2010-09-02 ساعت 01:59
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
2010-09-02 ساعت 15:56
سلام
من بولتن سپتامبر 2010 رو چک کردم اگر اشتباه نکنم تا شماره ی 9000 برای اسیا اعلام شده.حالا باید به kcc ایمیل بزنم و تاریخ مصاحبه رو بپرسم؟ راستی من لاتاری 2011 هستم و کیس نامبرم 4000 هست. مرسی (2010-09-01 ساعت 17:18)Donkey chance نوشته:(2010-09-01 ساعت 12:30)Shervindv نوشته: سلام، من کیس نامبرم زیر 9000 هست و کارنت شدم، باید چیکار کنم؟ منتظر نامه دوم بشم؟ (2010-09-02 ساعت 15:56)GHANARI نوشته: سلام سلام دوست عزیز ضمن تبریک، فقط کافی بود 2 تا ارسال بالاتر رو نگاه می کردید تا همون موقع پاسختون رو می گرفتید. موفق باشید.
2010-09-04 ساعت 00:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-04 ساعت 00:52 توسط loveusa2010.)
سلام دوستان
اول به این نکاتی که میگم توجه کنید لطفا : 1-کیس من 2300 هستش. 2- مدارک(فرم های سری اول ) رو اواسط جولای فرستادم kcc. تا حالا هم 20 تا E-Mail فرستادم Kcc ولی هر بار جواب میدن : Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم ؟! حالارنگ دیگه ای هم شد موردی نداره ؟!
2010-09-04 ساعت 00:48
(2010-09-04 ساعت 00:41)loveusa2010 نوشته: سلام دوستان حسین جان باید صبر کنی تا بهت acceptable بدن. سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel
2010-09-04 ساعت 04:11
با سلام به همه :
توجه توجه ویزا بولتن ماه اکتبر coming soon شد.یعنی احتمالا 4 تا 5 روز آینده سری جدید کارنت ها برای مصاحبه در ماه نوامبر اعلام میشه .انشا الله که تعداد زیادی کیس نامبر اعلام بشه.
2010-09-04 ساعت 04:42
هرچند واضح و مبرهنه که همه بچه های 2011 امسال Current می شن، اما برای این ماه زیاد به خودتون وعده ندید. این ماه به پیش بینی من عده نسبتا کمی Current می شن.
نمی خوام جو منفی بدم ... کلا همه تون Current می شید اما روی ماه November زیاد حساب نکنید. (2010-09-04 ساعت 04:11)Monika نوشته: با سلام به همه :
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
(دیروز 11:41 PM)loveusa2010 نوشته است:
سلام دوستان اول به این نکاتی که میگم توجه کنید لطفا : 1-کیس من 2300 هستش. 2- مدارک(فرم های سری اول ) رو اواسط جولای فرستادم kcc. تا حالا هم 20 تا E-Mail فرستادم Kcc ولی هر بار جواب میدن : Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner باسلام : دوست عزیز وقتی شما برای آگاهی از وضعیت فرمهای ارسالی سری اول به kcc ایمیل می زنی اونهاباید در جواب متن زیر رو برای شمابفرستند.اینرو دقیقا 2 روز پیش در جواب من دادن که هم تایید میکنه که فرمها رو دریافت کردن وهم نشون میده که قابل قبول بوده یا همون acceptableهستن. Thank you for your inquiry Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
2010-09-04 ساعت 16:00
بچه ها سلام
کیس نامبر من کارنت شده، ایمیل زدم از kcc روز مصاحبه رو گرفتم، 27 اکتبر یا 5 آبان هستش. میشه لطفآ من رو راهنمایی کنین که الان باید تا مصاحبه دقیقآ چه کنم؟ به سفارت آمریکا تو آنکارا ایمیل بزنم برای تعیین وقت مصاحبه، یا لازم نیست؟ اگه لازمه، کی؟ کی باید مدارک سری دوم رو بفرستم؟ از طریق تور سفر کنم یا شخصی؟ کی باید بلیط رزرو کنم؟ برای چند روز باید بمونم آنکارا؟ شرمنده، زیاد سوال کردم. قبلآ ممنون تشکر کنندگان: Amir78
2010-09-04 ساعت 16:32
(2010-09-04 ساعت 16:00)optoelec نوشته: بچه ها سلام سلام و خوشامد برای عضویت در مهاجرسرا مصاحبه شما یک روز بعد از مصاحبه من خواهد بود.! لطفا اطلاعات پرونده خود را (مانند اطلاعات موجود در امضای من ) در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان اعلام کنید. اما به طور خلاصه شما باید: 1- واکسیناسیون 2- اسپانسر و مدارک مالی 3- ترجمه مدارک تحصیلی و سربازی(If applicable ) 4- تعیین وقت دکتر معتمد سفارت آمریکا (در آنکارا) 5- رزرو هتل 6- رزرو بلیط (برنامه ریزی برای سفر به آنکارا) را انجام دهید. برای هر کدام از موارد بالا یک تاپیک جداگانه وجود دارد. موفق باشید تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، optoelec ، Amir78
2010-09-04 ساعت 19:37
(2010-09-04 ساعت 00:41)loveusa2010 نوشته: سلام دوستان باسلام : دوست عزیز وقتی شما برای آگاهی از وضعیت فرمهای ارسالی سری اول به kcc ایمیل می زنی اونهاباید در جواب متن زیر رو برای شمابفرستند.اینرو دقیقا 2 روز پیش در جواب من دادن که هم تایید میکنه که فرمها رو دریافت کردن وهم نشون میده که قابل قبول بوده یا همون acceptableهستن. Thank you for your inquiry Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
2010-09-04 ساعت 19:40
دوستان عزیز با توجه به گفته اشکان عزیز
توجه داشته باشید روال کارنت شدن های امسال اسیا بسیار شبیه به کارنت شدن های پارسال اروپا میباشد چون شما از خود سایت www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html نیز به راحتی این تشابه را میتوانید در قسمت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html ببینید حال انکه تمامی ما امیدمان بر ان میباشد که خیلی بیشتر از ماه نوامبر پارسال اروپا کارنت برای اسیای امسال اعلام کنند که هر چه بیشتر اعلام کنند برای مصاحبه به نفع دوستان اخر جدول که کیس نامبرهاشون بالا میباشد زودتر کارنت میشوند در صورتی که این مثل را هم همیشه به یاد داشته باشید که در پروسه لاتاری کارنت شدن ها دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد ولی کلن که طبق صحبت دوست عزیزم اشکان جان زیاد حساب روی ماه نوامبر نکنبد ولی از طرفی هم بکنید چون امسال خیلی کیس نامبر ها بالا میباشد خلاصه به امید اینکه همگی سال دیگه چنین موقعی در امریکا نشسته باشیم و حالای خودمان را به یاد بیاریم و دوستان خوش شانس 2012 را راهنمایی کنیم و دل داری بدیم به امید حق
بچه ها حرف اشکان رو جدی بگیرید چون خبرهای رسیده از آنکارا و ابوظبی حاکی از ازدحام بیش از حد مراجعین و مشکلات زیاد این سفارت ها دارد که روی عملکرد آنها تاثیر منفی دارد. بهر حال حرف امیر جان هم درست است امسال کیس نامبرها بالاست و بالاخره این جماعت یه جایی باید برن مصاحبه....
اگه این دو تا نظریه رو با هم قاطی کنیم به این نتیجه میرسیم که حتی اگر ماه نوامبر هم ماه پر برکتی نباشد ماه های بعدی حالت انفجار گونه ای در کارنت شدن خواهیم داشت.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: OMID_R ، Amir78 ، taraneh@mini ، Ashkan78 ، lale
2010-09-04 ساعت 21:55
(2010-09-04 ساعت 00:48)sadra_sepehr نوشته:(2010-09-04 ساعت 00:41)loveusa2010 نوشته: سلام دوستان
2010-09-06 ساعت 09:53
خواهش مي كنم يكي به ما كمك كنه من چند بار به كي سي سي ايميل زدم تا از تاريخ مصاحبه مطلع بشم ولي جوابي كه مي ده اين:
-------------------------------------------------------------------------------- Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month حالا چي كار كنم ؟ كيس نامبرم هم :7100 لطفا كمك كنيد مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييي |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان