجا میدونین امسال تا 50000 نفر به آسیا ویزا بدن.
کارنت شدن 50000 نفر به معنی ویزا شدن 50000 نفر نیست و از دوستان عزیز تقاضا میشود به عبارتها با دقت بیشتری توجه کنند.
امید نیست - فقط امید هست... کارنت نمیشوند...

دوستان توجه داشته باشند که هر سال برای خود داستان جداگانه ای دارد و از کسانی که دارای اطلاعات قدیمی هستند تقاضا میشود که بدون داشتن مطالعه اظهار نظر نکنند. و آمار غیر مسئولانه ندهند.

تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t
(2011-07-28 ساعت 01:44)mehdi47 نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 20:24)انا نوشته:  [quote='ravian' pid='122596' dateline='1311773851']

ایشالا که همه ی ما هر روزی که مصاحبه هست با برگه سفید از سفارت خارج بشیم، ولی اینکه وقتی دلیل یه کاری رو ندونیم همین جوری بگیم خیلی از کاراشون بی حساب و کتابه، یه کم که چه عرض کنم خیلی بی انصافیه!!
شاید کسی که با شماره بالاتر تاریخ مصاحبش زودتر از اونیه که شمارش پایین تره فرمهاش رو زودتر فرستاده kcc، یا هزارتا دلیل دیگه که ما نمیدونیم!
و اینکه اگه خیلی از کاراشون بی حساب و کتاب بود،الان ما دنبال این نبودیم که پاشیم بریم اون سر دنیا تو مملکت اونا زندگی کنیم.(اگه اشتباه میگم بگین). من خودم اگر به این نتیجه می رسیدم که اونجا کاراشون حساب و کتاب نداره،یک لحظه هم به رفتن فکر نمی کردم(مهم ترین دلیلی که میخوام برم اینه که مملکت ما خیلی خیلی خیلی بی حساب و کتابه!)
البته قصد جسارت به دوستان رو نداشتم فقط چون دوستای خوبم نظرشونو گفتن،منم نظرمو گفتم.

دوست عزیز( mehdi47) سلام، امیدوارم مسئولین محترم سایت دعوامون نکنن که اینجا این مسائل رو مطرح کردیم، ولی‌ شاید دونستنش برا دیگران هم خالی‌ از لطف نباشه.
اولا ممنون که انقدر به این شیطان بزرگ علاقه دارینSmile)) منم کمتر از شما علاقه ندارم، برا همین می‌خوام برمSmile)) ۱۰۰ در صد اگه غیر از این بود نه اقدام می‌کردم، نه پییش رو میگرفتم. ولی‌ این دلیل نمی‌شه که من تمام سیاستهای خارجه آمریکا رو تأیئد کنم. اما حالا شمام غیرتی نشین، من خودم ۴ سال آمریکا بودم و آمریکا رو خیلی‌ دوست دارم،حد‌اقل برای خاطرات خوبش، ولی عیب هاش رو هم خوب میشناسم،از من به عنوان یه برادر کوچیکتر بپذیرین،،، هرکشوری ولو آمریکا یه سری خوبی داره و یکسری بدی،، از جمله بدی هاشون همین پروسهٔ احمقانهٔ طولانی بودن FB چک هست.... بهتره از حالا تو ذهنتون از اونجا مدینه فاضله نسازین، وگرنه وقتی به سلامتی وارد اونجا بشین خیلی از مسائل تو ذقتون می زنه، که اینجا مجال صحبتش نیست!!حیف که اینجا نمی‌شه حرفهای سی ا سی زد و منم نمی‌خوام بزنم وگرنه یه بحث مفصل راجع به سیاست خارجی‌ آمریکا می‌کردم که ثابت کنم چقدر مشکل داره و به قول خودم بی‌ حساب کتابه.
دوم" من جزو اولین کسانی بودم که فرم هام رو فرستادم،، میتونین توی جدول فری فری ببینین. هزارتا دلیل هم نداره مطمئن باشین!!!
سوم اینکه مملکته ما بی‌حساب کتاب هست شکی‌ نیست، اصلا قابل قیاس نیست از این نظر، شما اصلا اینجا رو با آمریکا مقایسه نکنین. اینها اصلا قابل مقایسه نیستن، کار ما از بی‌ حساب کتاب گذشته،،، جنگل مولاست....
و درآخر اینکه ببخشید سر همه رو درد آوردم،
بازم میگم هرکس مصاحبش زودتر افتاده براش از صمیم قلب خوشحالم و امیدوارم ویزای یکضرب بگیره، من فقط بحثم رو سیستم مسخره صدور ویزا بود که راستش هنوز هم سر حرفم هستم.
موفق باشین

تشکر کنندگان: tamanna ، coming soon ، mehdi47 ، farzad.s
(2011-07-28 ساعت 03:50)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 01:44)mehdi47 نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 20:24)انا نوشته:  [quote='ravian' pid='122596' dateline='1311773851']

دوست عزیز( mehdi47) سلام، امیدوارم مسئولین محترم سایت دعوامون نکنن که اینجا این مسائل رو مطرح کردیم، ولی‌ شاید دونستنش برا دیگران هم خالی‌ از لطف نباشه.
اولا ممنون که انقدر به این شیطان بزرگ علاقه دارینSmile)) منم کمتر از شما علاقه ندارم، برا همین می‌خوام برمSmile)) ۱۰۰ در صد اگه غیر از این بود نه اقدام می‌کردم، نه پییش رو میگرفتم. ولی‌ این دلیل نمی‌شه که من تمام سیاستهای خارجه آمریکا رو تأیئد کنم. اما حالا شمام غیرتی نشین، من خودم ۴ سال آمریکا بودم و آمریکا رو خیلی‌ دوست دارم،حد‌اقل برای خاطرات خوبش، ولی عیب هاش رو هم خوب میشناسم،از من به عنوان یه برادر کوچیکتر بپذیرین،،، هرکشوری ولو آمریکا یه سری خوبی داره و یکسری بدی،، از جمله بدی هاشون همین پروسهٔ احمقانهٔ طولانی بودن FB چک هست.... بهتره از حالا تو ذهنتون از اونجا مدینه فاضله نسازین، وگرنه وقتی به سلامتی وارد اونجا بشین خیلی از مسائل تو ذقتون می زنه، که اینجا مجال صحبتش نیست!!حیف که اینجا نمی‌شه حرفهای سی ا سی زد و منم نمی‌خوام بزنم وگرنه یه بحث مفصل راجع به سیاست خارجی‌ آمریکا می‌کردم که ثابت کنم چقدر مشکل داره و به قول خودم بی‌ حساب کتابه.
دوم" من جزو اولین کسانی بودم که فرم هام رو فرستادم،، میتونین توی جدول فری فری ببینین. هزارتا دلیل هم نداره مطمئن باشین!!!
سوم اینکه مملکته ما بی‌حساب کتاب هست شکی‌ نیست، اصلا قابل قیاس نیست از این نظر، شما اصلا اینجا رو با آمریکا مقایسه نکنین. اینها اصلا قابل مقایسه نیستن، کار ما از بی‌ حساب کتاب گذشته،،، جنگلل مولاست....
و درآخر اینکه ببخشید سر همه رو درد آوردم،
بازم میگم هرکس مصاحبش زودتر افتاده براش از صمیم قالب خوشحالم و امیدوارم ویزای یکضرب بگیره، من فقط بحثم رو سیستم مسخره صدور ویزا بود که راستش هنوز هم سر حرفم هستم.
موفق باشین

ببخشيد دوستان كاملا درست مي گن . كار اونها بي حساب هست و زياد هم بي حساب. به شماره كيس من توجه كنيد من فرم ها رو از بقيه دوستان هم زودتر فرستادم ولي تاريخ مصاحبه عقب تر افتاده. فقط نتيجه كه من گرفتم اينه كه: لاتاري فقط يك شانس از برنده شدنش تا ويزا گرفتنش. حتي به نظر پروسه كليرنسش. احساسم به من مي گه اينها يك قانون داخلي دارند كه براي تمامي اين موارد شانسي برخورد شود. بغير از كيس هاي مورد دار. چون توجه كنيد به جدول امسال يا پارسال . دوتا آدم مشابه هم از نظر مشخصات شرايط كليرنس متفاوت دارند. اينه كه ما مي خواهيم بريم اونجا دليل بر با حساب بودن كاراي اونا نيست دليل بد بودن شرايط خودمون هست. توجه شود كه در ايران افراد به هرجا تاكيد مي كنم هر جا كه بشه مهاجرت مي كنن. مي دونين كه اين روزا تب مهاجرت به آفريقاي جنوبي بالا رفته. جايي كه اگر ده سال پيش اسمش مي آمد براي زندگي - نه سفر تفريحي- همه فرار مي كردند. آيا آفريقا هم با حساب و كتاب هست. جواب مشخص است. پس هر علت دليل بر درست بودن معلول شكل گرفته در ذهن ما رو ندارد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: coming soon ، HAMEDMIM ، tamanna
سرانجام من هم تاریخم رو گرفتم 12 سپتامبر /امید دارم تا همه دوستان مخصوصا ته دیگای 2011 مثل من یکضرب ویزا بگیرن / یک نکته در باره ابوضبی میخوام بگم چون خیلی از بچها فکر کنم اشتباه میکنن : تاریخ و محل و مدارک کاری نتنها تا 10 سالو میخوان بلکه همه شو از ما میخوان پس مدارکو هم همراه داشته باشین
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: alirezagh ، HOMAYON53 ، HAMEDMIM ، tamanna ، Sooshians ، aghdam ، bfarhadm ، SH1A2R3
سلام دوستان
ازوقتی که آخرین شماره ها رو اعلام کردن 2 بارایمیل زدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو بهم بگن ولی یه ایمیل برام مفرستن که به شرح زیره:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific
Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of
your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website
is the definitive means of determining whether or not you were selected
for possible further processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry
این سایتی که میگن رو رفتم ولی مربوط به برنده های 2012 میشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین تا بتونم تاریخ مصاحبم رو بفهمم
باتشکر
تشکر کنندگان: tamanna ، SH1A2R3
فکر میکنم قبلا تو همین مهاجر سرا خوندم کسانی که مدارکشونو زودتر فرستاده باشن بعد از این که کیسشون کارنت میشه زودتر واسه مصاحبه بهشون وقت میدن !!!
و من فکر میکنم دلیل اینکه شماره کیس 45000زودتر از 40000 میره واسه مصاحبه همین باشه !!Cool
شاید با مقایسه کردن زمان ارسال مدارک من با بقیه دوستان متوجه این موضوع بشیم!!!Big Grin
به هر حال امیدوارم که همگیمون یه ضرب ویزا بگیریم !!!!چون اگه به کلیر بخوریم بعیده که زمان داشته باشن واسه بررسی سوابقمون !!!!Sad
ولی باید یادمون باشه قبول شدن تو یه همچین قرعه کشی به خودی خود نشون از خوش شانسی هممون داره!!!Wink
همونطور که خودمون هم باور نداشتیم با این شماره کیسها کارنت بشیم!!!
اگه به لیست دوست عزیزمون free freeنگاه کنیم میبینیم که خیلی از دوستان که چند ماه پیش رفتن واسه مصاحبه متاسفانه هنوز کلیر نشدن ونتونستن ویزاهاشونو بگیرنن!!Sad
به هرحال من برای همه دوستان ارزوی ویزای یه ضرب میکنم!!!!Big GrinCool
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان: baz4baz ، arash004 ، tamanna ، planetearth ، samadi2050 ، nahid.t ، aghdam
(2011-07-28 ساعت 11:23)2011e man نوشته:  سرانجام من هم تاریخم رو گرفتم 12 سپتامبر /امید دارم تا همه دوستان مخصوصا ته دیگای 2011 مثل من یکضرب ویزا بگیرن / یک نکته در باره ابوضبی میخوام بگم چون خیلی از بچها فکر کنم اشتباه میکنن : تاریخ و محل و مدارک کاری نتنها تا 10 سالو میخوان بلکه همه شو از ما میخوان پس مدارکو هم همراه داشته باشین

10 سال،
من فکر نمی کنم.... بی زحمت اگه مطمئن هستین لینکش رو بزارین، ممنونCool

(2011-07-28 ساعت 13:55)moeen نوشته:  فکر میکنم قبلا تو همین مهاجر سرا خوندم کسانی که مدارکشونو زودتر فرستاده باشن بعد از این که کیسشون کارنت میشه زودتر واسه مصاحبه بهشون وقت میدن !!!
و من فکر میکنم دلیل اینکه شماره کیس 45000زودتر از 40000 میره واسه مصاحبه همین باشه !!Cool
شاید با مقایسه کردن زمان ارسال مدارک من با بقیه دوستان متوجه این موضوع بشیم!!!Big Grin
به هر حال امیدوارم که همگیمون یه ضرب ویزا بگیریم !!!!چون اگه به کلیر بخوریم بعیده که زمان داشته باشن واسه بررسی سوابقمون !!!!Sad
ولی باید یادمون باشه قبول شدن تو یه همچین قرعه کشی به خودی خود نشون از خوش شانسی هممون داره!!!Wink
همونطور که خودمون هم باور نداشتیم با این شماره کیسها کارنت بشیم!!!
اگه به لیست دوست عزیزمون free freeنگاه کنیم میبینیم که خیلی از دوستان که چند ماه پیش رفتن واسه مصاحبه متاسفانه هنوز کلیر نشدن ونتونستن ویزاهاشونو بگیرنن!!Sad
به هرحال من برای همه دوستان ارزوی ویزای یه ضرب میکنم!!!!Big GrinCool
شما ارسال من رو لطفا یه بار به دقت بخونید!! من جزو اولین کسانی بودم که فرم هام رو فرستادم،، گقتم میتونین توی جدول فری فری ببینین!!!
عمو جان حساب کتاب نداره... وسلام.WinkCool

تشکر کنندگان: nimahoboot ، tamanna
(2011-07-28 ساعت 14:32)HAMEDMIM نوشته:  شما ارسال من رو لطفا یه بار به دقت بخونید!! من جزو اولین کسانی بودم که فرم هام رو فرستادم،، گقتم میتونین توی جدول فری فری ببینین!!!
عمو جان حساب کتاب نداره... وسلام.WinkCool

http://abudhabi.usembassy.gov/note-to-iranians.html
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، tamanna
(2011-07-27 ساعت 23:04)نفس نوشته:  
(2011-07-27 ساعت 18:07)ravian نوشته:  درود بر همه عزیزان
ما هم شدیم 13 سبتامبر دیشب ایمیل زدم ابوظبی و الان جوابشون را دیدم . به امید ویزای یک ضرب برای همه هم گروهی های عزیزم و کل خانواده مهاجر سرا .

تبریک بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
میشه بدونم مصاحبتون کجاست؟

سلام ابوظبي
تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، tamanna ، nahid.t ، bfarhadm ، moeen
(2011-07-28 ساعت 12:26)رضاحبیبی نوشته:  سلام دوستان
ازوقتی که آخرین شماره ها رو اعلام کردن 2 بارایمیل زدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو بهم بگن ولی یه ایمیل برام مفرستن که به شرح زیره: ...

شما بجای ایمیل زنگ بزنید... ظرف 10 دقیقه جواب می دن[/b]!Cool
[color=#32CD32] رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: tamanna ، ravian ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان