کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-11-07 ساعت 07:57)Ashkan78 نوشته:  اين حالت پيش اومده كه فرضا كسي براي نوامبر Current شده و انتظار مي رفته توي همون ماه بره مصاحبه، اما مصاحبه اش افتاده به دسامبر يا حتي ژانويه. چند تا عامل روي اين قضيه تأثير گذارند:

1- چقدر سر سفارت شلوغ باشه
2- فرم ها رو كي فرستاده باشيد و K.C.C چقدر وقت بررسي فرم هاتون رو داشته
3- درخواست شخصي خودتون، بعضي ها به دلايلي درخواست تغيير تاريخ مصاحبه مي دن. هرچند آنكارا نوشته اين درخواست ها رو ترتيب اثر نمي ده، اما تجربه نشون داده هم آنكارا و هم ابوظبي به بيشتر اين درخواست ها پاسخ دادن و مصاحبه رو به تعويق انداختن.

ضمنا با نزديك شدن به ماه سپتامبر، اين حالت كمتر پيش مياد، چون 3 تا عاملي كه گفتم غير محتمل تر مي شن. يعني ماه هاي آخر سفارت هرچي سرش شلوغ باشه، كارمند اضافي مياره، فرم ها رو اگه دير هم فرستاده باشيد، K.C.C تا اون موقع بررسي كرده، و هيچ كس توي ماه هاي آخر ريسك نمي كنه مصاحبه اش رو عقب بندازه.

(2010-11-07 ساعت 03:08)keivan1983 نوشته:  آقا یه سؤال: تو این لینک که تاریخ مصاحبه های آنکارا رو زده:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
شماره کیس نامبر های دسمامبر و حتی بعد از اون همه زیر 10 هزاره، در حالی که تو بولتین برای دسامبر شماره از 11 هزار گذشته! آیا معناش اینه که ممکنه کسی شماره اش در بولتین کارنت بشه ولی هنوزم برای اون ماه براش وقت مصاحبه نذارن؟ Sad یا این که شاید تو متقاضیان آنکارا اصلاٌ 10 هزار و 11 هزار نیست؟

منم نگرانی م از همینه که یک وقت اون آخرا به خاطر این که کنسولگری وقت مصاحبه نده آدم ویزا رو از دست بده! البته دوستان دیگه هم همین حرف شما رو می زنن و می گن که اون ماههای آخر روند کارشونو سریع تر می کنن. ممنون از راهنمایی.
(2010-11-07 ساعت 08:38)mehran626 نوشته:  
(2010-11-07 ساعت 02:17)keivan1983 نوشته:  وای بچه ها من تا دیشب که این تاپیک رو خوندم نمی دونستم ممکنه تو همین چند ماه آینده کارنت شم! طبق سال های گذشته رو تابستون حساب باز کرده بودم! حالا خدا کنه زودتر از اسفند کارنت نشم چون هنوز یک سری کارهام مونده (کیس نامبرم 20 هزار و خورده ایه)! شناسنامه ام نیاز به اصلاح داشته که خیلی زود زود آماده بشه آذره! تازه مهم تر از اون باید برای خانمم پلیس کلیرنس از روسیه بگیریم چون مدتی اونجا درس خونده! این روسیه هم خیلی سیستم اداریشون مصیبته. حالا سفارتشون درخواست دادیم، امیدوارم همون طور که وعده دادن تو دسامبر حاضر بشه.
خلاصه دعا کنید همه مون بتونیم بالاخره ویزاهه رو بگیریم. به قول چندتا از دوستان قضیه واقعاً رو اعصاب آدم می ره!

شما احتمالا برای ژانویه و مطمئنا برای فوریه آماده باش تا چند روز دیگه معلوم میشه ژانویه یا فوریه البته همونطور که اشکان گفته ممکنه تو بولتن فوریه اعلام بشی ولی تاربخ مصاحبه برای مارس باشه ولی نمیشه به این امید تعلل کرد هر کاری که میتونی بکن

به هر حال امیدوارم زیادی زود نباشه. برام دعا کنین! Shy
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: Hornet
(2010-11-07 ساعت 07:57)Ashkan78 نوشته:  اين حالت پيش اومده كه فرضا كسي براي نوامبر Current شده و انتظار مي رفته توي همون ماه بره مصاحبه، اما مصاحبه اش افتاده به دسامبر يا حتي ژانويه. چند تا عامل روي اين قضيه تأثير گذارند:

1- چقدر سر سفارت شلوغ باشه
2- فرم ها رو كي فرستاده باشيد و K.C.C چقدر وقت بررسي فرم هاتون رو داشته
3- درخواست شخصي خودتون، بعضي ها به دلايلي درخواست تغيير تاريخ مصاحبه مي دن. هرچند آنكارا نوشته اين درخواست ها رو ترتيب اثر نمي ده، اما تجربه نشون داده هم آنكارا و هم ابوظبي به بيشتر اين درخواست ها پاسخ دادن و مصاحبه رو به تعويق انداختن.

ضمنا با نزديك شدن به ماه سپتامبر، اين حالت كمتر پيش مياد، چون 3 تا عاملي كه گفتم غير محتمل تر مي شن. يعني ماه هاي آخر سفارت هرچي سرش شلوغ باشه، كارمند اضافي مياره، فرم ها رو اگه دير هم فرستاده باشيد، K.C.C تا اون موقع بررسي كرده، و هيچ كس توي ماه هاي آخر ريسك نمي كنه مصاحبه اش رو عقب بندازه.

(2010-11-07 ساعت 03:08)keivan1983 نوشته:  آقا یه سؤال: تو این لینک که تاریخ مصاحبه های آنکارا رو زده:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
شماره کیس نامبر های دسمامبر و حتی بعد از اون همه زیر 10 هزاره، در حالی که تو بولتین برای دسامبر شماره از 11 هزار گذشته! آیا معناش اینه که ممکنه کسی شماره اش در بولتین کارنت بشه ولی هنوزم برای اون ماه براش وقت مصاحبه نذارن؟ Sad یا این که شاید تو متقاضیان آنکارا اصلاٌ 10 هزار و 11 هزار نیست؟

آقا البته من الآن نگاه کردم دیدم اشتباه کردم. بالاترین شماره دسامبر حدود 11500 بود. البته افرادی با شماره کمتر هم بودن. یه نفر هم اصلاً آوریل بود که احتمالاً reschedule کرده.
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان:
(2010-11-08 ساعت 02:45)saint نوشته:  
(2010-11-07 ساعت 21:57)Hornet نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً یک جدول را اضافه می کنم که از روی اطلاعات یکی از دوستان همین سایت تهیه شده ( که با عرض پوزش اسمشون رو یادم رفته و هرچی دوباره گشتم که اسمشون رو پیدا کنم و بنویسم ، پیداش نکردم ، که همین جا عذر خواهی می کنم)، اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم برای پیش بینی به دردتون بخوره

اخه 36000 تا 45000 یکم زیاد نزاشتی واسش ؟؟
اولشو خیلی سفت امودی اخرشم ولش کردی به امان خدا هورنت جان
اینجوری باشه سفارت تو ماه اخر باید هروز کلی لاتاری ویزیت کنه تا به همه برسه
حالا برنامه تو یکم اصلاح کن که این سفارتچی ها تو ماه های اخر پوستشون کنده است:بعد رو چه حسابی بعضی مه ها رو 5000 تا حساب کردی وسطش یه 2000 تای ول کردی ؟؟؟
بعد هم اینا روالشون اینجوریه که اول یه مشت زیاد بر میدارن تا 2-3 ماه خوراکشون کمه (9000) .دیدن که داره ته میکشه دیگه کسی نیست بزارنش سر کار (مصاحبه) بعد شروع میکنن برا اساس اماری که سفارت میده واسه ماه بعد نقشه میکشن تا یه سری رو زا به را کنن (کارنت)
الانم دقیقا تو ماهی هستیم که داره خوراکش تمام میشه باید دید اینبار چند مشت کیس بر میداره Rolleyes
من نظرم رو 17 - 18 هزار تا میچرخه شما چه طور ؟؟؟

سلام دوست عزیز و ممنون از اینکه حداقل شما یک نیم نگاهی به این پیش بینی انداختی Big Grin
در این پیشبینی من درصد (به صورت وزنی wbs) کارنت شده ها در هر ماه آسیا را در سالهای قبل حساب کردم و میانگین آنها رو گرفتم، جالبه که این درصدها در سالهای مختلف در یک ماه خیلی به هم نزدیک بودن یعنی به عنوان مثال 50% کیس نامبرهای هر سال در یک ماه خاص Current می شدن.
بعد از آن، تعداد کیسهای امسال را (45000)به نسبتی که در بالا گفتم تقسیم کردم، و نکته قابل توجهش اینه که برای ماه های قبل هم خیلی به اعداد اعلام شده نزدیک بود.
با توجه به اینکه روندش کنده من هم امیدواره خیلی درست از آب در نیادBig GrinBig GrinCool
ولی به هر حال امید وارم به درد دوستان بخوره.
بازهم از حسن توجه شما ممنونمShy
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians
آقا اون WBS و کارفرما و پیمانکار، را خیلی خوب اومدی (;
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان:
اينا شوخي كه نبودند؟!‌من كه فكر مي كردم يك جور معادل سازي اصطلاحات آماريه!
تشکر کنندگان: Linspire
سلام و خسته نباشید،

من یکی‌ از برندگان گرین کارت ۲۰۱۱ هستم، من برای ویزا کار هم اقدام کردم که به نظر میرسه این ویزا تا ۲ ماه دیگه آماده بشه، می‌خوام بدونم حالا که محل کنسول عوض شده، و ما به احتمال زیاد تا موقعی که کیس من که تقریبا کارنت بشه من ایشالا آمریکا خواهم بود. حالا باید چه کار کنم، اگه تو آمریکا‌ باشم چه‌جوری باید اقدام کنم اگه کیس من کارنت بشه؟؟؟

خیلی‌ ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-11-10 ساعت 01:32)hmouse نوشته:  سلام و خسته نباشید،

من یکی‌ از برندگان گرین کارت ۲۰۱۱ هستم، من برای ویزا کار هم اقدام کردم که به نظر میرسه این ویزا تا ۲ ماه دیگه آماده بشه، می‌خوام بدونم حالا که محل کنسول عوض شده، و ما به احتمال زیاد تا موقعی که کیس من که تقریبا کارنت بشه من ایشالا آمریکا خواهم بود. حالا باید چه کار کنم، اگه تو آمریکا‌ باشم چه‌جوری باید اقدام کنم اگه کیس من کارنت بشه؟؟؟

خیلی‌ ممنونم

شما مطالب این لینک رو مطالعه کنید بهتون کمک میکنه: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4762.html

تشکر کنندگان: Ashkan78
پس کی ماه ژانویه اعلام میشه؟
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
تشکر کنندگان:
آیا کسی از بچه ها هست که Kcc بولتن رو زودتر براش فرستاده باشه ؟
این کامینگ سون مارو کشتیه .Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: rayan.s
پس چرا بولتن جدید اعلام نمیشه؟؟ مردم از انتظار
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Amir78
(2010-11-10 ساعت 14:14)mehran626 نوشته:  
(2010-11-10 ساعت 13:59)Vahid-DV2011 نوشته:  آیا کسی از بچه ها هست که Kcc بولتن رو زودتر براش فرستاده باشه ؟

آره

بابا دمتون گرم پس رقم ژانویه رو بگین دیگه !!
تشکر کنندگان: mehran626
من کارنت ها تا سپتامبر سال آینده رو تو جیب کتم دارم مدارکش هم مووجوده !!
رتبه بدین تا بهتون بگم :ّ:ّ:ّ:ّBig Grin
تشکر کنندگان: Hornet ، AmericanHamid ، Sooshians
تا 1.5 بامداد امشب وقت هست. اگر نشد ميره واسه روز بعد.
تشکر کنندگان: Vahid-DV2011 ، Amir78 ، AmericanHamid
(2010-11-10 ساعت 19:25)satusa نوشته:  تا 1.5 بامداد امشب وقت هست. اگر نشد ميره واسه روز بعد.

وای نه دیگه ....
تشکر کنندگان: Amir78 ، melika64 ، mehran626
دوستانی که می خوان بر اساس زمان کارنت شدنشون برنامه ریزی کنن ، برای حدس زدن زمان مصاحبه، زمان ارسال کردن فرمهاشون و تغییر سفارت (درصورت انجام دادن) رو هم در نظر داشته باشند.
این عوامل می توانند زمان برنامه ریزی برای مصاحبتون رو تا 2، 3 ماه عقب بندازند و برنامه هاتون بهم بریزه.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، keivan1983

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان